Yanıma bir kız taşındı, ailesini tanımıyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
İbrahim
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 3 months
 Yanıma bir kız taşındı, ailesini tanımıyorum

Unread post by İbrahim »

Herkese merhaba. Ben 26 yaşındayım, kız arkadaşım da 18. Bana öyle geliyor ki yanıma taşınmaya karar verdi, aslında birkaç gündür birlikte yaşıyoruz. 2 şey kafamı karıştırdı:

1) o hâlâ okulda ve bu yıl mezun oluyor.
2) Anne ve babasını hiç tanımıyorum

Annesiyle telefonda konuştuğunu duydum, sert, güçlü bir kadın izlenimine kapıldım. Babamı bilmiyorum, şu anda bir iş gezisinde ama bana öyle geliyor ki o da aynı durumda.

Okullu kız kızınızın (yetişkin bile olsa) yaşamasına izin verir miydiniz? bir erkekle mi? Anne babasına bu taşınmayı ve onların nasıl tepki vereceğini anlatıp anlatmadığını bile bilmiyorum.
Sadece ben muhtemelen buna direnirim. Örneğin babanın tüm bunları kontrol etmesi mi gerekiyor? Ve onunla zaten tam seks yaptığımız çok açık. Bu gibi durumlarda kız çocuğunun halihazırda cinsel olarak aktif olduğunu ve kiminle olduğunu ebeveynlerine bildirmesi gerekir mi? Özellikle babamın, benim kızından fark edilir derecede büyük olmam konusunda bana bir düşmanlığı olacak mı?
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir kız yanıma taşındı anne ve babasını tanımıyorum

Unread post by sapık »

Yazarın bu tür soruları arkadaşlarıyla veya kız arkadaşıyla değil de forumda tartışmak istemesi ilginç.
Peki, sizin durumunuzda kesinlikle ebeveynlerinizi tanımanız gerektiğini düşünüyorum.
These users thanked the author sapık for the post:
Korsan
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Büyücü »

Garip yaş. Okuyor ama 18 yaşında. İkinci yıl mı?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Eustace »

Büyücü: 09 Feb 2024, 19:32 Okuluyor ama 18 yaşında.
öyle düşünüyor!)))

54 saniye sonra gönderildi:
Kendinizi sakinleştirir...)
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Büyücü: 09 Feb 2024, 19:32 Garip bir yaş. Okuyor ama 18 yaşında. Tekrarlanan yıl mı?
))) Yılın başında doğanlar kış ve bahar aylarında 18 yaşında okulu bitirirler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Tanya, İbrahim
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by red_fox »

Abraham: 08 Feb 2024, 14:00 Okullu kız kızınızın (yetişkin bile olsa) bir erkekle yaşamasına izin verir miydiniz?
Hayır, elbette. Birleşik Devlet Sınavı çok yakında, ne büyük bir patlama! Hayır, geleceğini hizmetçi (garson, sekreter) olarak görüyorsa bu normaldir.

P.S. Benimki o zamanlar cehennem gibi çalışıyordu, Pazar günü yeterince uyumak bir hayaldi. Sonra çocuklar hareket ediyor. Kesinlikle aptalca. Güzel olabilir ama aptalın teki.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Yazarın çok aptalca soruları var, 26 yaşında bu tür şeyleri düşünmek ve forumda sormak, bu sadece bir tür hastalık. Ailesine para kazanmaya gitse daha iyi olurdu.
Автор темы
İbrahim
İlgi gösteriliyor

Unread post by İbrahim »

sapık: 09 Feb 2024, 19:31 Yazarın bu tür soruları arkadaşlarıyla veya kız arkadaşıyla değil de forumda tartışmak istemesi ilginç
Arkadaşlarla tartışmanın bir anlamı yok , kimse kızlarla yaşamıyor ve yaşamadı. Hala bir kızla nasıl sohbet başlatacağımı bilmiyorum
Garip yaş. Okuyor ama 18 yaşında. İkinci sınıf öğrencisi
Strecoza: 09 Feb 2024, 19:51 Yılın başında doğanlar kış ve ilkbahar aylarında okulu 18 yaşında bitirirler.
+++++
red_fox: 09 Feb 2024, 19:58 Elbette hayır. Birleşik Devlet Sınavı çok yakında, ne büyük bir patlama! Hayır, geleceğini hizmetçi (garson, sekreter) olarak görüyorsa bu normaldir.

P.S. Benimki o zamanlar cehennem gibi çalışıyordu, Pazar günü yeterince uyumak bir hayaldi. Sonra çocuklar hareket ediyor. Kesinlikle aptalca. Güzel olabilir ama o bir aptal.
Ne kadar aptal... Altın madalya almaya gidiyor, aktif olarak öğretmenlerle çalışıyor ve ayrıca kendine has bir yeteneği var. küçük bir işletmeye sahip olmak. Tabii ki sen daha iyisini bilirsin :) ve bir ilişkide mutlaka günün her saatinde sevişmek zorunda değilsin :)
Çok aptalca sorular Yazar, 26 yaşında bu tür şeyleri düşünmek ve ayrıca forumda sormak, bu bir tür hastalık. Para kazanmak için aileme para harcasam daha iyi olurdu
Henüz bir ailem yok ama ikisini geçindirmeye yetecek kadar kazanıyorum mali meseleye gelince, çöreklerinizi rahatlatabilirsiniz :cat1:
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154

Unread post by Büyücü »

Abraham: 11 Feb 2024, 12:09 Bunu arkadaşlarla tartışmanın bir anlamı yok, kimse kızlarla yaşamıyor ve yaşamamış. Bir kızla
genç arkadaşlarla mı yoksa annenin oğlanlarıyla nasıl sohbet başlatacağımı hâlâ biraz bilmiyorum.
Kahretsin 26 yıl zaten mümkün, kendi kararını vermeli ve annenin eteğine tutunmayı bırakmalısın. Bu yaşta farklı kızlarla birkaç kez birlikte yaşamak mümkündü. Ve birkaç kez evlenip boşandı. Aptalca bir soru.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Ded
Автор темы
İbrahim
İlgi gösteriliyor

Unread post by İbrahim »

Büyücü: 11 Feb 2024, 12:40 küçük çocukların arkadaşları mı yoksa annelerinin erkek çocukları mı?
Bazıları annelerinin erkek çocuklarıdır, ancak çoğunlukla eğlence düşkünü ve kalıcı bir kız arkadaş bulmakta zorluk çeken insanlardır
nLanet olsun 26 yıl zaten mümkün ve kendiniz karar verip annenizin eteğine tutunmayı bırakmalısınız. Bu yaşta farklı kızlarla birkaç kez birlikte yaşamak mümkündü. Ve birkaç kez evlenip boşandı. Aptalca bir soru.
Bu benim için geçerliyse, 6 yıldır ayrı yaşıyorum ama kızlarla yaşamadım çünkü... Okulum + işim vardı, buna zamanım yoktu
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Artezyum »

Bir sınıf arkadaşım 15 yaşından beri bir erkekle yaşıyor, her şey yolunda, bu yüzden ailesiyle tanışın ve okulu huzur içinde bitirmesine izin verin, ona manevi ve fiziksel olarak destek olun.
These users thanked the author Artezyum for the post:
İbrahim
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Abraham: 08 Feb 2024, 14:00 Herkese selamlar. Ben 26 yaşındayım, kız arkadaşım da 18. Bana öyle geliyor ki yanıma taşınmaya karar verdi, aslında birkaç gündür birlikte yaşıyoruz. 2 şey kafamı karıştırdı:

1) o hâlâ okulda ve bu yıl mezun oluyor.
2) Anne ve babasını hiç tanımıyorum

Annesiyle telefonda konuştuğunu duydum, sert, güçlü bir kadın izlenimine kapıldım. Babamı bilmiyorum, şu anda bir iş gezisinde ama bana öyle geliyor ki o da aynı durumda.

Okullu kız kızınızın (yetişkin bile olsa) yaşamasına izin verir miydiniz? bir erkekle mi? Anne babasına bu taşınmayı ve onların nasıl tepki vereceğini anlatıp anlatmadığını bile bilmiyorum.
Sadece ben muhtemelen buna direnirim. Örneğin babanın tüm bunları kontrol etmesi mi gerekiyor? Ve onunla zaten tam seks yaptığımız çok açık. Bu gibi durumlarda kız çocuğunun halihazırda cinsel olarak aktif olduğunu ve kiminle olduğunu ebeveynlerine bildirmesi gerekir mi? Özellikle babamın, nasıl desem kızından bariz bir şekilde büyük olduğum yönünde bir düşmanlığı olacak mı?
Teklif yap, al evli ve çok sevilen bir damat olacaksın, bizim gibi her şey burada😄 ve baban bir evden dönecek iş gezisi🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
İbrahim
Автор темы
İbrahim
İlgi gösteriliyor

Unread post by İbrahim »

Artesium: 11 Feb 2024, 18:46 Sınıf arkadaşım 15 yaşından beri bir erkekle yaşıyor, her şey yolunda, bu yüzden ailesiyle tanışın ve okulu huzur içinde bitirmesine izin verin, ona manevi ve fiziksel olarak destek olun
nVay canına! Nasıl serbest bırakıldı? Tam bir ailesi var mı, anne, baba? 15 yaşında hâlâ seks yapma hakkına bile sahip değilsin.
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Artezyum »

В
Abraham: 11 Feb 2024, 19:41 Vay canına! Nasıl serbest bırakıldı? Tam bir ailesi var mı, anne, baba? 15 yaşında olmasına rağmen hâlâ seks yapma hakkı bile yok.
Bir şekilde onu bıraktılar, okuldan mezun olalı 20 yıl olacak. ve hala öyle yaşıyorlar.
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by 0dlb0 »

Abraham: 11 Feb 2024, 12:09 İkimizi geçindirmeye yetecek kadar kazanıyorum
Ebeveynleri için bu önemli bir tartışma olmalı.
Peki, devamı artı tarafı, derslerinden vazgeçmiyor.
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”