Herkese selam! Benim için bu kadar önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum çünkü bunu tartışacak başka kimse yok (
35 yaşındayım, yakışıklı, atletik bir erkeğim, kadınlara her zaman ilgi duydum ve kendim de Sadece kadınları sevdim ve sevdim Hayatımda ihanet olarak kabul ettiğim bir olay vardı (boşanma). İlk başta kadın nefreti vardı, sonra yavaş yavaş kadınlarla normal bir seks hayatına döndüm. Bir erkeğin penisini, erotik, güzel bir penisi düşünmek beni heyecanlandırmaya başladı, bir erkekle seks yapmak bana caiz değil, sarılmak ve öpmek de beni tiksindiriyor (bunlarla ilgili düşünceler), ama bir penisi elimde tutmak istiyorum, birlikte olabiliriz, hatta mastürbasyon yapabiliriz ve en kötüsü birbirimize oral seks bile verebiliriz(
% 100 eşcinsel değilim, kendimi biseksüel olarak da sınıflandıramam çünkü çekici değilim genel olarak erkeklere yönelik bir nesne, ancak yalnızca belirli bir organa, penise.
Uzun bir süre bunun nedenini bulmaya, sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ama bulamadım. bir erkek için anormal olan böyle bir arzuya sahip olduğum gerçeğiyle yüzleşmek istiyorum, ancak düşünceler beni giderek daha fazla deneme arzusuyla boğuyor.
Aynı zamanda normalde arkadaşlarımla hamamda, spor salonunda duş alıyoruz, orada çıplakız ve bu beni hiçbir şekilde rahatsız etmiyor veya heyecanlandırmıyor, ancak başka bir adamla birlikte mastürbasyon yaptığımız fantezisi hemen güçlü bir heyecan ve arzuya neden oluyor.
Bu düşüncelerden ve fantezilerden yoruldum ama kurtulamıyorum. Belki başka biri bu sorunu yaşıyor veya genel olarak tavsiye verebilir, minnettar olurum. Basit cevaplar ve iletişim dahil)
Heteroseksüel bir adam neden penise ilgi duymaya başladı?
-
Автор темыOnunla karıştırıldı
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Onunla karıştırıldı for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Heteroseksüel bir erkek neden penise ilgi duyar?
Bence fantezilerinizi gerçeğe dönüştürmeye değer. Ben de eşcinsel değilim, biseksüel bile değilim ama karımın sevgililerine oral seks yapmayı seviyorum. Beni en çok heyecanlandıran şey eşimin varlığıdır.Mixrom35: ↑15 Oct 2023, 21:47 Herkese merhaba! Sohbet etmek istiyorum benim için bu kadar önemli bir konu, çünkü bunu tartışacak başka kimse yok (
35 yaşındayım, yakışıklı, atletik bir erkeğim, kadınlara her zaman ilgi duydum ve kendimi de sevdim ve sadece kadınları seviyorum. Hayatımda ihanet olarak kabul ettiğim bir olay vardı (boşanma). Bir erkeğin penisi, yani erotik, güzel bir penis, bir erkekle beni heyecanlandırmaya başladı, benim için kabul edilemez, sarılmalar ve öpüşmeler de tiksinti yaratıyor (bunlarla ilgili düşünceler), ama bir penisi elimde tutmak istiyorum, birlikte veya Hatta birbirinizle mastürbasyon yapın ve en kötüsü, hatta birbirinize oral seks bile yapın(
%100 eşcinsel değilim, kendimi biseksüel olarak da sınıflandıramam çünkü erkekler genel olarak bir nesnedir, ancak yalnızca belirli bir organa, penise yöneliktir.
Uzun süre nedenini bulmaya, sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ama bulamadım. Bir erkek için anormal olan böyle bir arzuya sahip olduğum gerçeğiyle yüzleşmeye karar verdim, ancak deneme arzusuyla birlikte düşünceler beni giderek daha fazla ele geçiriyor.
Aynı zamanda normalde de gidiyorum arkadaşlarımla hamama, spor salonunda duşa, biz orada çıplakız ve bu beni hiçbir şekilde rahatsız etmiyor veya heyecanlandırmıyor, ancak başka bir erkekle mastürbasyon yaptığım fantezisi hemen güçlü bir heyecana neden oluyor ve arzu.
Bu düşüncelerden ve fantezilerden yoruldum ama onlardan kurtulamıyorum. Belki başka biri bu sorunu yaşıyor veya genel olarak tavsiye verebilir, minnettar olurum. Sadece cevaplar ve iletişim dahil)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Mixrom35,
Öncelikle, sizin durumunuzda anormal bir şey yok ve böyle bir değerlendirmeden tamamen kurtulmak daha iyidir.
İkincisi, muhtemelen, bilmiyorum, yeni heyecanlar istediğinizi öğrenmeniz gerekiyor, daha parlak ve daha sıra dışı.
Üçüncüsü, belki erkeklerden-erkeklerden etkilenmiyorsunuz, ama hadi gelin birkaç Twink ve diğer nazik adamlardan söz edin
Dördüncüsü, hiçbir erkek/erkeği çekici bulmasanız bile, her şey hala iç karartıcıdır. Vücudun geri kalanından izole edilmiş, özellikle güzel, güçlü bir penise ilgi duyuyorsunuz. Aynı adamı uygun uygulamalarda veya web sitelerinde kolayca bulabilir, tanışabilir ve yeni başlayanlar için birlikte mastürbasyon yapmayı deneyebilirsiniz. Bunu daha sonra da yapabilirsiniz ya da hemen ilerleyerek penisini elinize, hatta ağzınıza alabilirsiniz. Bulmakta herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm yetenek kaybolsa bile bu çok ilginç bir deneyim olacak. Ve eğer oral seks yapmaya başlarsan kızları daha iyi anlamaya başlayacaksın. Bana da tam olarak böyle oldu. İlk oral seksten sonra, kız arkadaşıma her oral seks için büyük bir sevgi ve şükranla baktığımda...
Öncelikle, sizin durumunuzda anormal bir şey yok ve böyle bir değerlendirmeden tamamen kurtulmak daha iyidir.
İkincisi, muhtemelen, bilmiyorum, yeni heyecanlar istediğinizi öğrenmeniz gerekiyor, daha parlak ve daha sıra dışı.
Üçüncüsü, belki erkeklerden-erkeklerden etkilenmiyorsunuz, ama hadi gelin birkaç Twink ve diğer nazik adamlardan söz edin
Dördüncüsü, hiçbir erkek/erkeği çekici bulmasanız bile, her şey hala iç karartıcıdır. Vücudun geri kalanından izole edilmiş, özellikle güzel, güçlü bir penise ilgi duyuyorsunuz. Aynı adamı uygun uygulamalarda veya web sitelerinde kolayca bulabilir, tanışabilir ve yeni başlayanlar için birlikte mastürbasyon yapmayı deneyebilirsiniz. Bunu daha sonra da yapabilirsiniz ya da hemen ilerleyerek penisini elinize, hatta ağzınıza alabilirsiniz. Bulmakta herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm yetenek kaybolsa bile bu çok ilginç bir deneyim olacak. Ve eğer oral seks yapmaya başlarsan kızları daha iyi anlamaya başlayacaksın. Bana da tam olarak böyle oldu. İlk oral seksten sonra, kız arkadaşıma her oral seks için büyük bir sevgi ve şükranla baktığımda...
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Ben de kendim hakkında böyle bir şey bilmiyordum ya da bundan şüphelenmedim, ta ki üçümüz, karım, ben ve başka bir adam yanlışlıkla yatağa girene kadar. Uyuyakalırken karıma bacaklarının arasına dokundum ve o adamın sert ve sıcak penisini ve karımın ıslak külotunun bacaklarının arasına sıkıştırıldığını gördüğümde, artık elimi bundan kurtaramayacağım düşüncesiyle korktum. kalın penis, Üstelik karımın bu muhteşem penisi küçük, temiz amcıklarında mutlaka hissetmesi, içine girmesi konusunda daha da korkunç bir arzum vardı ve dahası, bu penisi kendi avucumla onun amının içine yönlendirmek istedim, onu öpmek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 5 months
Evet, sorun değil, birçok kişi bunu denedi. Eğer istersen dene
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Esinti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 99 Replies
- 8375 Views
-