Lanet bir ağa yakalandım
-
Автор темыGöğüsler beni heyecanlandırıyor
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Lanet bir ağa yakalandım
Bir keresinde üniversitede bir laboratuvar asistanına yardım etmiştim
İkinci sınıftaydım, o da yaklaşık 23-24 yaşlarındaydı. ve benden bazı klasörleri binadan başka bir binaya taşımasına yardım etmemi istediler, orası 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir
eh, onu taşıdık ama hava soğuktu ve o da içeri girip ayakkabılarımı değiştirelim dedi , istiyorum, yakınlarda yaşıyorum. sonunda kalktık ve hala çok zaman vardı ve çay içmeyi teklif etti
dar bir ceketi vardı ve yanlışlıkla sık sık göğüslerine baktım) fark etti ve içmem gerektiğini söyledi Utanma, ama külotumun düğmelerini çöz ve ona penisimi göster
Ben yenildim ve itaatkar bir şekilde yaptım
Sonunda bana emir verebileceğini anladı ve sonunda ayağa kalktım dizleri çıplak ve sutyenle ona doğru çekildi. Bu sırada telefonuyla beni videoya çekmeye ve bana her türlü müstehcen şeyi söyletmeye başladı. Şimdi gülüyor ve videoyu sınıf arkadaşlarıma göstereceğini söylüyor
İkinci sınıftaydım, o da yaklaşık 23-24 yaşlarındaydı. ve benden bazı klasörleri binadan başka bir binaya taşımasına yardım etmemi istediler, orası 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir
eh, onu taşıdık ama hava soğuktu ve o da içeri girip ayakkabılarımı değiştirelim dedi , istiyorum, yakınlarda yaşıyorum. sonunda kalktık ve hala çok zaman vardı ve çay içmeyi teklif etti
dar bir ceketi vardı ve yanlışlıkla sık sık göğüslerine baktım) fark etti ve içmem gerektiğini söyledi Utanma, ama külotumun düğmelerini çöz ve ona penisimi göster
Sonunda bana emir verebileceğini anladı ve sonunda ayağa kalktım dizleri çıplak ve sutyenle ona doğru çekildi. Bu sırada telefonuyla beni videoya çekmeye ve bana her türlü müstehcen şeyi söyletmeye başladı. Şimdi gülüyor ve videoyu sınıf arkadaşlarıma göstereceğini söylüyor
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post (total 3):
- Sibiryak89, SeksÇift, Vedmedic
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Re: Lanet bir ağa yakalandım
Eğer iyi bir sikin varsa, üniversitenin kahramanı olacaksın! Ücretsiz reklam! Kullan onu!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Sergey Arı, SergeiKa, Vedmedic, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Korkma, bütün kızlar gizlice iyi bir sik ister ve ararlar ve başkası değil de bir tane alırlarsa mutlu olurlar. Bu nedenle endişelenecek bir şey yok.
- These users thanked the author Altı for the post (total 3):
- Sibiryak89, Anastasya, Sergey Arı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Ona tek bir cümle söylersen, şantaj yaparsan enstitüden atılırsın, yoksa yalakalık
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 5):
- Anastasya, Sergey Arı, frenk, Nandandaar, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
başlık fena olmasa da bunlar ne biçim ağlar. bu bir macera. siktir et onu. o zaman bana söyleyeceksin
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 4):
- Sergey Arı, frenk, Sibiryak89, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Bence onun onu sikmesindense onun onu sikmeyi tercih edeceğini düşünüyorum!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
- Diğerleri_p, geniş kalçalı adam, Sergey Arı, Anastasya, Alex10rus, Legolar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
En çok şu ifadeyi beğendim: yanlışlıkla göğüslerine bakmak)))) Ama diğer yandan, eğer sikinizde her şey yolundaysa, bırakın size göstersin ve sonra tüm sınıf arkadaşlarınızı becersin. Dokunma ona, sonra kendini sana asmaya başlayacak)
- These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 4):
- Sergey Arı, frenk, SergeiKa, Anastasya
-
- Oral stimülasyon
Evet, bakmam tesadüf değildi) ama üçüncü beden bluzdan dışarı çıkıyor - doğa bunun bedelini ödüyor) Üzerinde bir sikim var, bu yüzden ona karşı koyamayacağım..) istiyorum devamı var mı) yarın ona soracağım)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
O halde bekliyoruz hikayenin devamı. Cesur ol ve sana iyi şanslar!Göğüslerden tahrik oluyorum: ↑27 Dec 2021, 01:15 Bakmam tesadüf değildi) ama üçüncü beden bluzdan dışarı çıkıyor - doğa bunun bedelini ödüyor) Ona bir sikim var, yani Ona karşı koyamayacağım..) Devamını istiyorum) Yarın orada olacağım sor)

-
- Oral stimülasyon
Planladığım gibi, devamını istediğimi ve buna dayanamayacağımı söyledim, o da her şeyin filme alınması şartını sundu. Bilmiyorum, suçlayıcı bir sürü delili olacak) ama zaten elinde var, bu yüzden muhtemelen aynı fikirdeyim)
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Oral stimülasyon
ayrıca bana külotumu çıkarıp geri vermemi söyledi. Böylece üniversitede bütün gün daha heyecanlı olacağım. Ve aslında, sadece kot pantolonla bir çiftin üzerinde oturuyorum ve aletim dışarı çıkıyor ve kelimenin tam anlamıyla arzudan titriyorum
Raporu bilmiyorum çünkü o Yüzüyle ateş edeceğim, parlamak istemem) Hiçbir zaman model olmadım ama o da bu şekilde kabul etti)
ayrıca bana külotumu çıkarıp geri vermemi söyledi. Böylece üniversitede bütün gün daha heyecanlı olacağım. Ve aslında, sadece kot pantolonla bir çiftin üzerinde oturuyorum ve aletim dışarı çıkıyor ve kelimenin tam anlamıyla arzudan titriyorum
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Derslerden sonra beni aradı ve evine gittik. Artık ona her zaman külotsuz gitmem gerektiğini söyledi. Vardığımızda beni soyundurdu, karşıma oturdu, telefondaki kamerayı açtı ve tekrar dizlerimin üzerinde mastürbasyon yapmamı, kamera karşısında inlememi ve Victoria Olegovna ve Irina Vladimirovna’nın isimlerini söylememi söyledi (bunlar iki bölümden öğretmenler, 40 yaşlarındalar, kız arkadaşım) Geldim ve o benim özgür olduğumu söyledi ama onu oral seks yapmaya ikna ettim. sulu kedi, onu sevdim
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fedor36
-
- Oral stimülasyon
Bugün, yaklaşan Yeni Yıl şerefine, bir parça strapon aldım) bana bir video gönderdi, şimdi tatillerde mastürbasyon yapacak bir şeyim olacak)
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Eğer derlerse, size bir video (fotoğraf) gösteren bir fotoğrafçım var, penisi kendisi görmek istedi diyebilirsiniz.
Kamera olmadan kendini okşamasını ve onun karşısında olmanızı önerin. , sorabilirsin, istemiyorum
advertisement, sana oral seks yapmaya hazırım ama sen göstermiyorsun, oral seksten sonra belli olacak ya da olmayacak, umrumda değil, aksi takdirde ,
senin sevgisinden boşalacak, sana alışacak, bu da bir artı
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Laboratuvar asistanı hakkında, Instagram’da birini tanıyordum, patronu gençti, lezbiyen olduklarından şüphelenmiştim ama bilmiyordum kesin olarak biliyorum, her ne kadar ikisi de sırayla derse girse ve harika olsa da, ikisi de sınıfa geldi
ikisi de 6 ay oldu zaten
Kamera olmadan kendini okşamasını ve onun karşısında olmanızı önerin. , sorabilirsin, istemiyorum
advertisement, sana oral seks yapmaya hazırım ama sen göstermiyorsun, oral seksten sonra belli olacak ya da olmayacak, umrumda değil, aksi takdirde ,
senin sevgisinden boşalacak, sana alışacak, bu da bir artı
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Laboratuvar asistanı hakkında, Instagram’da birini tanıyordum, patronu gençti, lezbiyen olduklarından şüphelenmiştim ama bilmiyordum kesin olarak biliyorum, her ne kadar ikisi de sırayla derse girse ve harika olsa da, ikisi de sınıfa geldi
ikisi de 6 ay oldu zaten

-
- Oral stimülasyon
Dün beni aradı ve gelmemi söyledi. Onun yanında video için çağırdığım iki öğretmen daha vardı orada. Sonuç olarak, içtiler ve ben sadece kırmızı bir Yılbaşı şapkasıyla çıplak dolaştım ve herkese baktım. Ne yazık ki bana izin vermediler, sadece penisime dokundular ve onlar sarhoş bir şekilde çığlık atarken laboratuvar asistanı beni kayışla becerdi) öğretmekten korktukları için bunu filme çekmediler. İçlerinden biri göğüslerini yalamama izin verdi
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
Bunlar lanet ağlar mı? Peki, doğru tahmin etmedin. Fahişe ağları, annenizin bir fahişe olduğunu öğrendiğinizde ve bir arkadaşınızla birlikte her gün farklı erkeklerin onu nasıl siktiğini izlediğiniz zamandır. Bir adam yanınıza gelip, dün kardeşinin ve arkadaşlarının onu nasıl devirdiğini ve kendisinin de bunu başardığını anlattığında. Başka bir arkadaşım kız kardeşini gerçekten isteyip de yapamadığında ama benimkini becerdiğinde, onu onun önünde onu yalamaya zorladığında. Ve benzeri. Ve cennetin ağlarına düştün, yani kızların fahişesi olacaksın ama bu senin zevkin için, ömür boyu sikileceksin. Büyükbabanın hatırlayacak bir şeyi olacak
-
- Oral stimülasyon
Buharlar sırasında penisim bunun üzerinde nasıl duracak... Özellikle giymem yasak olan külot olmadan hissedeceğim)
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
mmm evet senin durumun zorGöğüslerden tahrik oluyorum: ↑04 Jan 2022, 12:20 buhar sırasında penisim bunun üzerinde nasıl duracak... Özellikle giymem yasak olan külot olmadan bunu hissedeceğim)
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Sorun tam olarak nedir? Karın ve çocukların var mı? Akranlarınız için normal reklamcılık)
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 1 month
Bir arkadaşınızı getirin ve bağladıktan sonra onu sikin
Kıçından
Ya da tüm kursu getirin....
Ve onları sertçe sikin
Kıçından
Ya da tüm kursu getirin....
Ve onları sertçe sikin
- These users thanked the author Vasyavasılacak for the post:
- Urallarda
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: aseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 6 months
Harika bir hikaye elbette, ama bana gerçek gibi gelmiyor) üzgünüm, belki yanılıyorum, ama çok güzel)
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 4 months
Ben zaten herkese gösterdim, böyle bir hazineyi ellerinde tutmamalılar. Ama seni tacizle suçlamayacaklar.Konu yazarı
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Heyecanlanıyorum
Heyecanlanıyorum
Yakalandım kahrolası bir ağ
nMesaj 25 Aralık 2021, 16:44
Üniversitede bir kez bir laboratuvar asistanına yardım ettim
İkinci yılımdayım ve o yaklaşık 23-24. ve benden bazı klasörleri binadan başka bir binaya taşımasına yardım etmemi istediler, orası 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir
dar bir ceketi vardı ve yanlışlıkla sık sık göğüslerine baktım) fark etti ve içmemem gerektiğini söyledi Utanma ama külotumun düğmelerini çöz ve ona penisimi göster
Sonunda bana emir verebileceğini anladı ve sonunda çıplak dizlerimin üzerinde durdum ve sutyeniyle ona doğru mastürbasyon yaptı. Bu sırada telefonuyla beni videoya çekmeye ve bana her türlü müstehcen şeyi söyletmeye başladı. Şimdi gülüyor ve videoyu sınıf arkadaşlarıma göstereceğini söylüyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-