Yumuşak anal fiş

Çeşitli oyuncaklar ve cihazlar yardımıyla kendinizin ve başkalarının cinsel yaşamını nasıl çeşitlendirebilirsiniz?
Автор темы
Jeff
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Yumuşak anal fiş

Unread post by Jeff »

İyi geceler), Çok uzun zamandır trafik sıkışıklığının bağımlısıyım. Kocam ve ben bir koleksiyon biriktirdik ama her seferinde 1-2 kez kullanıldılar. Bu doğru olmayan bir şey, kadınsı bir şey değil.

Ama sonra çok hassas ve oldukça yumuşak olan uzun SLINK fişleriyle tanıştım. Ve bunun bu olduğunu anladım. Ve şimdi sadece yumuşak malzemeden yapılmış bir tıkaç istiyorum, erkek mastürbasyon aletlerinden biraz daha sert ama şekli olan bir şey. Birisi bana söyleyebilir mi?

Genel olarak nüfuz etme anını sevmiyorum, zaten çok fazla atık kağıt okudum. Ve tavsiye bana uymuyor maalesef, ağrı kesicili kayganlaştırıcıları sevmiyorum. Ve derin uyarımdan kaynaklanan vızıltı tek kelimeyle büyülü.

Ve burada yumuşak bir taban elde edersiniz, her ne kadar sıkı bir şekilde uysa da, heyecanlandıkça ve rahatladıkça sizi neredeyse fark edilmeyecek kadar esnetir. Tavsiye konusunda yardım veya bir çift hassas tıkacın adını verin :)
These users thanked the author Jeff for the post:
Venüs
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yumuşak anal plug

Unread post by Zorba Carrie »

Çeşitli boyutlarda silikon olanlarımız var. Yumuşak ama dayanıklı değil.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
sapık
Автор темы
Jeff
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jeff »

Bana öyle geliyor ki şifonyerin alt çekmecesi bunlarla dolu)))) ve bir şeyi anladım: silikon silikondan farklıdır, ne denediysek deneyelim en iyisi TPE (termoplastik elastomer) olduğu ortaya çıktı ), ama aynı zamanda bir tedarikle geliyorlar, üstten geliyor, ama içeride saçma bir şey var. :oops: Tamamen yumuşak oyuncakların adını bilmek isterim. Ve sonra o kadar çok para boşa gitti.
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Anastasya 2005 »

Bir de silikonum var 2 adet ama pek kullanmıyorum)
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post:
Gami
JKHHH
İlgi gösteriliyor
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by JKHHH »

Ayrıca çoğu cam olan çok sayıda popo tıkacımız var. Özellikle sivilceli olanları seviyorum. Ayrıca 12 cm’den 26 cm’ye kadar pek çok farklı dildo bulunmaktadır.
These users thanked the author JKHHH for the post:
Gami
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Ben silikon olanları kullanıyorum. Yumuşak, elastik, hareket halinde kullanıldığında tam olarak doğru. Sadece oynuyorsanız ve mantarla dolaşmıyorsanız, cam daha iyidir,
ve daha hijyeniktir.
Автор темы
Jeff
İlgi gösteriliyor

Unread post by Jeff »

Burada farklı katmanlardan oluşuyorlar, örneğin belki birileri :roll: dildakinin üstünde siber deri veya analogları olduğunu biliyor, gerçekten deriye benziyor. İçerisinde katı silikon bulunur ve ortasında genellikle bir çubuk bulunur.
Bujiler için de aynı şey geçerli, yani kauçuk açısından yumuşaklar, cam ve plastikten uzaklar, parmaklarınızla biraz bastırılabiliyor, kuyruk kıvrılıyor. Ama düz sünger istiyorum, yumuşak ve düz bir şey. İşte erkek mastürbasyoncular, erkeklerin anlaması gerekiyor, bu saf bir hassasiyet. Gerçekten böyle bir trafik sıkışıklığı yok mu?
Örnek olarak burada buldum
https://i.postimg.cc/y8xsRWyB/Hec910ecff6e14fcbbb4aa565acb1d811m.webp (Мне пока нельзя ссылки вставлять) , У нас таких нет, тупо не продаются, но блин нормальный диаметр идет от 40см идет, 40см -_- СОРОК СМ :bel_flag: . а нужно 15 ))).
У нас тоже много стеклянных, особенно елочка кульная, Идеальная гладкость. Но чувство от мягкости которая тебя потом распирает бесценно, Не ужели ни кто не слышал о таких мягких, и мне нужно делать игрушку на заказ ? Покупать то стыдно :voprosy:

Отправлено спустя 9 минут 39 секунд:
Jefaya: 15 Mar 2024, 19:11СОРОК СМ
это я имела ввиду чем больше диаметр тем длиннее агрегат.
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years

Unread post by İçi Boş Şövalye »

yumuşak bujiler çok çabuk sertleşir ve çok sert sürtünür, bu da rahatsız edicidir
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks oyuncakları ve diğer cihazlar”