Kız kardeşim beni nasıl yozlaştırdı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Sabah Yıldızı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Kız kardeşim beni nasıl yozlaştırdı

Unread post by Sabah Yıldızı »

Kimseye anlatmadığım hikayelerimi ikinci kuzenimle paylaşmaya karar verdim.
O zamanlar ben 7-8 yaşlarındaydım, kız kardeşim ise 11-12 yaşlarındaydı. O yaşlarda annem ve babam tatillerde ailece bir araya gelir, içki içer, mangal yapar ve konuşurduk.
Kız kardeşim ve annesi (teyzem) sık sık bu tür ziyafetlere gelirlerdi.
Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyorduk ve iyi arkadaştık. Ve büyükler kendi işlerini yaparken biz de kendi işimizi yapıyorduk...

İlk kez
Sonra büyükannemin evinde toplandık. O ve ben küçük bir odada yatakta oturuyorduk. Kapı yerine kalın bir perde vardı ve arkasında yetişkinlerin oturduğu bir mutfak vardı.
Kız kardeşim ve ben bir şeyler yapıyorduk ve o bir şekilde beni kırdı. Onu terk etmek ya da şikayet etmek istedim ama beni sakinleşmeye ikna etmeye başladı ve bunun için onu öpmeyi ya da ona dokunmayı teklif etti. Sonra korku, endişe ve utanç hissettim.
Birinin içeri girip bizi yakmasından korkuyordum. Hatta o anda beni kendisi tuttu ve elimi vücuduna doğru çekti. Yukarıda anlatılan nedenlerden dolayı direndim ama yine de ona teslim oldum. Hoşuma gitti ama yine de karışık duygular ve muhtemelen adrenalin hissettim.
Bundan sonra, onu tekrar öpmek için ben de ona kırılmış gibi davranmaya başladım.) Görünüşe göre bundan sonra onu böyle öpmeye başladık, ama kesin olarak söyleyemem.

Diğer zamanlar
O günden sonra, birkaç yıl boyunca bazen birbirimizi aynı şekilde gördük, ancak her zaman ilginç bir şey olmadı.
Bazen hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu.
Doğal olarak ebeveynlerimizden hiçbirinin bundan haberi yoktu.
Fakat birkaç ilginç an daha vardı, bunlardan birinde beni ilk seksimi yapmaya ikna etti (tabii buna öyle diyebilirseniz) ve beni geri dönülmez bir şekilde şımarttı, baştan çıkardı.
İlgilenen varsa size anlatabilirim.

Bu olaylardan sonra neredeyse hiçbir şey hissetmedim ve uzun süre düşünmedim ama en sonunda 16 yaşımdayken sapık oldum ve onunla geçirdiğim zamanı hatırlayarak mastürbasyon yaptım.
Bugüne kadar bazen bunu hatırladığımda amının tadını dilimde hissediyorum...
Bu arada kız kardeşim çok kabaydı. 14 yaşındayken, bir gün birbirimizi gördüğümüzde, bana sınıf arkadaşını çatıda nasıl becerdiğini anlattı (bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama sonra ona inandım).
Ben’ Onu 16 yaşımdan beri yılda bir kez bir aile etkinliğinde gördüğümü ve hiçbir şey olmamış gibi davrandığımızı da ekleyeceğim. Ama böyle anlarda ona bakıp hatırlamak çok heyecan verici
These users thanked the author Sabah Yıldızı for the post (total 2):
Sibiryak89, Pol66
75_egorka
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kardeşim beni nasıl kandırdı

Unread post by 75_egorka »

Çocukluklarında pek çok kişi böyle oynardı
:angel:
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Sabah Yıldızı: 15 Jun 2024, 23:04 Kimseye anlatmadığım hikayelerimi ikinci kuzenimle paylaşmaya karar verdim.
O zamanlar ben 7-8 yaşlarındaydım, kız kardeşim ise 11-12 yaşlarındaydı. O yaşlarda annem ve babam tatillerde ailece bir araya gelir, içki içer, mangal yapar ve konuşurduk.
Kız kardeşim ve annesi (teyzem) sık sık bu tür ziyafetlere gelirlerdi.
Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyorduk ve iyi arkadaştık. Ve büyükler kendi işlerini yaparken biz de kendi işimizi yapıyorduk...

İlk kez
Sonra büyükannemin evinde toplandık. O ve ben küçük bir odada yatakta oturuyorduk. Kapı yerine kalın bir perde vardı ve arkasında yetişkinlerin oturduğu bir mutfak vardı.
Kız kardeşim ve ben bir şeyler yapıyorduk ve o bir şekilde beni kırdı. Onu terk etmek ya da şikayet etmek istedim ama beni sakinleşmeye ikna etmeye başladı ve bunun için onu öpmeyi ya da ona dokunmayı teklif etti. Sonra korku, endişe ve utanç hissettim.
Birinin içeri girip bizi yakmasından korkuyordum. Hatta o anda beni kendisi tuttu ve elimi vücuduna doğru çekti. Yukarıda anlatılan nedenlerden dolayı direndim ama yine de ona teslim oldum. Hoşuma gitti ama yine de karışık duygular ve muhtemelen adrenalin hissettim.
Bundan sonra, onu tekrar öpmek için ben de ona kırılmış gibi davranmaya başladım.) Görünüşe göre bundan sonra onu böyle öpmeye başladık, ama kesin olarak söyleyemem.
Diğer zamanlar
O günden sonra, birkaç yıl boyunca bazen birbirimizi aynı şekilde gördük, ancak her zaman ilginç bir şey olmadı.
Bazen hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu.
Doğal olarak ebeveynlerimizden hiçbirinin bundan haberi yoktu.
Fakat birkaç ilginç an daha vardı, bunlardan birinde beni ilk seksimi yapmaya ikna etti (tabii buna öyle diyebilirseniz) ve beni geri dönülmez bir şekilde şımarttı, baştan çıkardı.
İlgilenen varsa size anlatabilirim.

Bu olaylardan sonra neredeyse hiçbir şey hissetmedim ve uzun süre düşünmedim ama en sonunda 16 yaşımdayken sapık oldum ve onunla geçirdiğim zamanı hatırlayarak mastürbasyon yaptım.
Bugüne kadar bazen bunu hatırladığımda amının tadını dilimde hissediyorum...
Bu arada kız kardeşim çok kabaydı. 14 yaşındayken, bir gün birbirimizi gördüğümüzde, bana sınıf arkadaşını çatıda nasıl becerdiğini anlattı (bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama sonra ona inandım).
Ben’ Onu 16 yaşımdan beri yılda bir kez bir aile etkinliğinde gördüğümü ve hiçbir şey olmamış gibi davrandığımızı da ekleyeceğim. Ama böyle anlarda ona bakıp
Bir insanın psikolojisini bozduğunu hatırlamak çok heyecan verici 😄Genellikle erkekler biriyle eğlenmek ister ama burada işler ters gidiyor. Doğru, henüz buna hazır değilseniz sınıf arkadaşınıza ne dersiniz?
Автор темы
Sabah Yıldızı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sabah Yıldızı »

75_egorka: 15 Jun 2024, 23:17 Eh, pek çok insan çocukluğunda böyle oynadı
Evet, biliyorum. Ve benim için bir sürpriz olduğu ortaya çıktı. Bu foruma gelene kadar çok az insanın çocukluklarında böyle bir şey yaptığını ve bundan utandığını düşünüyordum.
Ve sonra deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim)

n5 dakika sonra gönderilir 9 saniye:
Slavik 34: 16 Jun 2024, 06:52 Bir adamın psikolojisi bozuldu
Evet, öyle diyebilirsiniz)
Ama artık hiçbir şeyden pişman değilim ve her şeyi yeniden yaşamak istiyorum
These users thanked the author Sabah Yıldızı for the post (total 2):
Mart, Slavik 34
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Sabah Yıldızı: 16 Jun 2024, 14:08
75_egorka: 15 Jun 2024, 23:17 Eh, pek çok kişi çocukluğunda böyle oynadı
Evet, biliyorum. Ve benim için bir sürpriz olduğu ortaya çıktı. Bu foruma gelene kadar çok az insanın çocukluklarında böyle bir şey yaptığını ve bundan utandığını düşünüyordum.
Ve sonra deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim)

n5 dakika sonra gönderilir 9 saniye:
Slavik 34: 16 Jun 2024, 06:52 Bir adamın psikolojisi bozuldu
Evet, öyle diyebilirsiniz)
Ama artık hiçbir şeyden pişman değilim ve bunu tekrar deneyimlemek istiyorum
Ben de kız arkadaşımla 8 yaşındayken oynadım, o altı ay küçüktü
Hâlâ neye ve nereye gideceğimi bilmiyordum.
These users thanked the author Slavik 34 for the post:
Sabah Yıldızı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”