Lütfen bana 26 yaşında olduğumu, kızın ise 24 yaşında olduğunu söyle. Mesele şu ki, MFM seksini denemek istemiyor, ancak bu, birisinin onu benim önümde becermesi anlamında beni tahrik edecek. Hatta cinsiyetinin bir fotoğrafını bile ekliyorum. Belki forumda sizin gibi tecrübeli, bir zamanlar kız arkadaşınızı MFM’ye ikna eden insanlar vardır? Yani hiç içki içmiyor ama ara sıra benimle içebiliyor. Ama bir gerçek değil! Ama ben Bi-Pasifim, bir adam yanıma gelip ben ona vururken ona vurmak istedi, kıçıma vurduktan sonra bana vurmaya başladı ama o yine de onu reddetti. Ve benim Bi Pasif olduğumu biliyor, bana bağlanmak bile istemiyor. Her ne kadar kemerli bir askı bile satın almış olsam da! Nasıl ikna edilir, nasıl ikna edilir? 5 yıllık bir ilişkim var, gerçekten cinsiyet açısından çeşitlilik istiyorum..
Bu biraz farklı, mzhm açısından denemek için bu noktaları onunla tartıştım. Ve eğer öğrenmezsem beni aldatsın diye. Ama o bunu yapmayacağını söyledi, sadece bana tutunuyor, sence bu kadar sadık bir kız-eşim olduğu için şanslı mıyım?
MarlowGX: 08 Jun 2023, 14:11ir adam yanıma geldi ve ben onu becerirken ona asılmak istedi, kıçıma vurduktan sonra bana da vurmaya başladı ama kadın yine de onu reddetti
Yani onun seni çekiştirmesini izledi, sen de onu onun önünde mi çektin?
Yalnızca diyalog yardımcı olabilir. Ancak arzularınız hakkında açıkça ve utanmadan konuşsanız bile, o aynı fikirde olmayabilir. Neden? Evet, çünkü tüm insanlar farklıdır. Bazıları için üçlü seks herhangi bir partner kombinasyonunda kabul edilemez. Hatta bazıları için anal seks kesinlikle yasaktır. Bir kişi deneylere gitmek istemiyorsa, onu "zorlamanın" bir yolu yoktur.
Bir keresinde bir arkadaşımı TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna etmiştim. Seansı onun dairesinde yapmaya karar verdik. Geliyorum. Sohbet ettik. Çay içtik. Nerede, hangi pozisyonlarda...
Last post
Bir şekilde bir arkadaşımı TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna ettim. Anlaştık
Bana bir arkadaşının fotoğrafını e-postayla gönderebilirsin, her şey gizli kalacak.