Peki sonra gözlerin içine nasıl bakılır?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Peki sonra gözlerin içine nasıl bakılır?

Unread post by evet peki »

Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içtiği fanteziler var.) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Dolayısıyla bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, onları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months
 Re: Sırada ne var, gözlerinizin içine nasıl bakacaksınız?

Unread post by Slavik 34 »

Eğer bu olduysa, bu, vicdanınızın bir şeylerin ters gittiğine dair kafanızı kemirmediği anlamına gelir.
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Slavik 34: 27 May 2024, 18:57 Eğer bu olduysa, vicdanınız bir şeylerin ters gittiğine dair kafanızı kemirmiyor demektir.
Anlık dürtüler vardır, bazen şehvet bunaltıyor, alkolün etkisi altında oluyor ama sonra akşamdan kalmalık başlıyor.
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko’nun hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Dolayısıyla bu konudaki fanteziler hep fantezi olarak kalsa daha iyi, bunları hayata geçirmeye gerek yok inanın.
Var Ensestten sonra "kimyanın" bozulmadığını, ilişkilerin bozulmadığını, hatta iyileştiğini gösteren birçok örnek.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
Film tutkunu, Vadim77, Morpheus
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Film tutkunu »

Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko’nun hastalarının kenarda gergin bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Bu nedenle bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, onları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
Her zamanki gibi.
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Film tutkunu: 28 May 2024, 11:53
peki: 27 May 2024, 17:05 Ensestle ilgili pek çok konu var, Kashchenko hastalarının kenarda sinirli bir şekilde sigara içmesi gibi fanteziler var) Benim daha dünyevi düşüncelerim var. Tamam amacına ulaştın, anneni siktin ya da kızınla yattın ama sonra onların gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsun? Sonuçta, sevilen biri bir seks nesnesi haline geldikten sonra, eski kimyayı yeniden kurmak nadiren mümkündür; ilişki farklı bir düzleme doğru ilerler ve aynı zamanda daha iyiye gitmez. Bu nedenle bu konudaki fantezilerin hep fantezi olarak kalmasına izin vermek daha iyidir, bunları hayata geçirmeye gerek yok inanın bana.
Her zamanki gibi. n
Bundan sonra ilk başta annemin gözlerine bakmak benim için zor oldu.
rüya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by rüya »

Rasrom, kızın için fantezilerin var ve onları somutlaştırıyor musun? Değilse neden olmasın, bunu durduran ne?
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

dreem: 28 May 2024, 13:41 Rasrom, senin için bazı fantezilerin var kızın, onları somutlaştırıyor musun? Değilse neden duruyor?
Çünkü hayal dünyası ile gerçeklik dünyasını net bir şekilde ayırıyorum. Bunları karıştırmamak daha iyidir.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Gilbert
rüya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by rüya »

Rasrom: 28 May 2024, 14:48 Çünkü hayal dünyası ile gerçeklik dünyasını net bir şekilde ayırıyorum. Bunları karıştırmamak daha iyi.
eğer herkes mutluysa ve "kimya" varsa, o zaman fantezi dünyasının kolaylıkla değişebileceği ortaya çıktı gerçeklik dünyası haline gelin...

Demek istediğim, fantezileri paylaşmak kötü değil ama tavsiye verirken bunu gerçek bir deneyimmiş gibi göstermek kötü.
cilalı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 1 year 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by cilalı »

Eğer suçluluk hissetmiyorsan izlemende sakınca yok. Olan oldu, kimse yaralanmadı ama benim deneyimim ve biraz heyecanım var
These users thanked the author cilalı for the post:
Morpheus
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years

Unread post by homa515 »

İyi. Peki ilgi varsa ve bunun hakkında nasıl düşünüyorsunuz? Peki ya kimya?
These users thanked the author homa515 for the post:
Morpheus
Kotho
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Kotho »

Aynen öyle yazar, ensest ilişkiye gerek yok, bunu dinlesen iyi olur...
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

sevilen kişi bir seks nesnesi haline geldi, eski kimyayı yeniden sağlamak nadiren mümkün oluyor, ilişki farklı bir düzleme giriyor ve aynı zamanda daha iyiye de gitmiyor
Yani en yakınınız ve en sevdiğiniz kişi olan eşinizle ilişkiniz otomatik olarak daha kötü bir yöne mi gidiyor? e>[/url] karı koca arasındaki ilişkiyi bir şekilde olumsuz mu etkiliyor?
Sen samimiyetsizsin.
Evet, eğer kızım, potansiyel bir eşe tecavüz ediyorsun ya da onun isteği dışında onunla yatıyorsun, o zaman elbette ne tür bir ilişkiden bahsedebiliriz? Ve evlilik hakkında da.
Peki ya siz ve gelecekteki eşiniz karşılıklı arzuyla uyursanız? Ya ikisi de seks istiyorsa ve gerçekten çok kötüyse? Peki ya seksten gerçekten hoşlanıyorsanız?
Bu hiç aklınıza gelmedi mi?

Ya seks aslında bir tahakküm ve baskı eylemi değil de, yalnızca en yüksek derecede baskı ise? güven!?
Bunu düşündün mü?
Bunu söylediğini duymak için şu anda karınla ​​çok gergin bir ilişki içinde olmalısın. Ve hepsi onunla seks yaptığın için.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”