İletişim ve arkadaşlık harikadır ama seks öyle değildir.

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 İletişim ve arkadaşlık harikadır ama seks öyle değildir.

Unread post by romantizm kitabı »

Bir kızı iletişim için seviyorsam, pek çok ortak ilgi alanım varsa, ancak yüz özellikleri zevkime uygun değilse ve cinsel açıdan çekici değilse, o zaman onunla ciddi bir ilişki, bir aile kurmam gerekir mi? Belki zamanla bir kız olarak aşık olurum?
Ya da dedikleri gibi, seks hâlâ 1 yıl sürüyor ve sonra o kişiyi kendinmiş gibi görmeye başlıyorsun.
These users thanked the author romantizm kitabı for the post:
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months
 Re: İletişim ve arkadaşlık harika ama seks yok.

Unread post by Saç gömlek »

romanbon: 14 Sep 2023, 23:20 Bir kızdan iletişim becerilerinden dolayı hoşlanıyorsam, onun pek çok ortak ilgi alanı var ama yüz hatları bana göre değilse, cinsel açıdan çekici değilse, o zaman onunla ciddi bir ilişki kurmam gerekir mi? bir aile mi? Belki zamanla bir kız olarak aşık olurum?
Ya da dedikleri gibi, seks hala 1 yıl sürüyor ve sonra o kişiyi kendinmiş gibi görmeye başlıyorsun.
Genel olarak ömür boyu arkadaş bulma anlamında dış görünüşün ikinci planda olduğunu düşünüyorum. Ancak öte yandan, kasıtlı olarak ararsanız, o zaman kötülük yasasına göre her zaman yanlış olanlarla karşılaşırsınız. Ve yine tüm bunları kendiniz araştıracaksınız ve sonunda kafanız karışacak ve genel olarak ne istediğinizi bilmediğinizi keşfedeceksiniz.

Ne yapabilirim Bu konuda tavsiyelerde bulunun... Öncelikle dikkatinizi verin ve sizden hoşlandığı belli olan kızlara odaklanın. Yani sizinle isteyerek konuşanlar, başkalarının önünde sizinle iletişim kurmaktan çekinmeyenler, size gülümseyenler. Bunların çirkin kızlar veya sizin tipinize uygun olmayan kızlar olabileceğini unutmayın. Ama şunu anlayın, eğer ömür boyu bir arkadaşa ihtiyacınız varsa, o zaman tam olarak sizi gerçekten seven türde bir kıza ihtiyacınız vardır.

Birlikte yaşam için, sizin ve onun birbirinizi sevmesi çok önemlidir. . Çünkü çoğu zaman birisi, bir erkek ya da kız, bir tür fetişin içine girer ve sonuç olarak, esasen hiç hoşlanmadığı bir kişiyle bir süre yaşar. Mesela kız çok güzel ve kendisi de benim memeler ve amcıklar dediğim türden. Herkesin onu becerdiği ve kimsenin ona evlenme teklif etmediği büyük bir şehre gelir. Ve sonunda sevdiği kişiyle değil arayanla evlenir.

Ve onu arayacak kişi de onu seven kişidir ama o onu sevmez . Kesinlikle kelimesinden. Ama kız yine de bu yola devam ediyor çünkü eve dönmek istemiyor ama bir şekilde yaşamaya devam etmesi gerekiyor. Sevdiği kişiler ona evlenme teklif etmiyor. Ve bu nedenle, genellikle güzel veya hoş olarak adlandırılan kızların çoğu rahatlık sağlamak için evlenir.

O yüzden görünüş konusunda acele etmeyin. Ömür boyu bir arkadaşa ihtiyacın var. Öyleyse onu ara. Ve bir arkadaşı tanımak çok kolaydır - her şeyden önce onu sevmelisiniz. Yani, böyle bir insanla konuşursunuz ve sersemlik hissetmezsiniz, utanmazsınız, acı içinde konuşacak başka bir şey aramanıza gerek kalmaz. Tam tersine, konuşacak bir sürü konu var ve nereden başlayacağınızı bile bilmiyorsunuz.
İkincisi, bu kişi sizi gördüğüne sevindi ve sizden ayrılmak istemiyor.

Eğer onun gibi birini bulduysanız en az bir ay boyunca iki kişilik bir ev kiralayın ve birlikte yaşamaya çalışın. Yaşadığınız yere onu yanınızda götürmeyin. Eğer bu sizin seçeneğiniz değilse, onu kovmak zor olabilir.
Sadece bir aylığına bir yer kiralayın ve birlikte yaşamaya çalışması konusunda onunla anlaşın.
Birlikte yaşamak, gerçekten ihtiyacınız olan kişinin bu olup olmadığını anlamak için iyi bir şeydir.

Ve son olarak, güzellikler için acele etmeyin, özellikle de bunu yapmayın benimki Buradaki kadınların tavsiyelerini yapmaya bakın; bir kadının fethedilmesi, bastırılması, baştan çıkarılması gerektiğini söylüyorlar. Bir kadını kazanmaya çalışman gerekiyor.
Bunların hepsi saçmalık. Yani tüm hayatınızı seks ve kendinize karşı iyi bir insani tutum sergilemek için yalvararak geçireceksiniz.

Bence şu veya bu kız başlangıçta sizden hoşlanmalı ve if bu doğru yani bu tam olarak aradığınız kız ihtiyaç. Eğer sen de ondan hoşlanıyorsan o zaman aptallık etme ve ayaklarını sürüme.
Ona her şeyi olduğu gibi anlat. Ondan gerçekten hoşlandığını. Onu uzun zamandır aradığınızı ve şimdi onu bulduğunuzu. Ona birlikte yaşamayı teklif etmek istediğinizi ve bunun için konut kiralamaya hazır olduğunuzu. Son teslim tarihi hakkında hemen konuşmayın, aksi takdirde bu bilgi onu asıl şeyden uzaklaştırabilir ve her şeyi mahvedebilir.

Kiralama süresi hakkında daha sonra bilgi verin. Şimdilik bir aylığına anlaştıklarını söylüyorlar, ancak daha fazlası mümkün değildi çünkü sahibi, her şey yolunda giderse daha uzun bir süre için mümkün olabileceğini söyledi.
Ve genel olarak, yapmayın’ Bu kız hakkında çok fazla düşünme. Hatta bir ay içinde kavga edeceğiniz ve karakterlerinizde birbirinize alışmanıza izin vermeyecek anlar olduğu ortaya çıkabilir. Gündelik hayat aslında tahmin edemeyeceğiniz kadar sinsi bir şeydir. Bu yüzden daha sonra aptalca bir şey yapmamak için bunu yapmanız gerekir.
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 5):
Serg_A, vox, Juravl, Çimen, Hafta sonu
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timurlenk »

Bir sürü havalı kız arkadaş var.
Ve onlar sadece arkadaş, hepsi bu.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Serg_A »

romanbon: 14 Sep 2023, 23:20 Bir kızdan iletişim becerilerinden dolayı hoşlanıyorsam, onun pek çok ortak ilgi alanı var ama yüz hatları bana göre değilse, cinsel açıdan çekici değilse, o zaman onunla ciddi bir ilişki kurmam gerekir mi? bir aile mi? Belki zamanla bir kız olarak aşık olurum?
Ya da dedikleri gibi, seks hala 1 yıl sürüyor ve sonra o kişiyi kendinmiş gibi görmeye başlıyorsun.
nElbette onunla bir aile kurmak mümkündür, hatta tercih edilir (eğer iyi bir insan ve arkadaşsa). Ancak bir nüans var, eğer cinsel zevkleriniz uyuşmuyorsa, o zaman ortalıkta dolaşmaya başlarsınız.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tamerlan: 15 Sep 2023, 00:58 Ve onlar sadece arkadaş ve hepsi bu
Dürüst olmak gerekirse, seks olmadan bir kadın arkadaş düşünemiyorum. Bir arkadaş değil, bir meslektaş değil, bir arkadaş. Her iki cinsiyetten de evli insanlar için bu elbette ek zorluklar anlamına geliyor.
Pekala, tamam. Ben farklı söyleyeceğim. :-)
Birbirleriyle seks yapmayan, evli olmayan karşı cinsten arkadaşlarımı hayal edemiyorum.

Bak...
nÖrneğin iki adam var. Onlar iyi arkadaşlar. Ve aralarında söylenmemiş hiçbir şey yok ve birbirleri hakkında bilmedikleri hiçbir şey yok. Ve eğer biri bir şey sakladıysa, bu başka birine hakarettir. Bir kez arkadaşınıza bir şey söylemediniz, başka bir kez arkadaşınız sizin hakkınızda başkalarından bir şeyler öğrendi ve üçüncü kez bu arkadaşınız artık size güvenmiyor. Ve dolayısıyla bu artık arkadaşlık değil falan.

Yani, eğer arkadaşlar farklı cinsiyettense, o zaman cinsiyet eksikliği onların iyi arkadaş olmalarını engelleyen şeyin ta kendisidir sonuna kadar. Çünkü bu durum karşılıklı anlaşmaya engel oluyor. Ve hepsi farklı cinsiyette oldukları için. Eğer iyi bir bayan arkadaşınız soyunursa, erkek arkadaşınız ne olursa olsun ereksiyon olur. Arkadaşınız erkekse ve soyunsa bile ona sert davranmazsınız çünkü ikiniz de erkeksiniz ve bu sizi tahrik etmez veya rahatsız etmez. Ve iyi arkadaş olabilirsiniz ve birbirinizin cinsel objesi değilsiniz.

Fakat bir kadın arkadaşla her şey tamamen farklıdır. Birbirinizle iletişim kuruyorsunuz, birbirinizle ilgileniyorsunuz, birbirinizi iyi anlıyorsunuz ama biriniz (ve belki her ikisi de) diğerinizin varlığından endişe duyuyor. Bir bluz veya elbisenin yakası, kazara kaldırılmış bir etek ve en ilgi çekici yerindeki ışıltılı külot. Tekrar ediyorum, herhangi bir dokunma kabul edilemez çünkü bu her ikisini de utandırır. Peki, bu sözde karşı cinsten arkadaşlar hala sadece tek bir şey hakkında iletişim kuruyor ve düşünüyorken burada başka ne tür bir arkadaşlıktan bahsedebiliriz? İnsan bunu kazara nasıl elde edemeyeceğini düşünüyor. Ve kasıklarını göstermemek için oturmanın kendisi için nasıl daha iyi olacağını veya memelerinin düşmemesi için düşen bir kaşık için nasıl eğilebileceğini düşünüyor.

Ve son olarak, sarhoş bir partide, bu sözde arkadaş çifti nihayet tüm zevkleriyle birbirlerini becerdiler. Ve sonunda her şey yerine oturdu. Ve herkes sakinleşti ve sonunda gerçekten arkadaş oldular.
Ve hatta düzenli seks yapmadığınız için bu arkadaşınızdan sizi becermesini bile isteyebilirsiniz. Ve bu girişimin mutlaka bir erkekten gelmesi gerekmiyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Çimen
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

......Bir kişiden etkilendiğinizde, pek çok ortak noktanız vardır, o kişi ilginçtir ve size yakındır, ancak cinsel ilgi yoktur - o zaman ARKADAŞLIK için tüm önkoşullara sahipsiniz demektir!
Bazı insanlar bir erkekle bir kadın arasında arkadaşlık olmadığını yazdığında/söylediğinde, size yalan söylüyorlar demektir. OLUR!......Cinsel ilgi yoksa. Evet zamanla bazı duygular ve cinsel tutkular ortaya çıkabilir.......Ama o ana kadar sadece arkadaşlıktan ibarettir. Ve cinsel tutku anı hiçbir zaman ortaya çıkmayabilir.
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Utangaç Bebek: 15 Sep 2023, 03:19 birçok ortak yönünüz var, kişi ilginç ve size yakın, ancak cinsel ilginiz yok
Ne demek hayır? Karşısına oturdu ve kendini unutarak bacaklarını açtı; orada eteğinin altında yarı saydam bir tanga vardı ve iç dudakları görünüyordu. Bir erkek buna katlanmaz mı?
Yine, eğer bir kadın bir erkekte cinsel partner görmüyorsa bu, bir erkek için olabilecek en aşağılayıcı şeydir. bu adamda. Bu, bir kadının birinin önünde soyunması ve birisinin ona sert davranmaması gibi bir şey. Peki bu kadına ne demeliyim? Mesela arkadaşız diye sertleşmedin mi!?

Ya da belki de gerçekten zorlanmadı çünkü şu anda en yakın erkek arkadaşı onu bir kadın olarak algılamadı ?
Peki ne olmuş!? Buna sevinmeli!? Tıpkı Vasya ve ben o kadar arkadaşız ki onun beni umursadığı bile yok.
Ve birisi diyecek ki - mesele bu değil, sen sadece şişman ve korkutucusun. Yani sertleşmedi.

Erkek için de durum aynı; bir kadın arkadaşının onu cinsel partner olarak görmemesi, onun sertleşmediği anlamına geliyor onun için. Yani onu heyecanlandırmıyor. Ne olmuş!? Bu adam bundan hoşlanmalı!? En iyi arkadaşının ona enayi demesi, en iyi kadın arkadaşının bile bunu söylememesi.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 03:02
Ve onlar sadece arkadaş ve hepsi bu
Dürüst olmak gerekirse, seks olmadan bir kadın arkadaş düşünemiyorum. Bir arkadaş değil, bir meslektaş değil, bir arkadaş. Her iki cinsiyetten de evli insanlar için bu elbette ek zorluklar anlamına geliyor.
Pekala, tamam. Ben farklı söyleyeceğim. :-)
Birbirleriyle seks yapmayan, evli olmayan karşı cinsten arkadaşlarımı hayal edemiyorum.

Bak...
nÖrneğin iki adam var. Onlar iyi arkadaşlar. Ve aralarında söylenmemiş hiçbir şey yok ve birbirleri hakkında bilmedikleri hiçbir şey yok. Ve eğer biri bir şey sakladıysa, bu başka birine hakarettir. Bir kez arkadaşınıza bir şey söylemediniz, başka bir kez arkadaşınız sizin hakkınızda başkalarından bir şeyler öğrendi ve üçüncü kez bu arkadaşınız artık size güvenmiyor. Ve dolayısıyla bu artık arkadaşlık değil falan.

Yani, eğer arkadaşlar farklı cinsiyettense, o zaman cinsiyet eksikliği onların iyi arkadaş olmalarını engelleyen şeyin ta kendisidir sonuna kadar. Çünkü bu durum karşılıklı anlaşmaya engel oluyor. Ve hepsi farklı cinsiyette oldukları için. Eğer iyi bir bayan arkadaşınız soyunursa, erkek arkadaşınız ne olursa olsun ereksiyon olur. Arkadaşınız erkekse ve soyunsa bile ona sert davranmazsınız çünkü ikiniz de erkeksiniz ve bu sizi tahrik etmez veya rahatsız etmez. Ve iyi arkadaş olabilirsiniz ve birbirinizin cinsel objesi değilsiniz.

Fakat bir kadın arkadaşla her şey tamamen farklıdır. Birbirinizle iletişim kuruyorsunuz, birbirinizle ilgileniyorsunuz, birbirinizi iyi anlıyorsunuz ama biriniz (ve belki her ikisi de) diğerinizin varlığından endişe duyuyor. Bir bluz veya elbisenin yakası, kazara kaldırılmış bir etek ve en ilgi çekici yerindeki ışıltılı külot. Tekrar ediyorum, herhangi bir dokunma kabul edilemez çünkü bu her ikisini de utandırır. Peki, bu sözde karşı cinsten arkadaşlar hala sadece tek bir şey hakkında iletişim kuruyor ve düşünüyorken burada başka ne tür bir arkadaşlıktan bahsedebiliriz? İnsan bunu kazara nasıl elde edemeyeceğini düşünüyor. Ve kasıklarını göstermemek için oturmanın kendisi için nasıl daha iyi olacağını veya memelerinin düşmemesi için düşen bir kaşık için nasıl eğilebileceğini düşünüyor.

Ve son olarak, sarhoş bir partide, bu sözde arkadaş çifti nihayet tüm zevkleriyle birbirlerini becerdiler. Ve sonunda her şey yerine oturdu. Ve herkes sakinleşti ve sonunda gerçekten arkadaş oldular.
Ve hatta düzenli seks yapmadığınız için bu arkadaşınızdan sizi becermesini bile isteyebilirsiniz. Ve bu girişimin mutlaka bir erkekten gelmesi gerekmiyor.
Çoğunlukla haklısın. Ama çok açık konuşuyorsun. Bazı noktaları dikkate almıyorsunuz.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Serg_A: 15 Sep 2023, 03:43 Çoğunlukla haklısın. Ama çok açık konuşuyorsun. Bazı noktaları hesaba katmıyorsunuz.
Ben farklı söylerim...
Farklı cinsiyetten arkadaşlar sadece iki eski cinsel partnerdir . Ya da eski karı koca ya da eski sevgililer.
Hayat bir şekilde değişti, normal seks durdu ama iyi ilişkiler devam etti. Ve insanlar birbirleriyle iyi arkadaş oldular. Bir yerde oturabileceğiniz, reklam korkusu olmadan sohbet edebileceğiniz, birlikte saunaya girebileceğiniz, hatta belki sadece ruhunuz için, hatta iş o noktaya gelmezse seks yapmadan bile girebileceğiniz biri. Çünkü ilk etapta bu yok.

Ama öte yandan, taraflardan birinin aniden buna ihtiyacı olursa neden olmasın? Ve bu doğru bir erkek ve bir kadın arasındaki dostluk. Ancak yukarıda tanımladığınız şey arkadaşlık değil, bu sadece her ikisinin de herkes gibi olmadıkları için birbirleriyle şişip gurur duydukları bir tür maskaralık.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Tanya
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 03:53 yukarıda tanımladığın şey bu, bu arkadaşlık değil, bu sadece her ikisinin de başkaları gibi olmadıkları ve böyle oldukları için birbirleriyle kibirlenip gurur duydukları bir tür maskaralık.
Bu tuhaflıkları anlattım mı!? Lütfen teklifimi belirtin.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Yüz hatlarınız tamamen itici mi? Korkunç mu görünüyor?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Serg_A: 15 Sep 2023, 04:35 Ben tuhaflıkları anlatıyordum!? Lütfen teklifimi belirtin.
Özel olarak sizin hakkınızda konuşmadım. Bahsettiğiniz şeyin bir tuhaflık olduğunu söyledim. Çünkü buna benzer bir şeyi defalarca gördüm. Birisi birbirini iyi arkadaş olarak konumlandırdığında. Ve perde arkasında arkadaşlarına bu kadını becerememin mümkün olmadığını söylüyor. Yani bu fırsatın ortaya çıkması mümkün değil.
Ya da birinin karısı kocasına şu ya da bu kız arkadaşının Vasya’nın bu arkadaşlığından zaten bıktığını söylediğini söylüyor. Her şey yalanır, vahiylerle tırmanır. Ya da beni becerebilirdi. Ne burada ne de orada.
Bunlar senin için arkadaşlıktan başka bir şey değil. Bu arada erkekler de düşünmekten hoşlandıkları bir şeyle kendilerini eğlendiriyorlar.

Bu arada, yalnızca eski sevgililer veya eski kocalar ve eşler gerçek arkadaş olabiliyor.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 05:10 Senin hakkında özel olarak konuşmadım. Anlattığınız şeyin maskaralık olduğunu söyledim
Yani herkesi kastediyorsanız "Siz"i büyük harfle mi yazıyorsunuz?
Pekala. Ancak o zaman benim fikrimi diğer tüm insanların fikirleriyle birleştirdiğiniz ortaya çıktı. Tüm diğer insanların görüşleri tek tip olmamakla kalmaz, aynı zamanda bazıları için sizin düşüncelerinizle örtüşebilir. Ama siz şunu yazıyorsunuz: "Antikleri tarif ediyorsunuz." Başka bir deyişle herkesin hatalı olduğunu söylüyorsunuz. Neden? Muhtemelenonlar sen olmadığından. Çok kibirli değil misin?
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Alexsss »

romanbon: 14 Sep 2023, 23:20 Bir kızdan iletişim becerilerinden dolayı hoşlanıyorsam, onun pek çok ortak ilgi alanı var ama yüz hatları bana göre değilse, cinsel açıdan çekici değilse, o zaman onunla ciddi bir ilişki kurmam gerekir mi? bir aile mi? Belki zamanla seni bir kız gibi severim?
Ya da dedikleri gibi, seks hâlâ 1 yıl sürüyor ve sonra o kişiyi kendinmiş gibi görmeye başlıyorsun.
Seks yoksa hayat da olmayacak ve ortak çıkarlar siktir edilsin. İlişkilerde sevgi hakimdir, çıkarlarda değil
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Soru basitti: Dış görünüşü çekici olmayan bir kızla evlenmeli misiniz? Cevap daha da basit; hayır, gerekli değil! Arkadaş kalın, bu harika. Saygı, ilgi, ilgi, tatil için hediyeler, ortak hobiler. Ve çekici ama kıskanç olmayan bir eş bulun.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Alexsss
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 03:02 Fakat bir kadın arkadaşla her şey tamamen farklıdır. Birbirinizle iletişim kuruyorsunuz, birbirinizle ilgileniyorsunuz, birbirinizi iyi anlıyorsunuz ama biriniz (ve belki her ikisi de) diğerinizin varlığından endişe duyuyor. Bir bluz veya elbisenin yakası, kazara kaldırılmış bir etek ve en ilgi çekici yerindeki ışıltılı külot. Tekrar ediyorum, herhangi bir dokunma kabul edilemez çünkü bu her ikisini de utandırır. Peki, bu sözde karşı cinsten arkadaşlar hala sadece tek bir şey hakkında iletişim kuruyor ve düşünüyorken burada başka ne tür bir arkadaşlıktan bahsedebiliriz? İnsan bunu kazara nasıl elde edemeyeceğini düşünüyor. Ve kasıklarını göstermemek için oturmanın kendisi için nasıl daha iyi olacağını veya memelerinin düşmemesi için düşen bir kaşık için nasıl eğilebileceğini düşünüyor.

Her şeyi çok büyük olan ve sürekli dökülen bir kadın hayal ettim, tamir ediyor ama yine de inatla düşüyor ve külot her zaman hain bir şekilde parlıyor ve etek her zaman bir yere kadar yukarı kaldırılıyor... aman Tanrım... kadın olmak ne kadar tuhaf olmalı...
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
Murena0314, fare zehiri, Serg_A, Hafta sonu
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 15 Sep 2023, 05:58 Her şeyi çok büyük olan ve sürekli düşen bir kadın hayal ettim, o onu düzeltiyor ama yine de inatla düşüyor ve külotu her zaman haince parlıyor, ve etek her zaman başınıza kadar bir yerden yukarı kaldırılıyor.. aman Tanrım.. kadın olmanın tuhaf olduğunu hayal bile edemezsiniz..
Aslında metroda kadınların etek ve elbise giymesi son derece rahatsız oluyor. Özellikle yaz aylarında yan oturmayı bir şekilde başarmanız gerekiyor. Metroda sürekli buna dikkat ediyorum, nasıl bir o yana bir bu yana dönüyorlar. Tabii göğüsler de, eğer Tanrı herhangi birini ölçünün biraz ötesinde olsa da onlarla ödüllendirmişse. :-)
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 03:02 Dürüst olmak gerekirse seks olmadan bir kadın arkadaş düşünemiyorum. Arkadaşım değil, meslektaşım değil, yani
Sevmediğim bir kadınla seks yapmayı hayal bile edemiyorum! Ve Cialis’li hiçbir Viagra heyecan vermediğinde işe yaramaz :roll:. Konu bununla ilgili. Böyle bir insanla aile kurup kurmamak gerektiğini yazıyor. Çünkü uyarılma beyinde oluyor. , pantolonun içinde değil :)
Last edited by özenli1 on 15 Sep 2023, 06:29, edited 1 time in total.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 15 Sep 2023, 05:58
saç gömlek: 15 Sep 2023, 03:02 Fakat bir kadın arkadaşla her şey tamamen farklıdır. Birbirinizle iletişim kuruyorsunuz, birbirinizle ilgileniyorsunuz, birbirinizi iyi anlıyorsunuz ama biriniz (ve belki her ikisi de) diğerinizin varlığından endişe duyuyor. Bir bluz veya elbisenin yakası, kazara kaldırılmış bir etek ve en ilgi çekici yerindeki ışıltılı külot. Tekrar ediyorum, herhangi bir dokunma kabul edilemez çünkü bu her ikisini de utandırır. Peki, bu sözde karşı cinsten arkadaşlar hala sadece tek bir şey hakkında iletişim kuruyor ve düşünüyorken burada başka ne tür bir arkadaşlıktan bahsedebiliriz? İnsan bunu kazara nasıl elde edemeyeceğini düşünüyor. Ve kasıklarını göstermemek için oturmanın kendisi için nasıl daha iyi olacağını veya memelerinin düşmemesi için düşen bir kaşık için nasıl eğilebileceğini düşünüyor.

Her şeyi çok büyük olan ve sürekli dökülen bir kadın hayal ettim, tamir ediyor ama yine de inatla düşüyor ve külot her zaman hain bir şekilde parlıyor ve etek her zaman başa kadar yukarı kalkıyor.. aman tanrım.. kadın olmak ne kadar tuhaf olmalı..
O’nu dinleyin! Biliyor!
😁😁😁
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

attentive1: 15 Sep 2023, 06:25
Dürüst olmak gerekirse seks olmadan bir kadın arkadaş düşünemiyorum. Arkadaşım değil, meslektaşım değil, yani
Sevmediğim bir kadınla seks yapmayı hayal bile edemiyorum! Ve Cialis’li hiçbir Viagra heyecan vermediğinde işe yaramaz :roll:. Konu bununla ilgili. Böyle bir insanla aile kurup kurmamak gerektiğini yazıyor. Çünkü uyarılma beyinde oluyor. , pantolonun içinde değil :)
Erkekler kadınları iki türe ayırır.
1. Kimi sikmek istiyorlar
2. Kim sikişmek istemez
Sonuç olarak, aile hayatı için ilk nokta gereklidir. Arkadaşlık için ikinci nokta yeterlidir.
Belirli bir kadının hangi noktaya ait olduğuna karar vermek için 5 saniye yeterlidir. benim için :göz kırp:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

attentive1: 15 Sep 2023, 06:25 Ve hoşlanmadığım bir kadınla seks yapmayı hayal edemiyorum! Ve Cialis ile birlikte hiçbir Viagra heyecan yaratmadığı sürece işe yaramaz
Hadi!!! :-)
Yanındaki birini sikecekler ve sen sertleşmeyeceksin?
Rastgele bir kadın soyunacak, bacaklarını açacak ve mastürbasyon yapmaya başlayacak ve sen kazandın Bütün bunlardan dolayı zorlanmazsın onunla aynı odada mı kalacaksın?
Eğer öyleyse, o zaman bence bir doktora görünmen gerekiyor. Marinka bir doktor olarak bunun tam olarak bu şekilde çalıştığını doğrulayacaktır. :-)
Çünkü bu normal değil. Çünkü bu iş böyle yürümüyor. Ayağa kalkmalısınız, hatta basitçe ayağa kalkmalısınız diyebilirim. Bu, tırmanıp tırmanmayacağınız veya bazı etik hususlara dayanarak bunu reddedip reddedeceğiniz başka bir sorudur.
Hammer: 15 Sep 2023, 06:55 Erkekler kadınları iki türe ayırır.
1. Kimi sikmek istiyorlar
2. Kim sikişmek istemez
Sonuç olarak aile hayatı için ilk nokta gerekli, arkadaşlık için ikincisi yeterli
Tamamen doğru değil. hayat gözlemlerime dayanarak Ben farklı söylerdim...
Erkekler kadınları iki türe ayırıyor.
Evlenecekleri ve evlenmeyecekleri.
Ama sikişmeye gelince, bu erkeklere göre değil orada biriyle sikişip sikişmeyeceğine karar vermesi gerekiyor.

Bu gökyüzünün altında öyle düzenlenmiştir ki evlilik meselesine erkek karar verir, seks meselesine ise erkek karar verir. bir kadın. Ve bir adam, orada kimseyi istediği kadar sikmeyeceği gerçeğiyle kendini teselli edebilir çünkü zaten kimse ona bunu vermeyecektir. Onun bu konuda ne düşündüğü önemli değil.
Bu yüzden erkeklerin seçim yapması gerekmiyor. Aşırıya kaçmadan sikebileceklerini sikiyorlar.
Çünkü birini istediğin kadar isteyemezsin ama bu hiç mantıklı değil çünkü bu kadın karar verirse zaten onu sana vermeyecektir. yani.
Cinsiyetle ilgili olarak bu terimi sevmesem de - öyle olacak, olmayacak...
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years

Unread post by Mitry »

Garip konu. Acilen evlenmeye mi zorlanıyorsunuz? Bu kızla iletişim kurmayı seviyorsanız iyi iletişim kurun.
Görünüşe göre prensipte bir ilişkiye başlamakta zorluk çekiyorsunuz.
Neden evleniyorsun? Herkese söylüyorum, evlenmenize gerek yok, evlenmeyin.
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by özenli1 »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 16:14 Rastgele bir kadın soyunacak, bacaklarını açacak ve mastürbasyon yapmaya başlayacak ve siz tüm bunlara dayanamayacaksınız
Eğer bu rastgele kadın yaşlı, şişman, kısa bacaklı, yüzü çekici olmayan vb. d, seçiciyim ve hatta çok :), o zaman tabii ki ayağa kalkmaz, tiksinirim. Her şeyi yiyen, aç erkeklere sempati duyuyorum...))) ve evet, artık gençlikteki aşırı cinsellik çağında değilim.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

attentive1: 15 Sep 2023, 16:35 Bu rastgele kişi yaşlı, şişman, kısa bacaklı, yüzü çekici değilse
O halde aşağıya kendinizi tanımlayın veya bir fotoğraf ekleyin. Aksi takdirde belki de kimse sizi umursamayacaktır.
Böyle açıklamalar yapabilmek için Tanrı gibi güzel olmanız ve Apollon figürüne sahip olmanız gerekir. Şekle eklenen diğer her şey olması gerektiği gibi çalışmalıdır.
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 16:46 Daha sonra aşağıya kendinizi tanımlayın veya bir fotoğraf ekleyin. Aksi takdirde belki de kimse sizi umursamayacaktır.
Böyle açıklamalar yapabilmek için Tanrı gibi güzel olmanız ve Apollon figürüne sahip olmanız gerekir. Peki, şekle eklenen her şey olması gerektiği gibi çalışmalı
Saçma sapan yazıyorsun. Birisinin alıp almaması ne fark eder?
Ölümcül bir günah kadar korkutucu olabilir ama yalnızca mankenler tarafından tahrik edilebilir. Bunlar onun kişisel sorunları; seks için partner bulmak onun için zor olacak.
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by özenli1 »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 16:46 Daha sonra aşağıya kendinizi tanımlayın veya bir fotoğraf ekleyin. Aksi takdirde belki de kimse seni umursamayacaktır.
:wink: Yani ben ibne değilim, öyle bana ne yakışmıyor, şu aralıkta tanımlayacağım: 30 - 40 yaşında, 170 - 180 cm, 65 - 70 kg kahverengi saçlı. uzun süredir evli.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

attentive1: 15 Sep 2023, 16:57 Yani ben ibne değilim, buna ihtiyacım yok. Kendimi şu aralıkta tanımlayacağım: 30 - 40 yaşında, 170 - 180 cm, 65 - 70 kg kahverengi saçlı. uzun süredir evli.
"Kalkmayacağım" derken, kadınların sana ayak uyduramayacağını kastetmiştim.
Peki , sadece sayılar konuşmadıkları şey değil. En azından külotlu bir fotoğrafınızı ekleyin, böylece herkes en azından sizin hakkınızda bu kadar harika olan şeyin ne olduğunu anlayabilir ve biri hakkında "yaşlı, şişman, kısa bacaklı, yüzü çekici olmayan vb." diyebileceğiniz şeyleri anlayabilir. ... "

5 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
nÖlümcül bir günah kadar korkutucu olabilir ama yalnızca mankenler tarafından tahrik edilebilir. Bunlar onun kişisel sorunları, seks için partner bulması zor olacak.
Bunu doktorlara söylemeyin. Sana gülecekler.
Seks ve onunla bağlantılı her şey fizyolojidir. Yemek yemek istersiniz, yiyecek görürsünüz ve tükürürsünüz, açsanız mideniz emmeye başlar.
Uzun süredir seks yapmadıysanız, çıplak bir kadın gördüğünüzde sertleşmelisiniz.
Nörolojik sorununuz yoksa, aç değilseniz ve eğer şu anda hasta değilsen.
Bu böyle olmasaydı, bence insanlar ölürdü. Sikişemeyecek kadar tembel olan pandalar gibi.
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 17:20 Uzun süredir seks yapmadıysanız, çıplak bir kadın gördüğünüzde sertleşmelisiniz.
Yapmazsınız kimseye bir şey borçlu olmak. Bir mega ucubenin sadece mankenlere bulaşması, kendisiyle seks olsa bile bu onun seks yapmadığı anlamına gelmez.
Ve evet, "herkese bulaşmayacaktır" Ama bunu çok iyi anlıyorsunuz; çok iyi beslenmiş bir kadın mı, yaşlı bir kadın mı, bir çocuk mu? Ve burada onlar hakkında rüya gören birçok karakter var 😁 kendi başınıza karar vermeyin 😂 ve kesinlikle yargılamayın
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by gerz13 »

romanbon: 14 Sep 2023, 23:20 Belki zamanla seni bir kız gibi severim?
ve kız sana nasıl davranıyor? Belki onunla evlenmeyi düşündüğünü bilmiyordur!) Ve o da senden hoşlanmıyor!) Bu yüzden önce dürüst konuşmak daha iyi, sonra daha önce tavsiye ettikleri gibi birlikte yaşamaya çalışın, sonra siz de neyin ne olduğunu anlayın.
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by özenli1 »

Bazı konularda Deanon’dan maksimum koruma sağlayan bir fotoğrafım var :wink: onu bulacaksın, hayran kalacaksın sevgili Vlasyanitsa, ne tür kadınların beni heyecanlandırmadığını yazıyorum. Bu gerçek hoşuma gitmedi, senin sorunların.
Yazar tavsiye istedi. Onu heyecanlandırmayan bir kadınla yakınlaşma ihtimalini bile düşünmemesi gerektiğini söyledim. .
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

attentive1: 15 Sep 2023, 18:27 Ben de onu heyecanlandırmayan bir kadınla seks olasılığını düşünmemem gerektiğini söyledim
Sadece prensipte bunun olması gerektiğini söylemek istedim. bir erkeğin çıplak bir kadın tarafından tahrik edilmemesi için olmaz. Heyecan vermeli. Bu fizyolojidir.
Ve eğer sizi heyecanlandırmıyorsa o zaman doktora gitmeli ve sizi heyecanlandıran bir kadın aramamalısınız.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Demek ki aşk yok. Ve aşk ateş gibidir; eğer bir sopayı fırlatmazsan söner :shamp:
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 03:02 Açıkçası seks olmadan bir kadın arkadaş düşünemiyorum.
Arkadaşlık seksi diye bir şeyle karşılaştım. Görünüşe göre bu.
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 19:28 Bir erkeğin çıplak bir kadın tarafından tahrik edilmemesi için prensipte bunun olmaması gerektiğini söylemek istedim. Heyecan vermeli. Bu fizyolojidir.
Ve eğer sizi heyecanlandırmıyorsa o zaman doktora gitmeli ve sizi heyecanlandıran bir kadın aramamalısınız.
Beni ne kadar ustaca görmezden geliyorsun 😁
Muhtemelen bunun kesinlikle kabul edilmediği standart bir adamsın vajinaya neyin bağlı olduğu önemli mi? Yaşlı mı, genç mi, güzel mi, çirkin mi, aptal mı? Hayat inancın, amın zaten güzel olduğu mu?
Bu arada, evet, kesinlikle haklısın. Bilimsel açıdan bakıldığında cinsel arzunun ortaya çıkması için vajinanın varlığı, diğer her şey, görünüş, kişilik vb. yeterlidir. Tamamen gereksiz fetişizm.
Ama! Toplumdaki normallik bireylerin çoğunluğu tarafından belirlenir, dolayısıyla görünüş vb. konularda normaldir. Ancak tanımladığınız ve kanıtladığınız şey kesinlikle norm değil. Nasıl birisin?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Mitriy: 15 Sep 2023, 19:51 Toplumda normallik bireylerin çoğunluğu tarafından belirlenir, dolayısıyla görünüş vb. konularda normaldir. Ancak tanımladığınız ve kanıtladığınız şey hiç de norm değil
Bir insanın hayatında fizyoloji her zaman önce gelir. Yani vücuttaki her şeyin olması gerektiği gibi normal çalışması gerekir. Salyalarınız akmalı, gözleriniz sulanmalı, koltuk altlarınız terlemeli, uzun süre yıkamazsanız ayaklarınız kokmalı, saçlarınız uzamalı, burnunuzdan sümükler çıkmalı ve penisiniz dik durmalı. çıplak bir kadın görüntüsü. Bu kadının okuma yazma bilmesi ve Dovlatov ya da Nabokov okuması önemli değil.
Eğer bu olmazsa, sende bir sorun var demektir. Ya açsınızdır, ya bitkinsinizdir, ya da bir şeyden hastasınızdır ya da vücudunuzda bir tür hasar vardır.

Demek istediğim, birine duyulan sevgi ile cinsel çekicilik tamamen birbiriyle bağlantılıdır. farklı şeyler. Ve bence onları aynı kefeye koymaya ve aşk ile seksi eşitlemeye çalışmaya gerek yok. Ayağa kalkarsa aşktır demektir. Eğer aşıksan, kalkman gerektiği anlamına gelir. Ve eğer aşık olmazsan bu, kalkmaman gerektiği anlamına gelir.

Yüzünü buruşturmaktan ve kendinle çelişmekten yorulmadın mı henüz?
İstiyorsun Eğer sarhoş bir partide sarhoş bir muhasebeci sana asılırsa, kulağına sıcak bir şekilde nefes almaya başlarsa ve göğüslerini sana doğru bastırırsa ve seni penisinden yakalamaya başlarsa, o zaman bir kaya gibi zaptedilemez kalacaksın! ? :-)
Aynı zamanda sertleşmeyeceğinizi ve kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir yerde onu becermeye çalışmayacağınızı mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

n Akıllı erkekler tam da böyle kadınları eş olarak seçerler. Bu, iyi bir ailenin ve sakin bir yaşamın garantisidir...
Ve iyi bir adam için bir metres bulmak o kadar da zor değil...
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 20:05 Yüzler yapmaktan ve kendinle çelişmekten yorulmadın mı henüz?
Bir yerlerde, bir tür içki partisinde, sarhoş bir muhasebecinin sana sarıldığını ve kulağına sıcak bir şekilde nefes almaya başladığını söylemek istersin. ve göğüslerini sana bastırıp penisinden tutmaya başlarsa, o zaman bir kaya gibi zaptedilemez kalacaksın!?
Peki aynı zamanda sertleşmeyeceğinizi ve kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir yerde onu becermeye çalışmayacağınızı mı?
Buradayım ve surat asmaya geldim.
Nerede çeliştim?
Benim zevkime uygun birkaç güzel muhasebecimiz var. Gerisi beni hiç heyecanlandırmıyor. Ve evet, kaya gibi olacağım, onu üzmeden onu diğer yöne yönlendirmeye çalışacağım, oldu.
Sorulara cevap vermiyorsun, görünüşe göre kötü yetiştirilmişsin .
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

nBurada okudum... Her şey mantıklı ve diyelim ki bir aile kurdunuz. Ancak arkadaşlık ve seks, eğer seks her ikisini de tatmin ediyorsa, tamamen farklı ilişki türleridir! Fiziksel düzeyde bağlanmaya başlarsınız, bir partnere ihtiyaç doğar!
Yani yaşıyorsun, yaşıyorsun, karından sıkılıyorsun, vee...7?? Metresleri ziyaret etmek vb.? Peki bu aile mi? Hayır, her şeyde uyum olmalı, ancak o zaman bir aile yaratmak mantıklı olur. Aksi takdirde böyle bir evliliğin neşesi olmaz, sadece sorumluluklar olur... Ve ihanet olmasa bile gerçek mutluluk da olmaz!
:muza: :melek :
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Miyav ve böylece her şeyde uyum olsun aile - Herkesin çok çabalaması gerekiyor!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

niqk: 15 Sep 2023, 20:48 ve ailedeki her şeyin uyum içinde olması için herkesin çok çabalaması gerekiyor!!!
Tartışıyor muyum??? Örneğin bir erkeğin futbol izlemek, bira içmek gibi hoş olmayan alışkanlıkları olabilir. Sadece bununla uzlaşmanız ve bunu hafife almanız gerekir. ve bir erkek bizim isteklerimizi anlamalı ve saygı duymalıdır. Sonra...
:muza: :bel_flag:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Nikk
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”