Heteroseksüel bir erkeği eşcinsel sekse nasıl itersiniz?
-
Автор темыnmpsbishr
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 2 months
Heteroseksüel bir erkeği eşcinsel sekse nasıl itersiniz?
Ben eşcinselim, yönelimimi bilmeyen heteroseksüel bir arkadaşım var. Ve beni cinsel açıdan çok çekiyor. Bunu ona nazikçe ima etmeye çalıştım, ama o kesinlikle aşılmazdı. Zaten anlamıyormuş gibi davrandığını düşünmeye başlıyorum. Onu nasıl yatağa yatırabilirim? Ona uyku ilacı vb. vermek istemiyorum, bilincinin yerinde olması benim için önemli. Ve bundan sonra da bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Birbirimizi okuldan beri tanıyoruz ve çok yakınız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Heteroseksüel bir erkeği eşcinsel ilişkiye nasıl itersiniz?
nmpsbishr, belki de buna ihtiyacı yoktur, bu mavilik! Arkadaşını rahat bırak!!!
-
Автор темыnmpsbishr
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- En güçlü orgazm!
nmpsbishr, birincisi, o senin arkadaşın ve ikincisi Onu şımartacağınızdan ve hâlâ arkadaşınız olarak kalacağından şüpheliyim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Arkadaşın olmasına imkan yok, yoksa onun seçimine saygı duyarsın
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Wolffr, sptlh
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 11 months
nmpsbishr,
Benzer bir eşcinsel bul dostum, o gidene kadar sik onu ve adamı rahat bırak...
Benzer bir eşcinsel bul dostum, o gidene kadar sik onu ve adamı rahat bırak...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Öyle makul bir prensip var ki: sorma, söyleme. Devam edersen arkadaşlık yerine tiksinti alırsın. Birliğiniz tarafından hak edildi.
Last edited by Manfred on 06 Apr 2023, 14:25, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Deneyim ..2 saat!
..seni hemen
’e göndermeleri korkutucu değil mi?
..seni hemen

-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 9 months
Bunu asla söyleme! :lütfen: :lütfen: :lütfen:

-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Tam da bugünkü haberlerden! Umarım Michael beraat eder.
Virginia’da iki polis işten sonra bir barın önünde durdu. Her şey yolundaydı. Ve sonra içlerinden biri, Michael Rusk, diğerini, Çavuş Christopher Gibson’ı vurup öldürdü. Daha sonra 911’i aradı ve görevliye Gibson’ın onu kandırmaya çalışması nedeniyle bunu yapmak zorunda kaldığını açıkladı. Gerçekten.
Virginia’da iki polis işten sonra bir barın önünde durdu. Her şey yolundaydı. Ve sonra içlerinden biri, Michael Rusk, diğerini, Çavuş Christopher Gibson’ı vurup öldürdü. Daha sonra 911’i aradı ve görevliye Gibson’ın onu kandırmaya çalışması nedeniyle bunu yapmak zorunda kaldığını açıkladı. Gerçekten.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Eğer gerçekten eşcinselsen, onun ne renk olduğunu görmelisin. Ve eğer görmüyorsanız, o zaman alkol, alkol ve daha fazla alkol ve onu göğsünüze aldıktan sonra onu samimi bir sohbete itin ve tepkisini izleyin. Onu yatağa sürükleyecek olanın siz olmadığınız ortaya çıkabilir, ancak tam tersi...nmpsbishr: ↑06 Apr 2023, 12:19 Ben eşcinselim, yönelimimi bilmeyen heteroseksüel bir arkadaşım var. Ve beni cinsel açıdan çok çekiyor. Bunu ona nazikçe ima etmeye çalıştım, ama o kesinlikle aşılmazdı. Zaten anlamıyormuş gibi davrandığını düşünmeye başlıyorum. Onu nasıl yatağa yatırabilirim? Ona uyku ilacı vb. vermek istemiyorum, bilincinin yerinde olması benim için önemli. Ve bundan sonra da bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Birbirimizi okuldan beri tanıyoruz ve çok yakınız.
-
- En güçlü orgazm!
ve biraz alkol aldıktan sonra bir arkadaş, bir kılıçla bir as yapacağım ve hepsi bu, o zaman sadece bir pipet)))ekonomiya: ↑06 Apr 2023, 15:55 Peki, eğer gerçekten eşcinselsen, onun ne renk olduğunu görmelisin. Ve eğer görmüyorsanız, o zaman alkol, alkol ve daha fazla alkol ve onu göğsünüze aldıktan sonra onu samimi bir sohbete itin ve tepkisini izleyin. Onu yatağa sürükleyecek olanın sen olmadığın ortaya çıkabilir, tam tersi...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
ve bir miktar alkol içtikten sonra, bir arkadaş kılıçla bir as yapacak ve bu kadar, o zaman sadece bir pipet))
[/quote]
Onunla tartışmayın uzmanlar..bunu 100 kez yaptı!))))
[/quote]
Onunla tartışmayın uzmanlar..bunu 100 kez yaptı!))))

-
- En güçlü orgazm!
Ben bu konuda sıradan biriyim. :evet:

-
- Oral stimülasyon
nereden biliyorsun canım arkadaş mı?Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 16:23 Tamamen saçmalık, dışarıda siklerinden satın alabileceğin bir sürü gey var
-
- Orgazm!
Kişisel deneyimime dayanarak. Genel olarak bilmediğim şeyleri yargılamamaya çalışıyorum, size de aynısını yapmanızı tavsiye ederimekonomiya: ↑06 Apr 2023, 16:48nasıl biliyor musun dostum?Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 16:23 Bu tamamen saçmalık, dışarıda siklerinden satın alabileceğiniz bir sürü eşcinsel var
-
- Oral stimülasyon
Aynı cinsiyetten hayranlar ve kadınlar, bir erkeğin cinsel tercihlerini anında hesaplayabilen bir tür işaret ışığına sahiptir.
Üzgünüm, belirtmediniz - bir heteroseksüel ya da gey’in kişisel deneyimi...Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 17:00 Kişisel deneyime dayanmaktadır. Genel olarak, bilmediğim şeyleri yargılamamaya çalışıyorum, size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim
Aynı cinsiyetten hayranlar ve kadınlar, bir erkeğin cinsel tercihlerini anında hesaplayabilen bir tür işaret ışığına sahiptir.
-
- Orgazm!

nP. S.: her şey profilimde belirtiliyor
https://i.postimg.cc/gjsnS4c1/e6943ac8cf5aea23dab4f13b7eeff9a3.jpg
Evet, kahretsin, gözlük camındaki radar duruyor ve etrafta ibneler olduğunda titriyorekonomiya: ↑06 Apr 2023, 17:36Üzgünüm, belirtmediniz - bir heteroseksüel veya gey’in kişisel deneyimi...Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 17:00 Kişisel deneyimimden. Genel olarak, bilmediğim şeyleri yargılamamaya çalışıyorum, size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim
Eşcinsel cinsiyetten ve kadınlardan hoşlanan hayranlar, bir erkeğin cinsel tercihlerini anında hesaplayabilen bir tür işaretçiye sahiptir.
nP. S.: her şey profilimde belirtiliyor
https://i.postimg.cc/gjsnS4c1/e6943ac8cf5aea23dab4f13b7eeff9a3.jpg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
nmpsbishr, büyük olasılıkla bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız ! Ve onun iddialarınız hakkında
sessiz kalması pek olası olmadığından, arkadaşsız kalacaksınız...
sessiz kalması pek olası olmadığından, arkadaşsız kalacaksınız...
-
- Oral stimülasyon
Kahretsin, bilmiyordum. baktım. Artık her şey açık! )))Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 18:04 Evet, kahretsin, kıçtaki radar ibneler etraftayken duruyor ve titriyor
P. S.: her şey profilimde belirtiliyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 5 months
Bir uyarıcı satın alın ve Tanrı’nın formatındaki birkaç fahişeyi alın ve onu dikip sizi becermeye başladıklarında, onu beni de sizinle becermeye zorlayacaklar...
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
Nasıl değil ve bunu yapmamalısın. Arkadaşlığınızı bozmayın.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Olmaz :)
Bir kişi konuya hiç ilgi göstermediyse veya olumsuz tepki vermediyse, o zaman konuyu bir şeyle "başlatmaya" çalışmak kötü bir fikirdir.
nBaşka birine aşık olmak daha iyi, bence internette gerekli tüm parametrelere göre kendinize bir eş bulmanız için birçok fırsat var)
Bir kişi konuya hiç ilgi göstermediyse veya olumsuz tepki vermediyse, o zaman konuyu bir şeyle "başlatmaya" çalışmak kötü bir fikirdir.
nBaşka birine aşık olmak daha iyi, bence internette gerekli tüm parametrelere göre kendinize bir eş bulmanız için birçok fırsat var)
-
- Orgazm!
şey, buna ihtiyacım yok)
55 saniye sonra gönderildi:
lalisa, bu. kadınlarla daha kolay)
Aslında bu o kadar basit değil) 13 yıldır bu işin içindeyim ve yalnızca 3 yıl önce tekrar tekrar buluşmak istediğim bir kişiyle tanıştım) ve Sadece seksten bahsediyorum ama ilişkilerde bana öyle geliyor ki sakal genelde iyi bulunmuyorlalisa.losa: ↑06 Apr 2023, 22:36 Olmaz :)
Bir kişi konuya hiç ilgi göstermediyse, çok daha az olumsuz tepki verdiyse, o zaman onu "getirmeye çalışmak kötü bir fikirdir" ".
Başka birine aşık olmak daha iyi, bence internette gerekli tüm parametrelere göre kendinize bir eş bulmanız için pek çok fırsat var)
55 saniye sonra gönderildi:
lalisa, bu. kadınlarla daha kolay)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- lili_
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years
Yalnızca onların beyinleri hâlâ "minnettarlık" içinde olacak Lanet...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years
Peki açık açık konuşursak ona içimizi dökelim mi? eğer seni arkadaşı olarak görüyorsa, sanırım seni anlayacak ve teslim olacaktır, en azından bir kez dene. Ve sonra kendisi ısrar edecek.nmpsbishr: ↑06 Apr 2023, 12:19 Ben eşcinselim, yönelimimi bilmeyen heteroseksüel bir arkadaşım var. Ve beni cinsel açıdan çok çekiyor. Bunu ona nazikçe ima etmeye çalıştım, ama o kesinlikle aşılmazdı. Zaten anlamıyormuş gibi davrandığını düşünmeye başlıyorum. Onu nasıl yatağa yatırabilirim? Ona uyku ilacı vb. vermek istemiyorum, bilincinin yerinde olması benim için önemli. Ve bundan sonra da bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Birbirimizi okuldan beri tanıyoruz ve çok yakınız.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- hayalet
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
İlk önce onun gerçekten heteroseksüel olup olmadığını öğrenmelisin. Değilse, o zaman hiçbir sorun olmamalıdır. Eğer %100 doğalsanız başaramazsınız, denememek daha iyidir. Bunlar en kolay seçeneklerdir. En zoru, heteroseksüel olmayabilir ama öyle olduğunu düşünüyor. Kısacası gizli gey veya biseksüel. Ateşli homofobi ve kanlı bulmacalardan hoş seks ve ciddi ilişkilere kadar bir kilometrelik seçenekler zaten mevcut olabilir. Kısacası ilk önce öğrenmelisiniz. Ben iki yönlü bir kadınım ve insanlar bundan şüphelenmeye başladığında, kimin umurunda, ya nazikçe kızlardan hoşlanıp hoşlanmadığımı soruyorlar ya da dolaylı olarak şunu soruyorlar: “LGBT bireyler hakkında ne hissediyorsun? diye soruyorlar, internetteki sayfalarımı inceliyorlar, şu veya bu videonun, yayının, cümlenin ne için olduğunu soruyorlar.
Arkadaşınızı araştırmanız gerekiyor.
Ama kesinlikle değer. öğrenmeye çalışıyorum. İnan bana. 15 yıl önce lisedeyken sınıf arkadaşıma aşıktım. Bu duygu hâlâ peşini bırakmıyor. Evet, onun açısından zayıf ipuçları vardı ama yine de ipuçları vardı. Ama sonra cesaret edemedik. İma mı etti, etmedi mi anlamadım. Öğrenmek gerekliydi. Ve hala çok pişmanım çünkü bu hayatımdaki en güçlü duygulardan biriydi. Genel olarak görünüşte% 100 heteroseksüeldim ve o zamanlar eğilimlerim konusunda hâlâ çok utangaçtım. Belki bir şey istiyordu ama onu anlamayacağımı düşünüyordu. Kısacası insanlar sorunları kendilerine icat ediyorlar.
Eşcinseller hakkında bir şeyler duyup görmesi için bunu onun önüne ayarlayabilirsiniz. Tepkisine bakın. Eğer negatifse, neden bu kadar negatif olduğunu sorun. Mesela böyle insanlardan tiksinmiyorsunuz, böyle dostlarınız var, iyi insanlar var, hatta bir yerlerde onlara üzülüyorsunuz. Vb. Denemek için birçok seçenek var. Arkadaşınızla yolculuk yapmanın daha iyi olacağını kendiniz düşünün, onu daha iyi tanıyorsunuz.
Bu arada nasılsınız? Belki her şey zaten olmuştur?) Aksi halde buraya saldırıyorum)
Ama kesinlikle değer. öğrenmeye çalışıyorum. İnan bana. 15 yıl önce lisedeyken sınıf arkadaşıma aşıktım. Bu duygu hâlâ peşini bırakmıyor. Evet, onun açısından zayıf ipuçları vardı ama yine de ipuçları vardı. Ama sonra cesaret edemedik. İma mı etti, etmedi mi anlamadım. Öğrenmek gerekliydi. Ve hala çok pişmanım çünkü bu hayatımdaki en güçlü duygulardan biriydi. Genel olarak görünüşte% 100 heteroseksüeldim ve o zamanlar eğilimlerim konusunda hâlâ çok utangaçtım. Belki bir şey istiyordu ama onu anlamayacağımı düşünüyordu. Kısacası insanlar sorunları kendilerine icat ediyorlar.
Eşcinseller hakkında bir şeyler duyup görmesi için bunu onun önüne ayarlayabilirsiniz. Tepkisine bakın. Eğer negatifse, neden bu kadar negatif olduğunu sorun. Mesela böyle insanlardan tiksinmiyorsunuz, böyle dostlarınız var, iyi insanlar var, hatta bir yerlerde onlara üzülüyorsunuz. Vb. Denemek için birçok seçenek var. Arkadaşınızla yolculuk yapmanın daha iyi olacağını kendiniz düşünün, onu daha iyi tanıyorsunuz.
Bu arada nasılsınız? Belki her şey zaten olmuştur?) Aksi halde buraya saldırıyorum)
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Truwor, Şalun70, Sami
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Kimsenin %100 hetero olmadığını söylüyorlar. Hepimiz biraz eşcinseliz. Burada da kadında olduğu gibi karşılıklı sempati ve çekiciliğin olması önemlidir. Olur ki sen bir kadından hoşlanıyorsun, ben yaşayamıyorum ama o senden hoşlanmıyor. Hepsi bu. Ve hiçbir şey işe yaramıyor. Bir erkeğin durumunda da durum aynıdır. Eşimin ve arkadaşımın hoş olabileceğini hiç düşünmemiştim.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
- Devam etmek, hayalet
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
Bana göre genel olarak insanların %100’ü biseksüel, ancak herkes bunun farkında değil) yani, ben kendi bakış açımdan değerlendiriyorum.
Yani yüzde 100 heteroseksüel insanların da olduğunu söylüyorlar, sadece eşcinseller gibi.
Ben şahsen bu aşırılıkları anlamıyorum. Bana göre neden kendinizi tek bir cinsiyetle sınırlayasınız ki? Ancak bazen heteroseksüel insanlar, dedikleri gibi, denemelerine rağmen kendi cinsiyetlerinden ve eşcinsellerden karşı cinsten gerçekten tiksiniyorlar. Belki de elbette adamlarını bulamadılar, bilmiyorum)
Yani yüzde 100 heteroseksüel insanların da olduğunu söylüyorlar, sadece eşcinseller gibi.
Ben şahsen bu aşırılıkları anlamıyorum. Bana göre neden kendinizi tek bir cinsiyetle sınırlayasınız ki? Ancak bazen heteroseksüel insanlar, dedikleri gibi, denemelerine rağmen kendi cinsiyetlerinden ve eşcinsellerden karşı cinsten gerçekten tiksiniyorlar. Belki de elbette adamlarını bulamadılar, bilmiyorum)
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 4):
- Şalun70, Truwor, hayalet, Sami
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Ben de kendi kendime karar veriyorum. Daha önce ben de karımın hoşlandığı adamın bana da hoş gelebileceğini bilmiyordum. Her ne kadar öpüşmesek de karımla grup seks sırasında birbirimizi oldukça aktif bir şekilde okşuyoruz, avucumla karımın kedisine veya kıçına yönlendirdiğim güzel sert penisini görünce çok heyecanlanıyorum. ya da onu ağzına çekerim.AmberaMaze: ↑25 Mar 2024, 03:18 Bana göre genel olarak insanların %100’ü biseksüeldir, ancak herkes bunun farkında değil) yani, kendi çan kulemden bir yargıya varıyorum.
Yani yüzde 100 heteroseksüel insanların da olduğunu söylüyorlar tıpkı eşcinseller gibi.
Ben şahsen bu aşırılıkları anlamıyorum. Bana göre neden kendinizi tek bir cinsiyetle sınırlayasınız ki? Ancak bazen heteroseksüel insanlar, dedikleri gibi, denemelerine rağmen kendi cinsiyetlerinden ve eşcinsellerden karşı cinsten gerçekten tiksiniyorlar. Belki de tabii ki adamlarını bulamadılar, bilmiyorum)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Sanırım bu tartışmadaki herkesten daha haklısın.AmberaMaze: ↑25 Mar 2024, 02:54 Önce heteroseksüel olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Değilse, o zaman hiçbir sorun olmamalıdır. Eğer %100 doğalsanız başaramazsınız, denememek daha iyidir. Bunlar en kolay seçeneklerdir. En zoru, heteroseksüel olmayabilir ama öyle olduğunu düşünüyor. Kısacası gizli gey veya biseksüel. Ateşli homofobi ve kanlı bulmacalardan hoş seks ve ciddi ilişkilere kadar bir kilometrelik seçenekler zaten mevcut olabilir. Kısacası ilk önce öğrenmelisiniz. Ben iki yönlü bir kadınım ve insanlar bundan şüphelenmeye başladığında, kimin umurunda, ya nazikçe kızlardan hoşlanıp hoşlanmadığımı soruyorlar ya da dolaylı olarak şunu soruyorlar: “LGBT bireyler hakkında ne hissediyorsun? diye soruyorlar, internetteki sayfalarımı inceliyorlar, şu veya bu videonun, yayının, cümlenin ne için olduğunu soruyorlar.
Bu arada nasılsınız? Belki de her şey zaten olmuştur?) Yoksa burada boş boş konuşuyorum)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 1 month
Mazoşist değilseniz heteroseksüel erkeklerle ilişkiye girmeyin. Doğada %100 heteroseksüel insan olmasa da en azından bi herkesin içine derin oturur ve uyur, onları doğru şekilde uyandırabilmeniz gerekiyor.
Onu sarhoş edersen senin olur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 9 months
100 doğalın çok nadir olduğuna tamamen katılıyorum. Sadece kendilerini bu şekilde görenler bunu düşünmemiş veya kendilerini doğru durumda bulamamışlardır!!! Ve bu, gizli biseksüelliği açabilen "anahtardır") belirli bir durumda o kadar heyecanlanabilirsiniz ki, sırrın saklanacağı garanti edilirse, kişi çok şeye hazır olacaktır!)))) Ve devamı buna bağlı olacaktır beğenip beğenmediğinize bağlı!)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
49 saniye sonra gönderildi:
Bilmemek daha iyi, eğer gerçekten heteroseksüel biriyse endişelenmek çok zor olacak. Eşcinsel seksi deneme fikrine kapılan heteroseksüel bir adam vardı... Bana uzun süre sormanıza gerek yok. Önce akşam sarhoş olduk, dedi gerginlikten kurtulmak için ama sarhoş olmayı başaramadı. Ama sabah, akşamdan kalma bir gafletle, beklendiği gibi beni kontrol etti. Sonra aklına geldi, üç hafta boyunca beni dinlemek ya da görmek istemedi, sonra da öylece bıraktı. Adamı becerdiğini anlayınca neredeyse delirdiğini söylüyor. Kendisi istemesine rağmen. Onu yalnız bırakırsanız siz de daha güvende olursunuz.nmpsbishr: ↑06 Apr 2023, 12:19 Ben eşcinselim, yönelimimi bilmeyen heteroseksüel bir arkadaşım var. Ve beni cinsel açıdan çok çekiyor. Bunu ona nazikçe ima etmeye çalıştım, ama o kesinlikle aşılmazdı. Zaten anlamıyormuş gibi davrandığını düşünmeye başlıyorum. Onu nasıl yatağa yatırabilirim? Ona uyku ilacı vb. vermek istemiyorum, bilincinin yerinde olması benim için önemli. Ve bundan sonra da bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Birbirimizi okuldan beri tanıyoruz ve çok yakınız.
49 saniye sonra gönderildi:
Evet, ancak ertesi sabah uyanacak.Mazoşist olmadığınız sürece heteroseksüel erkeklerle ilişkiye girmeyin. Doğada %100 heteroseksüel insan olmasa da en azından bi herkesin içine derin oturur ve uyur, onları doğru şekilde uyandırabilmeniz gerekiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 8 months
Heteroseksüel bir erkek denemek isteyene kadar asla kabul etmez, ancak bir biseksüel bunu hemen deneyecektir. Gençken, bunu kıçından denemek ve oral seks yapmak istedim ve ayrıca erkeklerin kıçından siktim. ve şimdi bir kızla çıkıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 811 Views
-
Last post by Tavşan
-
- 54 Replies