Tavsiye lütfen. İnternette sanal seks için ÜCRETSİZ bir kızı nerede bulabilirsin???

Seks becerilerinizi paylaşın!
penis228
Potansiyel seks nesnesi
 Tavsiye lütfen. İnternette sanal seks için ÜCRETSİZ bir kızı nerede bulabilirsin???

Unread post by penis228 »

İnternette ücretsiz olarak sanal seks yapmak isteyen kızlar var mı? eğer varsa, onları nerede bulabilirim?
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Lütfen öneride bulunun. İnternette sanal seks için ÜCRETSİZ bir kızı nerede bulabilirsin???

Unread post by Beğenmek »

Sokakta. Git tanış
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Lütfen öneride bulunun. İnternette sanal seks için ÜCRETSİZ bir kızı nerede bulabilirsin???

Unread post by |_nadiren_| »

penis228, ilgileri ne olmalı? Onların ilgisini nasıl çekebilirsiniz? Ne kadar büyüleyici bir şekilde mastürbasyon yapıp boşaldığını göstererek mi? Heyecan verici bir izleme için şüpheli bir gişe rekorları kıran film gibi.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
Sanat, Zorba Carrie
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sanat »

Chpoking.ru’da arama yapmayı deneyin, uzun zaman önce böyle bir site vardı, şimdi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Doğum iznindeyken orada takıldım, erkeklerin amcık oynamasını izledim, hoşuna gitti. Vibratörle oynayarak kendini gösterdi! İşten eve geliyorum ve külotunda yangın çıkıyor 🔥
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Bu böyle yapılmaz. Aslında herkes hazır ama kimse hazır değil. Forumda (burada veya başka bir yerde) kızların ilgisini çekin, kendinizden bahsedin,
orijinal ve güzel yazın, kızların ilgisini çekeceksiniz. PM’deki kızlara yazın, iletişim kurmayı teklif edin... Ve artık profiliniz bile boş.
Kadınların Virt için rekabet etmeye hazır olduğu erkekleri tanıyorum! Ve tüm bunlar elbette ücretsizdir, tamamen eğlence amaçlıdır.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Sanat, Alexsss
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

|_retko_|: 21 Aug 2023, 08:17 Ne kadar büyüleyici bir şekilde mastürbasyon yapıp boşaldığını göstererek mi? Şey.... heyecan verici bir izleme için gişe rekorları kıran şüpheli bir film gibi.
Bu büyük olasılıkla sıkıcı bir belgesel olacak. Son çare olarak sadece bir kez. Bir zamanlar geçmişte kaldı, merakımdan ve ruh halimden kabul ettim.... Kesinlikle bir daha yapmak istemiyorum.
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 21 Aug 2023, 08:37
|_retko_|: 21 Aug 2023, 08:17 Ne kadar büyüleyici bir şekilde mastürbasyon yapıp boşaldığını göstererek mi? Şey.... heyecan verici bir izleme için gişe rekorları kıran şüpheli bir film gibi.
Bu büyük olasılıkla sıkıcı bir belgesel olacak. Son çare olarak sadece bir kez. Bir zamanlar bu geçmişte kaldı, merakımdan ve ruh halimden dolayı kabul etmiştim..... Artık kesinlikle istemiyorum.
Benim için durum tam tersiydi. Kızla Skype üzerinden sohbet etmeyi kabul ettik. Peki ya çıplaksa? Onu şahsen tanıyoruz, birbirimizi gördük ama cinsel konuları tartışmadık. Ve sonra yazışmalarda diller kilitlendi ve bir şekilde anlaşmaya vardılar. Tabii ki orada ne kadar güzel olduğunu, güzelliğine bakmanın benim için ne kadar mutlu olacağını anlattım. Bu arada kızın gerçekten çok güzel olduğu doğruydu. Yani onunla iletişim kurduğumuzda yine cinsel konulara değinmedik. Sadece baktım, hayran kaldım ama onlar bunun hakkında sohbet ettiler. Bu sırada gizlice yavaşça masanın altına çekildim. Yakalayıp yakalamadığını bilmiyorum ama gizlice konuşmanın arasına girdim. Hatta durumun belli bir keskinliği bile vardı.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Alexsss
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

|_retko_|: 21 Aug 2023, 08:44 Onu şahsen tanıyoruz, tanıştık
|_retko_| : 21 Aug 2023, 08:44 Tabii ki orada ne kadar güzel olduğunu ve onun güzelliğine bakmanın benim için ne kadar mutlu olacağını söyledim. Bu arada doğruydu, kız gerçekten çok güzel
Ama bu yine de farklı. Konuşacak konularınız vardı, birbirinizi tanıyordunuz ve bundan önce de karşılıklı ilginiz vardı.
Ve durum böyle olduğunda, yabancılar "bırakın mastürbasyon yapayım" - işte o filmdeki gibi: "Seninle dalga geçmenin ne anlamı var?!" Melankoli ve can sıkıntısı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
|_nadiren_|, WazzzzzzUp, Murena0314
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie, tamamen katılıyorum.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Zorba Carrie
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

|_retko_|: 21 Aug 2023, 08:17 penis228, ilgileri ne olmalı? Onların ilgisini nasıl çekebilirsiniz? Ne kadar büyüleyici bir şekilde mastürbasyon yapıp boşaldığını göstererek mi? Şey.... heyecan verici bir izleme için gişe rekorları kıran şüpheli bir film gibi.
En doğru yorum. Ve konu sanal seks olduğunda herkesin kendi beklentileri ve konseptleri var.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
|_nadiren_|
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”