Ağzına işe.
-
Автор темыmaxim.maximovich
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 9 months
Ağzına işe.
Kadın idrarını deneyen var mı? Birinin karısı, kız arkadaşı ya da kız kardeşi ağzına işiyor mu?
- These users thanked the author maxim.maximovich for the post (total 3):
- Endişeli, Alexsss, Gami
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Re: Ağzına işemek.
Şifacı sana idrar terapisi önerdi mi?
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- George, Andrey57115
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Eski eşim ve ben bazen birbirimize yazdık)))))) Ama bu böyle, daha ziyade heyecan sıcağında sınırların ötesine geçtiler)))) Genel olarak benim konumum değil))))
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
maksim.maksimovich, bir arkadaşımla bir kez denedim ama ben bundan hoşlanmadım, o da pek hoşlanmadı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 2 years 8 months
Zaman zaman bir şeyi o kadar çok istersiniz ki... Çok...
Sonra zaman geçer ve bunun gerçekleşmesi ya da sadece fantezide kalması önemli değildir...
nDüşünmeye başlıyorsunuz: Buna neden ihtiyacım var? Sağlıkla ilgili sonuçlar, itibarla ilgili sonuçlar vb. olabilir...
Sonra biraz daha zaman geçtikten sonra yeni saçmalıklar düşünmeye başlarsınız.
Benim için durum böyle.
Sonra zaman geçer ve bunun gerçekleşmesi ya da sadece fantezide kalması önemli değildir...
nDüşünmeye başlıyorsunuz: Buna neden ihtiyacım var? Sağlıkla ilgili sonuçlar, itibarla ilgili sonuçlar vb. olabilir...
Sonra biraz daha zaman geçtikten sonra yeni saçmalıklar düşünmeye başlarsınız.
Benim için durum böyle.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 9 months
Bir boşluk vardı, eşim ve ben denedik) Çok güzel) çok içtikten sonra idrar neredeyse tatsız. Ve bu artık yalnızca bir arkadaşla yapılan oturumlarda oluyor)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Eski eşim ve ben altın duş provası yaptık.
O yüzüme ve ağzıma işedi, ben de onun amına ve göğüslerine işedim.
Ben de gerçekten onun ağzına işemek istedim ama buna izin vermedi..
O yüzüme ve ağzıma işedi, ben de onun amına ve göğüslerine işedim.
Ben de gerçekten onun ağzına işemek istedim ama buna izin vermedi..
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 10 months
Bu şeyi bir kızla uyguladık! Birkaç kez vücuduma işedi - harika hissettirdi!
- These users thanked the author alexey.frolov for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Birlikte altın duş uyguladığı birkaç metresi vardı, ancak bazen sadece ikisinin ağzına işedi. Ek aşağılama.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Neden denemiyorsunuz? Deneyler duyguları zenginleştirir.
Defalarca altın duş pratiği yaptım. Özellikle çok heyecanlı olduğunuzda ve aşağılanmayı vb. daha fazla vurgulamak istediğinizde çekici olursunuz.
Defalarca altın duş pratiği yaptım. Özellikle çok heyecanlı olduğunuzda ve aşağılanmayı vb. daha fazla vurgulamak istediğinizde çekici olursunuz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
Aha! dışkı zenginleştirir, ancak yalnızca salatalık veya patates altındaki toprağı!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Denemedim, genel olarak özel bir istek yok, yalnızca aşırı heyecanın sıcağında yukarıda belirtildiği gibi

- These users thanked the author elektronik for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
opeki itibarla ilgili sonuçlar olabilir, ama sağlıkla ilgili ne gibi sonuçlar olabilir??Anallizator: ↑08 Jan 2023, 07:09 Sağlıkla ilgili sonuçlar olabilir, itibarla ilgili sonuçlar ve benzeri...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Oral seks yaparken... hanımlar bazen bir damla salıveriyor ve sonra korkunç bir şekilde özür diliyordu... Ama gerçekten umurumda değildi... orgazm olmak hassas bir konu... Valfin açılıp açılmayacağı bilinmiyor... Ve eğer bayan sürekli valfi düşünürse... o zaman orgazmı geçebilir... ama ben idrar banyosunu umursamıyorum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
Bunu her zaman kız arkadaşlarımla uygularım. Doğrudan ağzıma işiyorum ve yutuyorum. İçlerinden biri buna o kadar bağımlı ki sadece oral seks ve yağmur için buluşuyoruz.
- These users thanked the author RedFox for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, Gami
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Eşim sık sık üzerime ve ağzıma işiyor. gerçekten hoşuma gitti
- These users thanked the author Bravo61 for the post (total 4):
- Diana itaatsizlik etti, Saf seks, RedFox, Gami
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Kadın idrarı kulağa özel bir şey gibi geliyor. Bir erkeğinkinden farklı olduğunu düşünmüyorum.maksim.maksimovich: ↑03 Dec 2021, 12:56 Kadın idrarının tadına kim baktı? Herhangi birinin karısı, kız arkadaşı veya kız kardeşi ağzına işeyen var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
Birkaç tabu konu var ama idrar ve dışkıyla ilgili her şey - beeee, bensiz, lütfen
Ben genellikle temizlikten yanayım , Ben de kokuları sevmiyorum, en iyi koku cilt kokusu veya bir tür duş/kozmetik ürünüdür) bu yüzden analdan pek hoşlanmıyorum, tabii kıçı nasıl hazırlayacağını bilen deneyimli insanlarla olmadığı sürece))
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Martin
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Eşimle defalarca pratik yaptık. O benim üzerimde olduğu gibi, ben de onun üzerindeyim. Dürüst olalım, elbette daha çok "veren" rolünde olmayı seviyorum, ama ben de kabul etmeye karşı değilim. Eşimin VictoriaS gibi bir tavrı vardı. Genelde tarafsız tanımlayıcıydı, beni asla davet etmedi ama teklif ettiğimde bile reddetmedi.
İdrardaki hem organik hem de inorganik bileşenlerin içeriği o kadar önemsizdir ki, günde onlarca litre içmezseniz vücut üzerinde HİÇBİR etkisi olmayacaktır.
Sorunlar yalnızca ortaya çıkabilir Böbrek hastalığı, genitoüriner sistem hastalığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar veya kan hasarı olan bir kişinin idrarını içerseniz.
Genel olarak sağlık ve hijyen konusunda herhangi bir sorun yoksa, sorun da yoktur. İdrarın %96’sı sudan oluşur. Geriye kalan %4’lük kısım proteinlerdir (örneğin, farmakolojide antiinflamatuar ilaçların üretiminde kullanılan üre) veya ürik asit (kafein sentezinde kullanılır) ve ayrıca tuz.
İdrardaki hem organik hem de inorganik bileşenlerin içeriği o kadar önemsizdir ki, günde onlarca litre içmezseniz vücut üzerinde HİÇBİR etkisi olmayacaktır.
Sorunlar yalnızca ortaya çıkabilir Böbrek hastalığı, genitoüriner sistem hastalığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar veya kan hasarı olan bir kişinin idrarını içerseniz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Eşim ve arkadaşlarımla altın duşları uyguluyorum. Bir kızın ağzına işemesini ve sonra ıslak amını yalamasını seviyorum.
Ve ilk kez ağzına kız PD verdi, ben de penise dokunmadan geldim. Bunu görünce çıldırdı. Mesela elimden geldiğince verdim ama benden başka kimse gelmedi. Doğru, bu saatten sonra artık ellerim olmadan boşalamam mümkün değil, ancak bir kızın cinsel saldırıdan sonra yüzü yağlandığında ve onu yaladığımda, kelimenin tam anlamıyla birkaç kez mastürbasyon yapıp boşalırım.
Ve ilk kez ağzına kız PD verdi, ben de penise dokunmadan geldim. Bunu görünce çıldırdı. Mesela elimden geldiğince verdim ama benden başka kimse gelmedi. Doğru, bu saatten sonra artık ellerim olmadan boşalamam mümkün değil, ancak bir kızın cinsel saldırıdan sonra yüzü yağlandığında ve onu yaladığımda, kelimenin tam anlamıyla birkaç kez mastürbasyon yapıp boşalırım.
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 2):
- Saf seks, RedFox
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Kocam ve ben sık sık birbirimizin ağzına işiyoruz. Gerçekten hoşuma gitti. Özellikle Zhizka neredeyse tatsız ve ılık olduğunda.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
Bazen bir kadının işemesini sağlamak istersiniz ama genellikle bu biraz korkutucudur

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
-
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Yani idrarınız acıysa, olması gerekenden daha fazla protein var demektir; et, tereyağı ve baklagillerin miktarını azaltın.
Çok tuzluysa tuzun çok yüksek olduğu açıktır. Ya da sadece vücudun dehidrasyonu.
Güçlü asitlilik varsa, hayvansal gıdayı da hariç tutmalı ve onu bitkisel gıdayla değiştirmelisiniz. Asit-baz dengesini yeniden sağlamak için.
Fakat tatlıysa alarmı çalmanız gerekir; bu olası bir diyabetin işaretidir!
Bu arada, erkeklerin ve kadınların tadı (ve kokusu) açısından temelde farklıdır. Yaş ve stresin de etkisi var!
Bu arada, bu da çok iyi bir sağlığın işareti! Ve genel olarak vücuttaki maddelerin doğru dengesini gösterir. İdrarın tadı büyük ölçüde diyete bağlıdır. Basitçe idrarın bileşimine dayanmaktadır. Bazıları elbette suyun bile bir tadı olduğunu söylüyor ama benim için burası bilinmeyen bir alan.
Yani idrarınız acıysa, olması gerekenden daha fazla protein var demektir; et, tereyağı ve baklagillerin miktarını azaltın.
Çok tuzluysa tuzun çok yüksek olduğu açıktır. Ya da sadece vücudun dehidrasyonu.
Güçlü asitlilik varsa, hayvansal gıdayı da hariç tutmalı ve onu bitkisel gıdayla değiştirmelisiniz. Asit-baz dengesini yeniden sağlamak için.
Fakat tatlıysa alarmı çalmanız gerekir; bu olası bir diyabetin işaretidir!
Bu arada, erkeklerin ve kadınların tadı (ve kokusu) açısından temelde farklıdır. Yaş ve stresin de etkisi var!
-
- Nirvana’dayım
Gönderildi 1 dakika 36 saniye sonra: Ve idrarın tadına bakarak tahminde bulunmak yerine test yaptırabilirsiniz)))
Bir erkeğim vardı, göğsüne ve tabii ki yüzüne de işememi beğendi)))
Gönderildi 1 dakika 36 saniye sonra: Ve idrarın tadına bakarak tahminde bulunmak yerine test yaptırabilirsiniz)))
-
- ön sevişme
Bu anlaşılabilir bir durumdur. Planlanmış tıbbi muayene genellikle harika bir şeydir! Bu daha çok ZD severler için kısa bir makale. Yine de deniyorlar) Dedikleri gibi işi zevkle birleştirebilirsiniz!
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Ve böylece, sabah idrarının tadı her halükarda konsantredir, ancak gündüz idrarının tadı çoğunlukla suya benzer. Şeffaf, renksiz ve tatsız)
Aslında akşam yemeğimizin analiz sonucu üzerinde çok güçlü bir etkisi var . Kompozisyon, miktar. Ve eğer sadece idrarın tadına bakıyorsanız ve bir şeyin tadına bakıyorsanız, alarmı çalmak için henüz çok erken. Öncelikle doktora görünün ve akşam yani testten önceki gün hafif bir akşam yemeği yiyin ve her zaman aç karnına olun. O zaman analiz az çok doğru olacaktır, ancak psikolojik durumun bile analizin sonucu üzerinde etkisi vardır. Biz bütün bir organizmayız. Her şey bizimle birbirine bağlıdır.
Ve böylece, sabah idrarının tadı her halükarda konsantredir, ancak gündüz idrarının tadı çoğunlukla suya benzer. Şeffaf, renksiz ve tatsız)
-
- ön sevişme
p.s. Hemen yüzle başlamanızı önermiyorum çünkü bazı bayanlar baskıyı nasıl düzenleyeceğini bilmiyorlar ve boğulabilirsiniz (bu bana bir kereden fazla oldu). Kelimenin tam anlamıyla
’ye çarpan bir yangın hortumu gibi:D:D
Ve bunda yanlış bir şey yok) Duş başlığını duştan çıkarın, orta-düşük basıncı açın , akıntının biraz fışkırması için hortumu parmağınızla hafifçe sıkın, gözlerinizi kapatın ve üzerinize dökün. Yaklaşık hisleri anlayacaksınız. İkinci adım sevgili hanımınızı davet etmektir. Bacaklar/gövde ile başlamasını istiyoruz. Uçuş sorunsuz giderse yüze geçiyoruz. Ve son dokunuş içki içmek olacak)
p.s. Hemen yüzle başlamanızı önermiyorum çünkü bazı bayanlar baskıyı nasıl düzenleyeceğini bilmiyorlar ve boğulabilirsiniz (bu bana bir kereden fazla oldu). Kelimenin tam anlamıyla

-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Axler, birayla kurutulmuş balık yedikten sonra bile, kristal olarak kalıyor! Nadiren tuzlandığında. Fıçı bira üzerinde çalışıyorum, bu yüzden balık masamıza sık sık misafir oluyor, ancak Zhizka hoş olmaya devam ediyor) biraz yutabilirsiniz)
-
- Nirvana’dayım
İçime su fışkırıyor 2,5 saniyede her şey uçup gidiyor. Maksimum 3 saniye. Charcot’nun duşu gibi)))Axler: ↑15 Mar 2023, 17:00Ve bunda yanlış bir şey yok) Duş başlığını çıkarın, orta-düşük basıncı açın , hortumu parmağınızla biraz sıkıştırın, böylece akıntı biraz fışkırsın, gözlerinizi kapatın ve üzerinize dökün. Yaklaşık hisleri anlayacaksınız. İkinci adım sevgili hanımınızı davet etmektir. Bacaklar/gövde ile başlamasını istiyoruz. Uçuş sorunsuz giderse yüze geçiyoruz. Ve son dokunuş içki içmek olacak)
p.s. Hemen yüzle başlamanızı önermiyorum çünkü bazı bayanlar baskıyı nasıl düzenleyeceğini bilmiyorlar ve boğulabilirsiniz (bu bana bir kereden fazla oldu). Kelimenin tam anlamıyla bir yangın hortumundan vuruyorlarmış gibi:D:D
-
- ön sevişme
Saf seks, başlatıcınız kim? Sen mi yoksa adamın mı? Uygulamamda ne yazık ki, bir kız dışında her zaman başlatıcı ben oldum, ancak beni duşa bir kızın götürmesi beni deli ediyor...
Durun! Bunu zaten görmek istiyorumÇok eğleniyorum, her şey uçup gidiyor 2,5 saniyede. Maksimum 3 saniye. Charcot’nun duşu gibi)))

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 947 Views
-
Last post by Alyoşa
-
- 13 Replies