Toplu taşımada “dikkat” konusunda ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыÖtesinden Gelen Şehvet
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Toplu taşımada “dikkat” konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sanırım her kız ya da kadın en az bir kez ulaşım sırasında birileri tarafından el yordamıyla taciz edilmiştir. Belki ona dokunmadı ama kasıtlı olarak baskı yaptı vb. Bu konudaki duygularınız neler? Heyecan mı, korku mu, öfke mi?
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Toplu taşımada “dikkat” konusunda ne düşünüyorsunuz?
öldürmeye hazır mısın?LustFromBeyond: ↑25 Aug 2022, 11:01 Sanırım her kız veya kadın en az bir kez ulaşım sırasında birisi tarafından el yordamıyla taciz edilmiştir. Belki ona dokunmadı ama kasıtlı olarak baskı yaptı vb. Bu konudaki duygularınız neler? Heyecan mı, korku mu, öfke mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Orientation: heteroseksüel
Peki el yordamıyla saldıran güzel bir kızsa? :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Sonra fark etmemiş gibi davranırsın, sonra seni pençeleyip hangi durağa gideceğini söylerler için
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 11 months
Bana göre bu korkaklıktır, ahmaklıktır, eğer daha fazlasına gücünüz yoksa, o zaman dünya sizin için asfalttır. Yakın bir insansa ve oyunun bir unsuruysa, o zaman rastgele... Hımm...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Bir keresinde küçük kız kardeşim okula giderken bir adamın her yerine dokunduğundan şikayet etmişti. 14 yaşındaydı. Ertesi gün onunla birlikte gittim. Bir sürü insan vardı, birbirimize yaslanmıştık, kız kardeşime belinden sarıldım, o da bana yan durdu, sırtını döndü, sikimi poposuna bastırdı, kız kardeşim bunu hissetti ve uzaklaşmak istedi ama ona sarıldığım elimle onu kendime daha da sıkı bastırdım.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 9 months
Aslında bu bir tür saçmalık. Normal insanlar bunu yapmaz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Birçok kız arkadaşıma, ulaşımda "sıkıcılara" karşı tutumlarını sordum. e>[/url] ve teşhirciler. Bazı insanlar bunu kategorik ve içtenlikle olumsuz algılıyor. Birisi kayıtsız. Ama aynı zamanda, bir takım çekincelerle de olsa, bunu ilginç bulanlar da vardı ve bunların sayısı oldukça fazlaydı. Farklı tutumlara rağmen, hayatta bu tür durumlarda kesinlikle herkes aynı şekilde tepki verdi, öfkeyle ya da sahte bir kayıtsızlıkla "sapık"tan ayrılmaya ya da uzaklaşmaya çalıştı. Sebepler banal.. Birincisi, sürprizin etkisi korkutucu ve ikincisi, çoğu zaman “manyak” Alain Delon değil. Ve en önemli şey "birinin görebilmesi"dir. Belirsiz bir duruma yakalanma korkusu, bazılarını öfkeli bir masum numarası yapmaya ve geri çekilmeye zorluyor. Ve sonra, kendinizle baş başa kaldığınızda, olay örgüsünün gelişimini hayal ederek alışılmadık cinsel macerayı hatırlayın.
- These users thanked the author Herurg for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
Çok sonra - araba tamir ediliyordu - bir süre halka açık bir araba kullandım. Daha sonra bizim şirketten tanıdık bir kız otobüs durağına bindi. Çok hızlı bir şekilde birbirlerine sürtünmeye başladılar. Çok eğlenceliydi. Gelip gelmediğini bilmiyorum, bundan şüpheliyim ama zaman zaman aşağı indim. İlk zamanlar aşırı heyecandandı. Sonra bilerek. Bunu hissetti. Eğlenceli...
Ben bilerek sarılmadım. Ancak eski günlerde, toplu taşıma araçlarına yoğunluk olduğu ve henüz kişisel ulaşımın olmadığı zamanlarda, bir gün otobüste bir kızla birbirimize sımsıkı yaslanmıştık. Otobüs uzun bir süre yol aldı ve yolculuğun sonunda bitirdi. Zaten gergindim, seğirmesini hissettiğimde zar zor kendimi tutabildim ve doğrudan pantolonuma püskürttüm. Adım attım - devamı yoktu. Ancak böyle bir başlangıçla çok iyi sonuçlanabilirdi.
Çok sonra - araba tamir ediliyordu - bir süre halka açık bir araba kullandım. Daha sonra bizim şirketten tanıdık bir kız otobüs durağına bindi. Çok hızlı bir şekilde birbirlerine sürtünmeye başladılar. Çok eğlenceliydi. Gelip gelmediğini bilmiyorum, bundan şüpheliyim ama zaman zaman aşağı indim. İlk zamanlar aşırı heyecandandı. Sonra bilerek. Bunu hissetti. Eğlenceli...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
LustFromBeyond, nasıl ovaladığınızı bize daha ayrıntılı olarak anlatın gelene kadar?) Orgazma ulaşmak için hangi yere sürtmesi gerekiyordu?) Ben de bazen taşıma sırasında Kendimi bastırıyorum ama çoğunlukla ellerimi kıçıma götürüyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Brrr bir şekilde tatsız. Defalarca birbirlerine baskı yaptılar. Özellikle yazın sütyen takmıyorum, göğüslerim büyük olmamasına rağmen, tişörtümün içinden göğüs uçlarım güçlü bir şekilde dışarı çıkıyor, bir tanesini hatırlıyorum, sanki yanlışlıkla elimi trabzandan çekmiş gibi, göğsüme dokundum ve Hatta elimi geri çektiğimde bunun kasıtlı olduğunu anladım. Hoş değil. Kesinlikle heyecan yok
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Bunu anlamıyorum - birini okşamak ve birdenbire kişi memnun olmuyor. Kızların gözlerine bakmayı, onları utandırmayı, onları çıplak hayal etmeyi seviyorum. Bazıları bakışlarıyla flört ederek karşılık verir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Dikkat açıkça gösterilirse, duruma bağlıdır: "başvuru sahibi" basitçe hoşlanmayabilir ve o zaman olumsuzluklar ortaya çıkacaktır. Aksi takdirde, zamanın olup olmamasına bağlıdır: eğer vaktiniz yoksa, yani... Hayırsever kayıtsızlık. Zamanınız varsa flört edebilirsiniz, ancak geniş kapsamlı sonuçlar doğurmaz. Ancak tüm bunlar sadece "birbirimizi tanıyalım falan" diyenler için geçerli.
Bir kişi, kucaklaşmak gibi hileli şeyler yaparsa. Gösteriyi anlamadım - her zaman keskin bir şekilde olumsuz! Açıkçası bu tür karakterlerden korkuyorum.
Bir kişi, kucaklaşmak gibi hileli şeyler yaparsa. Gösteriyi anlamadım - her zaman keskin bir şekilde olumsuz! Açıkçası bu tür karakterlerden korkuyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 5719 Views
-
Last post by Zhik24
-
- 80 Replies