Annemin erkek arkadaşıyla seks. Ne kadar sürecek?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Misafir Anya
Potansiyel seks nesnesi
 Annemin erkek arkadaşıyla seks. Ne kadar sürecek?

Unread post by Misafir Anya »

Bu şekilde sonuçlanacağını düşünmemiştim. İlk yaklaşan o oldu.
Sanya kızgın
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Annemin erkek arkadaşıyla seks Ne kadar sürecek?

Unread post by Sanya kızgın »

Bana öyle geliyor ki seni bir çöp parçası olarak görüyor! Göreceksiniz, daha sonra sadece ağzınızla çalışacaksınız, ancak muhtemelen bunu kendiniz yapmak isteyeceksiniz.
Valeria MMM
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Valeria MMM »

Büyük olasılıkla Sanya haklıdır! Benzer bir karşılaşma yaşadım. Ben metresi olarak oradaydım. Ama sonra benimle sadece oral sekse ihtiyacı olduğunda ya da hızlıca rahatlamak için buluştuğunu fark ettim. Eğer bu şekilde hoşlanıyorsan, o zaman çık, ama daha fazlasını bekleme! Bir düşünün, anneniz onda, yani eğer ona yetmiyorsa. Sadece bir oyuncak.
Paşa xxx
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Paşa xxx »

Ben de benzer bir durum yaşadım. Bazen bir öğretmeni sikiyordu ama çoğunlukla evde. Ve bir keresinde onu görmeye gittiler. Genel olarak bir kızı vardı ve ne muhteşem bir emzik, hemen istedim. Ve kısacası onu daha sık ziyaret etmeye başladım ve yavaş yavaş kızını tanımaya başladım. Ve bir süre sonra ona yaklaştı.
Tabii ki ilk sefer benim açımdan çirkindi, uzun süre kırdı ve o istemese de onu bu şekilde becermek zorunda kaldım. Ama seksten sonra giyinirken tekrar ne zaman geleceğimi sordu. Ben de onları tek tek becermeye başladım. Ve sonra bu küçük çocuğun arkadaşlarıyla birden fazla kez dolaşmasına izin verdiler. O halde bir düşünün, belki bu da sizi bekliyor.
Dasha aşkı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dasha aşkı »

Anya, bana öyle geliyor ki çok endişeleniyorsun. Altı ay önce bir yerlerde tam olarak aynı durumu yaşadım, ancak benim durumumda onu baştan çıkardım. İlk başta da rahatsız ediciydi ama gerçekten denemek istedim. Evet, elbette bana kaba davrandı ama yine de hoşuma gitti.
Bir süre sonra annem onun beni becerdiğini anladı ve benimle kısa bir konuşma yaptı, bunun benim kişisel meselem olduğunu elbette ama memnun olmadığını ve mümkünse gitmesi gerektiğini söyledi. göremiyorum.
Daha sonra hiçbir şey değişmedi, tek tek bizi becermeye başladı. Yani belki senin için her şey yoluna girecek.
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: heteroseksüel

Unread post by EKB ile Sergey »

Ta ki sıkılana kadar)
Senin gibi bir sürü genç var. Tek kişinin sen olduğunu düşünme. Eğer hoşuna giderse kimse seni durduramaz. Üstelik yetişkinleri nasıl tatmin edeceğinizi öğreneceksiniz, sonra MZH’ye daha kolay geçeceksiniz. Seni götürmeyi çok isterim.
TEP70
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by TEP70 »

Ve bir kez annem beni kızıyla bir araya getirdiğinde, gündüzleri işyerinde şefkatli anneyi, akşamları kızımı becerdim
These users thanked the author TEP70 for the post (total 2):
Tolkala, frenk
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314

Unread post by frenk »

Lanet olsun, keşke ben de böyle adamların yerinde olsaydım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”