Diyelim ki bu henüz aktif bir sikişme resmi değildi) Daha ziyade tüm örtülerin açılıp sürecin başladığı aktif bir ön sevişme aşamasıydı.
nKızı başını çevirdi ve gözleri şaşkınlıkla irileşti. Aniden kapı eşiğinde beliren babama baktım!
Hmm.. Hatta şaşkınlıkla öksürdüm ya da homurdandım. Kapıyı nezaketle kapattı, çocuk başını bile kaldırmadı.
Sonra mutfağa gitti ve biraz çay yaptı. Oturup sigara içtim. Aslında durum tam tersiymiş gibi şok olmadı. Çünkü herkes zaten yetişkin ve yetişkinler de zaman zaman bunu yapıyor. Oldukça ilginç bir durum. Mesela... Hata! Kızının bunu neden babasının yatağında yaptığını anlamıyorum? Kendi yatağı, kendi odası ve garip durumlardan korunmak için kapının mandalı varsa. Bekledim. Çocukların odamdan çıkmayacaklarını anladım. Ve yollardan fena halde yoruldum. Günlerdir uyumuyorum. Düşündüm ki: canın cehenneme. Kızımın odasına gittim, yatağına çöktüm ve uykuya daldım.
Ertesi gün kızım beni MCH’siyle tanıştırdı. -Tanışalım baba, bu Oleg) Evet. Tanıştığımıza memnun oldum
İşte hikaye. Arkadaşımın dediği gibi: Hatırlanacak bir şey var ama çocuklara anlatılacak bir şey yok.