İnternette seks için insanlarla tanışmaktan bıktım. Çok basit, seks için alınmak istiyorum. Bu nerede mümkün olabilir?

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
Paşa18ist
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İnternette seks için insanlarla tanışmaktan bıktım. Çok basit, seks için alınmak istiyorum. Bu nerede mümkün olabilir?

Unread post by Paşa18ist »

Genel olarak 25.163.73’ü geçtim. Kadınsı bir figürüm ve kıvrımlarım var. İnternette bir eylem bulmak sorun değil ama artık ilginç değil. Şehirde vücudumu vurgulayan dar kıyafetlerle dolaşmayı seviyorum. Spor kulüplerindeki her türlü erkek duşunu seviyorum. Bana sanki bir ucubeymişim gibi bakıyorlar. Bir rygalovka’da sadece iki kişi bir şeyi ima etti ve yapmak istedi, ancak onlar zaten çöpteydi ve "beni nereye götüreceksin?" Sorusuna cevap vermekten çekinmediler. Genel olarak, beni becermek isteyen birini nereden alabileceğimi bilmek isterim. Halka açık yerler, plajlar, çakıl taşları, yüzme havuzları, saunalar vb.
Sewesta
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 1 year
Orientation: biseksüel
 Re: İnternette seks için insanlarla tanışmaktan bıktım. Çok basit, seks için alınmak istiyorum. Bu nerede mümkün olabilir?

Unread post by Sewesta »

Pasha18ist: 28 Mar 2024, 23:49 Spor kulüplerinde erkeklere yönelik her türlü duşu seviyorum.
Oooh, ayrıca birkaç kez salondaki duşları da ima ettim ama hayır biri anladı :/
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”