Dior’un Günlüğü #8
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Hastaneye kaldırılan arkadaşımı ziyarete gidiyordum. Termometre +25’i gösteriyordu. Beyaz yarı saydam bluzumu giymeye karar verdim, sıcaktan tamamen düşmemek için sütyenimi evde bırakmaya karar verdim, buna kocaman bir esneme denebilecek külotlar çünkü aslında kesinlikle hiçbir şeyi kapatmıyorlardı. .. Ben de diz boyu etek alıp Evlerden ayrıldım. Adamların hayranlık dolu bakışlarını görünce kalabalık otobüse bindim. İçinde nefes almak imkansızdı. Arabayla birkaç durak ilerledim ve otobüse binen kalabalık beni kabinin en arka kısmına, yüzüm pencereye doğru itti. Ve aniden... Birinin avucunun sanki tesadüfen kıçımı okşadığını hissettim. Birkaç dakika sonra palmiye orada tekrar belirdi ve açıkça artık oradan ayrılmaya niyeti yoktu. Geri dönmeye çalıştım ama beni otobüsün en köşesine sıkıca "bastıran" kalabalık bunu yapmama izin vermedi. Ve bu arada el, tüm gücüyle kıçımın üzerinde yürüyor ve uyluklarım boyunca yumuşak bir şekilde hareket ediyordu. Heyecan dalgaları zaten tüm vücutta dolaşıyordu ve külot zaten güvenli bir şekilde sıkılabilirdi. Bu arada yabancı, uygun bir şekilde eteğimi kaldırdı, elastik kıçımı açığa çıkardı ve kendini bana yaklaştırdı. Bütün vücudumla geriye yaslandım. Parmakları tüm gücüyle yumuşak ve pembe amcığıma masaj yaptı ve uygunsuz bir şekilde yüksek sesle ciyakladı, bu da beni daha da heyecanlandırdı... Sonra bu adam parmaklarını içime soktu ve bir matkap gibi amımı çekiçlemeye başladı. Bir şekilde alt dudağımı ısırarak çığlıklarımı durdurmayı başardım. Durumu bir kenara bıraktım ve pes ettim, beni becermesi daha kolay olsun diye bacaklarımı daha da genişlettim. Döndüm ve kıçımı ona doğru salladım, deliği parmaklarımın üzerine ittim. Çılgınca bir sik istedim ve sessizce sikilmeyi istedim. Bitirmeyi hiçbir zaman başaramadım, çünkü yabancı beni dizlerimin üzerine indirdi ve hiç de kaba bir şekilde yüzüme geldi. Baskı ve şaşkınlıktan ağzımı açtım ve nektarın neredeyse tamamı ağzıma düştü. Yüzüm spermlerle kaplıydı, açık ağzımdan erkek nektarı dudaklarımdan yere damlıyordu. Derin bir nefes alarak ıslak kafamı ağzıma götürdüm. Penisi ve kalan spermi emdi. Islak amım ateşle yanıyordu ve düzgünce ve tercihen birden fazla kez dövülmek için yalvarıyordu. Adam bir dakika sonra bir sonraki durakta indi. Ayağa kalktım, eteğimi düzelttim ve bluzumun düğmelerini ilikleştirdim. Külotu bulamadım. Yüzümü nemli bir bezle sildim ve otobüsten koşarak çıktım.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- frenk, Neşeli Roger, Seks tavuğu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #8
Harika bir hikaye)) Daha fazlasını bulun)
- These users thanked the author başına buyruk for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 215 Views
-
Last post by Seks tavuğu