Kadınlardaki “iyileşmeler” hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыDidudo
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Kadınlardaki “iyileşmeler” hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soru erkeklere yöneliktir.
Sorunun özü şu:
Dudakları büyütmüş, kirpiklerini uzatmış, büyük tırnaklarla manikür yapmış, vücudunun farklı yerlerine dolgu yapmış gibi “iyileşmeler” yaşayan kızları ciddiye almıyorum. vücut vb. Güzelleri de var ama böyle bir yükseltmeyi güzel bir şey olarak algılayamıyorum. Bir kadının doğal güzelliğinden hoşlanırım. Tek seferlik bir toplantı için böyle bir kişiyle tanışabilirsiniz, ancak bir kız arkadaş veya eş olarak kesinlikle tanışamazsınız. Bu benim kişisel tavrım.
Bu konuda ne düşünüyorsun? Elbette birisi bundan hoşlanıyor, o zaman neden?
Sorunun özü şu:
Dudakları büyütmüş, kirpiklerini uzatmış, büyük tırnaklarla manikür yapmış, vücudunun farklı yerlerine dolgu yapmış gibi “iyileşmeler” yaşayan kızları ciddiye almıyorum. vücut vb. Güzelleri de var ama böyle bir yükseltmeyi güzel bir şey olarak algılayamıyorum. Bir kadının doğal güzelliğinden hoşlanırım. Tek seferlik bir toplantı için böyle bir kişiyle tanışabilirsiniz, ancak bir kız arkadaş veya eş olarak kesinlikle tanışamazsınız. Bu benim kişisel tavrım.
Bu konuda ne düşünüyorsun? Elbette birisi bundan hoşlanıyor, o zaman neden?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Kadınlardaki “iyileşmeler” hakkında ne düşünüyorsunuz?
asıl mesele kendini kaptırmamak ve fanatizm olmadan, aksi takdirde güzelliğe yapılan bu vurgu komik veya korkutucu hale gelir
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Didudo, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Asgari ödenek. Plastik cerrahi yalnızca doğadan veya yaralanmalardan kaynaklanan bazı belirli sorunları düzeltiyorsanız: çarpık/büyük/çirkin bir burun, bir memenin diğerinden çok fazla farklı olması, derinin yangında yanması vb.
-
Автор темыDidudo
- Penetrasyon
Güneşli sahillerden birinde gençliklerinde yükseltmeyi abartmış yaşlı kadınları gözlemledim. Üzgün görünüyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 1 month
Ah, pek çok erkek, bakımlı kızların ağzından salya akıtırken, doğal güzellik hakkında bir şeyler bağırıyor. Güzelce "yapılmış" bir kızı "doğal" olandan ayıramayacağınızdan %100 eminim. ve eminim ki herkes olmayabilir ama çoğu kişi bunu "yapılmış" olarak seçer

- These users thanked the author İzumi for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Avrupa, Devam etmek
-
Автор темыDidudo
- Penetrasyon
Eğer yapılırsa bu kadar iyi ve profesyonel, farkı anlayamıyorum))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months

Ve belki önyargılı bir görüş, ama ayar Tutulmuş kadınlar ve periler kendilerini çok kaptırmışlar... erkekler için her şeyi kendilerine bağlıyorlar.
yapay göğüsleri seçer hemen görünür, özellikle birden fazla boyuta ulaşırsa.. ve dudaklar her zaman fark edilir, çünkü biraz ihtiyaçları yok, mantı yapmaları gerekiyor

Ve belki önyargılı bir görüş, ama ayar Tutulmuş kadınlar ve periler kendilerini çok kaptırmışlar... erkekler için her şeyi kendilerine bağlıyorlar.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Didudo, Zorba Carrie
-
Автор темыDidudo
- Penetrasyon
Çok fazla şey oluyor. Tanıdıklarım arasında bir süredir “dönüşümünü” gözlemlediğim kadınlar var. Önce dudaklar, sonra dolgular, enjeksiyonlar vb. vesaire. Yüzün maskeye dönüşmesi ve bireyselliğin silinmesiyle sona erer. Sonra hepsi +/- görünüşte aynı görünüyor.
- These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
- Fargal94, Devam etmek
-
- Penetrasyon
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yapılanlar var dudaklar normaldir, farkı anlayamazsınız ve bu sadece kızın güzelliğini vurgular.
büyük olasılıkla önyargılı) neden sadece erkekler için
Tüm bunları kendin için yapabilirsin, birileri komplekslerden bu şekilde kurtulur. birçok farklı durum var. ve sıradan ev hanımları, anneler de göğüs yapar)
Ben de pancar çorbasını sevmiyorum, ama bazen öncesine/sonrasına bakarsınız ve ustanın ne kadar altın ellere sahip olduğuna şaşırırsınız
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Didudo, dolgular genellikle tehlikelidir.
büyük olasılıkla önyargılı) neden sadece erkekler için
Ben de pancar çorbasını sevmiyorum, ama bazen öncesine/sonrasına bakarsınız ve ustanın ne kadar altın ellere sahip olduğuna şaşırırsınız
- These users thanked the author İzumi for the post (total 2):
- Didudo, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Çünkü erkekler için.. gerçekten 5 numara göğüslere ve mantı gibi dudaklara ihtiyacınız var mı?
Bunu erkekler için yapıyorlar Bir kusur olduğunda kendileri Bazı insanlar dıştakini çıkarmak isterler ve genellikle etki o kadar fark edilmez. Bu operasyonlar hakkında yazmıyorum.
Eh, sıradan ev hanımları bunu yapmaz elbette... parası olan hanımlar yine de fırsatlarla yapın, çünkü . tüm bu operasyonlar ucuz değil.Izumi: ↑06 Aug 2023, 14:55 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , normal yapılan dudaklar var, farkı anlayamıyorsunuz ve bu sadece kızın güzelliğini ön plana çıkarıyor.
büyük olasılıkla önyargılı) neden sadece erkekler içinTüm bunları kendin için yapabilirsin, birileri komplekslerden bu şekilde kurtulur. birçok farklı durum var. ve sıradan ev hanımları, anneler de göğüs yapar)
Çünkü erkekler için.. gerçekten 5 numara göğüslere ve mantı gibi dudaklara ihtiyacınız var mı?
Bunu erkekler için yapıyorlar Bir kusur olduğunda kendileri Bazı insanlar dıştakini çıkarmak isterler ve genellikle etki o kadar fark edilmez. Bu operasyonlar hakkında yazmıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Yakınlarda doğal bir kadın varsa nasıl böyle bir seçim yapılabilir bilmiyorum.
Bu nasıl bir krinzhatina◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑06 Aug 2023, 15:48 Çünkü erkekler için gerçekten 5 beden memelere ve mantı gibi dudaklara mı ihtiyacınız var?

Yakınlarda doğal bir kadın varsa nasıl böyle bir seçim yapılabilir bilmiyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Didudo, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Penetrasyon
I’ Vücudun deformasyonundan ve birçok ilaca karşı olmasından bahsetmiyorum.
ama eğer istersen neden kendine daha büyük dudaklar ve göğüsler yapamadığın önemli değil. Gerçekten herkes bunu erkekleri memnun etmek için mi yapıyor? 🥹🥹🥹
-
- Nirvana’dayım
Ya da kendileri gibi dar görüşlü olanlar arasında kıskançlık uyandırmak için.
neden.. amaç? Fotoğraflarını kendileri için mi Instagram’da paylaşıyorlar?Izumi: ↑06 Aug 2023, 16:05nAyrıca vücut deformasyonu ve birçok ilaca karşı değilim.
ama eğer istersen neden kendine daha büyük dudaklar ve göğüsler yapamadığın önemli değil. Gerçekten herkes bunu erkekleri memnun etmek için mi yapıyor? 🥹🥹🥹◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑06 Aug 2023, 15:48 Çünkü erkekler için
Ya da kendileri gibi dar görüşlü olanlar arasında kıskançlık uyandırmak için.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Eğer fark edilmiyorsa iyileştirme doğru demektir. Bu sadece bir zevk ve moda meselesi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Bakımlı ve bakımlı olmak hâlâ farklı kavramlardır. Evet ve ne yapıldığını ayırt etmek mümkün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
))) Ahah, belki seni güldürmek ya da korkutmak istediler?))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 11 months
Bundan hoşlanmıyorum. Sosyal ağlarda o kadar çok fotoğrafa baktım ki herkesin dudakları sanki arılar tarafından ısırılmış gibi görünüyordu. Kadınlar azla yetinemezler. Arttırma şansınız varsa 2-3-4 kat artırıyorlar. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Berbat görünüyor.
Yapılan göğüsler de hemen fark ediliyor. Doğal görünmüyor. Ayrıca göğüs uçları genellikle yukarı kaldırılır.
Tıbbi nedenlerden dolayı buna izin veriyorum.
Ve yapay olandansa 0,5 beden olması daha iyidir.
Yapılan göğüsler de hemen fark ediliyor. Doğal görünmüyor. Ayrıca göğüs uçları genellikle yukarı kaldırılır.
Tıbbi nedenlerden dolayı buna izin veriyorum.
Ve yapay olandansa 0,5 beden olması daha iyidir.
-
- Penetrasyon
Yönetici, genelleme yaptım, işin özü hala aynı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Izumi, sana katılıyorum. Estetik cerrahi yapıldığında (ne olursa olsun: dudaklar, göğüsler, cinsel organlar...), o zaman her şey sağduyuya bağlıdır. Sonuç uyumlu olmalıdır. Ve oldukça doğal. Öyle ki adam, hanımının kendini geliştirdiğini tahmin bile etmesin...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 11 months
+ Her şey ölçülü olmalı. Güzel tırnaklar elbette iyidir, ancak yarım metre uzunluğunda ve uçları keskin değilse bu geçerli değildir. Belki bende bir sorun var ama dudaklar, yüzün yarısındaki kirpikler ve popo gibi tüm bu değişiklikler Çin’den önce hiç ilgimi çekmemişti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Orientation: biseksüel
Her şey dozla ilgili, ah, orantı duygusu.
Hafifçe kaldırılmış ve silikonla doldurulmuş göğüsler güzelleşiyor, ancak aşırı doldurulmuş göğüsler veya dudaklar çirkinleşiyor, bu da benim kişisel olarak mide bulantısına ve kusmaya neden oluyor.
Yanlardan ve belden alınan yağlar görünürlüğü artırır, ancak bunun egzersiz ve ölçülü beslenme yoluyla sağlanması daha iyidir. Bir kadının karnı da tıpkı erkeğinki gibi düz olmalıdır. Sarkık karınlar kendi içinde güzel değildir, ayrıca tam seksi, erkek penisinin kadına derinlemesine nüfuz etmesini engellerler. Hamile kadınların karınlarıyla karıştırılmamalı, seks beni deli ediyor.
Diş hekimliğinin gelişmediğini düşünün. Ve zaten 40 yaşında olan insanlar yıpranmış, dişsiz yaşlı adamlara dönüşecekti. Ama kendimiz için daha büyük dişler takmıyoruz, bizi rahat ettirecek ve güzelleştirecek olanları takıyoruz. Aynı şey diğer organlar için de yapılmalıdır: Bir kadının göğüsleri büyük olmamalı, güzel olmalı ve dudakları da olmalıdır. Erkeğin penisi çok büyük olmamalı ama eşinin vücuduna uygun olmalıdır. Her şey ölçülü olarak iyidir. Bunun gibi bir şey.
Hafifçe kaldırılmış ve silikonla doldurulmuş göğüsler güzelleşiyor, ancak aşırı doldurulmuş göğüsler veya dudaklar çirkinleşiyor, bu da benim kişisel olarak mide bulantısına ve kusmaya neden oluyor.
Yanlardan ve belden alınan yağlar görünürlüğü artırır, ancak bunun egzersiz ve ölçülü beslenme yoluyla sağlanması daha iyidir. Bir kadının karnı da tıpkı erkeğinki gibi düz olmalıdır. Sarkık karınlar kendi içinde güzel değildir, ayrıca tam seksi, erkek penisinin kadına derinlemesine nüfuz etmesini engellerler. Hamile kadınların karınlarıyla karıştırılmamalı, seks beni deli ediyor.
Diş hekimliğinin gelişmediğini düşünün. Ve zaten 40 yaşında olan insanlar yıpranmış, dişsiz yaşlı adamlara dönüşecekti. Ama kendimiz için daha büyük dişler takmıyoruz, bizi rahat ettirecek ve güzelleştirecek olanları takıyoruz. Aynı şey diğer organlar için de yapılmalıdır: Bir kadının göğüsleri büyük olmamalı, güzel olmalı ve dudakları da olmalıdır. Erkeğin penisi çok büyük olmamalı ama eşinin vücuduna uygun olmalıdır. Her şey ölçülü olarak iyidir. Bunun gibi bir şey.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- Hafta sonu
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Güzelliğin gerçekten vurgulanması umurumda değil. Ama bunu nadiren gördüm. Temelde kızlar aşırıya kaçarlar ve kendileri için bir şeyi arttırdıklarında duramazlar. Mümkün olduğu kadar çok şey yapmak istiyorlar (ister dudaklar ister göğüsler olsun). Ama bana göre, daha fazlası daha iyi anlamına gelmiyor. Genelde büyük göğüslere dayanamıyorum... Göğüsler ancak hiç yokmuş gibi göründüğünde büyütülmeli) Ve ikisi de çok güzel göğüsler...
- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- Truwor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Bunun nedeni, görünüşlerinin, diyelim ki, doğrudan iddialı olan insanlar tarafından iyileştirilmesidir. İyi plastik doğaldan ayırt edilemez
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
-