Tatlıları çeşitlendirmeye karar verdik, çilek aromalı krem ​​şanti aldık (mesela...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
Tatlıları çeşitlendirmeye karar verdik, çilek aromalı krem ​​şanti aldık (mesela...

Post by Anonim »

Tatlıları çeşitlendirmeye karar verdik, çilek aromalı çırpılmış krema aldık (daha sonra çok tatlı olduğu ortaya çıktı)). Ve şimdi erkeğim savaşa hazır, penisini ağzımdan ayıran şeyi çekiyorum. İşte o, sallanıyor, harekete çağırıyor ve ben onu bekletmiyorum, sıcak çilekli bir penis ağzıma doldu, nefes almama izin vermiyor, mümkün olduğu kadar derine daldırıp krema ekliyorum, zevk verdiğimi hissettim değil sadece kendime ama aynı zamanda ona da. Zevk inlemeleri bundan şüphe etmeyi imkansız hale getirdi. Doruğa ulaştığında bir damla bile dökmeden ağzına geldi ve her şeyi yuttu. Eliyle başımı kaldırıp burnumu öptü. Ertesi gün bir arkadaşım gelip kalan kremayı ezdi ve içtenlikle onun sözlerine gülümsememi anlamadı: - Mmmmm, ne kadar lezzetli.
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Krem şanti
    by lanaaas341 » » in Erkekler ve erkekler için sorular
    17 Replies
    653 Views
    Last post by Sanek
  • Eşim ve ben MFM’yi genç bir adamla denemeye karar verdik.
    by Guest » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    64 Replies
    31377 Views
    Last post by ENG5001
  • Bir erkekle seks yapmaya karar verdik. Her şey harika görünüyor (hatta çok iyi), ama bana pahalıya mal oldu...
    by Guest » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    14 Replies
    4516 Views
    Last post by Areson
  • Bir arkadaşımla vakit geçiriyorduk ve bir test yapmaya karar verdik...
    by Anonim » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    1 Replies
    1986 Views
    Last post by Piero
  • MFMJ. Eşimle biseks yapmaya karar verdik.
    by Himi » » in Biseksüellik
    13 Replies
    2120 Views
    Last post by Esinti

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”