Para kazanamayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Para kazanamayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by AlexTDV »

Böyle insanlar var - doğru elleri ve doğru yerleri varmış gibi görünüyorlar ve kafaları çalışıyor ama para gelmiyor - eski bir araba kullanıyor, alışveriş için yeterince parası var ve Tanrıya şükür?
n
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
şahsen ben ana erkeğin amacı evde zenginlik, para kazanmak vb.)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Para kazanamayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 24 Oct 2023, 23:26 şahsen ben bir erkeğin asıl amacının evde zenginlik sağlamak, para kazanmak ve benzeri şeyler olduğuna inanıyorum)
Ve bir gün hastaneye kaldırılırsınız ve artık kaderinizle baş edemezsiniz. O zaman ne yapacaksın? Kendini vurabileceğin bir silahın var mı, yoksa içmek için başka seçeneğin var mı?
Karın sana şöyle diyecek: "Siktir git! Artık [b]amacın işlevi beyler, artık sadece bir erkeksiniz ve sadece bir erkek ilgimi çekmiyor!”.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 6):
Beluga, Hacı, Hafta sonu, Morpheus, Firavun faresi, Juravl
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

AlexTDV: 24 Oct 2023, 23:26 para kazanmak falan
peki ya kulübe?
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
Serg_A, Alexsss
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by ilovebiboys »

ve sonra kadınların ticari olduğunu söylüyorsunuz) bunu kendiniz geliştiriyorsunuz :)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Serg_A, Hacı
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 00:12 ve sonra kadınların ticari olduğunu söylüyorsunuz) bunu kendiniz geliştiriyorsunuz :)
Peki, sadece AlexTDV, ailesinin en önemli babunudur ve ancak bunu kanıtlayabilir para miktarına göre, çünkü onlar olmadan değerinin ve hiyerarşideki konumunun çok şüpheli olduğunu biliyor.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Beluga, Morpheus
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 25 Oct 2023, 00:29
ve sonra kadınların ticari olduğunu söyleyin) bunu kendiniz geliştiriyorsunuz :)
Pekala, sadece AlexTDV, ailesinin ana maymunu ve o bunu yalnızca para miktarıyla kanıtlayabilir, çünkü o olmadan kendisinin değerinin ve hiyerarşideki konumunun çok şüpheli olduğunu biliyor.
bırakın kavga başlıyor :- D
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
PlajTavşan, Morpheus, Slogancı
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 24 Oct 2023, 23:51
şahsen ben bir erkeğin asıl amacının evde zenginlik sağlamak, para kazanmak ve benzeri şeyler olduğuna inanıyorum)
Ve bir gün kendinizi hastaneye kaldıracak ve artık kaderinizle baş edemeyecek durumda olacaksınız. O zaman ne yapacaksın? Kendini vurabileceğin bir silahın var mı, yoksa içmek için başka seçeneğin var mı?
Karın sana şöyle diyecek: "Siktir git! Artık [b]amacın işlevi beyler, artık sadece bir erkeksiniz ve sadece bir erkek ilgimi çekmiyor!".
n dostum, osuruğun yanıyor, ne demek bahsediyorsun)) ne tür bir eşten bahsediyorsun? Yanmış, belli ki dilencinin duyguları incinmiş))
Last edited by AlexTDV on 25 Oct 2023, 00:34, edited 1 time in total.
moderatör
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by moderatör »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 00:30 dövüş başlasın :-D
Uyarı ! Teşvik edici alevler.
These users thanked the author moderatör for the post (total 2):
Serg_A, Morpheus
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

mücadele başlasın :-D
Uyarı! Ateşi teşvik.
beni cezalandır :wink:
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Serg_A, Morpheus
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 00:33
Serg_A: 24 Oct 2023, 23:51
AlexTDV: 24 Oct 2023, 23:26 şahsen ben bir erkeğin asıl amacının evde zenginlik sağlamak, para kazanmak ve benzeri şeyler olduğuna inanıyorum)
Ve güzel bir gün kendini hastaneye kaldıracak ve artık kaderinle baş edemeyeceksin. O zaman ne yapacaksın? Kendini vurabileceğin bir silahın var mı, yoksa içmek için başka seçeneğin var mı?
Karın sana şöyle diyecek: "Siktir git! Artık [b]amacın işlevi beyler, artık sadece bir erkeksiniz ve sadece bir erkek ilgimi çekmiyor!".
n dostum, osuruğun yanıyor, ne demek bahsediyorsun)) ne tür bir eşten bahsediyorsun? yanmış, görünüşe göre dilencinin duyguları incinmiş))
Ben ne dediğimi söyledim. Benim için hiçbir şey yanmıyor. Ve sana bir soru sordum.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 00:33yanmıştı, görünüşe göre dilencinin duyguları incinmişti))
aşk var ve yozlaşmış aşk var. Bu, bir kedi kiraladığın zamandır. Para varken kira var, para yok ve kira bitti. Bir ilişkide asıl rol para değildir; fakir olabilir ve mükemmel bir uyum içinde yaşayabilirsiniz. Ya da çok paran olabilir ve köpekler gibi yaşayabilirsin.
Serg_A, Alexsss
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Büyücü: 25 Oct 2023, 00:37 Aşk vardır, yozlaşmış aşk da vardır. Bu, bir kedi kiraladığın zamandır. Para olduğu sürece kira vardır, para yoktur ve kira bitmiştir
Ve ben yozlaşmış aşka karşı değilim. En azından orada her şey adil. Kimse kimseye gösteriş yapmıyor.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Morpheus
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Serg_A: 25 Oct 2023, 01:02 Ben yozlaşmış aşka karşı değilim. En azından orada her şey adil. Kimse kimseye gösteriş yapmıyor.
bunu ver, şunu ver ama ben bunu istiyorum. HAYIR? Beni sevmiyorsun vs. vs.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Büyücü: 25 Oct 2023, 00:37 Bir ilişkide asıl rol para değildir, fakir olabilir ve mükemmel bir uyum içinde yaşayabilirsiniz. Ya da çok paranız olabilir ve köpekler gibi yaşayabilirsiniz
Para kazanmayı bilen öyle insanlar tanıyorum ki... Ve paraya rağmen karısı ve çocuklar ondan nefret ediyor. İçlerinden biri bana çok açık bir şekilde karısının bunu kendisine sadece iyi bir hediye olarak verdiğini ve kendisinin buna gücenmediğini söyledi. Dinlemem için telefonu bana verdi, bir konuşma sırasında karısı ona müstehcen bir şekilde bağırıyordu, ben erkeklerden bu kadar üç katlı müstehcenlik duymamıştım. Ve kendine bir metres edinmek için kurbağası onu boğuyor, eh, parayı deli gibi sayıyor, dedikleri gibi, bir kuruş karşılığında seni boğacak. 😁
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Beluga, Morpheus
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Büyücü: 25 Oct 2023, 01:03
Serg_A: 25 Oct 2023, 01:02 Ben yozlaşmış aşka karşı değilim. En azından orada her şey adil. Kimse kimseye gösteriş yapmıyor.
bunu ver, şunu ver ama ben bunu istiyorum. HAYIR? Beni sevmiyorsun falan vs.
Hayır, fahişeleri kastettim. Ama kadınların her türlü kaprislerine katlanmak bana göre değil.
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 25 Oct 2023, 00:36
Serg_A: 24 Oct 2023, 23:51 Ve bir gün kendinizi hastaneye kaldırdığınızda ve artık kaderinizle baş edemediğinizde. O zaman ne yapacaksın? Kendini vurabileceğin bir silahın var mı, yoksa içmek için başka seçeneğin var mı?
n dostum, osuruğun yanıyor, ne demek bahsediyorsun)) ne tür bir eşten bahsediyorsun? yanmış, görünüşe göre dilencinin duyguları incinmiş))
Ben ne dediğimi söyledim. Benim için hiçbir şey yanmıyor. Ben de sana bir soru sordum.
bir şekilde yetersizsin, sadece bir soru sorarak saldırganlaşmaya başladın)) eğer fakir bir insansan ve bu yaşta hayatta hiçbir şey başaramadım, o zaman bu benim hatam değil)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
zincirler
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Stirlitz! Kadınlar hakkında ne hissediyorsunuz? - Ben onlara ait değilim...
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

fakir insanlar, kaybedenler, tembel insanlar vb. - saldırgan olmaya gerek yok, bu sadece bir soru, düzgün davranın))
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlexTDV: 25 Oct 2023, 01:32 fakir insanlar, kaybedenler, tembel insanlar vb. - saldırgan olmaya gerek yok, bu sadece bir soru, düzgün davranın))
neden sen yani ne demek istiyorsun? :cat1: Henüz konularımın birinde fotoğraflarını görmedim, kadın olduğundan emindim 😄
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 01:28
AlexTDV: 25 Oct 2023, 00:33
dostum, osuruğun yanıyor, nasıl bir saçmalıktan bahsediyorsun)) nasıl bir eşten bahsediyorsun? yanmış, görünüşe göre dilencinin duyguları incinmiş))
Ben ne dediğimi söyledim. Benim için hiçbir şey yanmıyor. Ben de sana bir soru sordum.
bir şekilde yetersizsin, sadece bir soru sorarak saldırganlaşmaya başladın)) eğer fakir bir insansan ve bu yaşta hayatta hiçbir şey başaramadıysan bu benim hatam değil)
Agresifliğin tam da üzerine bastığın şey.
Beluga
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by PlajTavşan »

Kimin dilenci olduğu, kimin olmadığı, kimin zavallı olduğu ve kimin olmadığı konusundaki bu konuşmaları hiç anlamadım.) Hayatımda farklı insanlarla iletişim kurdum. Ayrıca büyük girişimciler, dolar milyonerleri de vardı ve bunlardan bu tür konuları başlatan, birine dilenci, zavallı vb. diyen tek bir kişiyi bile hatırlamıyorum. TS kendini bu şekilde öne sürmeye çalışıyor gibi görünüyor)
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 4):
Serg_A, Beluga, Morpheus, Firavun faresi
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 25 Oct 2023, 01:43
Ben söylediğimi söyledim. Benim için hiçbir şey yanmıyor. Ben de sana bir soru sordum.
bir şekilde yetersizsin, sadece bir soru sorarak saldırganlaşmaya başladın)) eğer fakir bir insansan ve bu yaşta hayatta hiçbir şey başaramadıysam bu benim hatam değil)
Saldırganlığın tam yerinde, ağrıyan noktana bastılar.
Komik olan şu ki bu sadece trolleme amaçlı bir soru, bu soruyu diğer forumlarda birden fazla sordum ve her yerde aynı şey var: dilenciler ’ osuruklar çılgınca yanmaya başladı ve sonra koşarak geldin ve hastaneyle ilgili bir şeyler sızlandın, karısı istifa edecek, kendini vuracak vs., teşekkürler dostum, onu bir kez daha eğlendirdim, artık seni okuyamayacak kadar tembelim))

1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
fakir insanlar, kaybedenler, tembel insanlar vb. - saldırgan olmaya gerek yok, bu sadece bir soru, düzgün davranın))
Neden bu kadarsınız Anlam? :cat1: Henüz konularımın birinde fotoğraflarını görmedim, kadın olduğundan emindim 😄
Evet, sıkılmıştım, o yüzden eğlence olsun diye bir soru sordum, buradaki birçok insanın osuruk atmaya başlayacağını bekliyordum yanıyor)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
ilovebiboys
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 02:25 Komik olan şu ki, bu sadece trollenecek bir soru, bu soruyu diğer forumlarda bir kereden fazla sordum ve her yerde aynı şey var - dilencilerin osurukları çılgınca yanmaya başlıyor ve sonra sen koşarak geldin ve hastaneyle ilgili bir şeylerden şikayet ettim, eşim istifa edecek vs., teşekkürler dostum, seni bir kez daha eğlendirdim, artık seni okuyamayacak kadar tembelim))
belki de hayal kuruyorsundur? Hayatta bir dilenci ama internette bir oligark. Emekleriyle para kazanan zengin insanlar asla başkaları hakkında fakir olduklarını söylemezler çünkü paranın nasıl kazanıldığını çok iyi bilirler. Ve gerçekten fakir olanlar, havalı gibi davranarak, kendileri mutlak sıfır olmasına rağmen başkalarına hakaret etmelerine izin verebilirler. Ve bu şekilde kendini ele veriyor. Ben kendim yeterince kazanıyorum, bolluk içinde yaşıyorum ama asla bir başkasını dilenci olmakla suçlamayacağım. İnsanlara saygı duyuyorum ve saygı cüzdanınızın ne kadar dolu olduğuna bağlı değildir. Mesajlarınızda çok fazla öfke var ve bu kırıldığınızı gösteriyor.
Serg_A, Morpheus
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Büyücü: 25 Oct 2023, 02:32
Komik olan şu ki, bu sadece trollenecek bir soru, bu soruyu diğer forumlarda bir kereden fazla sordum ve her yerde aynı şey var; dilencilerin osurukları çılgınca yanmaya başlıyor ve sonra koşarak geliyorsun ve hastaneyle ilgili bir şeyler söylüyorsun, karın seni terk edecek vs., teşekkürler dostum, seni bir kez daha eğlendirdim, artık seni okuyamayacak kadar tembelim))
belki de hayal kuruyorsundur? Hayatta bir dilenci ama internette bir oligark. Emekleriyle para kazanan zengin insanlar asla başkaları hakkında fakir olduklarını söylemezler çünkü paranın nasıl kazanıldığını çok iyi bilirler. Ve gerçekten fakir olanlar, havalı gibi davranarak, kendileri mutlak sıfır olmasına rağmen başkalarına hakaret etmelerine izin verebilirler. Ve bu şekilde kendini ele veriyor. Ben kendim yeterince kazanıyorum, bolluk içinde yaşıyorum ama asla bir başkasını dilenci olmakla suçlamayacağım. İnsanlara saygı duyuyorum ve saygı cüzdanınızın ne kadar dolu olduğuna bağlı değildir. Mesajınızda çok fazla kin var ve kırıldığınızı söylüyor.
evet, oligark olduğumu bile yazmadım) ) yanıyorsun o zaman) biri hastane hakkında - kendini vur, diğeri oligarklar hakkında))
Last edited by AlexTDV on 25 Oct 2023, 02:55, edited 1 time in total.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 02:42
AlexTDV: 25 Oct 2023, 02:25 Komik olan şu ki, bu sadece trollemek için bir soru, bu soruyu başka forumlarda birden fazla sordum ve her yerde aynı şey var; dilencilerin osurukları çıkmaya başlıyor çılgınca yanıyordun ve sonra koşarak geldin ve hastane, karısının onu terk etmesi vb. hakkında bir şeyler söyledin, teşekkürler dostum, onu bir kez daha eğlendirdim, artık seni okuyamayacak kadar tembelim))
belki de istediğiniz şeyin geçerli olduğunu söylüyorsunuzdur? Hayatta bir dilenci ama internette bir oligark. Emekleriyle para kazanan zengin insanlar asla başkaları hakkında fakir olduklarını söylemezler çünkü paranın nasıl kazanıldığını çok iyi bilirler. Ve gerçekten fakir olanlar, havalı gibi davranarak, kendileri mutlak sıfır olmasına rağmen başkalarına hakaret etmelerine izin verebilirler. Ve bu şekilde kendini ele veriyor. Ben kendim yeterince kazanıyorum, bolluk içinde yaşıyorum ama asla bir başkasını dilenci olmakla suçlamayacağım. İnsanlara saygı duyuyorum ve saygı cüzdanınızın ne kadar dolu olduğuna bağlı değildir. Mesajınızda çok fazla kin var ve kırıldığınızı söylüyor.
yanan osuruğu olan bir tane daha)) Bir yerde bir oligark veya zengin biri mi? biri hastane ve kendini vurman hakkında, diğeri bana hayalperest olduğumu kanıtlıyor, şimdi senin için yanıyor))
Kısacası sen’ Kendini vurduğun için kendine kızıyorsun. Yani ailenin salağı siz olacaksınız 😁&#128513 ;😁.
Morpheus
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Serg_A: 25 Oct 2023, 02:50 Kısacası kendinizi vurmaya kızıyorsunuz. Bu, ailenin salağı olacağınız anlamına gelir
Eğer kendisini gerçek hayatta böyle görüyorsa, o zaman hayat öyledir ki bugün o bir kraldır ve yarın o evsiz bir insandır. Dün arkadaşlar vardı, yarın da kusura bakmayın yardımcı olamayız diyecekler. Ve gururunu analına koyarak, insan olarak görmediği insanlara gidecek ve onlar ona evet diyecek ya da seni sikecekler. Git em, orada et de var. Ve diğerleri bizim sizin gibi pislik olmadığımızı söyleyerek hala acıyıp yardım edecekler.
Yani yağmurlu bir gün için çöp kutusunda sabunlu bir ipe ihtiyacı olacak.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Serg_A
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 25 Oct 2023, 02:50
Büyücü: 25 Oct 2023, 02:32 belki de hayal kuruyorsunuzdur? Hayatta bir dilenci ama internette bir oligark. Emekleriyle para kazanan zengin insanlar asla başkaları hakkında fakir olduklarını söylemezler çünkü paranın nasıl kazanıldığını çok iyi bilirler. Ve gerçekten fakir olanlar, havalı gibi davranarak, kendileri mutlak sıfır olmasına rağmen başkalarına hakaret etmelerine izin verebilirler. Ve bu şekilde kendini ele veriyor. Ben kendim yeterince kazanıyorum, bolluk içinde yaşıyorum ama asla bir başkasını dilenci olmakla suçlamayacağım. İnsanlara saygı duyuyorum ve saygı cüzdanınızın ne kadar dolu olduğuna bağlı değildir. Mesajınızda çok fazla kin var ve kırıldığınızı söylüyor.
yanan osuruğu olan bir tane daha)) Bir yerde bir oligark veya zengin biri mi? biri hastane ve kendini vurman hakkında, diğeri bana hayalperest olduğumu kanıtlıyor, şimdi senin için yanıyor))
Kısacası sen’ Kendini vurduğun için kendine kızıyorsun. Yani ailenin salağı siz olacaksınız 😁&#128513 ;😁.
işte burada yanıyorsun)) sakin ol şimdiden, her şey yolunda))
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 25 Oct 2023, 02:27 komik olan şu ki, bu sadece trollenecek bir soru, bu soruyu diğer forumlarda birden fazla sordum
Evet, sen’ bunu burada birden fazla kez sordum 😁😁😁. Çok monotonsun, görünüşe göre votka zaten beynini yakmış 😂😂😂
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Büyücü: 25 Oct 2023, 02:32 Zengin insanlar emekleriyle kazandıkları parayı asla söylemezler
Ülkemizde dürüstçe para kazanan neredeyse hiç zengin insan yok. Evet ve kazanılan kelime, kelimeden zengin insanların çoğunluğu için geçerli değil.

Aslında, bir erkeğin bir erkek olması iyidir iyi bir yaşam kazanıyor. Ne yazık ki hayat paraya ihtiyaç duyuyor, biraz değil. Eğer işe yaramazsa, ona yardım etmeye hazırım. Tabii gelişmeye hazırsa ve bir hedefi varsa. Ve eğer takdir edilmediği gerçeğine iç çekecek kadar zamanı varsa, her ne kadar iyi olsa da, kanepede uzanmasına izin verin, o zaman yalnız yatmaya devam etsin.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
PlajTavşan, SeRg !$!, ESKİ DOST
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Ben de o adamlardan biriyim, ellerim kıçımdan çıkmış ve kafam çalışmıyor. :zeki:
These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
Alexsss, Morpheus, Ogest
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Belkha: 25 Oct 2023, 11:32 Ben de o adamlardan biriyim ve ellerim kıçımdan çıkmış ve kafam çalışmıyor. :zeki:
Bununla gurur duyuyor musun?
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

Hiçbir zaman çok para olmaz. Kazanç düzeyi arttıkça ihtiyaç da artar.

Maalesef toplumda artık tüketim çılgınlığı hüküm sürüyor ve bu üzücü.

Bu konu üzerinde çok fazla tartışma yapılabilir.
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 3):
Venüs, Hafta sonu, Morpheus
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

AlexTDV: 24 Oct 2023, 23:26 Böyle insanlar var - sanki elleri ve doğru yeri var ve kafası çalışıyor ama para gelmiyor - eski bir araba kullanıyor, alışverişe yetecek kadar parası var, Tanrıya şükür?
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
şahsen öyle düşünüyorum bir erkeğin asıl amacının evde refah, para kazanmak ve benzeri şeyler olduğu )
Bir ilişkide her şeyin önemli olduğunu söyleyebilirim.. para, sevgi, saygı, destek ve anlayış.. çelişkili değerlendirmelere rağmen.. parasız yaşamak bir şekilde üzücü.. özellikle yalnız değilseniz ama ailenizi desteklemeniz gerekiyor..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Venüs
Hacı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 244

Unread post by Hacı »

Rusya’da böyle bir şey var güzel bir söz - Hapishaneden ve senaryodan söz vermeyin, 90’lı yılların pek çok zengini tam bir yoksulluk içinde öldü...
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

SeRg !$!: 25 Oct 2023, 11:37 Asla çok fazla para olmaz. Kazanç düzeyi arttıkça ihtiyaç da artar.

Maalesef toplumda artık tüketim çılgınlığı hüküm sürüyor ve bu üzücü.

Bu konu üzerinde pek çok tartışma olabilir.
Rahat yaşamak insan için normal bir arzudur. Tevazu yaşamaya çağıranlar genellikle lüks içinde yaşarlar ve tevazuya çağrılanları asalaklaştırırlar.
Gerçi her şeyin kesinlikle parayla ölçülmesinden de hoşlanmıyorum. İnsanın ruhsal gelişimi ilk sırada yer alması gerektiği halde son sıraya konur.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, SeRg !$!, ilovebiboys, Ksenofon, ESKİ DOST
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Belkha: 25 Oct 2023, 11:32 Ben de o adamlardan biriyim ve ellerim kıçımdan çıkmış ve kafam çalışmıyor. :zeki:
aa evet, benim de küçük bir pinüsüm olduğunu unuttum, işte burada
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Serg_A, Ogest
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

Altın bir ortalama olması gerektiğine katılıyorum. İki kuşak geriye dönüp baktığımda artık daha zengin yaşadığımı söyleyeceğim...
Ama mutluluk elbette zenginlikte değil, zenginlik sadece değmeyen rahatlıktır, daha doğrusu kazanmanın sunağına konmuş şeydir bu zenginlik.
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 3):
Venüs, Hafta sonu, Serg_A
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Yapamazlar; bu, becerilere ve koşullara bağlıdır.
İstemiyorlar; bu, ne istediklerine bağlı olarak farklıdır.

Ancak genel olarak, çok şey motivasyona bağlıdır.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Markul: 25 Oct 2023, 11:55 burada pek çok şey motivasyona bağlıdır
Hayat birdir. Başka bir tane olmayacak. Bu motivasyon değil mi?
These users thanked the author Venüs for the post:
ESKİ DOST
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Strecoza: 25 Oct 2023, 12:02
burada pek çok şey motivasyona bağlıdır
Yalnızca tek bir hayat vardır. Başka bir tane olmayacak. Bu motivasyon değil mi?
Hayır.

Bazı insanların yalnızca bir bilgisayara, biraya ve krakere ihtiyacı vardır. Ve bazıları için denizaşırı hesaplardaki domuz yağı yeterli değildir.

Bir erkek için en iyi motivasyon KENDİ kadınıdır. Benim nacizane fikrime göre
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”