Bakma nedeni
-
Автор темыokçuluk
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bakma nedeni
Geçenlerde sokakta güzel bir kız gördüm. Görünüşe göre iş nedeniyle işten uzaktaydı. Ve geri geldi. Bir ara oraya bakıp etrafa bakmak istedim. Belki tanışırız. Tek sorun bu iş yerinin bir reklam ajansı olması! Peki oraya nasıl gireceksin? Hangi nedenle? Hayal edemiyorum! Aklıma manyak olmaktan, iş çıkışı beklemekten başka bir şey gelmiyor.
Kimse bana söyleyebilir mi?
Kimse bana söyleyebilir mi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years
Re: Bakma sebebim
qwas, web sitesine gidin, herhangi bir hizmeti seçin, ruhuna en yakın olan ne ise içeri giriyorsun, şuna buna ihtiyacım var diyorsun, maliyetini hesaplıyorsun vs. Beklersiniz, bedava kahve içersiniz, bir kıza hayran kalırsınız, sonra işten sonra tesadüfen onunla tanışırsınız ve şöyle dersiniz: ah merhaba, sen orada çalışıyorsun, seni bugün böyle bir ofiste çalışırken gördüm... o zaman her şey sana kalmış. Sen. Bana teşekkür etme.
-
Автор темыokçuluk
- heyecanlanıyorum
Lanet olsun, bu iyi bir plan. Ancak bunu uygulamak için, reklamcılığın ne tür olduğu ve nereye gittiği hakkında en ufak bir fikriniz olmadan James Bond’un oyunculuk yeteneklerine sahip olmanız gerekir :)
Ama teşekkürler)
Ama teşekkürler)
-
- Oral stimülasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Her türlü şeyin olduğu vitrinler olmalı. Hatıralık eşyalar, takvimler, ofis malzemeleri vb. Sadece bakmak için bile gelebilirsiniz. Mesela ne yapabileceğini ve nasıl yaptığını göreceğim.
-
Автор темыokçuluk
- heyecanlanıyorum
Kırk yaşındayım. Ama onu tanımıyorum, otuz yaşlarında bir yerlerde. Eğer bu kadar yanılmadıysam.
-
- Oral stimülasyon
qwas, bazı nedenlerden dolayı 20’den az olduğunu düşündüm, Sanki yetişkin bir erkeğe öğüt vermek akıllıca değilmiş gibi. O zaman garip bir soru.
-
Автор темыokçuluk
- heyecanlanıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post