MFMJ. Eşimle biseks yapmaya karar verdik.
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
MFMJ. Eşimle biseks yapmaya karar verdik.
Beni okuyan herkes mzhm ile zhmzh arasında toplantılar yaptığımızı zaten biliyor. MFM ile her şey açıksa, o zaman FFM ile eş biseksle ilgilenmeye başladı. Oturduk, tartıştık ve onun da M+M cinsiyetine bakıp onu F+F ile birleştirmek istediğine karar verdik. Uygun bir erkek bulmanın bir kadından daha zor olduğu ortaya çıktığı için bunun nasıl ayarlanacağı henüz tam olarak belli değil. Reklama yanıt veren herkes ya yaşlı, ya şişman, hatta daha kötüsü, hepsi bir arada.
Kısacası bakacağız.
Kısacası bakacağız.
- These users thanked the author Himi for the post (total 3):
- seksforumu_, Pol66, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Yanıt: MZHMZH. Eşimle biseks yapmaya karar verdik.
Evet, seks için iyi bir çift bulmak her ikisi de biseksüelse sorun olur, toplamın 20-30’u kadardır ama yine de mümkün
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 4 months
Uygun bir erkek bulmanın zor olduğuna tamamen katılıyorum)
- These users thanked the author Üzgünüm for the post (total 2):
- Dmitry Salonin, Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 1 month
Ne tür bir m olacağı senin için ne fark eder?Himi: ↑04 Apr 2024, 14:57 Beni okuyan herkes mzhm ile zhmzh arasında toplantılar yaptığımızı zaten biliyor. MFM ile her şey açıksa, o zaman FFM ile eş biseksle ilgilenmeye başladı. Oturduk, tartıştık ve onun da M+M cinsiyetine bakıp onu F+F ile birleştirmek istediğine karar verdik. Uygun bir erkek bulmanın bir kadından daha zor olduğu ortaya çıktığı için bunun nasıl ayarlanacağı henüz tam olarak belli değil. Reklama yanıt veren herkes ya yaşlı, ya şişman, hatta daha kötüsü, hepsi bir arada.
Kısacası bakacağız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 1 month
Mzhmzh’ın erkeklerin eş değiştirdiği ve hala mm’nin olmadığı zaman olduğunu sanıyordum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
Kadınların, kocalarının erkekler gibi seks yapmasını düşünmeyi bıraktıktan sonra bir konuyla karşılaştık. Onun gözünde süpürgeliğin altına düşeceksin. Ah, bunu başlatmamalıydın!Himi: ↑04 Apr 2024, 14:57 Beni okuyan herkes mzhm ile zhmzh arasında toplantılar yaptığımızı zaten biliyor. MFM ile her şey açıksa, o zaman FFM ile eş biseksle ilgilenmeye başladı. Oturduk, tartıştık ve onun da M+M cinsiyetine bakıp onu F+F ile birleştirmek istediğine karar verdik. Uygun bir erkek bulmanın bir kadından daha zor olduğu ortaya çıktığı için bunun nasıl ayarlanacağı henüz tam olarak belli değil. Reklama yanıt veren herkes ya yaşlı, ya şişman, hatta daha da kötüsü, hepsi bir arada.
Kısacası araştıracağız.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Acı mı çekiyorsun? Henüz hayal kırıklığına uğradın mı?
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
red_fox, neden düşüyorum? Karım beni başka bir adamın kıçından sikerken izlemek istiyor ve başka bir kadınla takla atıyor. Her şeyin adil olduğunu düşünüyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
Himi,
Arkadaşım! Kafanda bir karışıklık var ve bi-seks arzuları var
Mesajından anladığım kadarıyla bir ibneyi sikmek istiyorsun, sonra da F’ye bak +F patlamış mısır ile. İlk soru pasif bir duyuruyla bir veya iki kez çözülür, ikincisi ise tamamen lezbiyen yönelimli bekar bayanların sayısının az olması nedeniyle çözülmesi ÇOK zordur. Ve bunlar ikili toplantılar DEĞİLDİR. Varsayılan olarak, bi=toplantılar hem E hem de K arasındaki karşılıklılıktır ve partnerlerin biseksüelliği heteroseksüelliğe ek olarak gelir. Onlar. Ortakların her türlü arzusunun rızası ile yerine getirilmesi mümkündür. Ancak o zaman siz ve karınız bundan keyif alacaksınız!!! :ayyy:
Arkadaşım! Kafanda bir karışıklık var ve bi-seks arzuları var

Mesajından anladığım kadarıyla bir ibneyi sikmek istiyorsun, sonra da F’ye bak +F patlamış mısır ile. İlk soru pasif bir duyuruyla bir veya iki kez çözülür, ikincisi ise tamamen lezbiyen yönelimli bekar bayanların sayısının az olması nedeniyle çözülmesi ÇOK zordur. Ve bunlar ikili toplantılar DEĞİLDİR. Varsayılan olarak, bi=toplantılar hem E hem de K arasındaki karşılıklılıktır ve partnerlerin biseksüelliği heteroseksüelliğe ek olarak gelir. Onlar. Ortakların her türlü arzusunun rızası ile yerine getirilmesi mümkündür. Ancak o zaman siz ve karınız bundan keyif alacaksınız!!! :ayyy:
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
Lanet küçük serçeler, muhtemelen sizin bilginiz ve anlayışınız olmasaydı bunu başaramazdık. Eğitim faaliyetlerine daha sık katılmalısınız. Alaycılık!
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
ben olmadan ve benim gibi 152 danışman olmadan da başa çıkabilirsin.... Hatta sana tüm kalbimle iyi şanslar diliyorum!!!
Eğer saçma sapan mesajlar yüzünden sinirlenmeyeceksen neden bu konuyu gündeme getiriyorsun? :bilinmiyor:
Eğer saçma sapan mesajlar yüzünden sinirlenmeyeceksen neden bu konuyu gündeme getiriyorsun? :bilinmiyor:
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 2 months
Evet, artık onu saymıyor çünkü kıçının nasıl parçalandığını görmek istiyor İngiliz bayrağı))))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 3 months
red_fox: ↑04 Apr 2024, 18:38Kadınların, kocalarının erkekler gibi seks yapmasını düşünmeyi bıraktıktan sonra bir konuyla karşılaştık. Onun gözünde süpürgeliğin altına düşeceksin. Ah, bunu başlatmamalıydın!Beni okuyan herkes mzhm ve zhmzh arasında toplantılar yaptığımızı zaten biliyor. MFM ile her şey açıksa, o zaman FFM ile eş biseksle ilgilenmeye başladı. Oturduk, tartıştık ve onun da M+M cinsiyetine bakıp onu F+F ile birleştirmek istediğine karar verdik. Uygun bir erkek bulmanın bir kadından daha zor olduğu ortaya çıktığı için bunun nasıl ayarlanacağı henüz tam olarak belli değil. Reklama yanıt veren herkes ya yaşlı, ya şişman, hatta daha da kötüsü, hepsi bir arada.
Kısacası araştıracağız.
[/quoteHer şey karı koca arasındaki etkileşime bağlı!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 4388 Views
-
Last post by Areson
-
- 1 Replies