Bir arkadaşını TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna etti

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir arkadaşını TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna etti

Unread post by Dokunma Sanatı »

Bir keresinde bir arkadaşımı TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna etmiştim. Seansı onun dairesinde yapmaya karar verdik. Geliyorum. Sohbet ettik. Çay içtik. Nerede, hangi pozisyonlarda oturacağını anlamaya başladılar. Biraz utangaçtı, soyundu, karnı aşağıya dönük olarak yatağa uzandı ve bir kitap aldı. Birkaç/üç fotoğraf çektim. Yan tarafına yatmasını istedi. İtaatkar bir şekilde arkasını döndü. Tekrar fotoğraf. Yatakta kameraya dönük oturmayı önerdi. İtaatkar bir kız gibi tüm isteklerimi yerine getiriyor, fotoğraf çekiyorum. Sonra yukarıdan bir açı yapmak istediğimi söylüyorum ama bunu yapmak için yatağın üzerinde durmam gerekiyor ve dışarıda giydiğim kot pantolonu giyiyorum. "Sorun nedir, kot pantolonunu çıkar" diyor. Kot pantolonumu çıkarıp kazakla kalırsam komik olacağını söylüyorum. O - O zaman kazağını çıkar. Ben de mayo, tişört ve kamerayla atladım. Sonra daha fazlasını istedim... Ve okuyucular artık şunu düşünecek: nihayet artık sekse geçecekler. Boşver... :wink: "daha fazla" - bu, bir tür kıvılcımın ortaya çıkmasını sağlamak anlamına geliyordu. Böylece sadece çıplak bir vücudun donuk çekimleri değil, bir tür enerji ortaya çıkıyor. Meme uçlarının öne çıkmasını, gözlerinde ışıltı olmasını, saçlarının dağılmasını istedim. Elbette buzdolabından buz küpleri getirebilirsiniz, böylece onları meme uçlarının etrafında hareket ettirebilir. Ama küp yoktu. Hadi diyorum amaca ulaşmak için ellerimi, daha doğrusu dilimi kullanıyorum. Kabul etti. Maalesef mesele sadece meme uçları ile sınırlı değil. Ellerim vücudunu okşamaya başladı. Heyecanlanmaya başladı. Burada! İşte burada! İşte Yaşayan Bir Model!...

Konudan ayrılacağım. Arkadaş bir tür profesyonel model değildi. Bu profesyoneller dışarıdan herhangi bir yardım almadan istenilen görüntüye ulaşabilirler. Ancak burada bazı tavizler vermek zorunda kaldık. Ancak :)

Aşağı sarkan ve bazı yerlerini gıdıklayan bir gömleğin içindeki bir kadını elleriyle okşamasına karşı değildi... Kesinlikle karşı değildi’ hoşuma gitmedi. Üstelik sırtım terliyordu ve tişörtüm vücuduma yapışıyordu. Bu yüzden gömleğimi çıkarmak zorunda kaldım. Hangi dakikada mayoyu çıkarmamı istediğini hatırlamıyorum. diye sordum ve çıkardım. Onun bu isteğine neyin sebep olduğunu bilmiyorum. Mayoların altındaki şey onu hiçbir şekilde ilgilendirmiyormuş gibi görünüyordu. Kesinlikle ona dokunmaya veya onunla başka bir şey yapmaya çalışmadı.
Tabii ki fotoğraf çekme sürecinden uzaklaştım ve başka bir sürece girdim... Çıplak, tanıdık olmayan bir vücudu okşamak çok büyüleyici. "Arkadaş" da etkinliğini göstermeye başladı. Nasıl yani? Onu unuttun mu? Belki bir yabancıyla temas kuracak kadar şanslı olur? Boyutu değişmeye başladı. Bunu fark ederek hanımı utandırmamaya karar verdim. Bir fotoğraf çekimi üzerinde anlaştık, başka hiçbir şey için değil. Neyse ki hızla geri çekildi. Tekrar açı seçmeye başladım. Yarım ereksiyon halindeki penisle odanın içinde dolaşmak. Elbette arkadaşım olanları gördü ama yorum yapmadı. O zaman en ilginç şey şuydu... Okuyucular hevesle şöyle diyecekler; peki, şimdi onların nasıl seks yaptıklarını okuyacağız ve video modunda tripod üzerinde duran bir kamera her şeyi gerçek zamanlı olarak filme alacak.
Biraz üzüleceğim. Benim için "ilginç" olan şu ki, birkaç dakika sonra çekim sürecine o kadar kapıldım ki "arkadaşım" ne benden ne de arkadaşımdan gereken ilgiyi göremediği için orada öylece asılı kaldı ve ben de unuttum. bir süre onun hakkında. Keşke bazı durumlarda ilginç açılar bulmaya çalışırken sandalyenin arkalığına yanlışlıkla zarar vermemek için onu korumak zorunda kalsaydım.
Bir noktada şunu düşündüm: Vay be. Küçük bir odada güzel, çıplak bir kadın var ve ben tamamen çıplağım ama penisim bu güzelliğe hiç tepki vermiyor.
Genel olarak oturum, çay ve sohbet molalarıyla birlikte birkaç saat sürdü. Çay içerken üzerimize bir kıyafet giymedik, çarşaflara sarılmadık.
Seansın sonucu, birkaç başarılı çekim ve harcanan harika zaman oldu. Daha sonra zaten evde bir grafik düzenleyicide çalışın. Sonuçlar bir arkadaşınıza gösteriliyor (e-postayla gönderilir). Ve internette fotoğraf yayınlaması için ısrarlı rıza talepleri.
çılgın 55
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 4 years 11 months
 Re: Bir arkadaşımı TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna ettim

Unread post by çılgın 55 »

Eh... Keşke buna izin verseydim!
Автор темы
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Dokunma Sanatı »

dzy55: 19 Dec 2022, 22:58 Eh... Keşke yapabilseydim!
Bu onunla ilk buluşmamdı ama sonuncusu değil :)
sergegg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by sergegg »

Dokunma Sanatı: 19 Dec 2022, 22:50 Bir şekilde bir arkadaşımı TFP’de çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna ettim. Anlaştık
Bana bir arkadaşının fotoğrafını e-postayla gönderebilirsin, her şey gizli kalacak.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”