[url=https://postimg.cc/CBwtqZ2V][img]https://i.postimg.cc/LXPMGLBh/IMG-20230630-235049-245.jpg[/img][/url] 👸 Победительницей «Мисс Москва 2023» стала 25-летняя модель из Саратова Ангелина Бреженская.
Посоревноваться за звание «Мисс Москва» могли претендентки со всей страны. Или я чего-то не понимаю 🤔 или опять на асфальте в лыжи обулся 🤔
Saratovlu olabilir ama ömrünün yarısını Moskova’da geçirdi.
Görünüm elbette mükemmel. Çok ideal... fazla ideal. Bu gerçekten iğrenç Ben daha insani bir görünüme oy verirdim. Ama görünüşe göre jüri bir oyuncak bebek yarışmasından getirilmiş.
Saratovlu olabilir ama ömrünün yarısını Moskova’da geçirdi. Görünüm elbette mükemmel. Çok ideal... fazla ideal. Bu gerçekten iğrenç :-D Ben daha insani bir görünüme oy verirdim. Ama görünüşe göre jüri bir oyuncak bebek yarışmasından getirilmiş.
|_retko_|: ↑01 Jul 2023, 08:17
Görünüm elbette mükemmel. Çok ideal... fazla ideal. Bu gerçekten iğrenç Ben daha insani bir görünüme oy verirdim. Ama anlaşılan jüri bir oyuncak bebek yarışmasından dönmüş.
Uzun zamandır geniş bir kelime var - sıradan mukla Dolgun dudaklar bir zorunluluktur :wink:
[quote=|_retko_| post_id=221664 time=1688188670 user_id=19139] Görünüm elbette mükemmel. Çok ideal... fazla ideal. Bu gerçekten iğrenç :-D Ben daha insani bir görünüme oy verirdim. Ama anlaşılan jüri bir oyuncak bebek yarışmasından dönmüş. [/quote] Uzun zamandır geniş bir kelime var - sıradan mukla :daypyat: Dolgun dudaklar bir zorunluluktur :wink:
Ay’da yaşasa bile ikamet ettiği yerden bahsetmiyorum 🤔 Güzellikten bahsediyorum 🤔 yarışmasındaki kriterler 🤔 belki de sıranın sonundan itibaren ilk sırada 😁
Yılbaşı kadın büstü temalı bir fotoğraf yarışması duyuruyorum
Bu, Yeni Yıl temasıyla bir bağlantısı olan bir kadın göğsü fotoğrafı olmalıdır (çıplak olması gerekmez). nFotoğraf yarışmasına belirli...
Last post
Ödül fonu peçetelerin üzerinde kalacak ve BDT’nin her yerinde çöpe atılacak.
Ne kasvetli bir tahmin! Vızıltı!!! :grust:
Bu acı bir gerçek... Ancak çok fazla kullanıcı olmadığı ve herkes...
🔹 Lanet olsun şehir güzellik yarışmasının galibi. Elbette başlığın boyutunu Tanrı bilmiyor ama muhteşem görünüyor. Ve bu hikayedeki her şey mükemmel olurdu, eğer tam bir günlük olmasaydı. Oral seks...
Last post
Benzer bir durum da vardı: Başkentin opera binasının genç bir şarkıcısı! Heykelcik sadece bir peri masalı! Ve sırtını yukarı doğru bükmeden doğru şekilde eğiliyor. Balerinlerin yürüyüşü ve zarafeti...
Elastik kalçalı ve göğüslü MİNYATÜR GÜZELLİK!
28+ YAŞINDAN YETERLİ BİR ERKEĞİ ZİYARET ETMEYİ BEKLİYORUM
Seninle iç çamaşırı, tayt ve topuklu ayakkabılarla buluşacağım! Nazik SEX, tatlı CUNI, derin...