Dostum! Sitede kendilerini kadın olarak tanımlamalarına rağmen kadın olmayan kullanıcılar bulunmaktadır. Diğer cinsiyetten kişilerle değil, gerçek kadınlarla iletişim kurmak istiyorsanız bu mesajı dikkatlice okuyun .
Sahte kadın sorunu ayrıntılı olarak tartışıldı buraya. Bu sorunu çözmek için bu forumda iletişim kuran gerçek kadınların listesini içeren bu liste oluşturuldu. Liste, kullanıcıların çoğunluğunun görüşlerine göre oluşturulmuştur.
Listeyi oluşturma kuralları
Listenin tamamı bu mesajda belirtilmiştir. Kullanıcılar listeye yeni bir kadın kullanıcı eklemek veya mevcut bir kullanıcıyı listeden çıkarmak isterse bu konuya şöyle bir mesaj yazarlar:
XXXXX bu kadın
or
XXXXX bir kadın değil
Sebebini de belirtebilirsiniz. Diğer kullanıcılar da teşekkür ederek katıldıklarını ifade ederler. Bu teşekkür sayısına göre bir kullanıcının listeye eklenmesine veya listeden çıkarılmasına karar verilir. Konudaki diğer mesajlar yasaktır!
Liste kurallarına uyun! Tüm forum kullanıcılarına rica ederiz. Bu diziye mesaj gönderirseniz lütfen yukarıda belirtilen kurallara uyun. Eğer onlarla aynı fikirde değilseniz, kendi konunuzu oluşturun ve içine ne istiyorsanız onu yazın. Başkalarına saygı gösterin! Farklı bir şey söylemek istiyorsanız yine de lütfen kendi konunuzu oluşturun ve orada her türlü düşüncenizi ifade edin. Başkalarının üstüne sıçan siz olmayın! Peki, direnemeyenler ve saçmalayanlar görüşleri aşağıda görülebilir .
Dostum! Sitede kendilerini kadın olarak tanımlamalarına rağmen kadın olmayan kullanıcılar bulunmaktadır. Diğer cinsiyetten kişilerle değil, [u]gerçek[/u] kadınlarla iletişim kurmak istiyorsanız bu mesajı dikkatlice okuyun .
Sahte kadın sorunu ayrıntılı olarak tartışıldı [url=https:/ /ru.sexforum.top/viewtopic.php?t=14001]buraya[/url]. Bu sorunu çözmek için bu forumda iletişim kuran gerçek kadınların listesini içeren bu liste oluşturuldu. Liste, kullanıcıların çoğunluğunun görüşlerine göre oluşturulmuştur.
[H2]Listeyi oluşturma kuralları[/H2] Listenin tamamı bu mesajda belirtilmiştir. Kullanıcılar listeye yeni bir kadın kullanıcı eklemek veya mevcut bir kullanıcıyı listeden çıkarmak isterse bu konuya şöyle bir mesaj yazarlar:
[quote]XXXXX bu kadın [/quote] or [quote]XXXXX bir kadın değil [/quote]
Sebebini de belirtebilirsiniz. Diğer kullanıcılar da teşekkür ederek katıldıklarını ifade ederler. Bu teşekkür sayısına göre bir kullanıcının listeye eklenmesine veya listeden çıkarılmasına karar verilir. [u]Konudaki diğer mesajlar yasaktır![/u]
[b]Liste kurallarına uyun![/b] Tüm forum kullanıcılarına rica ederiz. [u]Bu diziye mesaj gönderirseniz lütfen yukarıda belirtilen kurallara uyun[/u]. Eğer onlarla aynı fikirde değilseniz, kendi konunuzu oluşturun ve içine ne istiyorsanız onu yazın. Başkalarına saygı gösterin! Farklı bir şey söylemek istiyorsanız yine de lütfen kendi konunuzu oluşturun ve orada her türlü düşüncenizi ifade edin. [u]Başkalarının üstüne sıçan siz olmayın![/u] Peki, direnemeyenler ve saçmalayanlar görüşleri aşağıda görülebilir .
Bence burada musha şovenizmine yer var..
bir çeşit yaramazlık..
tanıdıklık..
iyi değil efendim..
kadınlar yapmalı akıllı ol ..
12 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
ve bu ücretsiz bir forum, kişisel değil, kendi kurallarınızı dayatmanıza gerek yok..
ama siz - kişisel hesabımı popobolunuzla mesajlarla doldurmayı bırakın..
These users thanked the author Pierro for the post:
Bence burada musha şovenizmine yer var.. bir çeşit yaramazlık.. tanıdıklık.. iyi değil efendim.. kadınlar yapmalı akıllı ol ..
[size=85][color=green]12 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ve bu ücretsiz bir forum, kişisel değil, kendi kurallarınızı dayatmanıza gerek yok.. ama siz - kişisel hesabımı popobolunuzla mesajlarla doldurmayı bırakın..
Genel olarak tuhaf bir adam. Görünüşe göre başka birinin ikinci, üçüncü takma adı. Forumda 5 gün boyunca kimin kız olup kimin olmadığı zaten anlaşıldı. Üstelik müdavimler arasında şüphe duyanların yarısını da yazdım.
These users thanked the author havlamak for the post:
Genel olarak tuhaf bir adam. Görünüşe göre başka birinin ikinci, üçüncü takma adı. Forumda 5 gün boyunca kimin kız olup kimin olmadığı zaten anlaşıldı. Üstelik müdavimler arasında şüphe duyanların yarısını da yazdım.
[quote=Miyav post_id=259628 time=1695240576 user_id=20398] [ref=#bf0000]niqk[/ref], yeni bir çocuk geldi, Forumda 0 mesaj var, bu yüzden bir nüfus sayımı düzenlemeye karar verdim. :oops: [/quote]
code: ↑20 Sep 2023, 23:06
Evet, genel olarak tuhaf bir yoldaş. Görünüşe göre başka birinin ikinci, üçüncü takma adı. Forumda 5 gün boyunca kimin kız olup kimin olmadığı zaten anlaşıldı. Üstelik müdavimlerin şüphe duyduğu kişilerin yarısını yazdım.
))) Ahah, sen de 1 aylık deneyimle buradasın Forumun müdavimlerinden biri olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? )))) Veya yakın zamanda bu hesapla burada olduğunuzu unuttunuz. Hesabınız nedir? ))))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=code post_id=259625 time=1695240360 user_id=20301] Evet, genel olarak tuhaf bir yoldaş. Görünüşe göre başka birinin ikinci, üçüncü takma adı. Forumda 5 gün boyunca kimin kız olup kimin olmadığı zaten anlaşıldı. Üstelik müdavimlerin şüphe duyduğu kişilerin yarısını yazdım. [/quote]
))) Ahah, sen de 1 aylık deneyimle buradasın Forumun müdavimlerinden biri olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? )))) Veya yakın zamanda bu hesapla burada olduğunuzu unuttunuz. Hesabınız nedir? ))))
Marinka: ↑20 Sep 2023, 23:16
Ahaha, siz de buradasınız, forumda 1 aylık deneyiminiz var, kendinizi müdavimlerden biri olarak mı görüyorsunuz?
Kendimden bahsetmiş miydim? Ben müdavimlerden bahsediyorum. Ve nasıl bir hesabın olduğunu, kırıldığın ve geçmiş hesaplarımı engellediğin zaman daha iyi anlarsın. Onları saymadım. Tekrar söylüyorum, sen her şeyi biliyorsun ve hesaplarım göz önüne alındığında kısmen kendimi müdavim olarak bile görebilirim ama bu role ihtiyacım yok, işi sana bırakacağım.
[quote=Marinka post_id=259633 time=1695240971 user_id=12161] Ahaha, siz de buradasınız, forumda 1 aylık deneyiminiz var, kendinizi müdavimlerden biri olarak mı görüyorsunuz? [/quote] Kendimden bahsetmiş miydim? Ben müdavimlerden bahsediyorum. Ve nasıl bir hesabın olduğunu, kırıldığın ve geçmiş hesaplarımı engellediğin zaman daha iyi anlarsın. Onları saymadım. Tekrar söylüyorum, sen her şeyi biliyorsun ve hesaplarım göz önüne alındığında kısmen kendimi müdavim olarak bile görebilirim ama bu role ihtiyacım yok, işi sana bırakacağım.
Marinka: ↑20 Sep 2023, 23:16
Ahaha, siz de buradasınız, forumda 1 aylık deneyiminiz var, kendinizi müdavimlerden biri olarak mı görüyorsunuz?
Ben de konuşuyordum kendim hakkında, müdavimlerden bahsediyorum. Ve hesap numarası nedir, o zaman gücenip geçmiş hesaplarımı engellediğinde daha iyi anlarsın.
))) Ağlama Engellenmeyi hak ediyorsunuz.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=code post_id=259635 time=1695241075 user_id=20301] [quote=Marinka post_id=259633 time=1695240971 user_id= 12161] Ahaha, siz de buradasınız, forumda 1 aylık deneyiminiz var, kendinizi müdavimlerden biri olarak mı görüyorsunuz? [/quote] Ben de konuşuyordum kendim hakkında, müdavimlerden bahsediyorum. Ve hesap numarası nedir, o zaman gücenip geçmiş hesaplarımı engellediğinde daha iyi anlarsın. [/quote]
[quote=Marinka post_id=259655 time=1695243416 user_id=12161] Kimin dişini veriyorsunuz? [/quote]Almayın, sahtedir ve altından yapıldığı da gerçek değildir
[quote="Hooligan Carrie" post_id=259671 time=1695243966 user_id=18654] Şimdi bir implantın maliyetinin ne kadar olduğunu biliyor musunuz?) [/quote]Satın alınmak üzere kabul ediliyorlar mı?
[quote=Watchman post_id=259672 time=1695244014 user_id=20514] asatın alımlarda kabul ediliyorlar mı? [/quote] Neden buna ihtiyacınız var? Sen saçma sapan bir alıcısın.
Marinka: ↑20 Sep 2023, 23:25
))) Ağlama Engellenmeyi hak ediyorsun
Kendi başınıza yargılamayın. Ve elbette bunu hak etti çünkü seni açığa çıkardı. Genel olarak, hala nereye gideceğinizi duymak istiyorsanız, PM’yi tekrar okuyun))))))
[quote=Watchman post_id=259644 time=1695241772 user_id=20514] i gücendi mi? [/quote] Evet
[size=85][color=green]1 dakika 9 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Marinka post_id=259641 time=1695241546 user_id=12161] ))) Ağlama Engellenmeyi hak ediyorsun [/quote] Kendi başınıza yargılamayın. Ve elbette bunu hak etti çünkü seni açığa çıkardı. Genel olarak, hala nereye gideceğinizi duymak istiyorsanız, PM’yi tekrar okuyun))))))
[quote=Miyav post_id=259628 time=1695240576 user_id=20398] [ref=#bf0000]niqk[/ref], yeni bir çocuk geldi, Forumda 0 mesaj var, bu yüzden bir nüfus sayımı düzenlemeye karar verdim. :oops: [/quote]Ne çılgın bir fikir..."Başkasının manastırında kendi kurallarına müdahale etmezler "
Aracın ne istediğini popüler bir şekilde anlatıyorum. Gerçek bir kadınla çevrimiçi iletişim kurmak istiyor. Gerçek olup olmadığını kontrol ettikten sonra arkadaşlık, yazışma ve diğer zevkler için bir ilham perisi seçecek. Bir başka soru da F’nin isteyip istemediğidir. Kim bilir...
These users thanked the author özenli1 for the post (total 2):
Aracın ne istediğini popüler bir şekilde anlatıyorum. Gerçek bir kadınla çevrimiçi iletişim kurmak istiyor. Gerçek olup olmadığını kontrol ettikten sonra arkadaşlık, yazışma ve diğer zevkler için bir ilham perisi seçecek. Bir başka soru da F’nin isteyip istemediğidir. Kim bilir...
Marinka: ↑20 Sep 2023, 23:25
))) Ağlama Engellenmeyi hak ediyorsun
Kendi başınıza yargılamayın. Ve elbette bunu hak etti çünkü seni açığa çıkardı. Genel olarak, hâlâ nereye gideceğinizi öğrenmek istiyorsanız kişisel mesajı tekrar okuyun ))))))
) )) Herkese olayların kronolojisini hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki sana ne söyleyebilirim? Ormanın içinden geçin
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[size=85][color=green]1 dakika 9 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Marinka post_id=259641 time=1695241546 user_id=12161] ))) Ağlama Engellenmeyi hak ediyorsun [/quote] Kendi başınıza yargılamayın. Ve elbette bunu hak etti çünkü seni açığa çıkardı. Genel olarak, hâlâ nereye gideceğinizi öğrenmek istiyorsanız kişisel mesajı tekrar okuyun )))))) [/quote]
) )) Herkese olayların kronolojisini hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki sana ne söyleyebilirim? Ormanın içinden geçin :cat1:
attentive1: ↑21 Sep 2023, 08:20
Aracın ne istediğini popüler bir şekilde anlatıyorum. Gerçek bir kadınla çevrimiçi iletişim kurmak istiyor. Gerçekliğini kontrol ettikten sonra arkadaşlık, yazışma ve diğer zevkler için bir ilham perisi seçecek.
Var. Bu forumda TS listesindekilerden çok daha fazla kadın var. Tüm normal erkeklerin yaptığı gibi sakince ilham perisini seçerek onlara kişisel bir mesaj yazabilirdi. Evet ve forumda mizahi bir şekilde yapıldığında tartışma kimseyi rahatsız etmeyecektir. Sadece aşırıya kaçmayın. Artık herkes için komik olmayan çizgiyi aşmak. Kendisi bir mağazada değil ve bu forumdaki kadınlar bir meta değil.
Başka bir soru şu: Z isteyecek mi? Kim bilir...
Sanırım bütün bunlardan sonra kimse onunla özel olarak iletişim kurmak istemeyecek ve sen de büyük ihtimalle öyle düşünüyorsun.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
[quote=attentive1 post_id=259763 time=1695273622 user_id=17951] Aracın ne istediğini popüler bir şekilde anlatıyorum. Gerçek bir kadınla çevrimiçi iletişim kurmak istiyor. Gerçekliğini kontrol ettikten sonra arkadaşlık, yazışma ve diğer zevkler için bir ilham perisi seçecek. [/quote]
Var. Bu forumda TS listesindekilerden çok daha fazla kadın var. Tüm normal erkeklerin yaptığı gibi sakince ilham perisini seçerek onlara kişisel bir mesaj yazabilirdi. Evet ve forumda mizahi bir şekilde yapıldığında tartışma kimseyi rahatsız etmeyecektir. Sadece aşırıya kaçmayın. Artık herkes için komik olmayan çizgiyi aşmak. Kendisi bir mağazada değil ve bu forumdaki kadınlar bir meta değil.
[quote=attentive1 post_id=259763 time =1695273622 user_id=17951] Başka bir soru şu: Z isteyecek mi? Kim bilir... [/quote]
Sanırım bütün bunlardan sonra kimse onunla özel olarak iletişim kurmak istemeyecek ve sen de büyük ihtimalle öyle düşünüyorsun.
[quote=Miyav post_id=259628 time=1695240576 user_id=20398] burada bir nüfus sayımı düzenlemeye karar verdim [/quote] [url= https://postimg.cc/N5YMDGh8] [img]https://i.postimg.cc/YqLWpjbP/eaaf95a48acdc69316f489bde940d1ac.jpg[/img][/url]
Marinka: ↑21 Sep 2023, 08:25
Olayların kronolojisini herkese hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki senin için ne yapabilirim
Kafa karıştırıyorsun büyükbaba. Eh, olur. Sadece birden fazla hesapla iletişim kurduğunuzda kafanız karışmaya başlar. O halde gidip klonlarınızla konuşun, ihtiyaç duyulduğu yanılsamasını yaratın. Aslında hasta olan yalnızca klonlarınızdır; bu, mesajların bağlamına göre bile belirlenebilir.
İnternet üzerinden bile klonlarıyla iletişim kuran değersiz bir insan.
[quote=Marinka post_id=259764 time=1695273944 user_id=12161] Olayların kronolojisini herkese hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki senin için ne yapabilirim [/quote] Kafa karıştırıyorsun büyükbaba. Eh, olur. Sadece birden fazla hesapla iletişim kurduğunuzda kafanız karışmaya başlar. O halde gidip klonlarınızla konuşun, ihtiyaç duyulduğu yanılsamasını yaratın. Aslında hasta olan yalnızca klonlarınızdır; bu, mesajların bağlamına göre bile belirlenebilir. İnternet üzerinden bile klonlarıyla iletişim kuran değersiz bir insan.
Olayların kronolojisini herkese hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki senin için ne yapabilirim
Kafa karıştırıyorsun büyükbaba. Eh, olur. Sadece birden fazla hesapla iletişim kurduğunuzda kafanız karışmaya başlar. O halde gidip klonlarınızla konuşun, ihtiyaç duyulduğu yanılsamasını yaratın. Aslında hasta olan yalnızca klonlarınızdır; bu, mesajların bağlamına göre bile belirlenebilir.
İnternet üzerinden bile klonlarıyla iletişim kuran değersiz bir insan.
Cevap vermeden önce uzun süre düşündün ama’ Normal değilim, bunu hiç aklıma getirmedim. Biraz daha düşün
[quote=code post_id=259882 time=1695285413 user_id=20301] [quote=Marinka post_id=259764 time=1695273944 user_id= 12161] Olayların kronolojisini herkese hatırlatalım. Öncelikle forumda kızınızla nasıl seks yaptığınızı yazdınız. Sonra dine girdin ve hepimizin cehenneme gideceğine dair vaatlerde bulundun, sonra da kadın olduğuna karar verdin. Önce bana hakaret etti, sonra bunu herkese yaydı. Kesinlikle herkesi hasta ediyorsunuz. Yasağını hak ettin. Peki senin için ne yapabilirim [/quote] Kafa karıştırıyorsun büyükbaba. Eh, olur. Sadece birden fazla hesapla iletişim kurduğunuzda kafanız karışmaya başlar. O halde gidip klonlarınızla konuşun, ihtiyaç duyulduğu yanılsamasını yaratın. Aslında hasta olan yalnızca klonlarınızdır; bu, mesajların bağlamına göre bile belirlenebilir. İnternet üzerinden bile klonlarıyla iletişim kuran değersiz bir insan. [/quote]
Cevap vermeden önce uzun süre düşündün ama’ Normal değilim, bunu hiç aklıma getirmedim. Biraz daha düşün :cat1:
Marinka, tabii ki karar sana kalmış Normal olup olmadığına karar vermek için.
Mükemmel yanıt verdim. O halde başka ne gibi saçmalıklar bulabileceğini bir düşün, seni aptal.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], tabii ki karar sana kalmış Normal olup olmadığına karar vermek için. Mükemmel yanıt verdim. O halde başka ne gibi saçmalıklar bulabileceğini bir düşün, seni aptal.
code: ↑21 Sep 2023, 12:53Marinka, elbette, çünkü bunun normal olup olmadığına siz karar verin.
Mükemmel yanıt verdim. O halde başka ne gibi saçmalıklar üretebileceğini bir düşün, seni aptal.
Sadece hakaret edebilirsin. Akıllıca bir şeyler yazabilir misin?
[quote=code post_id=259917 time=1695289993 user_id=20301] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], elbette, çünkü bunun normal olup olmadığına siz karar verin. Mükemmel yanıt verdim. O halde başka ne gibi saçmalıklar üretebileceğini bir düşün, seni aptal. [/quote]
Sadece hakaret edebilirsin. Akıllıca bir şeyler yazabilir misin? :cat1:
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], hâlâ işin akıllıca olan kısmını anlamayacaksın . Yukarıda zaten çok şey yazıldı. O halde sakin olun. Veya klonlarınızla sohbet edin.
code: ↑21 Sep 2023, 12:59Marinka, yine de yapmayacaksın akıllı anla. Yukarıda zaten çok şey yazıldı. O halde sakin olun. Veya klonlarınızla iletişim kurun.
[quote=code post_id=259927 time=1695290361 user_id=20301] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], yine de yapmayacaksın akıllı anla. Yukarıda zaten çok şey yazıldı. O halde sakin olun. Veya klonlarınızla iletişim kurun. [/quote]
)))) Neden sakinleşmiyorsunuz? Yürüyüşe çıkın :cat1:
[quote=Miyav post_id=259628 time=1695240576 user_id=20398] [ref=#bf0000]niqk[/ref], yeni bir çocuk geldi, Forumda 0 mesaj var, bu yüzden bir nüfus sayımı düzenlemeye karar verdim. :oops: [/quote] Web kamerasında yöneticiye kadın olduklarını kanıtlamak için kadınlara yazan siz misiniz?
[quote=Drackula post_id=262944 time=1695825972 user_id=20646] Misha2023, dostum, Alenka’nın üstünü çiz. [/quote] Alenka, bu huzursuz Marinka’nın bir kopyası. Bunu göğüslerle ilgili konuda doğruladı.
Kontrol listesi: Stres altında olduğunuzu gösteren 8 işaret.
Görünüşe göre stres modern bir insanın hayatının bir parçası haline geldi ve neden olduğu rahatsızlığı artık fark etmiyoruz. Ayrıca...
Öncelikle bu konunun sadece benimle ilgili olmamasını istiyorum. Herkes düşman listesini buraya gönderebilir.
İkincisi, listemdeki kişilerin beni düşman olarak görmesini istemiyorum. Bunlar beni...
Last post
Unutabilir ve affedebilir! Ruhunuz daha iyi hissedecek. Hatta birisi özür bile diledi.
Öncelikle bu konunun sadece benimle ilgili olmamasını istiyorum. Herkes düşman listesini buraya...