Lütfen bana bir şey tavsiye et.
-
Автор темыİtaatkar çocuk
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lütfen bana bir şey tavsiye et.
Herkese selam. Bu konu ortaya çıktı, bazılarının mesajlarımdan bildiği gibi ben evliyim. Ama bir şey var ki, işteki kızdan gerçekten hoşlanıyorum! Onunla iletişim kurmayı, bazı anlarda birlikte olmayı seviyorum (bu her zaman işe yaramıyor). Yüzünü, gözlerini, figürünü, sade ve sempatik karakterini beğeniyorum. Altı ay önce onu ilk gördüğümde bir şekilde ruhuma gömüldü ama o anda merhaba, merhaba, hoşçakal, hoşçakal diyelim ama zamanla daha çok onunla buluşma ve iletişim kurma arayışına girdim. . Bir gün hemen peşimde olduğunu ve bana doğru bazı hareketler yaptığını fark ettim. Eve geldiğimde internete girdim ve bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlayacağımı sordum. (Tamamen meraktan dolayı) Orada düzleştirilmiş saçların, gevşek saçların ve rastgele dokunuşların kızın senden hoşlandığı gerçeği olduğuna dair cevaplar aldım. O gün ona parmağımı bile sürmedim, dokunmaya korktum. Eve geldiğimde ve yukarıda söylenen her şeyi okuduğumda şöyle düşündüm: o artık benim! Öyle değil! İletişim aniden sona erdi, onu özlemeye başladım, düşüncelerimde en azından bana merhaba yazmasını istedim. Mesajını o kadar sabırsızlıkla bekliyordum ki. Ve bugün tatilden (Güney’den) döndü ve beni kendisi aradı. Doğru, işteydik. Bana soruyor: şimdi ne yapacaksın? Çünkü seni yürüyüşe davet etmek istedim. Doğal olarak hemen her şeyi bir kenara bırakıp onunla gittim. Sadece yürüdük, hiçbir şey konuşmadık ama o olmasa bile onunlayken kendimi iyi hissediyordum, sırf onunla olduğum için yakındım. Sonra başka bir yürüyüş daha vardı ve sonra ayrıldım. Hafta sonu buluşmak üzere anlaştık ve arayacağımıza söz verdik. Bu buluşmayı gerçekten istiyorum, seks uğruna değil ama sadece onunla birlikte olmak istiyorum! O kadar içtenlikle sohbet edin, yan yana oturun, belki sarılın! Daha önce de yazdığım gibi evliyim, eşim hiçbir şey bilmiyor. Bütün bunların yanı sıra daha önce uzun süre birlikte olduğum sevgililerim de vardı. Sadece bir veya iki kez yan yana ilişkilerim yok. Buraya neden yazdığımı bilmiyorum, belki sadece konuşmak ya da tavsiye almak, en azından senden bir nevi dayak yemek istiyorum. Birçoğu onaylamayabilir, ancak yine de okumaya zaman ayırdığınız için teşekkürler!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Lütfen bir şeyler tavsiye edin.
))) Ahah, ne öneriyorum? tavsiyede bulunacağım.İtaatkar çocuk: ↑02 Aug 2023, 20:10 Herkese merhaba. Bu konu ortaya çıktı, bazılarının mesajlarımdan bildiği gibi ben evliyim. Ama bir şey var ki, işteki kızdan gerçekten hoşlanıyorum! Onunla iletişim kurmayı, bazı anlarda birlikte olmayı seviyorum (bu her zaman işe yaramıyor). Yüzünü, gözlerini, figürünü, sade ve sempatik karakterini beğeniyorum. Altı ay önce onu ilk gördüğümde bir şekilde ruhuma gömüldü ama o anda merhaba, merhaba, hoşçakal, hoşçakal diyelim ama zamanla daha çok onunla buluşma ve iletişim kurma arayışına girdim. . Bir gün hemen peşimde olduğunu ve bana doğru bazı hareketler yaptığını fark ettim. Eve geldiğimde internete girdim ve bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlayacağımı sordum. (Tamamen meraktan dolayı) Orada düzleştirilmiş saçların, gevşek saçların ve rastgele dokunuşların kızın senden hoşlandığı gerçeği olduğuna dair cevaplar aldım. O gün ona parmağımı bile sürmedim, dokunmaya korktum. Eve geldiğimde ve yukarıda söylenen her şeyi okuduğumda şöyle düşündüm: o artık benim! Öyle değil! İletişim aniden sona erdi, onu özlemeye başladım, düşüncelerimde en azından bana merhaba yazmasını istedim. Mesajını o kadar sabırsızlıkla bekliyordum ki. Ve bugün tatilden (Güney’den) döndü ve beni kendisi aradı. Doğru, işteydik. Bana soruyor: şimdi ne yapacaksın? Çünkü seni yürüyüşe davet etmek istedim. Doğal olarak hemen her şeyi bir kenara bırakıp onunla gittim. Sadece yürüdük, hiçbir şey konuşmadık ama o olmasa bile onunlayken kendimi iyi hissediyordum, sırf onunla olduğum için yakındım. Sonra başka bir yürüyüş daha vardı ve sonra ayrıldım. Hafta sonu buluşmak üzere anlaştık ve arayacağımıza söz verdik. Bu buluşmayı gerçekten istiyorum, seks uğruna değil ama sadece onunla birlikte olmak istiyorum! O kadar içtenlikle sohbet edin, yan yana oturun, belki sarılın! Daha önce de yazdığım gibi evliyim, eşim hiçbir şey bilmiyor. Bütün bunların yanı sıra daha önce uzun süre birlikte olduğum sevgililerim de vardı. Sadece bir veya iki kez yan yana ilişkilerim yok. Buraya neden yazdığımı bilmiyorum, belki sadece konuşmak ya da tavsiye almak, en azından senden bir nevi dayak yemek istiyorum. Belki birçoğu onaylamayacaktır ama yine de okumaya zaman ayırdığınız için teşekkürler!
-
Автор темыİtaatkar çocuk
- Flört etmek
Teşekkürler canım!!! Çok değerli.
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Prensip olarak bilmiyorum bile, ama belki başka birinin buna benzer bir şeyi vardı? Bu konuda ne düşünmeliyiz? Belki de tüm bunları kafama ben soktum? Evet, kendisinin de medeni nikahlı yaşadığını ve 2 çocuğu olduğunu eklemeyi unuttum.Herkese merhaba. Bu konu ortaya çıktı, bazılarının mesajlarımdan bildiği gibi ben evliyim. Ama bir şey var ki, işteki kızdan gerçekten hoşlanıyorum! Onunla iletişim kurmayı, bazı anlarda birlikte olmayı seviyorum (bu her zaman işe yaramıyor). Yüzünü, gözlerini, figürünü, sade ve sempatik karakterini beğeniyorum. Altı ay önce onu ilk gördüğümde bir şekilde ruhuma gömüldü ama o anda merhaba, merhaba, hoşçakal, hoşçakal diyelim ama zamanla daha çok onunla buluşma ve iletişim kurma arayışına girdim. . Bir gün hemen peşimde olduğunu ve bana doğru bazı hareketler yaptığını fark ettim. Eve geldiğimde internete girdim ve bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlayacağımı sordum. (Tamamen meraktan dolayı) Orada düzleştirilmiş saçların, gevşek saçların ve rastgele dokunuşların kızın senden hoşlandığı gerçeği olduğuna dair cevaplar aldım. O gün ona parmağımı bile sürmedim, dokunmaya korktum. Eve geldiğimde ve yukarıda söylenen her şeyi okuduğumda şöyle düşündüm: o artık benim! Öyle değil! İletişim aniden sona erdi, onu özlemeye başladım, düşüncelerimde en azından bana merhaba yazmasını istedim. Mesajını o kadar sabırsızlıkla bekliyordum ki. Ve bugün tatilden (Güney’den) döndü ve beni kendisi aradı. Doğru, işteydik. Bana soruyor: şimdi ne yapacaksın? Çünkü seni yürüyüşe davet etmek istedim. Doğal olarak hemen her şeyi bir kenara bırakıp onunla gittim. Sadece yürüdük, hiçbir şey konuşmadık ama o olmasa bile onunlayken kendimi iyi hissediyordum, sırf onunla olduğum için yakındım. Sonra başka bir yürüyüş daha vardı ve sonra ayrıldım. Hafta sonu buluşmak üzere anlaştık ve arayacağımıza söz verdik. Bu buluşmayı gerçekten istiyorum, seks uğruna değil ama sadece onunla birlikte olmak istiyorum! O kadar içtenlikle sohbet edin, yan yana oturun, belki sarılın! Daha önce de yazdığım gibi evliyim, eşim hiçbir şey bilmiyor. Bütün bunların yanı sıra daha önce uzun süre birlikte olduğum sevgililerim de vardı. Sadece bir veya iki kez yan yana ilişkilerim yok. Buraya neden yazdığımı bilmiyorum, belki sadece konuşmak ya da tavsiye almak, en azından senden bir nevi dayak yemek istiyorum. Belki birçoğu onaylamayacaktır ama yine de okumaya zaman ayırdığınız için teşekkürler!
Genişletmek için tıklayın...
))) Ahah, ne öneriyorum? Tavsiyede bulunacağım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Diğer yazılarınıza baktım. Ayrıca eşinizle boşanıp boşanmadığınızı da anlayamıyorum? Hayal kurmayı seviyorsunuz anlaşılan.
Bu olaya gelince, eşinizden boşanmanızı tavsiye ederim çünkü fiziksel ihanetten daha kötü bir şey yaptınız, ona zihinsel olarak ihanet ettiniz. İlişkinizin geleceği yok, mutlu olmak istiyorsanız kötü ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlayın... Ya da acı çekip ağlamayın!
Bu olaya gelince, eşinizden boşanmanızı tavsiye ederim çünkü fiziksel ihanetten daha kötü bir şey yaptınız, ona zihinsel olarak ihanet ettiniz. İlişkinizin geleceği yok, mutlu olmak istiyorsanız kötü ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlayın... Ya da acı çekip ağlamayın!
-
Автор темыİtaatkar çocuk
- Flört etmek
. Evet eşimden boşandım ama şu anda medeni bir evlilik yaşıyoruz. Ve senin söylediğin şeye benziyor. Ama bir şey var çocuklar. Buna nasıl tepki verecekler? Onu çok seviyorum!!!Shalun70: ↑02 Aug 2023, 20:41 Diğer gönderilerinize baktım. Ayrıca eşinizle boşanıp boşanmadığınızı da anlayamıyorum? Hayal kurmayı seviyorsunuz anlaşılan.
Bu olaya gelince, eşinizden boşanmanızı tavsiye ederim çünkü fiziksel ihanetten daha kötü bir şey yaptınız, ona zihinsel olarak ihanet ettiniz. İlişkinizin geleceği yok, eğer mutlu olmak istiyorsanız kötü ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlayın... Ya da acı çekin ve ağlamayın!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bu hafta sonu çocuklarınızı Hayvanat Bahçesi’ne götürünİtaatkar çocuk: ↑02 Aug 2023, 20:56. Evet eşimden boşandım ama şu anda medeni bir evlilik yaşıyoruz. Ve senin söylediğin şeye benziyor. Ama bir şey var çocuklar. Buna nasıl tepki verecekler? Bunu çok seviyorum!!!Shalun70: ↑02 Aug 2023, 20:41 Diğer yayınlarınıza baktım. Ayrıca eşinizle boşanıp boşanmadığınızı da anlayamıyorum? Hayal kurmayı seviyorsunuz anlaşılan.
Bu olaya gelince, eşinizden boşanmanızı tavsiye ederim çünkü fiziksel ihanetten daha kötü bir şey yaptınız, ona zihinsel olarak ihanet ettiniz. İlişkinizin geleceği yok, eğer mutlu olmak istiyorsanız kötü ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlayın... Ya da acı çekin ve ağlamayın!
-
- Nirvana’dayım
Herhangi bir psikoloğa sorun, çocuklar için mutlu ebeveynleri görmek, birlikte yaşamak zorunda kalan ebeveynlerden çok daha önemlidir. Bu beni ilgilendirmez, kendiniz karar verin çünkü bu sizin hayatınız ama yine de bir karar vermenizi tavsiye ederim. Bununla... Kendinize, eşinize, çocuklarınıza zarar vermeyeceksiniz... Tam tersine herkesi mutlu edeceksiniz.İtaatkar çocuk: ↑02 Aug 2023, 20:56 . Evet eşimden boşandım ama şu anda medeni bir evlilik yaşıyoruz. Ve senin söylediğin şeye benziyor. Ama bir şey var çocuklar. Buna nasıl tepki verecekler? Sizi çok seviyorum!!!
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- İtaatkar çocuk
-
Автор темыİtaatkar çocuk
- Flört etmek
Shalun70, Teşekkür ederiz. Bir şeye karar vereceğim.
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi: Shalun70, buna rağmen bu çok , çok zor.
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi: Shalun70, buna rağmen bu çok , çok zor.
- These users thanked the author İtaatkar çocuk for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Senin için daha kolay olmalı! Zor tavsiye verin dışarıdan bakıldığında, durumu tüm nüanslarıyla bilmiyorsanız, ayrıca tavsiyenizin manevi yükünü de üstlenmek zorunda kalırsınız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
İtaatkar çocuk, eğer artık sivili sevmiyorsan ( eski ) karınız ve ayrıldığınız düşüncesi bile acı hissetmiyorsunuz - sadece dağıtın, hepsi bu. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve yanınızda iyi hisseden biriyle karşılaşırsanız şansınızı boşa harcamayın. Peki çocuklar, peki ya çocuklar? İletişim kurarsanız onlara her şeyi açıklayın. Bunun hayatta olduğunu anlayacaklarını düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 813 Views
-
Last post by Dioskurlar
-
- 9 Replies