Merhabalar, size bu yazı nasıl geçirdiğimi anlatmak istiyorum. Genel olarak uzun zamandır Türkiye’de dinlenmek istiyordum. Elbette genç bir adamla bir tatil yerine gitmek harika olurdu ama şu anda kimseyle çıkmıyorum, bu yüzden kız kardeşimi bana eşlik etmesi için davet ettim. Karina kabul etti ve Kemer’deki harika bir otele iki kişilik bir tur satın aldık.
Ve Haziran ayının sonunda dağlar kadar en güzel mayolar ve baştan çıkarıcı elbiselerle dolu valizlerle doluyuz, tatil yerine uçtu. Akdeniz sahiline indikten bir saat sonra check-in yapmak için resepsiyona doğru yürüyorduk. Dost canlısı yönetici her şeyi hızlı bir şekilde ayarladı ve bize her zamanki çift kişilik oda yerine ayrı bir evin anahtarlarını verdi, hayal edebiliyor musunuz? Türk’e minnettarlıkla gülümsedik ve bir sonraki hafta için evimize doğru yola çıktık. Havuzun yanından geçerken şezlongda yatan genç bir adam gördüm. Daha doğrusu, altılı karın kasları gözüme çarptı ve sonra sahibine bakmaya başladım. Slav görünümündeydi ama çok bronzlaşmıştı ve şık bir saç kesimi vardı. Onu o kadar sevdim ki, Karina ve ben çoktan ileri doğru yürüdüğümüzde arkama bile döndüm ve o da benimle ilgileniyordu! Çekingen biri değilim ama yanaklarım kızarmış gibiydi. Ve tatil beklediğimden daha da ilginç geçebilir...
Kız kardeşimin ve benim evimiz çok şık ve rahattı, tek kişilik yataklar değil, iki tam çift kişilik yatak vardı Yataklar vardı, böylece her biri yıldız pozisyonunda bile uyuyabilirdim. Uyuduğum yerin yanındaki pencere, komşu kulübenin balkonunu görebildiğim yeşil bir çite bakıyordu. Mahremiyet konusunda endişelenmedim çünkü kalın perdeyi her zaman kapatabilirsin. Aceleyle eşyalarımızı boşalttık ve hemen sahile gittik. Özellikle Karina’yı aceleye getirdim çünkü açıkçası havuz kenarındaki o yakışıklı adamı tekrar yakalamak istiyordum.
Ama hayal kırıklığına uğradım, o artık şezlongda değildi. Eh, flört etme fikrini kafamızdan atıp Türkiye’ye gelme amacımızın tadını çıkarmalıydık: deniz ve güneş!
yüzmüştük, akşam yemeği vakti gelmişti ve otelin restoranına gittik. Ama ne yazık ki büfenin lezzetlerini yerken o adamı bir daha göremedim; ziyaretçiler arasında ilgimi çeken adamı fark etmedim. Sabah oldukça erken uyandık, kendimize kahve yaptık, çıplak bedenlerimizin üzerine sabahlıklara sarındık, balkona çıktık ve... Şaşkınlıktan neredeyse çığlık atıyordum: Aynı yakışıklı adam karşı evin balkonundaydı. ! Yaşadığım şokun boyutunu anladınız, şunu ekleyeyim: Tamamen çıplaktı! Sigarasından bir nefes çekti, denize doğru baktı, kız kardeşim ve ben gözlerimizi onun muazzam haysiyetinden alamadık. Böyle bir üyeyle karşılaştırıldığında mükemmel karın kasları bile soluktu. Amım anında nemlendi ve istemeden elimi aşağı indirdim ve parmaklarımı ıslak dudakların üzerinde gezdirdim ve onun sikini nasıl yalayacağımı ve onun titreyerek sıcak ağzımda büyüyeceğini hayal ettim... Keşke sıradaki ben olabilseydim Ona balkonda Şimdi! Yakışıklım bir anda arkasını döndü ve bizi fark etti ve el salladı. İkimiz de kızardık ama bu yakışıklı adamla dalga geçmeye karar verdik, neredeyse aynı anda cüppelerimizi yere attık, vücutlarımızı açığa çıkardık, sonra neredeyse aynı anda birbirimize döndük ve derinden öpüştük, sonra ona baktık ve karşılık olarak ellerimizi salladık.
Sonra kıyıya yakın en iyi şezlongları almak için denize doğru koştuk. Karina, tatilcilere müdahaleci bir şekilde hizmet sunan plaj masaj terapistiyle hemen sohbete başladı. Türk uzun boylu ve çok yakışıklıydı, bu yüzden arkadaşımın zarif iltifatlar ve büyük bir indirim teklifiyle yapılan bir konuşmanın ardından neden masaj yaptırmayı kabul ettiğini tamamen anlıyorum. Genç adam onu kolundan tutup plajın sonundaki eve götürdü ve Karina ayrılırken bana sinsice göz kırptı.
Bir sonraki saat yalnız kaldığımda, ben güzel bir güneş banyosu yapmaya karar verdim. Daha da iştah açıcı hale getirmek için yağı vücuduna, özellikle de bacaklarına ve topuzlarına cömertçe sürdü, sonra yüz üstü yattı ve korsajının iplerini dikkatlice çözdü. Artık Türk’ün güçlü ellerinin memnun Karina’nın tüm vücuduna masaj yaptığı düşüncesiyle gülümseyerek, güneşten yoruldum ve uyuyakaldım. Omzuma dokunarak uyandım ve arkadaşımın işlemden sonra döndüğünü düşünerek gözlerimi açmadan ona sordum: nasılsın? - "Ben mi? Gerçekten hoşuma gitti..." diye yanıtladı hafif şaşırmış bir erkek sesi, şaşkınlıkla gözlerimi kocaman açtım ve bağcıksız mayoyu uykulu bir şekilde unutarak şezlonga atladım. Birinci büyüklükteki küçük ama elastik göğüslerim de tüm sahilin göreceği şekilde yukarı fırladı, nefesim kesildi, hızla sutyenimi üzerime örttüm ve kahkahalara hayretle baktım... Yabancı olduğunu söylemek isterdim, ama hayır: yandaki şezlongda oturan, sevimli bir şekilde gülümseyen aynı yakışıklı adamdı! - "Seni korkuttuğum için özür dilerim! Merhaba, ben Max, sadece yanındaki koltuğun dolu olup olmadığını sormak istedim. Uyuduğundan bile şüphelenmedim ve böyle olacağından şüphelenmedim..." "Evet ama çevremdeki herkes göğüslerimi gördü" - kendi kendime düşündüm ve yüksek sesle şöyle dedim: - "Tamam, hiçbir şey, ama eğlenceli!" Ben Christina’yım. - "Çok hoş, Christina. Birbirimizi zaten oldukça iyi tanıyoruz, öyle görünüyor ki!" - kıkırdadı. "Bundan bahsetme! Evet, burada bedava," dedim sonunda kendime gelerek. - "Yardım edeyim!" - yeni tanıdığım nazik ve hatta zararsız bir öneride bulundu ve sırtımdaki mayonun iplerine uzanıp hafif bir hareketle onları bağladı. Ve tenime yaptığı yumuşak dokunuşla uyandım. - "Sen ve arkadaşın buradasınız değil mi?" Dün sizi bavullarınızla hatırlıyorum. - "Evet ama arkadaşımla değil ama kız kardeşimle masaja gitti... Peki ya sen?" - Soruyu zorlukla geçiştirdim çünkü büyük penisinin görüntüsü gözlerimin önünde belirdi. - "Ve bu arada eşim ve ben, Christina da bugün kendini eğitmek için bir geziye çıktık. Ama antikalara ilgi duymuyorum, kumsalda dinlenmeyi tercih ederim."
Anlamsız olmayan diyaloğumuzu destekledim. Yine de Max şu veya bu konuda sıradan bir şekilde sohbet etmeye devam etti ve ben onun arkadaş canlısılığında herhangi bir alt metin olup olmadığını merak ettim.
Tatiller ve yerel halkın zihniyeti hakkındaki küçük konuşmamız Hava durumuna gelince, Max önceki gün güneşte yandığından şikayet etti ve bana onun örneğini takip etmememi tavsiye etti. Kız kardeşimle bu konuyu düşündüğümüzü ve önceden ağrıyı hızla dindiren iyi bir losyon aldığımızı söyledim. Muhatabım onaylayarak başını salladı ve ona bu aracı kullanmasını önermek aklıma geldi. - “İstersen öğle yemeği için odana gidip restorana götürebilirim, sen de uygun olduğunda geri verebilirsin.” - "Dinle, öğle yemeğinden önce burada tamamen soyulacağım, senin için çok fazla sorun olmazsa şimdi biraz yağ koysam iyi olur! İzin ver seninle bir yürüyüşe çıkayım ki tek sen olmayasın krema bulmak için etrafta koşuyorum."
Nefesimi kesti. Max ve ben birlikte evime gidecek miyiz? Öyleyse Christina, kendine hakim ol, saçmalık yok, böylece daha sonra evli bir adamın önünde utanmazsın! - "Sorun değil, hadi gidelim!" - Heyecanımı Max’e belli etmemeye çalıştım. - "Arkadaşım masajdan döndüğünde beni kaybetmesin diye eşyalarımı bırakayım o zaman. Neyse, hemen döneriz..."
Kulübeye giderken sohbete devam ettik, onun kimden geldiğini ve bunun gibi şeyleri tartıştık. Eve yaklaşırken arkadaşım gülümsedi: "Ah, demek ki biz komşuyuz, ben de yan evde yaşıyorum." - "Ah, öyle mi? Harika!" Odaya girdik, losyon almak için komodinin üzerine eğildim ve misafirin karşısına en avantajlı şekilde çıkmak için istemsizce kıçımı bir kenara koydum. Bence mini bikinimle birinci sınıf görünüyordu! Sonra doğruldu ve tüpü Max’e verdi. Onu aldı ve kesinlikle flörtöz bir tonlama olmadan sordu: "Chris, bunu üzerime sürer misin? Aksi halde sırtım rahatsız olur." - Bunu tamamen sakin bir şekilde, flört etmeden, sanki biraz su istemiş gibi söyledi. Bu nedenle öneri beni şaşırttı, utandım ve onay gibi bir şeyler mırıldandım. Sonra adam sırtı bana dönük olarak yatağa oturdu ve ben heyecandan nefes nefese, avuçlarıma sürülen losyonla kaslı omuzlarına dokundum ve onları düzgün bir şekilde ovmaya başladım. Bana öyle geliyor ki kalp atışlarımı duymuş olmalı çünkü kalbim utanç ve heyecanın birleşiminden çılgınca atıyordu ama aniden şöyle dedi: - "Demek burası benim balkonum!" - Max tam önümüzde oturuyordu. az önce onun yanında olmayı hayal ederek kocaman bir sikle çıplak vücuduna baktığım pencereden! Ve işte burada, yatağımda...
Dönen şehvet yüzünden bir kez daha tüylerim diken diken olmaya fırsat bulamadan, Max aniden arkasını döndü, beni nazikçe çenemden tuttu ve fırlattı. Başım geriye doğru, bir erkeğin kendine güvenen bakışıyla doğrudan gözlerimin içine bakıyor... Bir saniye. Bunun olmasına izin verdim. Max öne doğru eğildi ve dudakları yumuşak bir şekilde benimkilere dokundu. Dokunuşları omurgamdan aşağıya ürpertiler gönderdi ve beni titretti. Max bunu bir sinyal olarak algıladı. Ayağa kalktı, güçlü kollarıyla beni yakaladı ve kollarının arasına aldı, parmaklarını kıçıma batırdı... Mmm, bu düşünceli maço beni arzudan yormak, karısını ve kendi vicdanımı unutmak için her şeyi yaptı. ve onu öptük... Tutkuyla emdik, dili ya yavaşça dudaklarımın üzerinde kaydı ya da zorla ağzıma girerek zevkten nefesimin kesilmesine neden oldu. Max sırtım ona dönük olarak beni çevirdi, ellerinden biri kalçalarım boyunca kayarak külotumu çıkardı, diğeri ise boynuma doğru gitti... Parmaklarının onu yumuşak ama sert bir şekilde sıktığını hissettim. - "Ne istiyorsun bebeğim?" Bu sırada güçlü elleri tam anlamıyla vücudumu keşfetti, ya boynumu sıktı, sonra belimi sıktı, sonra da kocaman avucuyla kalçalarımı patiledi...
Max’in boynumdaki tutuşu sıkılaştı, diğer eliyle bileğimi tuttu. ve sonra uyluklarımın arasından sert bir şeyin kaydığını hissettim. Bu onun leziz penisiydi ve benim ıslak yarığım kendini onun sikinin güçlü gövdesinde buldu. - "Endişelenme bebeğim." Max bacaklarımdan birini kaldırdı ve aşağıya baktım, kalbim çılgınca atıyordu. Aşağıya baktım ve devasa penisinin başını gördüm! bacaklarımın arasından dışarı çıkarak sikini yarığım boyunca hareket ettirmeye devam etti ve amımın yumuşak pembe dudaklarını yaydı. - "Tamamen ıslanmışsın, Christina." Açıkça düşünemiyordum. Kontrolü kaybettim. Artık sadece sert sikişmek istiyordum. - "Aaah! Aman Tanrım!" Max’in sert aleti ıslak amıma girdi ve gülümün yapraklarını itti. Erkek yavaş yavaş deliğimin derinliklerine girdikçe bu yakıcı ve dayanılmaz duygu santimetre santimetre içimde daha da derinlere yayılmaya başladı.
Hayalini kurduğum sik, o sik Bunu o kadar çok istedim ki, şimdi o benim dar deliğimde! O ne kadar derine nüfuz ederse, o kadar çok coşku yaşadım, o kadar çok istedim...! Max beni hiç ağırlığım yokmuş gibi kaldırdı, kalçalarımdan tuttu ve sanki bir oyuncakmışım gibi beni sikinin üzerine koydu. Adam büyük bir aynanın yanına yürüdü, avluda kendimi penis takarken gördüm, sırıtıyordu, beni kaldırdı ve indirdi, kaldırdı ve indirdi. Aynada sikinin içeri doğru kaydığını ve sıkı amımı güçlü bir şekilde yaydığını gördüm! Beni yavaşça yukarı kaldırdı ve beni her seferinde daha derine, keskin bir şekilde sikinin üzerine indirdi. Her hamle bana ve yarığıma zevk ve coşku dalgaları getirdi. - "Evet siktir et beni, durma!!!" Beni yere yatırmadan ve sikini üzerimden çekmeden yatağa taşıdı. Sert ve büyük aleti yarığımda yanıyor gibiydi, içimde nabız gibi atıyordu, beni yüz üstü yatağa bırakana kadar deliğimin içinde titreşiyordu. Sırtımı eğdim ve deliğimi ona gösterdim. - "Hadi, sürtükünü düzgünce becer!" diye mırıldandım. Kalçalarını yavaşça pompalamaya başladı, güçlü aleti içime daha da derin girdi, yarığımla penisindeki her damarı hissettim. Ve sonra aniden bana öyle sert bir şekilde çarptı ki neredeyse deliğimin duvarlarını parçalayacaktı! - "Aaaaaaaahh!" - Acıdan ve zevkten çığlık attım. Amımın Max’in sikini kabul edebilmesinin tek nedeni benim delicesine ıslak olmamdı...
Erkek sabit bir ritim tutturdu, sarsılmadan, deliğimi ideal olarak tüm uzunluğu boyunca uyardı zaman dilimleri. Yaklaşan orgazma takıntılı bir şekilde bacaklarım titriyordu... - "Ne oldu? Boşalacak mısın, sürtük?" - "E-evet...!" - diye sızlandım. - "Hayır, yapamazsın küçük fahişem. Henüz değil!" Max benim sınırda olduğum ritmi koruyarak büyük aletini derin ve güçlü bir şekilde vurmaya devam etti. Vücudumun patlamak üzere olduğunu hissettim! O kadar yakındım ki... Max izin vermedi. Onun iznini almadım. -"Lütfen... Yapabilir miyim... Yapabilir miyim... Sürtüğün boşalabilir mi? Lütfen... Lütfen!" Yumuşakça sızlandım. - "Madem bu kadar kibarca soruyorsun... Başla." - "Aaaaahhh! Ooooohhh!!!" - vücudumdan tekrar tekrar tatlı bir orgazm fırtınası aktı, aşkımın suyu fışkırdı zavallı deliğimden çıkan bir gayzer gibi! Tüm gerginliğimin gittiğini, kasıklarımdan vücudumdan dışarı aktığını hissettim. Utanma yok, suçluluk yok. Aklım ve bedenim tatlı bir coşkuyla birleşti! Gözlerimi devirdim ve açık ağzımdan dilimin üzerine bir dizi tükürük yayıldı. Nerede olduğumu zar zor biliyordum. Zevk azaldığında Max bana iyileşmem için zaman tanımadı. - "Burada ne büyük bir karışıklık yarattın, sürtük!" Max sırıttı. Erkek beni kabaca yataktan kaldırdı ve kendimi onun lezzetli organının önünde dizlerimin üstünde buldum. - "Bak, şimdi sikimde." - Maxim sıcak aletini yüzüne koydu. Onun aleti benim amımdan gelen sıvılarla doluydu. Bunu yüzüme sürdü ve kendi meyve suyumu bana sürdü. - "Her şeyi telafi etmek zorundasın, değil mi kaltak?" Bu oyunu biliyordum ve kurallarını kabul ettim.
Beden otomatik olarak hareket etti. İtaatkar bir şekilde, hiç düşünmeden dilimi penisin başına götürdüm ve dudaklarımı etrafına doladım. - "İşte bu, güzel kısrak..." Max’in elinin başımın arkasına doğru kaydığını, saçımı parmaklarının etrafına doladığını ve beni sıkıca yerimde tutmak için parmaklarını birbirine sıkıştırdığını hissettim. Boğazımı gevşettim ve Maxim’in aletinin daha derinlere nüfuz etmesine izin verdim. Bacaklarım hâlâ titriyordu ve zihnim bulanıktı, erkek güçlü eliyle başımı kontrol ediyordu. - "Hadi, bence daha iyisini yapabilirsin..." Max kalçalarını ileri doğru hareket ettirdi ve ben burnumu kasıklarına gömdüm, topları çeneme dokundu, gözlerimi devirdim ve gözyaşları akmaya başladı. - "GRLC!" kafam Max’in cıvatasının etrafında küçülerek isyan etmeye başladı. Erkek penisini çıkardı, sikinden ağzıma kadar aşk telleri uzanıyordu ve ben açgözlülükle havayı yuttum. Değerli havayı soludum ve gözlerimden yaşlar yuvarlandı, tükürük akıntıları çenemden aşağı aktı ve göğüslerimin üzerine damladı. - "Haydi işimize dönelim!" deyiş şekli daha çok bir emir gibiydi. İtaatsizlik edemeyeceğim bir emir. Ben de itaat ettim. "HLFF HLFF HLFF HLFF HLFF" tüm odada yankılandı, ağzımı istediği gibi becerdi ve beni kendi zevki için kullandı. Ve bunu ne kadar seviyorum... - "Ah evet bebeğim, sen mükemmelsin! Kahretsin, ben neredeyse...!" Max’in büyük ve güçlü vücudunu, sikini taşaklarıma kadar boğazıma soktu. önümde titredi. Ve bu an benimdi. Penisimi serbest bıraktım, ağzımdan memelerime bir salya akışı aktı, dilimi dışarı çıkardım, itaatkar bir köpek gibi ona baktım. - "Aferin kızım, göster bana... Her şeyi son damlasına kadar nasıl götürüyorsun!" Ve yine başka seçeneğim yoktu. Bir hırıltı ile aletini yüzüme yaklaştırdı ve yüzüme sıcak şutlar döktü. Onun harika enstrümanına hayran olmaktan kendimi alamadım. Tükürüğümle parıldayan kaygan gövdeyi okşadım.
Yatağa tatmin olmuş bir şekilde uzandım, ağır nefes aldım ve neler olduğunu anlamakta güçlük çekerek harika sikicime baktım. O da sırt üstü düştü ve topallamasına hayran kaldım ve kayganlaştırıcım ile sperminin karışımını sürdüm, ama yine de güzel ve büyük bir penis... Ama aklımı başıma toplamanın zamanı gelmişti, çünkü her an kız kardeşim eve girebildik, bu yüzden aceleyle duştaki zevk izlerini silip süpürdük ve sahile döndük. Hala zar zor ayakta durabiliyordum, o kadar yorgundum ki hemen şezlonga çöktüm. Karina’yı denizde gördüm, böylece Max ve ben meraklı kulaklar olmadan birkaç dakika geçirdik. Aniden amımın tadına henüz bakmadığını söyledi ve anında bacaklarımın arasında yeniden bir sıcaklık hissettim... - "Mmm, sanırım evet, ondan hoşlanırsın..." - Boğuk bir şekilde cevap verdim, yapamıyordum Amımı onun suratında nasıl oynatacağım fantezisini bırak. O halde yarın kendimi kötü hissedeceğim... - "Ne?" - İlk başta ne demek istediğini anlamadım, sonra birden aklıma geldi. Karısına hasta olduğunu söyleyecek ve o plaja gittiğinde evde kalacak.
Böyle bir şeyi kabul etmenin ne kadar riskli olduğunu ve bunu yaptığımı tam olarak fark etmediğim için başımı salladım. gerçekten ilkesiz bir fahişeye dönüştü... Ama muhteşem penisi, güçlü elleri, tutkulu dudakları ve karın kasları bana başka seçenek bırakmadı
Sabah onun mesajıyla uyandım: "İstiyorum sen”, nefesim kesildi, pencereye baktım, komşu kulübenin balkonunda duruyordu... Dünkü gibi çıplaktı ama elinde sigara yerine elindeydi... Kocaman güçlü siki elindeydi. tam savaşa hazırdım ve pencereme doğru bakarak hafifçe salladı...
Söylemeye gerek yok ki sanki çiftleşmek istermiş gibi titrek bacaklar üzerinde itaatkar bir şekilde ona doğru koştum ve takla attık karısı güneşlenirken ve yüzerken her türlü pozisyonda birkaç saat boyunca... Haftanın geri kalanı böyle geçti: Max hasta olduğunu söyledi ve Christina dinlenirken beni becerdi, sonra ben defalarca boşaldım ve anlatmak için yürüdüm Karina maceralarımı anlattı ve o da komşu bungalovdaki arkadaşlarının yanına kağıt ve domino oynamaya gitti. Dima ve Vitalik’ten bahsetti mi bilmiyorum, karısına hastalığını nasıl bu kadar sorunsuz anlatabildi, onun sadece tatil fahişesi olmam umurumda değildi... Düşündüğümde her şeyin önemi yoktu. sikine, diline ve ellerine verdiği zevk. Bu nedenle tatilimizin sonuna kadar sekslerimiz devam etti, her dakikamızı gönlümüzce seks yapmaya ayırdık... Ne yazık ki Türkiye’den uçup gitmek bana çok zevk verdi!
Dior’un Günlüğü #56
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Seks tavuğu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #56
Zevkle okudum))
- These users thanked the author başına buyruk for the post:
- Christina Dior
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #56
Yazar büyük olasılıkla kendisini en azından biraz da olsa kahramanıyla özdeşleştiriyor.
Tesiste böylesine akıllı bir kızla tanışmanın gerçek bir hediye olduğunu söyleyebilirim!!
Tesiste böylesine akıllı bir kızla tanışmanın gerçek bir hediye olduğunu söyleyebilirim!!
- These users thanked the author Anatolik for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 216 Views
-
Last post by Seks tavuğu