Babam annemin arkadaşıyla evleniyor. O hiç normal mi?
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 7 months
Babam annemin arkadaşıyla evleniyor. O hiç normal mi?
İki yıldan fazla bir süre önce annem felç geçirdi ve arkadaşı Katya Teyze bize yardım etmeye başladı. Kendisi eğitim almış bir hemşiredir ve annemize bakmamıza yardımcı olur. İki yıldan fazla bir süre bizimle yaşadı. Geçenlerde babam kendisinin ve Katya’nın evleneceklerini söyledi. Annelerinden boşanma davası açmayı çoktan başardıkları ortaya çıktı. Gerçi bunu ne zaman başardıklarını bilmiyorum. Böyle bir evliliğin anlamı nedir ben de bilmiyorum. Zaten bizimle yaşıyor. Esasında hiçbir şey değişmeyecek. Hiç çocuğu olmadı ve hiç çocuğu olmadı. Annemle babamdan 10 yaş küçük, bu da erkek arkadaş bulmanın muhtemelen sorun olmayacağı anlamına geliyor. Ne anlamı var, anlamıyorum?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Babam annemin arkadaşıyla evleniyor. O hiç normal mi?
Annenin arkadaşıyla evlenseydi normal olmazdı
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
Bu normal mi? Annem neredeyse yatalak durumda ve bir nedenden dolayı onun arkadaşıyla evleniyor. Zaten bizimle yaşayan. Bu mantıklı değil
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
yazarın kaç yaşında olduğunu sorsan iyi olur. Onun anlayışına göre çocukça kıskançlığın tezahür etmesi yeterli değildir.
-
- Orgazm!
Evet, sapıklar forumuna psikolojik destek, tavsiye ve sorularına yanıt istemek için kim gelecek? sorular... Açıkçası ne 10- ne 15 yıl. 32 dakikalık deneyimi yaşayın. Birinin yeni klonu
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
Yaşımın kaç olması ne fark eder? soru bu değil
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 1 year 11 months
Yazarın yerinde olsaydım konuyu ahlaki açıdan değil, en pratik açıdan gündeme getirirdim:
1. günlük yaşamda neler değişecek
2. gelecekte anneye bakım nasıl sağlanacak, kimin ne gibi yükümlülükleri var
3. annenin nerede yaşayacağı: ayrıca evde veya başka bir yerde, kiminle birlikte yaşayacağı
4. Her iki ebeveynin ölümü de dahil olmak üzere, gayrimenkulün ve diğer mülklerin kime ait olduğu, bunların nasıl ve kimler arasında paylaştırılacağı. Kim neyi, hangi ahlaki ve hukuki hakkı talep edebilir?
1. günlük yaşamda neler değişecek
2. gelecekte anneye bakım nasıl sağlanacak, kimin ne gibi yükümlülükleri var
3. annenin nerede yaşayacağı: ayrıca evde veya başka bir yerde, kiminle birlikte yaşayacağı
4. Her iki ebeveynin ölümü de dahil olmak üzere, gayrimenkulün ve diğer mülklerin kime ait olduğu, bunların nasıl ve kimler arasında paylaştırılacağı. Kim neyi, hangi ahlaki ve hukuki hakkı talep edebilir?
- These users thanked the author benim adım for the post:
- Endişeli
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
2. Bakım aynı olacaktır. İki yılı aşkın süredir bizimle yaşıyor
3. Evde de durum aynı
4. Annem bu durumda pek iyi düşünmüyor. Bizimle yaşıyorsa neden bir şeymiş gibi davransın ki?
Bu yüzden böyle bir evliliğin ne anlama geldiğini anlamıyorum
1 . Günlük yaşamda hiçbir şey değişmeyecek
2. Bakım aynı olacaktır. İki yılı aşkın süredir bizimle yaşıyor
3. Evde de durum aynı
4. Annem bu durumda pek iyi düşünmüyor. Bizimle yaşıyorsa neden bir şeymiş gibi davransın ki?
Bu yüzden böyle bir evliliğin ne anlama geldiğini anlamıyorum
-
- Flört etmek
Annem bunu yapmayabilir ama Katya Teyze oldukça yetenekli ve eğer o gerçekten annenle ilgileniyor ve babanı mutlu ediyor.
- Endişeli
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
n Kendisi de kabul etti. Zorlanmadı. Yardımı için ona teşekkür ederim elbette ama insanlar onun yardımına minnettar oldukları için evlenmezler. Elbette bizi mutlu etmiyor ama çok faydası var
-
- Flört etmek
Avukat değilim ama böyle bir resim hayal edin. Aşkını buldun. Bir kariyer inşa ediyor ve oldukça başarılı bir şekilde mülk ediniyor. Yani çocuk sahibi olmayı planlıyorsunuz. Aşkınız - bir erkek - çok romantik ve evliliğin hiçbir anlamı olmadığına inanıyor, eğer iki kişi birbirini seviyorsa, bunun için hiçbir kanıta gerek yok, bu yüzden pasaporttaki damgaya karşı çıkıyor çünkü bunu saldırgan buluyor Çünkü... Damga, birbirlerine olan güvensizliğin bir işaretidir. Soru: Hala böyle bir kişiden çocuk sahibi olmak ister miydiniz? Değilse neden olmasın?
- Endişeli
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
Yani babamın ve Katya Teyzemin Aşk. Ve birlikte bir çocukları yok. Hatta farklı odalarda uyuyorlar. Bu yüzden konuyu anlamıyorum. Dairemiz hâlâ onun değil ve onun üzerinde hiçbir hakkı yok
Ben bir erkeğim, kız değil)myname: ↑19 Nov 2023, 23:22 Avukat değilim ama hayal et böyle bir resim hayal edin. Aşkını buldun. Bir kariyer inşa ediyor ve oldukça başarılı bir şekilde mülk ediniyor. Yani çocuk sahibi olmayı planlıyorsunuz. Aşkınız - bir erkek - çok romantik ve evliliğin hiçbir anlamı olmadığına inanıyor, eğer iki kişi birbirini seviyorsa, bunun için hiçbir kanıta gerek yok, bu yüzden pasaporttaki damgaya karşı çıkıyor çünkü bunu saldırgan buluyor Çünkü... Damga, birbirlerine olan güvensizliğin bir işaretidir. Soru: Hala böyle bir kişiden çocuk sahibi olmak ister miydiniz? Değilse neden
Yani babamın ve Katya Teyzemin Aşk. Ve birlikte bir çocukları yok. Hatta farklı odalarda uyuyorlar. Bu yüzden konuyu anlamıyorum. Dairemiz hâlâ onun değil ve onun üzerinde hiçbir hakkı yok
-
- Flört etmek
Yukarıda babamla tartışmak için sıraladığım sorulara ek olarak, saflığınızı da sorgularım.
Onların gizli (geçici) olsa bile aşkları olmadığından o kadar eminsin ki Sen, Katya Teyze öyle fedakar bir insansın ki, hayatının geri kalanını annenin ve bir bütün olarak ailenin bakımına vermeye hazırsın. Ama eğer her şey anlattığınız gibiyse, o zaman "neden evlenmeye karar verdiler?" sorusunun cevabı "çünkü glayöl onların hakkı" olacaktır.
Yukarıda babamla tartışmak için sıraladığım sorulara ek olarak, saflığınızı da sorgularım.
- Endişeli
-
Автор темыBelykh
- İlgi gösteriliyor
İki yılı aşkın süredir bizimle yaşıyor. Ve babalarıyla birlikte farklı odalardalar. Baba ve anne ve o başka bir yerde. Belki bir şey vardı ama ben göremedim ve buna dair herhangi bir işaret de görmedim.
Bilmiyorum. Onu getiren babası değil, annesinin diğer arkadaşları tavsiye etti. Büyük olasılıkla annesinden öğrenmiştir çünkü kendisinden 10 yaş küçüktür. Anne 45, baba 46, kendisi ise toplam 35 yaşında. Bu yüzden babamın ona uyması pek mümkün değil. Kendi yaşında birini bulabilir. Bu yüzden onun bir aşk ilişkisi olduğunu düşünmüyorum.
İki yılı aşkın süredir bizimle yaşıyor. Ve babalarıyla birlikte farklı odalardalar. Baba ve anne ve o başka bir yerde. Belki bir şey vardı ama ben göremedim ve buna dair herhangi bir işaret de görmedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Belykh,
Bakın.
Forumdan haberdar oldunuz -> kaydoldunuz -> hemen klasik senaryoya göre sorunsuz bir konu oluşturdunuz başlama, işlem, ne yapmalıyım? -> sadece ona yazarsın ve bugün kaybolursun.
Bu tipik bir sahte fikirdir. Ve eminim ki bu konuların yarısı sizindir. Yorgun değil misin?
Ve şimdi kanıtlayanıldığımı düşünüyorum.
Bakın.
Forumdan haberdar oldunuz -> kaydoldunuz -> hemen klasik senaryoya göre sorunsuz bir konu oluşturdunuz başlama, işlem, ne yapmalıyım? -> sadece ona yazarsın ve bugün kaybolursun.
Bu tipik bir sahte fikirdir. Ve eminim ki bu konuların yarısı sizindir. Yorgun değil misin?
Ve şimdi kanıtlayanıldığımı düşünüyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Endişeli
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Yani o babanla yatıyor ama annen seninle mi yaşıyor?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Babam onunla yatmıyor. Annesiyle yatıyor, Katya Teyze diğer odadaNeizvestnaya: ↑27 Nov 2023, 19:11 Yani o babanla yatıyor ve aynı zamanda annen de seninle mi yaşıyor?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Görünüşe göre düğünün nedeni bu, babanın resmi olarak Katya ile yatabilmesi için. Belki birlikte daha fazla çocukları olur
- These users thanked the author Bilinmiyor for the post:
- Endişeli
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 791 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 8 Replies
- 7641 Views
-
Last post by Wskoba
-
- 0 Replies
- 85 Views
-
Last post by MobilIndefinet
-
-
New post Annemin erkek arkadaşıyla seks. Ne kadar sürecek?
by Misafir Anya » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular - 7 Replies
- 1422 Views
-
Last post by frenk
-
-
- 16 Replies
- 965 Views
-
Last post by Anbel