Taşımada donma

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Filip
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Taşımada Frotaj

Unread post by Filip »

Deneyiminizi paylaşın.
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
 Re: Taşımada Frottage

Unread post by fildişi »

Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak altüst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!
These users thanked the author fildişi for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, Vladimir69, artm.razvratnik, Herurg
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

ivory: 12 Sep 2021, 00:12 Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!
Ne tür gençlerle karşılaştığınızı bilmiyorum, ama örneğin benim için, güzel kıçıma kabaca değil de senin yaptığın gibi hafifçe dokunsalardı gururum okşanırdı. Bence o gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu da senin için biraz kenara bırakırdım. :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 11):
Denis881, Evgeniy-Spb, Vladimir69, gynecologist_homegrown, Kopyalar, fildişi, Avare, Konstantin39_2, Anonim, Cidden, Rasaroam
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Vladimir69 »

ivory: 12 Sep 2021, 00:12 Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama ben harekete geçmeyi unuttum, ben muhtemelen çocukluğunda ulaşımdaki gençler tarafından psikolojik olarak altüst edilmişti ve bu iyi bir konu!
herkes bunu yaşamadı - tatlı bir şey, hafifçe vurmak kızın kalçası arka tarafta taşınırken avuçlarınızı tutun... gerçekten yazık, bir şey yaptım ama boşuna)

1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Tanushka: 12 Sep 2021, 01:40 Yani benim için gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu senin için de biraz kenara bırakırdım.
,
Umarım gerçekten güzeldir ama bu arada göğüsleri zaten sergileniyor - ATEŞ!!!)))) biz de bekliyoruz sırtın asil ismini kaybettiği yer için)))) :cat1:
These users thanked the author Vladimir69 for the post (total 2):
Tanuşka, gynecologist_homegrown
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Andrey ben »

Uzun zaman önce, henüz genç bir çocukken, bir troleybüse biniyordum. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor ve ben dehşete kapılıyorum - hem yüzümde hem de pantolonumda...
These users thanked the author Andrey ben for the post:
Evgeniy-Spb
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Andrey I: 12 Sep 2021, 13:51 Uzun zaman önce, henüz genç bir çocukken, bir troleybüse biniyordum. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor ve ben dehşete kapılıyorum - hem yüzüm hem de pantolonum...
Peki...? Peki sonra ne??? :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Avare
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by gynecologist_homegrown »

Tanushka: 12 Sep 2021, 01:40
Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!
Ne tür gençlerle karşılaştığınızı bilmiyorum, ama örneğin benim için, güzel kıçıma kabaca değil de senin yaptığın gibi hafifçe dokunsalardı gururum okşanırdı. Bence o gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu da senin için biraz kenara bırakırdım. :smile001:
’ 128525;😍’ 128525;😍’ 128525;😍’ 128525;
😘😘😘😘😘😘😘
Marivol
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Marivol »

Aynı zamanda metrodaydı. Bir öğrenci çocuk eliyle poposuna dokunuyordu. Havalıydı, o kadar saygıyla ve dikkatle dokunmaya çalıştı ki. Ve çok memnunum.
Last edited by Marivol on 13 Sep 2021, 16:38, edited 1 time in total.
These users thanked the author Marivol for the post:
Kültür
Stepan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 4 years

Unread post by Stepan »

Tramvayda penisime dokundular, ben de bazen ben başlattım.
These users thanked the author Stepan for the post:
Herurg
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Vladimir69 »

Tanushka: 12 Sep 2021, 18:56 Andrey ben: ↑Dün, 13:51
Troleybüse binen genç bir çocuk olmayalı uzun zaman olmuştu. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor, ben de dehşete düşüyorum; hem yüzüm hem de pantolonum...
Peki...? Peki sonra ne???
ve sonra hiçbir şey olmadı, çalar saat çalıyor)))))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Wai-wai-wai! Ne kadar serseri!!! :bilinmiyor:
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anonim »

Kız arkadaşım ve ben otobüste yan yana oturuyorduk. Kısa bir etek giyiyor. Bacağını gelişigüzel okşamaya başladım, sonra daha ısrarla o elbette anladı ama hiçbir şey söylemedi. Bacağını okşamaya devam ettim ama daha ileri gitmeye cesaret edemedim.
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Maximus86 »

Ayrıca ulaşımdan ve kişisel ulaşımdan da bahsediyorum. Arabadayım.. Her sabah işe giderken kız otobüs durağında duruyordu. Dikkat etmek. .bir sabah durdum ve onu merkeze götürdüm. Araba sürerken ve trafik ışıklarında onu kirletmeye başladı. Her şeyin paniğe başlayacağını düşündüm) Her şey yolunda. Daha sonra her sabah almaya çalıştım. Olması gerektiği gibi sormadan her yere tırmandım. Her zaman ıslak külotla işe giderdim)
These users thanked the author Maximus86 for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Anonim
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by bir peri »

Gençlerin hafifçe dokunması affedilebilir ve hatta sevimlidir. Ve bazen yüzsüzce eteğinizi kaldıran iyi arkadaşlara rastlarsınız. Aferin, çok ileri gidecekler.

Ama arkadaşlar, bir yetişkine ya dokunmuyorsunuz ya da pati atmıyorsunuz.

Aslında 6. sınıfta 2. vardiyadan itibaren okudum. Ve muhtemelen sürekli aynı anda gittiğinizde aynı insanlarla karşılaştığınızı fark etmişsinizdir.
Yani ben hep bir adamla gittim ve o da sürekli bana el yordamıyla saldırdı. Her zaman aynı yerde duruyorduk ve o sürekli el yordamıyla el yordamıyla hareket ediyordu ve ben de yapmacık bir şekilde utanıyordum.
İlk başta hafif, görünüşte rastgele okşamalardı, sonra düz çıplak paspaslardı.
These users thanked the author bir peri for the post (total 4):
Duvar, Anonim, Nikk, Kültür
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Devam filmi var mıydı? Yoksa her şey utangaç pençelemeyle sınırlı mıydı? :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by fildişi »

Tanushka: 12 Sep 2021, 01:40
Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!
Herhangi bir engel görmüyorum! Kiev’e gidin, Başbakan devam edelim)
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202

Unread post by 1520’yi al »

Bilinmeyen kadın ve kızların olduğu birçok vaka vardı. Ama bir keresinde annemin başına bir olay geldi: 17 yaşındaydım, annem kendisiyle birlikte merkeze gitmemi istedi, bir otobüs geldi ve bir şekilde ona bindik. Şöyle oldu, annem sahanlıkta duruyordu, ben alt basamaktaydım, göğsüm annemin poposuna dayanıyordu. Otobüs ilerlemeye başladı, sallanmakta zorlandım ve otomatik olarak annemin elbise giymiş olan bacağını tuttum ve elimi çektim. Otobüs tekrar sallandığında annemin bacağını bilerek tuttum, sadece çıplak dizimi tutuyordum, annemden hiçbir tepki gelmedi. Sanki masaj yapıyormuş gibi elimi uyluğuma, neredeyse külotuma kadar kaldırmaya başladım ama annem beni eliyle durdurdu. Elimi aşağı indirdi, sanki ötesine geçmenin imkansız olduğu sınırı gösteriyormuş gibi yığını uyluğuma bastırdı, ama ben zaten annemin dizini okşayarak eğleniyordum.
These users thanked the author 1520’yi al for the post:
Kültür
Asmodeus
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Asmodeus »

toman 1520, Hepsi bu mu? Dizimi okşadım ve çok eğlendim! Buna annemle seks mi denir?
StalkerAM
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by StalkerAM »

Böyle kendiliğinden bir tanıdıktan sonra kim seks yaptı?
These users thanked the author StalkerAM for the post:
Avare
Forum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Forum »

Tanushka, harika bir kıçın var mı? :ayyy:
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

Otobüste bir adamın gafını hissettim. Orada sabahları gerçekten hoşlanıyoruz, önümde yetişkin bir teyzenin kıçı beni sıkıştırıyordu, arkamda da genç bir çocuk, uzun süre araba kullanıyorduk.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Forym: 21 Sep 2021, 12:00 Tanushka, Ve sen de harikasın eşek mi? :oops:
Ah, bu ne kadar kışkırtıcı bir soru!
Harika, çok havalı, Evet, güzel ve düzenli. :smile340:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Anonim
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Avare »

Yılbaşından önce otobüste seyahat ediyordum, yolculuk 3 saat sürdü, yanımda hoş bir kız oturuyordu, otobüs geceydi, en azından minimum yolcu vardı. Uyuyakaldı ve eli bacaklarının arasında, kucağında uyandı. Durakta buluştuk, konyak ve çikolata alıp yolumuza devam ettik, yolda akıllara durgunluk veren bir oral seks yaptık, yere vardığımızda tanışıklığımızı sürdürdük ve iki gün yataktan çıkmadık. Kocasına söylemeyeceğimize karar verdik🥰
These users thanked the author Avare for the post (total 3):
Tanuşka, Kültür, Cidden
Forum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Forum »

Tanushka: 21 Sep 2021, 22:31
Tanushka, A güzel bir kıçın var mı? :oops:
Ah, bu ne kadar kışkırtıcı bir soru!
Harika, çok havalı, Evet, güzel ve düzenli. :smile340:
bunu özel olarak gösterecek misin? :)
Ryzhik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ryzhik »

Eşim otobüslerde sık sık el yordamına uğradığını söylüyor
These users thanked the author Ryzhik for the post:
Kültür
CYBE
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by CYBE »

Ryzhik: 05 Oct 2021, 11:30 Karım otobüslerde sık sık el yordamıyla arandığını söylüyor
Otobüslerde bir sürü manyak var
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ryzhik: 05 Oct 2021, 11:30 Karım otobüslerde sık sık el yordamıyla arandığını söylüyor
Peki nasıl? Başarılı?
Ryzhik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Ryzhik »

Biz zaten evliydik. Çalışmaya gidiyordum. Henüz konsept olarak minibüs yoktu. Troleybüsler. Sabahları doludur. Arka güvertede parmaklarıyla sikildi. Bitirdim. Daha sonra külotunu enstitüye getirdim. O troleybüste kaydı ve kayboldu. Beni bekçiden aradı. İşten önce getirdim.
These users thanked the author Ryzhik for the post (total 3):
Konstantin39_2, Evgeniy-Spb, Kültür
Berta
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Berta »

Otobüse bindiğimde genç bir kıza sarıldım. Ellerimi koyacak yerim yoktu. Gerçekten beğendim
These users thanked the author Berta for the post (total 3):
Tanuşka, Avare, Borç almak
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Berta: 17 Oct 2021, 12:16 Otobüse bindiğimde genç bir kızın yanına sokuldum. Ellerimi koyacak yerim yoktu. Gerçekten beğendim
:daypyat: :smile340:
alexey.merkulov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by alexey.merkulov »

Yanlışlıkla dışarı çıkıp kızın kendisine sokulması çok komik. Bir genç olarak ben de kendimi ovuşturmayı severdim. Ve şaşırtıcı bir şekilde nadiren kimse çekiniyordu. Muhtemelen çocuklar korkutucu değil ve hafifçe dokunaklı
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Serge12345 »

Otobüsün arka peronunda bir geyik yavrusu var. Bir keresinde alt basamağa öksürdü ve tutundu. Sırada teyzem amıyla bu mengeneye elimi bastırdı. Yüzünde öyle bir mutluluk vardı ki...
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Vladtsst »

Toplu taşıma araçlarında birçok kez kaza oldu. İlk kız arkadaşım da kalabalık bir troleybüste severdi, troleybüs boyunca solda tek sıra oturmayı başarırsa ve ben de onun karşısında durursam, kot pantolonumun üzerinden penisimi okşamayı severdi. Gerçekten kalabalık olduğunda sinekliğimin fermuarını açıp elini içeri sokabilirdi. Ama bu uzun zaman önceydi. Ancak yakın zamanda, 22 Ocak’ta okyanusta yüzerken bir kız, yaşına göre büyük göğüsleriyle beni suya itti. Kaza gibiydi, gözlerim kapalı yüzdüm. Ama henüz gözlerimi kapatmadan yönü seçtim. İşte böyle bir durum. Arkadaşları bir süre kıkırdadılar. Sonra uzun süre bakışlarını fark ettim.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex yapardı »

Frottizm mi değil mi bilmiyorum ama böyle bir durum vardı. Köyden bir sınıf arkadaşımızın düğününden dönüyorduk; o zamanlar öğrenimimizin ilk yılındaydık. Gelin tarafından davet edilen kızlar da bizimle birlikte döndüler. Bize otobüse kadar eşlik edildi; küçük, küçük bir otobüs, neredeyse doluydu. Birkaç boş koltuk vardı ve kızlara teklif edildi. Bize oturmamızı ve dizlerinin üstüne çökmemizi teklif ettiler. Burada henüz bir kadınla tanışmamış olan penisim acımasız bir şakayı ele verdi. Yumuşak poposunun dokunuşuyla haince ayağa kalkıp direnmeye başladı. Bunu hissetmeden edemedi, ben utançtan kıpkırmızı oturdum. Sonra bir bahaneyle koltuğundan vazgeçti ve onun gülümsemesinin altında onun yanında durdu. Bu, özellikle yaz aylarında trafik sıkışıklığının olduğu şu anda bile oluyor. Muhteşem göğüsleri olan bir kadının bazen sütyensiz olarak size bastırılması ve onun hızlı nefes aldığını hissetmeniz çok hoş.
Yılan avcısı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Yılan avcısı »

10 yıldır canlı bir frottage forumu görmemiştim.
bir şekilde hem frotaj işi hem de sosyal ağlardaki gruplar bir anda yok oldu. bazı sara hastası feministler yüzünden.
Burada beni takma adımla tanıyan patrikler var mı acaba? :şampuan:
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Rudi »

Gençken toplu taşıma araçlarında her fırsatta kendimi ovuşturdum. Bana sürtünen kadınlar da vardı. 9. sınıftaydım ve otobüste bir adam amımla oynuyordu. Zaten 25-26 yaşlarımda olduğum ve bir adamın kıçını penisime sürttüğü bir durum vardı. harika bir duygu, bitirmedim ama büyük keyif aldım).
Bunun sayılır mı, sayılmaz mı bilmiyorum. Bir meslektaşının düğünüydü. Masamıza sadece meslektaşlarımız oturdu; yanıma erkek kardeşiyle birlikte bir kadın oturdu. Bir nedenden dolayı ona dokunmak istedim. Tabii ki sarhoştu ve kendisi de sarhoştu. temelde masanın altından aletini çıkardı, elini tuttu ve ona verdi. bana baktı, gülümsedi ve onunla oynadı)). ancak daha sonra bana insanların bunu gördüğünü söylediler.
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Fedor36 »

birkaç vaka vardı. Troleybüse biniyordum ve dirseğim yanımda duran bir kızın göğsüne çarptı. sonra sutyensiz olduğunu ve meme uçlarının sertleştiğini gördüm. Yaklaşık 20 dakika boyunca böyleydi. Birlikte dışarı çıktık ve ayrı yollara gittik ama yine de birbirimizi tanımaya çalışmadığım için pişmanım.
İkinci durumda, arabayla geliyordum. yazın akşamları arka platformda. Yanımda benden biraz büyük bir kız var. Çok geçmeden elimin ona arkadan, poposunun altından vurduğunu fark ettim. Arkasından elbisesine ve külotuna çok dikkatli bir şekilde ulaşmaya başladım. Bunun bir kaza olduğunu düşünüyor ve tekmeleniyor. Hemen elimi çektim ve masum bir yüz ifadesine büründüm. Bu birkaç kez daha oldu. kemik vay oldu
These users thanked the author Fedor36 for the post:
Ötesinden Gelen Şehvet
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Liyakat »

Az önce pençeleme hakkında yazdım ama yanlış konuda olduğum ortaya çıktı. Ama tekrar edeceğim. Sık sık beni ellediler ve külotuma girdiler; fazla derine inmesinler diye bacaklarımı sıkmak zorunda kaldım. Bazen bunu yapmak isterim ama etrafta insanlar var.
Ve sık sık kıçımı okşuyorlar.
Olezhik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Olezhik »

Çocukken, yaz aylarında teyzemi (annemin küçük kız kardeşi) ziyaret ederken, benim yaşımdaki komşum Vova ziyarete geldi ve iç çamaşırlarını denedik, teyzemin külotunu giymek zorunda kaldım ve Vova ayarlandı arkadan sikini külotun malzemesi aracılığıyla kalçalarıma bastırdı ve sürtünmeyle baskıyı arttırdı, sonra da ıslaklık hissedene kadar zayıflattı. Daha sonra herhangi bir iç temas olmamasına rağmen aşağılanma hissettim, yine de Vova gerçek bir orgazm yaşadı. Bu genellikle yetişkinlerin işte olduğu sabahları devam etti. Ve her gün istesem de istemesem de onu tatmin etmek zorundaydım. Ve külotu yıkayıp güneşte hızlıca kuruttuktan sonra külotu tekrar teyzemin platin dolabına koymak. Evet kendimi kurban gibi hissettim, onun benden üstünlüğünü hissettim, hatta ondan korktum ve direnmedim. En çok da yakalanmaktan korkuyordum.
Bunlar benim eşcinselliğe dair ilk nedenlerimdi.
These users thanked the author Olezhik for the post:
Alex yapardı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”