Merhaba kızlar, bir sorum var
penis boyutu nedir? sizin için ideal mi?
16 cm’lik namlumla birleştirmeye değer mi?)
Penis boyutu
-
Автор темыTiM0507
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Penis büyüklüğü
Boyutları umurumda değil, asıl önemli olan onları nasıl kullanacağımı bilmek. Pipet yardımıyla da orgazma ulaştırabilirsiniz.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year 1 month
Yanıt: Penis büyüklüğü
Zaten yüz milyon kez tartışıldı. Ama gerçekten bu konuyu tekrar ele almak istiyorsan... peki, ne yapabilirsin...
Çarpık ve çirkinse, bir kompleks oluşturmaya değer. Tabiri caizse, hala gidip bulmanız gereken bir amatör için.
Kalınlığın gerçek bir anlamı var çünkü çok kalın = daha hoş hissettiriyor. Ancak bir nüans var: Her prezervatif çok kalın bir prezervatife sığmaz (Bununla karşılaştım, biliyorum). Oral seks yapmak da uygun değildir; çeneniz yorulur. Uzunluk sadece girişte ve biraz derinlikte hissediliyor. Çok uzun olması çok kötü. Çok öyle. Kız acı çekiyor ve rahatlayamıyor. Ve bir adam, elbette bir çeşit sadist olmadığı sürece, partnerinin gergin olmasından rahatsız olur.
Yani ideal penis ortalama bir penistir. Ne kalın ne ince, ne uzun ne kısa, düzgün, temiz ve sağlıklı. Eğer varsa bu yüzde 10 başarıdır. Ancak geri kalan 90’ı tamamen erkek sahibine bağlıdır. Bir şekilde...
Çarpık ve çirkinse, bir kompleks oluşturmaya değer. Tabiri caizse, hala gidip bulmanız gereken bir amatör için.
Kalınlığın gerçek bir anlamı var çünkü çok kalın = daha hoş hissettiriyor. Ancak bir nüans var: Her prezervatif çok kalın bir prezervatife sığmaz (Bununla karşılaştım, biliyorum). Oral seks yapmak da uygun değildir; çeneniz yorulur. Uzunluk sadece girişte ve biraz derinlikte hissediliyor. Çok uzun olması çok kötü. Çok öyle. Kız acı çekiyor ve rahatlayamıyor. Ve bir adam, elbette bir çeşit sadist olmadığı sürece, partnerinin gergin olmasından rahatsız olur.
Yani ideal penis ortalama bir penistir. Ne kalın ne ince, ne uzun ne kısa, düzgün, temiz ve sağlıklı. Eğer varsa bu yüzde 10 başarıdır. Ancak geri kalan 90’ı tamamen erkek sahibine bağlıdır. Bir şekilde...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 138 Replies
- 12670 Views
-
Last post by Cock Yaşlı***
-
- 33 Replies