Bir gün Camilla ve ben dinlenmek ve pek çok macera bulmak için Berlin’e gittik. Geldik, şehri dolaştık ve bir kafede bir şeyler atıştırmaya karar verdik, burada yakışıklı bir Alman yanımıza oturdu ve bizi tanımaya başladı. Genel olarak bizi bir kulüpteki partiye davet etti, eğlenceli olacağına söz verdi ve bize üzerinde altın harflerle "Orkide" yazan plastik siyah bir kart verdi. Girişteki güvenlik görevlisine göstermemizi söyledi. Hemen kabul ettik çünkü Berlin’de arkadaş edinmek istiyorduk. Akşam adrese vardık. Girişte güvenlik görevlisine kartı gösterdik, o da kıkırdayıp içeri girmemize izin verdi. Odaya girdik, bizi güzeller güzeli bir sarışın karşıladı, - "Kızlar için zorunlu kıyafet kuralı, çantalarınız ve kıyafetleriniz burada kalacak, bunlar müessesenin kurallarıdır" dedi kız. Soyunduk, külotumuzu giymemize izin verdiler, Camilla ve ben sadece tangayla kaldık ve hemen bize bir bardak köpüklü şarap verdiler, ama onu içer içmez fena halde seks yapmak istedim, bacaklarımın arası acıyor, bacaklarım ağrıyor. kedi meyve suları salgılamaya ve çılgınca ağrımaya başladı. Ana odaya gittik ve gördüklerim beni terletti; çıplak çiftler veya gruplar her yerde yatıyor ve seks yapıyorlardı ve Almanımız bize doğru yüzüyordu. Tamamen çıplaktı, boynunda çivili bir tasma ve bacaklarının arasından sarkan kalın bir penis vardı! Kolunu belimize doladı ve bizi salonun ortasına yönlendirdi. Camilla ve ben deri bir kanepeye oturduk, etrafımızdaki aç erkekler farklı pozisyonlarda kızları şiddetle sikiyorlardı. Bu resmin tamamına bakınca otomatik olarak külotumu aşağı çektim. Bacaklarını ayırıp kendine yaklaştırdı ve amını okşamaya başladı. Uzun süre bu kadar sıkılmama gerek yoktu, sağlıklı bir adam tek kelime etmeden yanıma geldi, bir usta gibi bacaklarımdan tuttu ve beni kendine doğru çekti. Kalbim çarpmaya başladı, bir şey söylemek istedim ama sessizce ona baktım. Pembe amımın tomurcuğuyla penisinin başının dudaklarını yana doğru hareket ettirmeye başladığını hissettim. Sarsmak! Ve onun güçlü aleti benim deliğimde. Acı ve zevkle inledim. Erkek boğazımı sıktı ve çılgınca beni sikmeye başladı. Adam bu tempoyu uzun süre koruyamadı ve yaklaşık beş dakika sonra penisini çıkarıp göğsüme boşalmaya başladı. İşaret parmağıyla spermini karnımdan topladı ve parmağını dudaklarıma götürdü. Ona bakıp hafifçe gülümseyerek parmağımı emmeye, erkek nektarını yalamaya başladım. Parmağımı emmeyi bitirdikten sonra yüzüme tokat attı ve gitti. Başka bir adam kelimenin tam anlamıyla hemen onun yerini aldı ve penisini deliğime soktu, ıslak amım kolayca ve minnetle sihirli değneği kabul etti. Başımı çeviriyorum ve Camilla’mın bir erkek köpek tarafından sert bir şekilde dövüldüğünü görüyorum, ama onun narin amını da esirgemiyorum. - "Kelimelerle bile anlatamazsınız... Seks en saf haliyle! Sanki başka bir boyuttasınız, zevkten başka hiçbir şeyin olmadığı bir yerdesiniz!"
Camilla bana gülümseyerek şöyle dedi: yüzümden tuttu, beni kendisine doğru eğdi ve beni hickeyden öptü, ağzı spermle doluydu. - "Arzularımı saklamamak için kendime izin verdim. Buna sevinç yolu denir." dedim arkadaşıma gülümseyerek. Zaten takside ayık düşünmeye başladım. Saat sabahın beşiydi, delikler fena halde acıyordu, Camilla omzunda uyuyordu, kısa eteğinin altından çıplak amı dışarı bakıyordu. Kulağına sessizce "-Eğer ısrar etmeseydin asla bu kadar zevk alamazdım." dedim.
Dior’un Günlüğü #14
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon

- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #14
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- frenk, Ahah, Neşeli Roger
-
Ahah
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1875
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #14
Harika, o gün çok sikin var mıydı? Peki kimse bunu ağzına koymadı mı?
- These users thanked the author Ahah for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 229 Views
-
Last post by Seks tavuğu