Peki sonra gözlerin içine nasıl bakılır?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Peki sonra gözlerin içine nasıl bakılır?
Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içtiği fanteziler var.) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Dolayısıyla bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, onları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Sırada ne var, gözlerinizin içine nasıl bakacaksınız?
Eğer bu olduysa, bu, vicdanınızın bir şeylerin ters gittiğine dair kafanızı kemirmediği anlamına gelir.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Anlık dürtüler vardır, bazen şehvet bunaltıyor, alkolün etkisi altında oluyor ama sonra akşamdan kalmalık başlıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Var Ensestten sonra "kimyanın" bozulmadığını, ilişkilerin bozulmadığını, hatta iyileştiğini gösteren birçok örnek.Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko’nun hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Dolayısıyla bu konudaki fanteziler hep fantezi olarak kalsa daha iyi, bunları hayata geçirmeye gerek yok inanın.
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
- Film tutkunu, Vadim77, Morpheus
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her zamanki gibi.Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko’nun hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Bu nedenle bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, onları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Bundan sonra ilk başta annemin gözlerine bakmak benim için zor oldu.Film tutkunu: ↑28 May 2024, 11:53Her zamanki gibi. npeki: ↑27 May 2024, 17:05 Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko hastalarının kenarda sinirli bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Bu nedenle bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, bunları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 1 year 6 months
Rasrom, kızın için fantezilerin var ve onları somutlaştırıyor musun? Değilse neden olmasın, bunu durduran ne?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Çünkü hayal dünyası ile gerçeklik dünyasını net bir şekilde ayırıyorum. Bunları karıştırmamak daha iyidir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 1 year 6 months
Demek istediğim, fantezileri paylaşmak kötü değil ama tavsiye verirken bunu gerçek bir deneyimmiş gibi göstermek kötü.
eğer herkes mutluysa ve "kimya" varsa, o zaman fantezi dünyasının kolaylıkla değişebileceği ortaya çıktı gerçeklik dünyası haline gelin...
Demek istediğim, fantezileri paylaşmak kötü değil ama tavsiye verirken bunu gerçek bir deneyimmiş gibi göstermek kötü.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eğer suçluluk hissetmiyorsan izlemende sakınca yok. Olan oldu, kimse yaralanmadı ama benim deneyimim ve biraz heyecanım var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
İyi. Peki ilgi varsa ve bunun hakkında nasıl düşünüyorsunuz? Peki ya kimya?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year 2 months
Aynen öyle yazar, ensest ilişkiye gerek yok, bunu dinlesen iyi olur...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Sen samimiyetsizsin.
Evet, eğer kızım, potansiyel bir eşe tecavüz ediyorsun ya da onun isteği dışında onunla yatıyorsun, o zaman elbette ne tür bir ilişkiden bahsedebiliriz? Ve evlilik hakkında da.
Peki ya siz ve gelecekteki eşiniz karşılıklı arzuyla uyursanız? Ya ikisi de seks istiyorsa ve gerçekten çok kötüyse? Peki ya seksten gerçekten hoşlanıyorsanız?
Bu hiç aklınıza gelmedi mi?
Ya seks aslında bir tahakküm ve baskı eylemi değil de, yalnızca en yüksek derecede baskı ise? güven!?
Bunu düşündün mü?
Bunu söylediğini duymak için şu anda karınla çok gergin bir ilişki içinde olmalısın. Ve hepsi onunla seks yaptığın için.
Yani en yakınınız ve en sevdiğiniz kişi olan eşinizle ilişkiniz otomatik olarak daha kötü bir yöne mi gidiyor? e>[/url] karı koca arasındaki ilişkiyi bir şekilde olumsuz mu etkiliyor?sevilen kişi bir seks nesnesi haline geldi, eski kimyayı yeniden sağlamak nadiren mümkün oluyor, ilişki farklı bir düzleme giriyor ve aynı zamanda daha iyiye de gitmiyor
Sen samimiyetsizsin.
Evet, eğer kızım, potansiyel bir eşe tecavüz ediyorsun ya da onun isteği dışında onunla yatıyorsun, o zaman elbette ne tür bir ilişkiden bahsedebiliriz? Ve evlilik hakkında da.
Peki ya siz ve gelecekteki eşiniz karşılıklı arzuyla uyursanız? Ya ikisi de seks istiyorsa ve gerçekten çok kötüyse? Peki ya seksten gerçekten hoşlanıyorsanız?
Bu hiç aklınıza gelmedi mi?
Ya seks aslında bir tahakküm ve baskı eylemi değil de, yalnızca en yüksek derecede baskı ise? güven!?
Bunu düşündün mü?
Bunu söylediğini duymak için şu anda karınla çok gergin bir ilişki içinde olmalısın. Ve hepsi onunla seks yaptığın için.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 312 Views
-
Last post by t8ZZ
-
- 183 Replies