Hikaye şu: Dün arkadaşlarımla mangal yapmaya gittik, öyle oldu ki herkesin arabasında yeterli yer yoktu ve eşim işi nedeniyle gidemediği için arkadaşının kollarına oturdum.
Kocamın bunu öğrenmesinden korkmalı mıyım? Peki bu kıskançlık için bir neden mi?
Kıskançlık veya saçmalık nedeni
-
Автор темыSuzana 00
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kıskançlık veya saçmalık nedeni
"Bir meslektaşımla vedalaştığımızda beni yanağımdan öptü." ruhuna uygun bir soru. Kocam kıskanç?". Bu kocaya bağlıdır ve bu tür soruları kocanıza sormamanızın bir faydası yoktur. Muhtemel tepkiler aralığı "Peki, kulübü nasıl müdahale etmedi?"’den hayatla ilgili sessiz hayal kırıklığına ve ihanet nedeniyle pencereden dışarı çıkmaya kadar uzanır. her şey onun kendine, sana ve ilişkinize olan güvenine bağlı
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Arkadaşım eşimle birlikte tatil yerlerine uçuyor. Elbette çok kıskanıyorum ama bu beni daha da heyecanlandırıyor ve en önemlisi eşimin iki kat daha sık denize gidebilmesine sevindim. Burada en önemli şey üçümüz arasındaki sempati ve ilişkidir ve eğer bunlar olumluysa o zaman her şey kabul edilebilir, hatta denizde uçmak bile.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
İşte bir örnek.
Köyde içki partisi. Gece yarısına doğru kocam aniden içkiden bayılmaya başladı. Koca ikinci kata çıkarıldı ve yatağına yatırıldı.
Soru - Bir eş ne yapmalıdır? İçki çılgınlığına devam mı etmeliyim yoksa kocamla mı yatmalıyım?
İsterseniz tersini de sorabilirsiniz - bir koca, karısı sarhoş olup yatağa yatırılırsa ne yapmalıdır.
Kocanın karısını korumak için yatması gerekmesine rağmen, o masada içki içerken biri gelip karısını sinsice tekmeleyecektir. Bu forumda buna benzer pek çok vaka anlatıldı.
Bir kadın bunun bir tür sarhoş partisi olduğunu yazdı. Nedense içki içmekten başım dönüyordu. Gidip biraz kestirmek için uzandım. Orada yatıyorum, diyor, biri içeri giriyor, arkama yatıyor ve daha fazla uzatmadan külotunu kenara çekip içime giriyor. Ve sik çok uzun ve kalın olduğunu, tüm vajinayı doldurduğunu söylüyor. Ve çok yavaş ve uzun bir süre giriyor. Ve hemen tüm uzunluk boyunca. Ama sonra yavaş yavaş girdiğini ve dürüst olmak gerekirse çok hoş olduğunu söylüyor. Bir yandan bu ne!? dediklerinden öfke vardı.
Bir yandan da çok hoştu. Sonra onu içeri sokup donduğunu, orada yattığını ve hiçbir şey yapmadığını söyledi. Ve ikisi de o kadar hoş hissettiler ki önce o geldi, sonra o geldi. Ama her şey onun çok kalın bir aleti ve çok uzun bir aleti olduğu için söylendi. Tüm vajinayı doldurdu ve sanki ilk sefermiş gibi hissettirdi.
Ve sonra penisini boşalttığını, penisini çıkardığını ve sessizce gittiğini söylüyor.
Bundan sonra bırak onu , karısı bir partide yatakta tek başına sarhoştu!
Aslında, kocanız barbeküye gitmediyse sizin de gitmemeniz gerektiği gerçeğiyle başlayalım. gittiler de. Ve bu normal bir durum.
İşte bir örnek.
Köyde içki partisi. Gece yarısına doğru kocam aniden içkiden bayılmaya başladı. Koca ikinci kata çıkarıldı ve yatağına yatırıldı.
Soru - Bir eş ne yapmalıdır? İçki çılgınlığına devam mı etmeliyim yoksa kocamla mı yatmalıyım?
İsterseniz tersini de sorabilirsiniz - bir koca, karısı sarhoş olup yatağa yatırılırsa ne yapmalıdır.
Kocanın karısını korumak için yatması gerekmesine rağmen, o masada içki içerken biri gelip karısını sinsice tekmeleyecektir. Bu forumda buna benzer pek çok vaka anlatıldı.
Bir kadın bunun bir tür sarhoş partisi olduğunu yazdı. Nedense içki içmekten başım dönüyordu. Gidip biraz kestirmek için uzandım. Orada yatıyorum, diyor, biri içeri giriyor, arkama yatıyor ve daha fazla uzatmadan külotunu kenara çekip içime giriyor. Ve sik çok uzun ve kalın olduğunu, tüm vajinayı doldurduğunu söylüyor. Ve çok yavaş ve uzun bir süre giriyor. Ve hemen tüm uzunluk boyunca. Ama sonra yavaş yavaş girdiğini ve dürüst olmak gerekirse çok hoş olduğunu söylüyor. Bir yandan bu ne!? dediklerinden öfke vardı.
Bir yandan da çok hoştu. Sonra onu içeri sokup donduğunu, orada yattığını ve hiçbir şey yapmadığını söyledi. Ve ikisi de o kadar hoş hissettiler ki önce o geldi, sonra o geldi. Ama her şey onun çok kalın bir aleti ve çok uzun bir aleti olduğu için söylendi. Tüm vajinayı doldurdu ve sanki ilk sefermiş gibi hissettirdi.
Ve sonra penisini boşalttığını, penisini çıkardığını ve sessizce gittiğini söylüyor.
Bundan sonra bırak onu , karısı bir partide yatakta tek başına sarhoştu!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
Siktir et. Kocanızla mı yaşıyorsunuz yoksa burası bir forum mu?
Nasıl tepki vereceğini nasıl bileceğiz?
Belki de gittiğine sevinmiştir ve işyerindeki bir çalışanı sakince sikecektir. Ya da oyun oynayacak, bir bara gidecek ve size biraz ara verecek. Ya da belki öğrenir öğrenmez seni, arkadaşını döver, arabanı yakar.
Dick ilişkinizi biliyor)
Nasıl tepki vereceğini nasıl bileceğiz?
Belki de gittiğine sevinmiştir ve işyerindeki bir çalışanı sakince sikecektir. Ya da oyun oynayacak, bir bara gidecek ve size biraz ara verecek. Ya da belki öğrenir öğrenmez seni, arkadaşını döver, arabanı yakar.
Dick ilişkinizi biliyor)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post