Bağlılık meselesi hakkında

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Bağlılık meselesi hakkında

Unread post by rakı »

Teslimiyete gelince, bu her zaman karşılıklı olmuyor.
Uzun zaman önceydi, kocam ve ben henüz resmi olarak evli değildik, bir yıldan biraz fazla bir süre böyle yaşadık, ancak tüm akrabalarımızı zaten tanıyorduk. Sonra bir akşam kocam işteydi ve ben bir şekilde sıkılmıştım ve sonra tanıdığım çocuklar beni bira içmek için büfeye çağırdılar, ben de gittim. Kocamın zaten yaşlı bir adamı vardı ve büfeye bir şeyler tedarik ediyordu. kiosklarda kısacası kendi deyimiyle malları teslim ediyor ve yeğeninin karısını adeta bir adamın kucağına oturmuş, külotsuz, mini etekli, sütyeni indirilmiş, göğüsleri kucağındakinin tarafından eziliyormuş gibi görüyor Oturuyordum, duman boyunduruk, bira akıyor, kısacası beni oraya götürdü, yüzüme tokat attı ve eve götürdü ama ben çekik bir tazıyım, bırakın kabalık etsin, sonra bana vurdu. alnını olabildiğince sert bir şekilde sertleştirdiğinde biraz ayıldım, artık bana her şeyi anlatacağını, diğer erkeklere karşı bir aptal olduğumu fark ettim ve işte bu kadar.
Sonra histeriye kapıldım , beni sakinleştiriyor, başımı okşuyor, ağlıyorum ve aniden eliyle beni amcıktan tuttuğunu hissediyorum, sonra tamamen ayıldım ve diyor ki - kapa çeneni kaltak, yoksa sana her şeyi anlatırım, ve göğüslerimi şişiriyor, beni eziyor, kasıklarımı tutuyor, günahkar bir şekilde şimdi beni becereceğini düşünmüştüm, ama durum böyle değildi, onu penisinden tuttum ve yumuşaktı, hatta yapmadım bile İnanın buna, ilk kez bir erkek üzerime geldiğinde amcığı sarkıktı, kaldırmaya çalıştım, en azından sertleşti ve orada uzanıp ne yapacağımı düşünüyorum ve sonra bu yaşlı herif diyor ki, külotun bende, zorundasın, sen itaat edene kadar kocana hiçbir şey söylemeyeceğim, o da kendini kapıp gitti.
Unuttuğumu sanıyordum ama hayır, kocam ve ben Sonuçta evlenmeye karar verdik, bir düğün ayarladık, bu eski yaban turpu dahil herkes toplandı. Ve böylece ayakkabımı çaldılar, geri aldılar, sonra insanlar eğlendi ve sonra bu yaşlı adam, sanki beni çalmış gibi, beni arka odaya götürdü ve dedi ki, bacaklarını ayır, ben tekmelemeye başladım ve dedi ki: Düğünden önceki maceralarını anlatacağım sana, ben de yüzdüm kaltak, gelinlikle külotumu çıkardı ve sarkık olanı içime itmeye çalıştı, nefes almaya çalıştı, elimden geldiğince sıktım, ama biraz hareket etti ve sarkıklığını bitirdi ve sonra misafirler geldi, beni satın aldılar, oturuyorum, külot yok, kalçalarımdan aşağı sperm akıyor, herkes acı bir şekilde çığlık atıyor ve sanırım - tüm yaratıklar ölüyor.
These users thanked the author rakı for the post (total 3):
Christmas_Christmas, sapık, fötr şapka_1986
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Velayet meselesi hakkında

Unread post by sapık »

Hayati. Öyle anlar vardır)
Ve eğer adam onu ​​iyi sikmiş olsaydı gelin bundan hoşlanırdı)
Автор темы
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Velayet meselesi hakkında

Unread post by rakı »

Evet, düğünde))) ömür boyu, hatıra olarak, misafirlerin fotoğrafına baktım ve kulağınıza şişmiş eski, gri, sarkık bir penisle size nasıl dürttüklerini hatırladım - uh
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”