Düşmanların listesi

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Düşmanların listesi

Unread post by Geçit »

Öncelikle bu konunun sadece benimle ilgili olmamasını istiyorum. Herkes düşman listesini buraya gönderebilir.
İkincisi, listemdeki kişilerin beni düşman olarak görmesini istemiyorum. Bunlar beni kıran insanlar ve öncelikle özür dilemek istiyorum. Onlardan özür dileyin, kırdığı herkesten özür dileyin.
Artık mesajlarını görmeyeceğim ve onlarla tartışmaya girmeyeceğim, bu da onları gücendirmek anlamına geliyor ve mesajlarımı görmemek, sinirlenmemek ve kırılmamak için beni de kara listeye almalarını öneriyorum.
Liste şu ana kadar bana şöyle görünüyor:
6996
anlap
Evgenii-Spb
kulemin
Rooss
Rossi
Ufa adamı
Gudgeon

Forumu dolaşmadım veya arama yapmadım. Bu kişileri forum üyelerini kışkırttığımı yazdıkları bir başlıktan aldım. Listemde yer alan kişilerin de aynısını yapıp beni kara listeye almalarını rica ediyorum.
Ve bu listede olmayan ama bana da kırılan kişiler için lütfen aşağıya yazın. Herkesten özür dileyeceğim ve sizi doğrudan bu başlıktan düşman olarak ekleyeceğim.
Teşekkür ederim.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Süleyman, gerz13
Rooss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 7 months
 Cevap: Düşman listesi

Unread post by Rooss »

Eğer seni kırdıysam da özür dilerim. Böyle bir amacım yoktu ve kendimi kırgın olarak görmüyorum. Herşey gönlünce olsun)
These users thanked the author Rooss for the post (total 2):
Topçik, Fargal94
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Marinka: 02 Feb 2023, 11:22 Ve bu listede olmayan ama bana dargın olan kişiler için lütfen aşağıya yazın. Herkesten özür dileyeceğim ve sizi bu başlıktan itibaren düşman olarak ekleyeceğim.
Forumda zaten tüm görkemiyle bilişsel uyumsuzluk var :bilinmiyor:
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Rooss, 6996
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Ama Bağışlama 26 Şubat 2023 Pazar günü değil mi? Tövbe etmeye başlamak için henüz çok erken değil mi?
These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
artfelixx, Rooss, Victor Peter, George, R, Sibiryak89, Atlas, Alice
Rooss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Rooss »

Tania: 02 Feb 2023, 11:43 Ama Bağışlama 2023 Pazar günü 26 Şubat değil mi, tövbe etmeye başlamak için çok erken değil mi?
Bilmiyorum. Bu benim buna ilk katılışım)))
These users thanked the author Rooss for the post:
Alice
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 02 Feb 2023, 11:37
Marinka: 02 Feb 2023, 11:22 Ve bu listede olmayan ama bana dargın olan kişiler için lütfen aşağıya yazın. Herkesten özür dileyeceğim ve sizi bu başlıktan itibaren düşman olarak ekleyeceğim.
Forumda zaten tüm görkemiyle bilişsel uyumsuzluk var :unknown:
Hayatın tadı hoş olmayabilir, foruma gerçeklikten biraz uzaklaşmak için geldiler ve burada onları rahatsız ediyorum. Tamamen ayrılırdım ama henüz gidecek bir yer yok. Başka bir foruma kayıt oldum ama iki saat sonra hiçbir uyarı ve açıklama yapılmadan beni orada yasakladılar. Muhtemelen bir kaltağım ama ben buyum.
Bu sadece listenin başlangıcı. Umarım forum üyeleri şikayetleriyle buraya gelirler ya da biz başka konularda iletişim kurdukça ben de bunları yaparım.
Bunu daha önce yapmaya başlamalıydım. Anlamsız tartışmaların önüne geçilecek.
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
stserge60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by stserge60 »

Artık herkes Yoldaş Binbaşı’nın nerede oturduğunu biliyor! Neden kendini bu kadar çabuk ortaya çıkardın? Sadece yürekten gülebilir ve birçok kişiyi trolleyebilirsiniz! :haha:
These users thanked the author stserge60 for the post:
Alice
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

stserge60: 02 Feb 2023, 14:10 Artık herkes Yoldaş Binbaşı’nın nerede oturduğunu biliyor! Neden kendini bu kadar çabuk ortaya çıkardın? Sadece yürekten gülebilir ve birçok kişiyi trolleyebilirsiniz! :lol:
Hiçbir şey anlamadım. Siz de bir şeyden rahatsız mısınız?
stserge60
ön sevişme
ön sevişme

Marinka, kimseye gücenmiyorum. Ben her şeye mizahla yaklaşıyorum)) üzgünüm, yoldaş binbaşı, bunu artık yapmayacağım)) *x)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

stserge60: 02 Feb 2023, 14:22 Marinka, kimseye karşı değilim Kırıldım. Ben her şeye mizahla yaklaşıyorum)) üzgünüm binbaşı yoldaş, artık yapmayacağım)) *x)
n Üzgün ​​değilim.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Marinka: 02 Feb 2023, 11:22 Öncelikle bu konunun sadece benimle ilgili olmamasını istiyorum.
Evet, bu konu başlangıçta sadece seninle ilgili. Skandallar, entrikalar, arızalar. Yorgun değil misin? Günlerdir bu sakızı çiğniyorsun. Kırgın bir çocuk gibi.
Bu arada, ne tür mesajlardan ve kara listelerden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok - sana hiç kişisel mesaj yazmadım, ilgilenmiyorum.
nPS Bu konu provokasyon değil mi? :göz kırp:
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
6996, stserge60, Evgeniy-Spb, Alice
stserge60
ön sevişme
ön sevişme

Gudgeon, bu süreçte o sadece yetersiz bir genç .
These users thanked the author stserge60 for the post (total 2):
Gudgeon, Evgeniy-Spb
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by 6996 »

Nedense çok iyi düşünülmüş bir provokasyona girişiyor. Sonra sebepsiz yere onu rahatsız ediyormuş gibi davranıyor. Bu forumda sürekli olarak herkesi diğerleriyle karşı karşıya getirerek çok fazla zaman harcıyor. Ve bazı nedenlerden dolayı bu forumu daha iyi yapan şeyin ne olduğunu düşünüyor :lol: :ROFL:
These users thanked the author 6996 for the post (total 5):
Gudgeon, R, Evgeniy-Spb, Rooss, Cock Yaşlı***
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by George »

Vay ! Hayat ne kadar eğlenceli hale geliyor.... İşten çıkarma listeleri? Orijinal!!! :psix:
These users thanked the author George for the post (total 3):
Gudgeon, 6996, Evgeniy-Spb
fırçalamak
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 609

Unread post by fırçalamak »

These users thanked the author fırçalamak for the post (total 2):
elektronik, gerz13
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Brossigor, artık çok geç! :ROFL:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

stserge60: 02 Feb 2023, 14:43 Gudgeon, yetersiz bir genç .
Burada kaç hesabınız var? 10, 20, 30, 50 veya 100?
Son günlerde burada pek çok "tesadüf" yaşanıyor. Aynı anda kayıt olan üçlü foruma nadiren geliyor ama aynı zamanda beni ziyaret ediyorlar, ardından dün yetersiz bir forum üyesi daha bir gün önce kayıt yaptırıp hemen benim konumuza daldı ve hemen suçlamalarda bulundu. Peki siz, hiçbir şey açıklamadan, yolunuza nerede çıktım ve muhtemelen tesadüfen de? Evet?
Peki neyi açıklayabilirsiniz? Ne yani, sen burada bir kadın takma adıyla eğlenirken mi karşına çıktım?
Ne yani, bu forumda hiç kimsenin çok yönlü karakteri aklını karıştırmıyor mu?
Yoksa forumda sadece ben ve o mu var? Ve o beni trollemiyor veya benden nefret etmiyor, sadece bu şekilde iletişim kuruyor çünkü kendisiyle her zaman iletişim kuramıyor. Bu tek kişilik bir gösteri mi?
Mesele bir grup yetersiz insandan rahatsız olmam değil, buradaki bir kişinin o kadar üretken hale gelmesi ki artık kiminle iletişim kuracağımı ve kiminle iletişim kuramayacağımı bilemiyor. O her yerdedir. Onun dışında kaç tane forum üyesi daha var ve onun nerede olduğunu, nerede olmadığını nasıl anlayabiliriz???
R
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by R »

Konu tamamen saçmalık..
Görünüşe göre yazarın temiz havası ve fantezileri tükenmiş
These users thanked the author R for the post (total 2):
stserge60, Evgeniy-Spb
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by Dinozzz »

Marinka, bu konuda zaten bir çılgınlığın var, sakin ol. Senin yapacak işin yok, gerçekten hasta olanlarla ilgilenip bunları bırakmak daha iyi.
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 2):
Gudgeon, 6996
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Rossi »

Marinka delinin teki, fotoğrafların nerede? Uzun zamandır herkes ilgileniyordu.
These users thanked the author Rossi for the post (total 2):
stserge60, Evgeniy-Spb
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

r: 02 Feb 2023, 16:11 Tamamen saçmalık, konu değil..
Görünüşe göre yazarın fikirleri ve fantezileri tükenmiş
Ve şimdi şunları yapabilirsiniz: tüm karakterlerini kullan buraya mı geliyorsun? Aralık yok. Bu meçhul olan gibi, her birini kullandığınız ve stokta bulunanları sırayla kullanın. Fi’nizi ifade etmenize bile gerek yok. Numarayı mesaja yaz ve sonra gel.
Sadece beni şaşırtmadın, şok oldum. Bu çok harika.

10 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Dinozzz: 02 Feb 2023, 16:12 Marinka, zaten bu konuda bir çılgınlığın var, sakin ol. Orada yapacak yeterince işin yok, gerçekten hasta olanlarla ilgilenip bunları bıraksan iyi olur.
Bunlar mı? Ahaha, bu bir kişi))) 25 gündür burada olan karaktere bakın, 5 mesajı var ve bir tanesi fi’siyle bu başlıkta. Bu bir tesadüf değil mi?
Dün forumda bir gün boyunca yer alan kişi de bir tesadüf mü?))) Dün bana Oleg dedi, bugün bana binbaşı dedi. Açıklamalar olmadan ipuçlarıyla iletişimi sadece bir alışkanlık. Farklı takma adlarla yazabilir, oldukça yeterli ve makul olabilir ancak mesajlarında ipucu ve bilmecelerden kurtulamaz. Bu onun tarzıdır, özelliğidir, alışkanlığıdır.
Bu yüzden bana moderatör hakları verilmedi. Görünüşe göre bu forumdaki kullanıcıların büyük kısmı tek kişi.
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Dinozzz »

Marinka: 02 Feb 2023, 16:31 Görünüşe göre bu forumdaki kullanıcıların çoğunluğu tek kişi.
İşte buradayız. Anlayın, herkesi ayıklamak imkansızdır ve birçok M kadın takma adı altında yazıyor, sadece yetersiz olanlar var, ancak bu forumun ortamı bu, her halükarda hiç şaşırmadım.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Marinka: 02 Feb 2023, 16:31 Bu yüzden bana moderatör hakları vermediler
Sadece yönetici aptal değil ve moderatörlük haklarını vermek istemiyor kişisel intikamın uğruna :wink:
Marinka: 02 Feb 2023, 16:31 Görünüşe göre bu forumdaki kullanıcıların çoğunluğu tek kişi.
Evet, 50’den fazla mesajı olan 580 kişinin tamamı :-D Veya en azından bir şeyler yazan 3600 kullanıcının tamamı mı? :-D Bu bir çeşit zulüm çılgınlığı! :deli:
These users thanked the author Gudgeon for the post:
6996
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Gudgeon: 02 Feb 2023, 16:41
Marinka: 02 Feb 2023, 16:31 Bu yüzden bana moderatör hakları vermediler
Sadece yönetici aptal değil ve bunu yapmak istemiyor kişisel intikamınızın uğruna denetleme haklarını verin : wink:
Evet, 50’den fazla kişiyle 580 kişinin tamamı. :-D Veya en azından bir şeyler yazan 3600 kullanıcının tamamı mı? :-D Bu bir çeşit zulüm çılgınlığı! :crazy:
Hiç de çılgınlık değil. Bunlar düşünceli eylemlerdir. Muhtemelen psikoloji onun çalışmalarının temel konularından biriydi ve o bunu sonuna kadar kullanıyor.
These users thanked the author 6996 for the post:
Evgeniy-Spb
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Dinozzz: 02 Feb 2023, 16:41
İşte buradayız. Anlayın, herkesi ayıklamak imkansız ve birçok M kadın takma adı altında yazıyor, sadece yetersiz olanlar var, ama bu forumun ortamı bu, zaten hiç şaşırmadım.
Şaşırmadım, sersemlemiş durumdayım. Bir yandan bu foruma alıştım ama diğer yandan artık kimseyle özel olarak iletişim bile kuramayacağım. Kim olduğunu, kimin olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bu konuda kaç farklı kişi var ve buraya gelenlerden hangisi o? Peki, bilmece gibi konuşan ve forumda yanlış bir şey yapmadığım iki karakter kesinlikle o, ama geri kalanı???
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Dinozzz »

Marinka: 02 Feb 2023, 17:14 Artık kimseyle özel olarak iletişim kuramayacağım bile. Onun kim olduğunu ve kimin olmadığını nasıl anlayabiliriz?
İletişim kurmak istemiyorsanız onu görmezden gelin ve sürekli yakacak odun fırlatıyorsunuz. .
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 2):
6996, Evgeniy-Spb
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

6996: 02 Feb 2023, 17:04 Bunlar düşünceli eylemlerdir.
Buna provokasyon denir. Yeni bir şey yok.
6996: 02 Feb 2023, 17:04 psikoloji işyerinde temel bir konuydu ve bunu sonuna kadar kullanıyor.
Emin değilim. Oldukça beceriksizce kullanıyor. Ve bunun işe yaradığından hiç emin değilim: 7/24 forumda otururken gerçekten çalışmak imkansız. Bu metin sayfalarının bir akıllı telefondan yazılmadığı açıkça görülüyor. Bu onun bütün gün ekranın arkasında boşta kaldığı anlamına geliyor... Daha çok bir ergenin davranışına benziyor. Evet ve bir tür ergenlik maksimalizmi konuların arasında hızla ilerliyor. "Şimdi güceneceğim ve gideceğim"den "Bana bir adimnka ver, herkesi öldüreceğim!"e kadar. Gösteri performansları ve histeriler de bu konu, yani "beni rahatsız eden herkese bakın". Bayanın açıkça bir sahneye ve seyirciye ihtiyacı var. Bu bir yetişkinin davranışına benzemiyor...
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
6996, stserge60, Evgeniy-Spb, Herurg
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Gudgeon: 02 Feb 2023, 17:36
Bunlar düşünceli eylemlerdir.
6996: 02 Feb 2023, 17:04 psikoloji işyerinde temel bir konuydu ve bunu sonuna kadar kullanıyor.
Emin değilim. Oldukça beceriksizce kullanıyor. Ve bunun işe yaradığından hiç emin değilim: 7/24 forumda otururken gerçekten çalışmak imkansız. Bu metin sayfalarının bir akıllı telefondan yazılmadığı açıkça görülüyor. Bu onun bütün gün ekranın arkasında boşta kaldığı anlamına geliyor... Daha çok bir ergenin davranışına benziyor. Evet ve bir tür ergenlik maksimalizmi konuların arasında hızla ilerliyor. "Şimdi güceneceğim ve gideceğim"den "Bana bir adimnka ver, herkesi öldüreceğim!"e kadar. Gösteri performansları ve histeriler de bu konu, yani "beni rahatsız eden herkese bakın". Bayanın açıkça bir sahneye ve seyirciye ihtiyacı var. Bu bir yetişkinin davranışına benzemiyor...
Evet, gerçek şu ki manipülasyon herhangi bir aşkın bilgi gerektirmez. Temel psikoloji bilgisi ve çoğu bu olmadan idare eder. Küçük çocuklar nasıl manipüle edileceğini zaten biliyor) Ama onun düşünceli eylemleri var.
These users thanked the author 6996 for the post:
Evgeniy-Spb
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Bu şüpheli bir kadın, psikolog değil, ama kendisinin kafası hasta, hala bir kişi onu takip ediyormuş gibi görünüyor, 5 hesabı var ama geri kalanı o değil, ben tekrar- Konularını okudum, o hala bir tip ama %80’i erkek, sezgilerim bana söylüyor.
These users thanked the author Leon kralı for the post (total 3):
stserge60, Evgeniy-Spb, R
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Bunların hiçbirinin daha fazla tartışmaya değer olduğunu düşünmüyorum. Puanlayın.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
stserge60
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Gerçekten ilginç bir karakter, konu başlatıcı, entelektüel olma iddiasıyla. Forum üyelerini mesaj sayısının azlığından dolayı suçlayan ve bu nedenle onların yeterliliğinden şüphe duyan kişi. Ama benim için 3 ayda 1260 mesaj yetişkin, mantıklı bir insanın yeterliliğini düşünmek için bir neden. Kadın mı erkek mi tartışmak istemiyorum. Oturun, bu forumda YAŞAYIN, birçok konuda varlığınızı belirtin. Ne için???
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
stserge60, Gudgeon, 6996, Herurg
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

georg: 02 Feb 2023, 14:53 Vay canına! Hayat ne kadar eğlenceli hale geliyor.... İşten çıkarma listeleri? Orijinal!!! :psix:
Selamlar, meslektaşım!)
Geceleri adı geçmeyen Peacemaker web sitesi, Dinleniyor. :göz kırp:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
George
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Rossi »

Erkek benzerliği birleşti ve bırak kendi yoluna gitsin, kadın olduğuna dair sözleri dışında söylenecek bir şey yok, buna dair hiçbir inanç veya delil yok. Diğerleri en azından fotoğraf yayınlıyor.
These users thanked the author Rossi for the post:
R
R
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by R »

Leon king, fikrini destekliyorum
These users thanked the author R for the post:
Leon kralı
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

6996: 02 Feb 2023, 17:44
Bunlar düşünceli eylemlerdir.
Evet, gerçek şu ki manipülasyon herhangi bir aşkın bilgi gerektirmez. Temel psikoloji bilgisi ve çoğu bu olmadan idare eder. Küçük çocuklar nasıl manipüle edileceğini zaten biliyor) Ama iyi düşünülmüş eylemleri var.
Sen sadece ilginç değil, aynı zamanda zeki bir adamsın . Dürüstçe söyle bana, bir şeyden şüphelenildiğinde bu çok tatsız bir şey mi? Ne yapmadın? İki gündür benim evimde miydin?
Bana cevap vermek zorunda değilsin. Öyle biri ki, ama sürekli şüphe altında olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum ve davranışlarınızdan bunun sizin için de tatsız olduğunu anlıyorum.
Bana yine alınabilirsiniz ama deney için makul koşullar yaratmam gerekiyordu. Yönetici bir hafta önce sizin farklı insanlar olduğunuzu belirtti, bu nedenle hesap klonlama konusundaki asılsız suçlamalar tam olarak sizin tarafınızdan güvendiğim tepkiye neden olmuş olmalı.
Yüzü olmayan karakterler dar görüşlülükleri nedeniyle bilinçsizce benimle birlikte oynadılar. Her konuda büyük penisi hakkında yazan bir kişinin başka bir hesap altında yazacak kadar zekaya ve hayal gücüne sahip olduğunu düşünmüyorum. Elbette burada klonlar var ama sen değilsin ve bunlar da değil, onlara ne isim vereceğimi bile bilmiyorum.
Tüm bu performans yalnızca sana özel olarak ve yalnızca benim tarafımdan gerçekleştirildi. Bu yüzden sadece bana gücen.
Bu süreçte kırılan herkes bilinçli olarak kırıldı. Bunu hak ettiniz.

2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Düşman listem boş.
Süngü
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Süngü »

Marinka, vay be, burada Shakespeare tutkuları var.. Ve bir düşman veya arkadaş klanına katılmak zorunda değilim ve bunun için bana ne olacak?
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Ben hiçbir şey anlamıyorum, ne yazdığını bilmiyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Miyopluğunuzu sinsi bir planmış gibi göstermek için ne kadar beceriksiz bir girişim :-D

2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Bayonet: 02 Feb 2023, 19:25 Ve düşmanlardan veya arkadaşlardan oluşan bir klana katılmanıza da gerek yok
Gücün karanlık tarafına geçin! :deli:
vrrrummm
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by vrrrummm »

Anlayamadım ama çok ilginçti.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Gudgeon: 02 Feb 2023, 19:29 Miyopinizi sinsi bir planmış gibi göstermek için ne kadar beceriksiz bir girişim :-D
Elbette beceriksizce ) Tartışmayacağım bile
Fakat forumun her yerinden çok sayıda insan geldi ve onlara göre biri diğerinden daha akıllıydı. Ah, ne kadar tatlı bir şekilde birbirinize destek oldunuz. Ne yazık ki sen de onlarla aynı seviyedesin.
7/24 boş zamanı olan bunlar ne tür gençler? Peki bir kişinin psikoloji bilgisini nasıl, hangi kriterlere göre değerlendirirsiniz?
Aptalları birleştiren şey nedir? Doğru, zeka eksikliği.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kontrol listesi: Stres altında olduğunuzu gösteren 8 işaret
    by Guest » » in Psikoloji
    0 Replies
    533 Views
    Last post by Guest