Tavsiye konusunda yardım edin!!
-
Автор темыYuri’ye basın
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Tavsiye konusunda yardım edin!!
Tavsiye istiyorum: Cinsel isteği azaltmak için hangi ilaçlar kullanılabilir? Yaş 40’ın biraz üzerinde. Karısı 10 yaş küçük. 8 yıldır birlikteyiz. Ama her geçen gün arzum daha da güçleniyor. Her şey haftada iki veya üç kez ile başladı, ancak şimdi günde birkaç kez ihtiyaç duyuluyor. Karısı buna hazır değil ve anlaşılabilir. Sizden derhal metresiniz ve memnuniyetinizle ilgili tavsiyeleri hariç tutmanızı rica ediyorum. Minimum yan etkisi olan kanıtlanmış bir ilaca ihtiyacınız var. Şimdiden teşekkür ederim.
- These users thanked the author Yuri’ye basın for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
Yanıt: Tavsiye konusunda yardım edin!!
Bir iş bulun.Yuri’ye basın: ↑12 Mar 2024, 01:17 Tavsiye istiyorum: Cinsel isteği azaltmak için hangi ilaçlar kullanılabilir? Yaş 40’ın biraz üzerinde. Karısı 10 yaş küçük. 8 yıldır birlikteyiz. Ama her geçen gün arzum daha da güçleniyor. Her şey haftada iki veya üç kez ile başladı, ancak şimdi günde birkaç kez ihtiyaç duyuluyor. Karısı buna hazır değil ve anlaşılabilir. Sizden derhal metresiniz ve memnuniyetinizle ilgili tavsiyeleri hariç tutmanızı rica ediyorum. Minimum yan etkisi olan kanıtlanmış bir ilaca ihtiyacınız var. Şimdiden teşekkür ederiz.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- seksforumu_, Omut46
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
evet, Karınız zaten bize şikayette bulundu, konunun uçup gittiği bir yerde, şapkasının fena halde acıdığını söyleyerek sızlandı!!! Metin bire birdir, yalnızca Lanet Ahbap’tan!!!Yuri’ye basın: ↑12 Mar 2024, 01:17 Tavsiye istiyorum: Cinsel isteği azaltmak için hangi ilaçlar kullanılabilir? Yaş 40’ın biraz üzerinde. Karısı 10 yaş küçük. 8 yıldır birlikteyiz. Ama her geçen gün arzum daha da güçleniyor. Her şey haftada iki veya üç kez ile başladı, ancak şimdi günde birkaç kez ihtiyaç duyuluyor. Karısı buna hazır değil ve anlaşılabilir. Sizden derhal metresiniz ve memnuniyetinizle ilgili tavsiyeleri hariç tutmanızı rica ediyorum. Minimum yan etkisi olan kanıtlanmış bir ilaca ihtiyacınız var. Şimdiden teşekkür ederiz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşimi motive etmeliyiz, uyarıcı içmesine izin vermeliyiz, daha kolay
- These users thanked the author Nicolausblind for the post:
- Alex431
-
Автор темыYuri’ye basın
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 2 months
evet, çalışıyorum!! Ve iş fiziksel olarak zordur + tüm gün ayaklarınızın üzerindedir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her zaman otuzbir çek, her yerde otuz bir çek, otuz bir çek - ve hiçbir çeşit çivi yok.
- These users thanked the author Herkes for the post (total 2):
- Yuri’ye basın, Canis91
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Orientation: aseksüel
- These users thanked the author bot458 for the post (total 3):
- Canis91, Yuri’ye basın, Herkes
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bir doktora danışın. Prostat iltihabına sadece iktidarsızlık değil aynı zamanda kalıcı ereksiyon da eşlik edebilir.Yuri’ye basın: ↑12 Mar 2024, 01:17 Tavsiye istiyorum: Cinsel isteği azaltmak için hangi ilaçlar kullanılabilir? Yaş 40’ın biraz üzerinde. Karısı 10 yaş küçük. 8 yıldır birlikteyiz. Ama her geçen gün arzum daha da güçleniyor. Her şey haftada iki veya üç kez ile başladı, ancak şimdi günde birkaç kez ihtiyaç duyuluyor. Karısı buna hazır değil ve anlaşılabilir. Sizden derhal metresiniz ve memnuniyetinizle ilgili tavsiyeleri hariç tutmanızı rica ediyorum. Minimum yan etkisi olan kanıtlanmış bir ilaca ihtiyacınız var. Şimdiden teşekkür ederiz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Genel olarak MtF sitelerini okuyun, İngilizce olması daha iyi.
Androcourt. Ya da Depo’ya bakarsam.Yuri’ye basın: ↑12 Mar 2024, 01:17 Tavsiye istiyorum: Cinsel isteği azaltmak için hangi ilaçlar kullanılabilir? Yaş 40’ın biraz üzerinde. Karısı 10 yaş küçük. 8 yıldır birlikteyiz. Ama her geçen gün arzum daha da güçleniyor. Her şey haftada iki veya üç kez ile başladı, ancak şimdi günde birkaç kez ihtiyaç duyuluyor. Karısı buna hazır değil ve anlaşılabilir. Sizden derhal metresiniz ve memnuniyetinizle ilgili tavsiyeleri hariç tutmanızı rica ediyorum. Minimum yan etkisi olan kanıtlanmış bir ilaca ihtiyacınız var. Şimdiden teşekkür ederiz.
Genel olarak MtF sitelerini okuyun, İngilizce olması daha iyi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 5 months
12 saatlik bir programla bir şantiyede iş bulun. Cazibe çok daha az sıklıkta olacak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 502 Views
-
Last post by Ufa adamı
-
- 2 Replies