Sıradan bir akşamdı, erkek arkadaşımla mesajlaşıyordum, kendisine özel bir fotoğraf göndermemi istedi. Evde anne-baba yoktu, sadece ağabeyim ve arkadaşı vardı, ben de salona girdim, orada büyük bir ayna vardı. Spor şortumu dizlerime kadar çekip üstümü kaldırdım ve sakin bir şekilde kendi fotoğraflarımı çektim. Bir ara kardeşimin arkadaşı içeri girdi, görünüşe göre mutfağa su almaya gidiyordu. Onu görünce korktum ve geri çekildim, elimle göğsümü kapattım ve şaşkınlık ve korkudan amımı kapatmayı unuttum. Ya ben ona oral seks yapacağım, ya da o kardeşine her şeyi anlatacak, abi de her şeyi babasına anlatacak dedi! Banyoya gittik, pantolonunu çıkardı, dizlerimin üzerine çöktüm, iri bir penis bana bakıyordu. Sıcak şaftı elime aldım ve dilimi testislerden kafanın tabanına kadar gezdirdim. Bu köpeğin gözlerinin içine bakarak dolgun dudaklarımı penisin başına dokundurdum ve dudaklarımı şapırdatarak ritmik ve derin hareketler yaparak aletini emmeye başladım. Ben onu özenle emerken göğüslerime dokundu, bana orospu, saksocu, fahişe dedi ve bazen kıçıma tokat atmak ve deliklerime dokunmak için beni durdurdu. Beni o kadar tahrik etti ki amım delinmek için yalvarıyordu. Beni sertçe sikeceğini umuyordum. Ağabeyim Dota oynamayı çoktan bitirdiği için beni aceleye getirdi. Saçlarımdan tutup ağzıma sertçe vurmaya başladı. "GRLC GRLC GRLC" sesi tüm banyodan duyulmaya başladı. Penisini çıkardı, açgözlülükle nefes almaya başladım ve ağzımdan memelerimin üzerine tükürük aktı. "Sen kimsin fahişe?" sözleriyle yüzüme yankılanan birkaç tokat attı! Şaşırdım ve yüksek sesle çığlık attım. Gözlerimi indirdim ve sessizce şöyle dedim: "Ben bir saksocu ve bir fahişeyim." Erkek beni saçlarımdan tuttu ve penisini
ağızına soktu... Ve tekrar "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!". Daha sonra bol ve bol bir şekilde ağzıma geldi ve gitti. Kıçımın üzerine çöktüm, tüm yüzüm tükürük ve sperm çizgileriyle kaplıydı, leş yüzümün her yerine bulaşmıştı, beni ağzıma siktiler. Parmaklarımı kedime indirdim ve kendimi orgazma getirdim. O kadar hoşuma gitti ki şimdi adamdan yapmasını istiyorum. Hem erkek arkadaşım hem de kardeşimin arkadaşı mutlu.
Dior’un Günlüğü #25
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon

- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #25
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Seks tavuğu, Ahah
-
Seks tavuğu
- Penetrasyon

- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #25
Tutku ve şehvet üzerine muhteşem bir hikaye...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior
-
Ahah
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1875
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #25
Adamla selfie çekmedin mi? Eğer erkek arkadaşın olsaydım, bu fotoğrafı çok isterdim, özellikle de bir dipnot olsaydı - tatlım, kazara ağzıma sikildim. :göz kırp:KristinaDior: ↑20 Jan 2024, 17:52 Kıçımın üstüne çöktüm, tüm yüzüm tükürük ve sperm çizgileriyle kaplıydı, yüzümün her yerine maskara bulaşmıştı, beni ağzıma soktular.
- These users thanked the author Ahah for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 236 Views
-
Last post by Seks tavuğu