Yumruklama tecrübesi olan yeterli bir genç bayandan arkadaşlık ve iletişim istiyorum
-
Автор темыkazmak
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yumruklama tecrübesi olan yeterli bir genç bayandan arkadaşlık ve iletişim istiyorum
Bu türü gerçekten çok beğendim ve denemeye karar verdim) Çok heyecanlı ve keyifliydi, zamanla yumruğumu kullanabildim) Ancak bir yıl önce hiçbir desteğin olmadığı ve kimlerle olmadan paylaşabileceğim düşüncesinden vazgeçtim. yalnız. Umarım tanışıp arkadaş olabiliriz. Büyük ve derin penetrasyonları esnetme konusunda kapsamlı deneyiminiz varsa. Gerçekten öğrenmek istiyorum, yoksa tek kişi olmaktan korkuyorum) 28 yaşındayım, çok yakışıklı ve kibarım
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Yumruklama tecrübesi olan yeterli bir genç bayandan arkadaşlık ve iletişim istiyorum
Yakınlarda yaşayan ve benzer hobilere sahip insanları bulmanız yeterli. Ve her şey yoluna girecek.
Ben de fisting Onu seviyorum. Ama bunun da nüansları var. Ve onlardan oldukça fazla var.
Ben de büyük bir hayranıyım.
İnan bana. Kesinlikle yalnız değilsin. Sadece yanındakileri tanımıyorsun.
İnsanlara ne istediğinizi bildirin...
Neden yalnız kalalım? Hayır. Yalnız olmak zorunda değilsin.
Yakınlarda yaşayan ve benzer hobilere sahip insanları bulmanız yeterli. Ve her şey yoluna girecek.
Ben de fisting Onu seviyorum. Ama bunun da nüansları var. Ve onlardan oldukça fazla var.
Ben de büyük bir hayranıyım.
İnan bana. Kesinlikle yalnız değilsin. Sadece yanındakileri tanımıyorsun.
İnsanlara ne istediğinizi bildirin...
-
Автор темыkazmak
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yumruklama tecrübesi olan yeterli bir genç bayandan arkadaşlık ve iletişim istiyorum
Cevap için kalbimin derinliklerinden, yakışıklı adam bunu doğru ve noktaya söyledi) Ama korku yine de bana izin vermiyor, tüm arkadaşlarımın ve ailemin öğreneceğinden endişeleniyorum) Bunu hiç yaşadın mı ?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 343 Views
-
Last post by Sergey.bogrov
-
- 12 Replies