Bir fahişeyle seks

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bir fahişeyle seks

Unread post by Guest »

Gerçekten bir fahişeyle seks yapmayı denemek istiyorum ama bir şekilde korkuyorum. Bana ne söyleyebilirsin? Herhangi bir şüphenin olması gerekir mi?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Fahişeyle seks yapmak

Unread post by Guest »

Bir fahişeyi işe alıp almama konusunda hiçbir şüphe yok - eğer güzel bir kızla seks yapmak istiyorsanız ve elinizde kimse yoksa neden olmasın?
Attis
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Fahişeyle seks yapmak

Unread post by Attis »

Genel olarak, bir erkeğin seks yapıp yapmama konusunda şüphe duyması gariptir, paranın sakıncası yoksa siktir et
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Orientation: heteroseksüel
 Re: Fahişeyle seks yapmak

Unread post by Tanya »

Guest: 02 Jul 2019, 14:07 Gerçekten bir fahişeyle seks yapmayı denemek istiyorum ama bir şekilde korkuyorum. Bana ne söyleyebilirsin? Hiç şüphe etmeye değer mi?
Neden korkuyorsun? Bu herkesinkiyle aynı
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Fahişeyle seks yapmak

Unread post by Makhudik76 »

Daireme seslendim. Bu düğünden önce oldu. Bir keresinde bir kızı evime çağırdım. Bu gün ehliyetimi aldım. Kedi. S. Müstakbel eşim işteydi ve ben bir şişe votka aldım, babam ve erkek kardeşimle ehliyetimi yıkadım, litresini bitirdik ve hanımefendi olarak gitmeye karar verdik. Onunla ailesinin evinde yaşıyorduk. Akşam saat altıda eve geldim ve kız istedim, eşim sabah bire kadar işteyken, ben de vaktim varken gösteriş yapacağım. Akşam 7’de aradım, bana seçebileceğim 3 parça getirdiler ve düzgün vücutlu bir kız hemen yanıma koştu (tombul kızları severim). Bu yüzden birkaç saatliğine aldım. Ön sevişmeyi atladık ve yatağa koştuk. Sanki bu buluşmayı uzun zamandır planlıyormuşuz gibi tutkumuz alevlendi. Bizim yatağımızda, ailemin yatağında, balkonda, mutfakta, duşun altında seviştim. Yarım saat sonra durduk ve yatakta uzanıp dilimizi sallıyorduk ve sonra sürtüğüm odaya girmek istedi. Bizi yaktı ama mazereti yok. Gelecekteki eşim eve çok daha erken geldi. Benimki kendini kötü hissetti ve eve gitti. Kendimi çok kötü hissettiğim için bir hesaplaşma düzenlemedim. Bunun gibi. Bir kez yandım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”