Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler?

Unread post by Biyel kolu »

Sana hikayemi anlatacağım. Kısa bir iş gezisinin ardından bir gün evime döndüm. Anahtarıyla kapıyı açıp apartmana girdi. Daha sonra odama gittiğimde kapıyı açtım ve kızımın erkek arkadaşıyla seviştiğini gördüm. Yatağımda..
Diyelim ki bu henüz aktif bir sikişme resmi değildi) Daha ziyade tüm örtülerin açılıp sürecin başladığı aktif bir ön sevişme aşamasıydı.
nKızı başını çevirdi ve gözleri şaşkınlıkla irileşti. Aniden kapı eşiğinde beliren babama baktım!
Hmm.. Hatta şaşkınlıkla öksürdüm ya da homurdandım. Kapıyı nezaketle kapattı, çocuk başını bile kaldırmadı.
Sonra mutfağa gitti ve biraz çay yaptı. Oturup sigara içtim. Aslında durum tam tersiymiş gibi şok olmadı. Çünkü herkes zaten yetişkin ve yetişkinler de zaman zaman bunu yapıyor. Oldukça ilginç bir durum. Mesela... Hata! Kızının bunu neden babasının yatağında yaptığını anlamıyorum? Kendi yatağı, kendi odası ve garip durumlardan korunmak için kapının mandalı varsa. Bekledim. Çocukların odamdan çıkmayacaklarını anladım. Ve yollardan fena halde yoruldum. Günlerdir uyumuyorum. Düşündüm ki: canın cehenneme. Kızımın odasına gittim, yatağına çöktüm ve uykuya daldım.
Ertesi gün kızım beni MCH’siyle tanıştırdı. -Tanışalım baba, bu Oleg) Evet. Tanıştığımıza memnun oldum :) .. İçimden bir ses bana zaten bir yerlerde tanıştığımızı söylüyor. Ben de onları mahvettim) Az önce akşam kızıma sordum: Kendinizi korumanız gerektiğini biliyor musunuz ve nasıl? -Evet biliyorum.

İşte hikaye. Arkadaşımın dediği gibi: Hatırlanacak bir şey var ama çocuklara anlatılacak bir şey yok. :-D Ancak şimdi benim için değil, onun için. Çünkü onun yorumuna göre sanki babası onu seks sırasında yakalamış gibi görünecek)
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 6):
jant11, Fargal94, PavelNokia, Sibiryak89, alex56, VidaFIX
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months
 Re: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler

Unread post by Saç gömlek »

Evet! Her bakımdan tatsız. Bu arada, anladığım kadarıyla siz ve yetişkin kızınız aynı dairede mi yaşıyorsunuz? Ve uzun bir süre için mi?
Sorduğum için kusura bakmayın ama sizin ve kızınızın daha önce cinsiyet veya buna benzer konularda herhangi bir özgürlüğünüz var mıydı?
Автор темы
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
 Re: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler

Vasyanitsa: 02 Jan 2024, 10:58 Evet! Her bakımdan tatsız.
Kesinlikle hayır. Hatta bu duruma yüreğimle güldüm), hatta kızımın normal bir ilişki geliştirdiği kısmen doğruydu. O anda zaten bir yetişkindi, neredeyse 17 yaşındaydı.
2. Artık ayrı yaşıyor, medeni nikahlı.
Son soruyu yanıtlamaktan kaçınacağım

29 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Yanıt: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Veya ebeveynleri olabilir mi?
Benim kişisel görüşüm, kızımın bir ilişkisi varsa , o zaman bunu evde yapması onun için daha iyi olur. Tanıdık bir ortamda. Zaten şahsen tanıdığım bir çocukla. Garajların arkasında bir yerden
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 3):
Mart, Fargal94, Sibiryak89
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

Birkaç kez kumsalda, çıplaklar değil, sadece uzak bir kumsalda, bir arkadaşımızla birlikte çalıların arkasına yuvarlandık. Görünüşe göre yerleşim yerlerinden uzaklaştık ve yine de biri - evli bir çift üzerimize süründü, diğeri - küçük bir şirket - bir adam ve İki kız bir şey için oraya tırmandı. Bir keresinde bir arkadaşımın yatağında... Yaz, pencere açık, karşıda inşaat var. Çocuklar şantiyede oynuyorlardı. Ve kız bir nedenden dolayı balkona çıktı - metreler vardı... yani. belki... Kahretsin, çok tembel değildim - Yandex’e baktım - 8 (sekiz) metre. Görünüşü tahmin edilebilir...)))
Eh, karısının kızının ateş ettiği gerçeği - pek sayılmaz - orada hiç şans yok. )))
Ve bu tamamen ailevi bir mesele.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
Biyel kolu, Fargal94, Sibiryak89
Автор темы
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon

Mart: 02 Jan 2024, 13:34 sadece uzak bir kumsalda, arkadaşım ve ben çalıların arkasında yuvarlanıyorduk
, gençliğimde bu her yerde oluyordu. Kimse şöyle bir şey söylemedi: Şimdi eve geleceğiz, bir kadeh şarap içeceğiz, mumları yakacağız ve... Nereden dürtü gelirse seviştik) hatta samanlıkta, hatta sinemada, hatta bir arabanın arka koltuğunda bile. şehirlerarası otobüs). Belki yataklarına bile ulaşamadılar. Odamda neyi unuttukları belli olmasa da? Aynı bilgisayar, aynı televizyon, kızım daha da büyük ve daha yeni. Ve dekor daha sade. Sadece benim tek kişilik yatağım vardı, kızımın tek kişilik yatağı vardı. Daha sonra sormadım bile. Gülümseme ya da şaka yok. Tanıştığımızdaki tek şaka hariç, çünkü durum belirsizdi. Az önce buna mizahla yaklaştığımı gösterdim) kim bilir belki de kızın babasının yatağıyla ilgili bir fetişi vardı. Öğrenmeye zahmet etmedim
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 4):
Fargal94, Mart, Sibiryak89, sapık
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Orientation: biseksüel

Unread post by Christina Dior »

Bir defasında erkek arkadaşım ağzıma boşalırken annem odaya geldi. Ama erkek arkadaşım sırtı ona dönük durduğu için hiçbir şey fark etmedi :bel_flag:
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 12):
Biyel kolu, Fargal94, Natalie, Mart, PavelNokia, Sibiryak89, Bob2390, Tavşan, İskender, Nick1979, sapık, Kendine güvenmiyor
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex yapardı »

Ben karımı yalarken kayınpederim odaya daldı. Teorik olarak evde olmaması gerekiyordu ama planladığı gibi geri dönmedi ve kızının inlemelerini duyunca "aceleyle kurtarmaya gitti." Sırtım kapıya dönük olduğundan onu göremedim ama eşimin susup bacaklarını başıma koymasıyla acil durumu anladım. Daha sonra babasının yüzünün şaşırdığını söyledi. Kayınpederin kendisi bunu göstermedi, hiçbir şey görmüyor gibiydi ve bunun ne kadar farklı olması gerektiğini.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 6):
Natalie, Fargal94, Biyel kolu, PavelNokia, pembe_, sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Açıkça ve açıkça değil, birkaç kez oldu. Ama sorumluluk alanı bana ait olmayınca umursamadım, giyindim ve çıktım. Ama üniversitede okurken ailemin evde olmaması gereken tatil günlerinde erkekleri eve getirdim ve en ilginç anda ebeveynler geldi. Skandal korkunçtu, annem yüzüme o kadar sert vurdu ki yanağım çok uzun süre yandı. Genel olarak ilişkiler bu olay nedeniyle çok uzun bir süre boyunca zorlaştı.
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
jant11, Fargal94, Natalie, Biyel kolu, PavelNokia, Fedor36, Sibiryak89, İskender, sapık
tavşan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by tavşan »

İlk kez bir seks arkadaşımın kapıyı takmasına yardım ettiğimde, onun yanında kaldım ve mutfakta seviştik. Bir yaz gecesiydi ve karanlıkta bedenlerimiz açıkça görülüyordu. Ben kanepede yatıyordum ve o da üstümde bir sabahlık vardı ve bana öyle geliyor ki beni kurtaran tek şey bu oldu, kızının (muhtemelen 5 yaşındaydı) ne olduğumuzu anlamaması yapmak. Çok sessizce geldi ve içmek istedi.
These users thanked the author tavşan for the post (total 3):
Fargal94, uplpgv, sapık
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years

Unread post by Fargal94 »

Eşimle düğünümden önceydi) Onu beni ziyarete davet ettim ve bazı şeyler olmaya başladı)
Eşim (o zaman gelecek), Bir etek ve hafif, bol bir kazak giyiyordu. Oyunlar sırasında ilginç yerlere daha özgür erişim sağlamak için külotlar ve sutyenler çıkarıldı.
Annemle babamın yıldönümleri için komşuların evinde olduğunu söylemeliyim.
Sevgilimin üstüme çıkıp üzerime bindiği noktaya geldik. Pantolonum ve külotum yeni indirildi. Tam bu sırada ön kapı çarptı ve sevgilim sikimin üzerinden atlayıp bir sandalyeye oturdu, ben de kendimi bir yastıkla örtecek zamanım olmadı. Annem içeri girdi ve benden şapkamı istemeye başladı (neden buna ihtiyaçları olduğunu bilmiyorum), ama yataktan kalkamadım)
Annem sürücü koltuğunun altındaydı ve hiçbir şey fark etmedi , ancak büyük olasılıkla hiçbir şey anlamamışım gibi davrandı. Başörtüsünü alıp geri döndü.
Sevgilim ve ben çılgınca güldük ve devam ettik)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 5):
PavelNokia, Biyel kolu, pembe_, Sibiryak89, sapık
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

Alex bi: 02 Jan 2024, 15:56 ve kızımın inlemelerini duyduğumda "yardım etmek için acele ettim".
Buraya yazdım - arkadaşlarım aynı evde yaşıyordu - paravanın arkasında ebeveynlerinin olduğu oda. Kayınpederi bir amatördü… Tam olarak bir amatör değildi ama pes ettiğinde gençlere kaba davranmaya, yanlış anda müdahale etmeye başladı. Çocuklar bazen beni ziyarete davet ediyorlardı - özellikle kayınpederimi dizginlemek için - bana pek saygısı olmayabilirdi ama benden korkuyordu. Ziyaretimden sonra birkaç gün normal davrandı, kendini tuttu, sonra tekrar küstahlaşmaya başladı...
Genelde zaman zaman dostane bir ziyarette bulundu - düğünde tanıktı.. .
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Biyel kolu, sapık
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Yurt bu tür vakalarla doluydu, onlar beni gördü, ben de başkalarını gördüm. Tutkulu seks yapıyorsunuz, ancak değilse, birisi kesinlikle odaya gelecek ve sigara veya başka bir şey aramak için küfür etmeye başlayacaktır. Kural olarak ne ben ne de kızlar bu tür ziyaretlere tepki vermedik ve sevişmeye devam ettik. Birkaç kez faulün eşiğinde olmama rağmen aileme yakalanmadım. Böyle bir kötülük kanunu da var. Sabah bir kızı dışarı gönderiyorsunuz, bağırıyor: “Külotumu geri verin!” İki saattir arıyoruz. HAYIR. Çıldırır ve ayrılır. Ebeveynler kulübeden geliyor. 10 dakika sonra annem tiksintiyle aynı külotu iki parmağıyla tutuyor ve şaşkınlıkla soruyor: "Bu da neydi?"
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 7):
Fargal94, Biyel kolu, pembe_, Sibiryak89, Nick1979, sapık, Devam etmek
Miyop
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Miyop »

Öğle yemeği için bir arkadaşımın evine, işine, çay içmeye geldim. Uzun zamandır görüşemedik. Yaz geldi, bir elbise giyiyor.
Küçük bir atölyeye benzer bir yerde çalışıyor. O gün öğle yemeğinde yalnız kaldım. Çaya gelmedi, sinirlendi :roll:
Fırtınalı sürecin ortasında bir yerde ya bir güvenlik görevlisi geldi ya da başkası geldi, bilmiyorum’ hatırlamıyorum. Biz onu yakaladık, o da geç yakaladı. Bizi gördü, şaşkına döndük, dönüp gitti.
“Arka kapının sürgülenmesi gerekiyordu” dedikten sonra devam ettiler.
Çok sayıda ekstrem spor eklendi. Her anı bir gülümsemeyle anıyoruz :)
These users thanked the author Miyop for the post (total 5):
pembe_, Fargal94, Natalie, Biyel kolu, sapık
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Didudo »

Öğrenciliğimde pek çok vaka vardı. İşte onlardan biri. Kulüpten sonra grup bir arkadaşımızın kirada olan evine gitti. Orada devam ettik. Mutfaktaki herkes alkol şişelerini boşaltırken kız ve ben yatak odasına geçtik. Orada güzel bir iş yaptılar. Sonra biri içeri uçtu ve ışığı açtı, battaniyenin altındaydık, bize güldüler, hemen birkaç kişi daha ortaya çıktı, bir erkek ve bir kız bitişik sandalyelere oturdu ve hadi daha hızlı gibi onunla dalga geçelim vb. Eh, kafamız karışmadı, biz de güldük ve devam ettik. Genel olarak, dost canlısı alkışlar ve yuhalamalarla bitirdik))
Atmosfer arkadaş canlısı ve neşeliydi, sanırım bu yüzden kafamız karışmadı

6 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Yanıt: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler?
İki çiftin aynı anda seks yaptığı durumlar vardı oda, takastaki gibiydi))
These users thanked the author Didudo for the post (total 4):
pembe_, Biyel kolu, Sibiryak89, sapık
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Kalyaev »

Hımmm, şimdi hatırladım)
İçtiğimizi hatırlıyorum, arkadaşım ve kız arkadaşı da içiyordu) ve ben de sürünerek uyumaya gittim.
Sonra uykuya dalmış gibi göründü, belki de uyumuyordu ve telefonunu aramaya başladı. Eğer odalarında şarjda bırakılmışsa neden onu arayalım ki?) Bence neden uğraşasınız ki?
Ve telefonun çok sessiz bir şekilde bip sesi çıkardığını duyuyorum. SMS geliyor.
Kahretsin, neredeyse bir ninjayım. Ve sessizce telefona doğru yürüdü. Ve onlar Yabutza! Ay ışığında utanmaz kadının inleyerek üzerine nasıl atladığını görebilirsiniz)
Özür diledim, telefonu aldım, kapı çerçevesine çarptım ve hücreye doğru yola çıktım)
n
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Yanıt: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Veya ebeveynleri olabilir mi?
Bir arkadaşlarının yurduna yalnız geldiler.
Ve orada Iago’nun oda arkadaşı ya da komşusu güzel bir bakireyi parçaladı.
Duraklamadılar bile. Merhaba dediğinde bile.
Böylece oturdular, sigara içtiler ve iş tartıştılar.
Ve utanmazlar sikti)

4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Re: Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Veya ebeveynleri olabilir mi?
Diğer arkadaşım ve kız odada yalnızdılar .
Sarhoş bir sersemlik içindeki bir yoldaşımız eve gitmek istediğinden müdahale etmedik)
Haydi ortalığı karıştıralım ve herkesi bir araya toplayalım.
Tamam tek yöne gittik, bir araya geldik, orada olanlarla vedalaştık. Ve bu, kalan ve veda etmek için dışarı çıkmayanlara karşı sabırsızdı. Odasına gitti ve hızla içeri girdi. Taleplerimize ve ricalarımıza rağmen.
Böylece utanmazları gördüler, utandılar)
These users thanked the author Kalyaev for the post (total 3):
Natalie, Biyel kolu, sapık
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559

Unread post by Dal »

Nudık’ta bizi birçok kişi gördü hatta bazı tanıdıklarımız gelip merhaba dediler bile bu süreçte))))
These users thanked the author Dal for the post (total 9):
Fargal94, PavelNokia, Nick1979, Biyel kolu, Sibiryak89, İskender, sapık, Audi, andylee
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
Biyel kolu, Ded, Audi, Şalun70
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Ah, ne kadar tatlı, tombul bir şey! :daypyat:
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by PavelNokia »

Galinka: 03 Jan 2024, 16:45 Birçok kişi nudikimizi gördü, hatta bazı tanıdıklar bu süreçte gelip merhaba dediler)))))
ne kadar iyisin çıplaklar plajı eğer öyleyse orada çok özgür ve açıkça ve insanlar açıkça utangaç değil)
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

PavelNokia: 04 Jan 2024, 08:48 ne güzel bir çıplak plajı eğer bu kadar özgür ve açıksa ve insanlar açıkça utanmıyorsa)
Sadece herkes için bir yer var ve her şey ve zaman için)))
These users thanked the author Dal for the post (total 8):
Natalie, Sibiryak89, PavelNokia, Fargal94, Nick1979, İskender, sapık, Slogancı
Kovboy
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Kovboy »

Galinka: 03 Jan 2024, 16:45 Birçok kişi nudikimizi gördü, hatta bazı tanıdıklar gelip bu süreçte merhaba dediler)))))
Ben bu süreçte merhaba mı demeliyim? işlem? Danuna... Neden kaybolup gidiyor?
These users thanked the author Kovboy for the post:
seksforumu_
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Kovboy: 04 Jan 2024, 12:00 İşlem sırasında merhaba deyin mi? Danuna... Neden mesafe koyasınız ki?
Her şey oldu ve çoğu zaman beni teşvik etti veya güldürdü))
These users thanked the author Dal for the post (total 4):
Sibiryak89, PavelNokia, Nick1979, sapık
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104

Unread post by Kovboy2 »

Galinka: 04 Jan 2024, 12:03 Her şey oldu ve çoğu zaman beni teşvik etti ya da gülümsetti))
Dikkatimi dağıtmamak daha iyi...
Sexdemon2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Sexdemon2010 »

Gün boyunca parkta seviştiğinizde birçok kişi bunu fark edebilir... :oops:
These users thanked the author Sexdemon2010 for the post (total 3):
Biyel kolu, PavelNokia, sapık
Sashkalovegirls
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Sashkalovegirls »

Bir vakayı hatırlıyorum, 23 yaşımdayken 46 yaşındaki komşumu sikmiştim. Ve bu günlerden birinde mutfakta seviştik, en sevdiğim pozisyonda, mutfak masasında sırtüstü yatıyordu, bacaklarını mümkün olduğunca açıyordu, taşaklarına kadar ona olabildiğince sert bir şekilde girdim Maşa zevkten o kadar inledi ve çığlık attı ki 20 yaşındaki kızının üniversiteden nasıl erken geldiğini duymadık. Bizi gördüğünde şaşkına döndü, şaşkınlıkla ağzını açtı, hiçbir şey söyleyemedi ve biz onu fark edene kadar birkaç dakika öyle baktı.
Annesinin bu kadar şaşırması karşısında tam bir şok yaşadı. ahlaksız ve böyle genç bir adamı sikiyor. Ama bundan uzaklaştığımda prensipte az çok kabul ettim.
These users thanked the author Sashkalovegirls for the post (total 5):
Ded, Biyel kolu, Tavşan, PavelNokia, sapık
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Tavşan »

Bağlantı çubuğu: 02 Jan 2024, 08:56 Kapıyı açıyorum ve kızımın MCH’siyle seks yaptığını görüyorum
Bir zamanlar ben de benzer bir durumdaydım ama MCH rolündeydim 🙂
Ebeveynlerin yeterli olması büyük şans.
These users thanked the author Tavşan for the post:
Biyel kolu
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Фото солнечное, интересная парочка, но и любопытно какой же у него размер?!?
These users thanked the author Tanya for the post:
Fargal94
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by natalya.harita »

Gençken yurtta seks yaparken yakalandım. Normal bir şekilde alıyorum ve herhangi bir sorun yok. Kuzen yurtta sekse tanık oldu. Kısa bir süre önce büyük kızım (22 yaşındaydı) beni babasıyla yakaladı.
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 5):
Biyel kolu, PavelNokia, Fargal94, sapık, Kendine güvenmiyor
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482

Unread post by PavelNokia »

natalya.harita: 04 Feb 2024, 13:26 Gençken yurtta seks yaparken yakalandım. Normal bir şekilde alıyorum ve herhangi bir sorun yok. Kuzen yurtta sekse tanık oldu. Kısa bir süre önce en büyük kızım (22 yaşındaydı) beni babasıyla yakaladı.
seni babanla sikişirken yakaladım, yoksa baban mı ve kızım sen kimsin yanmış biriyle?
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!

Sikişirken kızımı yaktım
Alex_SPb_R
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Alex_SPb_R »

natalya.harita: 04 Feb 2024, 14:18 Ben sevişirken sen kızını yaktın
Kocanı siktin mi?)
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!

Alex_SPb_R: 04 Feb 2024, 22:24 С мужем трахалась?)
да с мужем.
Alex_SPb_R
Flört etmek
Flört etmek

natalya.harita: 04 Feb 2024, 22:32 evet kocasıyla.
Bana öyle geliyor ki bunda yanlış bir şey yok) yaşı da önemli, kaç yaşında o muydu?
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!

Alex_SPb_R: 04 Feb 2024, 22:36 Bana öyle geliyor ki bunda yanlış bir şey yok) yaşı da önemli, kaç yaşındaydı?
Elbette yanlış bir şey yok , sanırım buraya yazdım, belki o yazmadı - 22 yaşındaydı
Alex_SPb_R
Flört etmek
Flört etmek

natalya.harita: 04 Feb 2024, 22:39 Elbette yanlış bir şey yok, sanırım buraya yazdım, belki de yazmadım - 22 yaşındaydı
Daha önce görmemiş olmam bile garip) Ve 22 yaşında zaten kendi deneyimi var) Şimdi kocası olmasaydı)))
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by VidaFIX »

Bağlantı çubuğu: 02 Jan 2024, 08:56 Sana hikayemi anlatacağım. Kısa bir iş gezisinin ardından bir gün evime döndüm. Anahtarıyla kapıyı açıp apartmana girdi. Daha sonra odama gittiğimde kapıyı açtım ve kızımın erkek arkadaşıyla seviştiğini gördüm. Yatağımda..
Diyelim ki bu henüz aktif bir sikişme resmi değildi) Daha ziyade tüm örtülerin açılıp sürecin başladığı aktif bir ön sevişme aşamasıydı.
nKızı başını çevirdi ve gözleri şaşkınlıkla irileşti. Aniden kapı eşiğinde beliren babama baktım!
Hmm.. Hatta şaşkınlıkla öksürdüm ya da homurdandım. Kapıyı nezaketle kapattı, çocuk başını bile kaldırmadı.
Sonra mutfağa gitti ve biraz çay yaptı. Oturup sigara içtim. Aslında durum tam tersiymiş gibi şok olmadı. Çünkü herkes zaten yetişkin ve yetişkinler de zaman zaman bunu yapıyor. Oldukça ilginç bir durum. Mesela... Hata! Kızının bunu neden babasının yatağında yaptığını anlamıyorum? Kendi yatağı, kendi odası ve garip durumlardan korunmak için kapının mandalı varsa. Bekledim. Çocukların odamdan çıkmayacaklarını anladım. Ve yollardan fena halde yoruldum. Günlerdir uyumuyorum. Düşündüm ki: canın cehenneme. Kızımın odasına gittim, yatağına çöktüm ve uykuya daldım.
Ertesi gün kızım beni MCH’siyle tanıştırdı. -Tanışalım baba, bu Oleg) Evet. Tanıştığımıza memnun oldum :) .. İçimden bir ses bana zaten bir yerlerde tanıştığımızı söylüyor. Ben de onları mahvettim) Az önce akşam kızıma sordum: Kendinizi korumanız gerektiğini biliyor musunuz ve nasıl? -Evet biliyorum.

İşte hikaye. Arkadaşımın dediği gibi: Hatırlanacak bir şey var ama çocuklara anlatılacak bir şey yok. :-D Ancak şimdi benim için değil, onun için. Çünkü onun yorumuna göre babasının onu seks sırasında yakalaması gibi bir şey olacak)
Kızın ailesi onu 18 yaşındayken yakaladı. O sadece kelimeler olmadan çabalıyordu. ama ağzımla benden hoşlandığını göster. Balkondan atlamak zorunda kalacağımı düşündüm
These users thanked the author VidaFIX for the post:
Fargal94
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ivan.Kirillov »

https://i.postimg.cc/s2Xcc8Y0/01341-w-Ih-WDl-j-G7c.jpg

Отправлено спустя 41 секунду:
Re: Вас заставали когда-нибудь за занятием сексом? И кто был случайным свидетелем? Друг? Супруг? Или быть может родители?
https://i.postimg.cc/8chBcVGs/01374-NVyd-KLj7qx-Q.jpg
These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
Omut46, sapık, Audi
tavşan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by tavşan »

Arabada sevişirken bir adam beni ve kızı izliyordu, camlar kararmamıştı ama inlemelerimizden terliyorlardı. Harikaydı)
These users thanked the author tavşan for the post:
seksforumu_
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Omut46 »

Bir keresinde kayınvalidem beni ve karımı eşim beni emerken yakalamıştı. Akşam olmuştu, kayınvalidem geceyi bizimle geçirdi ve çoktan yatmıştı. Duşumdan sonra karım banyoda bana oral seks yapmaya karar verdi. Ve bu sırada banyonun kapısı açılıyor ve kayınvalidesi içeri giriyor ve kimin ışığı kapatmadığına dair homurdanıyor. Sessiz bir sahne ve kayınvalidesi "oh, oh" sözleriyle çıkıyor. karısı emmeyi bitirdi
These users thanked the author Omut46 for the post (total 4):
Biyel kolu, Fargal94, sapık, Manfred
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 2 years

Unread post by Gurme »

Ve yakalandım ve yakalandım... ve kesinlikle başkalarının kadınlarıyla birlikte. O gençti… kahrolası)). Üniversiteden sonra üç yıl boyunca bir devlet çiftliğinde atanmış baş mühendis olarak çalıştım... her şey orada oldu.
These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
Biyel kolu, sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”