Taşımada donma
-
Автор темыFilip
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 11 months
Re: Taşımada Frottage
Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak altüst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!
- These users thanked the author fildişi for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, Vladimir69, artm.razvratnik, Herurg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Ne tür gençlerle karşılaştığınızı bilmiyorum, ama örneğin benim için, güzel kıçıma kabaca değil de senin yaptığın gibi hafifçe dokunsalardı gururum okşanırdı. Bence o gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu da senin için biraz kenara bırakırdım.ivory: ↑12 Sep 2021, 00:12 Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 11):
- Denis881, Evgeniy-Spb, Vladimir69, gynecologist_homegrown, Kopyalar, fildişi, Avare, Konstantin39_2, Anonim, Cidden, Rasaroam
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 4 years 1 month
1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Umarım gerçekten güzeldir ama bu arada göğüsleri zaten sergileniyor - ATEŞ!!!)))) biz de bekliyoruz sırtın asil ismini kaybettiği yer için))))
herkes bunu yaşamadı - tatlı bir şey, hafifçe vurmak kızın kalçası arka tarafta taşınırken avuçlarınızı tutun... gerçekten yazık, bir şey yaptım ama boşuna)ivory: ↑12 Sep 2021, 00:12 Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama ben harekete geçmeyi unuttum, ben muhtemelen çocukluğunda ulaşımdaki gençler tarafından psikolojik olarak altüst edilmişti ve bu iyi bir konu!
1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
,
Umarım gerçekten güzeldir ama bu arada göğüsleri zaten sergileniyor - ATEŞ!!!)))) biz de bekliyoruz sırtın asil ismini kaybettiği yer için))))

- These users thanked the author Vladimir69 for the post (total 2):
- Tanuşka, gynecologist_homegrown
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Uzun zaman önce, henüz genç bir çocukken, bir troleybüse biniyordum. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor ve ben dehşete kapılıyorum - hem yüzümde hem de pantolonumda...
- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Peki...? Peki sonra ne???Andrey I: ↑12 Sep 2021, 13:51 Uzun zaman önce, henüz genç bir çocukken, bir troleybüse biniyordum. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor ve ben dehşete kapılıyorum - hem yüzüm hem de pantolonum...

-
- Penetrasyon
- Total posts: 213

Tanushka: ↑12 Sep 2021, 01:40Ne tür gençlerle karşılaştığınızı bilmiyorum, ama örneğin benim için, güzel kıçıma kabaca değil de senin yaptığın gibi hafifçe dokunsalardı gururum okşanırdı. Bence o gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu da senin için biraz kenara bırakırdım.Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Aynı zamanda metrodaydı. Bir öğrenci çocuk eliyle poposuna dokunuyordu. Havalıydı, o kadar saygıyla ve dikkatle dokunmaya çalıştı ki. Ve çok memnunum.
Last edited by Marivol on 13 Sep 2021, 16:38, edited 1 time in total.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 4 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 4 years 1 month
ve sonra hiçbir şey olmadı, çalar saat çalıyor)))))Tanushka: ↑12 Sep 2021, 18:56 Andrey ben: ↑Dün, 13:51
Troleybüse binen genç bir çocuk olmayalı uzun zaman olmuştu. Arka platformda durarak dikey küpeşteyi elimle bel hizasında tuttum. Ve sonra bir kız kıçının yumuşak yarımküreleriyle kendini yumruğuma sapladı. Omzunun üzerinden alaycı bir şekilde bakıyor ve kıkırdıyor, ben de dehşete düşüyorum; hem yüzüm hem de pantolonum...
Peki...? Peki sonra ne???
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız arkadaşım ve ben otobüste yan yana oturuyorduk. Kısa bir etek giyiyor. Bacağını gelişigüzel okşamaya başladım, sonra daha ısrarla o elbette anladı ama hiçbir şey söylemedi. Bacağını okşamaya devam ettim ama daha ileri gitmeye cesaret edemedim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Ayrıca ulaşımdan ve kişisel ulaşımdan da bahsediyorum. Arabadayım.. Her sabah işe giderken kız otobüs durağında duruyordu. Dikkat etmek. .bir sabah durdum ve onu merkeze götürdüm. Araba sürerken ve trafik ışıklarında onu kirletmeye başladı. Her şeyin paniğe başlayacağını düşündüm) Her şey yolunda. Daha sonra her sabah almaya çalıştım. Olması gerektiği gibi sormadan her yere tırmandım. Her zaman ıslak külotla işe giderdim)
- These users thanked the author Maximus86 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Anonim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
Gençlerin hafifçe dokunması affedilebilir ve hatta sevimlidir. Ve bazen yüzsüzce eteğinizi kaldıran iyi arkadaşlara rastlarsınız. Aferin, çok ileri gidecekler.
Ama arkadaşlar, bir yetişkine ya dokunmuyorsunuz ya da pati atmıyorsunuz.
Aslında 6. sınıfta 2. vardiyadan itibaren okudum. Ve muhtemelen sürekli aynı anda gittiğinizde aynı insanlarla karşılaştığınızı fark etmişsinizdir.
Yani ben hep bir adamla gittim ve o da sürekli bana el yordamıyla saldırdı. Her zaman aynı yerde duruyorduk ve o sürekli el yordamıyla el yordamıyla hareket ediyordu ve ben de yapmacık bir şekilde utanıyordum.
İlk başta hafif, görünüşte rastgele okşamalardı, sonra düz çıplak paspaslardı.
Ama arkadaşlar, bir yetişkine ya dokunmuyorsunuz ya da pati atmıyorsunuz.
Aslında 6. sınıfta 2. vardiyadan itibaren okudum. Ve muhtemelen sürekli aynı anda gittiğinizde aynı insanlarla karşılaştığınızı fark etmişsinizdir.
Yani ben hep bir adamla gittim ve o da sürekli bana el yordamıyla saldırdı. Her zaman aynı yerde duruyorduk ve o sürekli el yordamıyla el yordamıyla hareket ediyordu ve ben de yapmacık bir şekilde utanıyordum.
İlk başta hafif, görünüşte rastgele okşamalardı, sonra düz çıplak paspaslardı.
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Herhangi bir engel görmüyorum! Kiev’e gidin, Başbakan devam edelim)Tanushka: ↑12 Sep 2021, 01:40Ne tür gençlerle karşılaştığınızı bilmiyorum, ama örneğin benim için, güzel kıçıma kabaca değil de senin yaptığın gibi hafifçe dokunsalardı gururum okşanırdı. Bence o gerçekten çok tatlı, muhtemelen onu da senin için biraz kenara bırakırdım.Bekleyip dinleyeceğim, bu konu çok heyecan verici! Başkentteyiz, metro ya da toplu taşıma insanlarla dolu, bunu bilerek yapmıyorum ama ara sıra toplu taşıma araçlarından çıkarken ya da girerken mutlaka elimin tersini güzel bir popoya sürteceğim, sanki tesadüfen; çocuklukta bu birkaç kez kasıtlı olarak oldu, kızlar kendilerini ovmaya başlayınca ve açıkça buna kandım ve otobüs şoförüne ellerimi bıraktığım için bağırmaya başladılar. , ikinci kez genç kadın kendi amını omzuma sürmeye başladı (ben oturuyordum), yakın zamanda metroda bir kız arkamda durdu ve kazara kendini elimin parmaklarına sürtmeye başladı, ama hareket etmeyi unuttum, öyleydim muhtemelen çocukken toplu taşımaya binen gençler yüzünden psikolojik olarak alt üst olmuşlardır ve bu iyi bir konu!![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Bilinmeyen kadın ve kızların olduğu birçok vaka vardı. Ama bir keresinde annemin başına bir olay geldi: 17 yaşındaydım, annem kendisiyle birlikte merkeze gitmemi istedi, bir otobüs geldi ve bir şekilde ona bindik. Şöyle oldu, annem sahanlıkta duruyordu, ben alt basamaktaydım, göğsüm annemin poposuna dayanıyordu. Otobüs ilerlemeye başladı, sallanmakta zorlandım ve otomatik olarak annemin elbise giymiş olan bacağını tuttum ve elimi çektim. Otobüs tekrar sallandığında annemin bacağını bilerek tuttum, sadece çıplak dizimi tutuyordum, annemden hiçbir tepki gelmedi. Sanki masaj yapıyormuş gibi elimi uyluğuma, neredeyse külotuma kadar kaldırmaya başladım ama annem beni eliyle durdurdu. Elimi aşağı indirdi, sanki ötesine geçmenin imkansız olduğu sınırı gösteriyormuş gibi yığını uyluğuma bastırdı, ama ben zaten annemin dizini okşayarak eğleniyordum.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Kültür
-
- Potansiyel seks nesnesi
toman 1520, Hepsi bu mu? Dizimi okşadım ve çok eğlendim! Buna annemle seks mi denir?
-
- Total posts: 19
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Otobüste bir adamın gafını hissettim. Orada sabahları gerçekten hoşlanıyoruz, önümde yetişkin bir teyzenin kıçı beni sıkıştırıyordu, arkamda da genç bir çocuk, uzun süre araba kullanıyorduk.
-
- En güçlü orgazm!
Harika, çok havalı, Evet, güzel ve düzenli.
Ah, bu ne kadar kışkırtıcı bir soru!
Harika, çok havalı, Evet, güzel ve düzenli.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Anonim
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 11 months
Yılbaşından önce otobüste seyahat ediyordum, yolculuk 3 saat sürdü, yanımda hoş bir kız oturuyordu, otobüs geceydi, en azından minimum yolcu vardı. Uyuyakaldı ve eli bacaklarının arasında, kucağında uyandı. Durakta buluştuk, konyak ve çikolata alıp yolumuza devam ettik, yolda akıllara durgunluk veren bir oral seks yaptık, yere vardığımızda tanışıklığımızı sürdürdük ve iki gün yataktan çıkmadık. Kocasına söylemeyeceğimize karar verdik
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Biz zaten evliydik. Çalışmaya gidiyordum. Henüz konsept olarak minibüs yoktu. Troleybüsler. Sabahları doludur. Arka güvertede parmaklarıyla sikildi. Bitirdim. Daha sonra külotunu enstitüye getirdim. O troleybüste kaydı ve kayboldu. Beni bekçiden aradı. İşten önce getirdim.
- These users thanked the author Ryzhik for the post (total 3):
- Konstantin39_2, Evgeniy-Spb, Kültür
-
- Total posts: 20
Otobüse bindiğimde genç bir kıza sarıldım. Ellerimi koyacak yerim yoktu. Gerçekten beğendim
- These users thanked the author Berta for the post (total 3):
- Tanuşka, Avare, Borç almak
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 2 months
Yanlışlıkla dışarı çıkıp kızın kendisine sokulması çok komik. Bir genç olarak ben de kendimi ovuşturmayı severdim. Ve şaşırtıcı bir şekilde nadiren kimse çekiniyordu. Muhtemelen çocuklar korkutucu değil ve hafifçe dokunaklı
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 8 months
Otobüsün arka peronunda bir geyik yavrusu var. Bir keresinde alt basamağa öksürdü ve tutundu. Sırada teyzem amıyla bu mengeneye elimi bastırdı. Yüzünde öyle bir mutluluk vardı ki...
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Toplu taşıma araçlarında birçok kez kaza oldu. İlk kız arkadaşım da kalabalık bir troleybüste severdi, troleybüs boyunca solda tek sıra oturmayı başarırsa ve ben de onun karşısında durursam, kot pantolonumun üzerinden penisimi okşamayı severdi. Gerçekten kalabalık olduğunda sinekliğimin fermuarını açıp elini içeri sokabilirdi. Ama bu uzun zaman önceydi. Ancak yakın zamanda, 22 Ocak’ta okyanusta yüzerken bir kız, yaşına göre büyük göğüsleriyle beni suya itti. Kaza gibiydi, gözlerim kapalı yüzdüm. Ama henüz gözlerimi kapatmadan yönü seçtim. İşte böyle bir durum. Arkadaşları bir süre kıkırdadılar. Sonra uzun süre bakışlarını fark ettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Frottizm mi değil mi bilmiyorum ama böyle bir durum vardı. Köyden bir sınıf arkadaşımızın düğününden dönüyorduk; o zamanlar öğrenimimizin ilk yılındaydık. Gelin tarafından davet edilen kızlar da bizimle birlikte döndüler. Bize otobüse kadar eşlik edildi; küçük, küçük bir otobüs, neredeyse doluydu. Birkaç boş koltuk vardı ve kızlara teklif edildi. Bize oturmamızı ve dizlerinin üstüne çökmemizi teklif ettiler. Burada henüz bir kadınla tanışmamış olan penisim acımasız bir şakayı ele verdi. Yumuşak poposunun dokunuşuyla haince ayağa kalkıp direnmeye başladı. Bunu hissetmeden edemedi, ben utançtan kıpkırmızı oturdum. Sonra bir bahaneyle koltuğundan vazgeçti ve onun gülümsemesinin altında onun yanında durdu. Bu, özellikle yaz aylarında trafik sıkışıklığının olduğu şu anda bile oluyor. Muhteşem göğüsleri olan bir kadının bazen sütyensiz olarak size bastırılması ve onun hızlı nefes aldığını hissetmeniz çok hoş.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 3 months
10 yıldır canlı bir frottage forumu görmemiştim.
bir şekilde hem frotaj işi hem de sosyal ağlardaki gruplar bir anda yok oldu. bazı sara hastası feministler yüzünden.
Burada beni takma adımla tanıyan patrikler var mı acaba? :şampuan:
bir şekilde hem frotaj işi hem de sosyal ağlardaki gruplar bir anda yok oldu. bazı sara hastası feministler yüzünden.
Burada beni takma adımla tanıyan patrikler var mı acaba? :şampuan:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
Gençken toplu taşıma araçlarında her fırsatta kendimi ovuşturdum. Bana sürtünen kadınlar da vardı. 9. sınıftaydım ve otobüste bir adam amımla oynuyordu. Zaten 25-26 yaşlarımda olduğum ve bir adamın kıçını penisime sürttüğü bir durum vardı. harika bir duygu, bitirmedim ama büyük keyif aldım).
Bunun sayılır mı, sayılmaz mı bilmiyorum. Bir meslektaşının düğünüydü. Masamıza sadece meslektaşlarımız oturdu; yanıma erkek kardeşiyle birlikte bir kadın oturdu. Bir nedenden dolayı ona dokunmak istedim. Tabii ki sarhoştu ve kendisi de sarhoştu. temelde masanın altından aletini çıkardı, elini tuttu ve ona verdi. bana baktı, gülümsedi ve onunla oynadı)). ancak daha sonra bana insanların bunu gördüğünü söylediler.
Bunun sayılır mı, sayılmaz mı bilmiyorum. Bir meslektaşının düğünüydü. Masamıza sadece meslektaşlarımız oturdu; yanıma erkek kardeşiyle birlikte bir kadın oturdu. Bir nedenden dolayı ona dokunmak istedim. Tabii ki sarhoştu ve kendisi de sarhoştu. temelde masanın altından aletini çıkardı, elini tuttu ve ona verdi. bana baktı, gülümsedi ve onunla oynadı)). ancak daha sonra bana insanların bunu gördüğünü söylediler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
birkaç vaka vardı. Troleybüse biniyordum ve dirseğim yanımda duran bir kızın göğsüne çarptı. sonra sutyensiz olduğunu ve meme uçlarının sertleştiğini gördüm. Yaklaşık 20 dakika boyunca böyleydi. Birlikte dışarı çıktık ve ayrı yollara gittik ama yine de birbirimizi tanımaya çalışmadığım için pişmanım.
İkinci durumda, arabayla geliyordum. yazın akşamları arka platformda. Yanımda benden biraz büyük bir kız var. Çok geçmeden elimin ona arkadan, poposunun altından vurduğunu fark ettim. Arkasından elbisesine ve külotuna çok dikkatli bir şekilde ulaşmaya başladım. Bunun bir kaza olduğunu düşünüyor ve tekmeleniyor. Hemen elimi çektim ve masum bir yüz ifadesine büründüm. Bu birkaç kez daha oldu. kemik vay oldu
İkinci durumda, arabayla geliyordum. yazın akşamları arka platformda. Yanımda benden biraz büyük bir kız var. Çok geçmeden elimin ona arkadan, poposunun altından vurduğunu fark ettim. Arkasından elbisesine ve külotuna çok dikkatli bir şekilde ulaşmaya başladım. Bunun bir kaza olduğunu düşünüyor ve tekmeleniyor. Hemen elimi çektim ve masum bir yüz ifadesine büründüm. Bu birkaç kez daha oldu. kemik vay oldu
- These users thanked the author Fedor36 for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Az önce pençeleme hakkında yazdım ama yanlış konuda olduğum ortaya çıktı. Ama tekrar edeceğim. Sık sık beni ellediler ve külotuma girdiler; fazla derine inmesinler diye bacaklarımı sıkmak zorunda kaldım. Bazen bunu yapmak isterim ama etrafta insanlar var.
Ve sık sık kıçımı okşuyorlar.
Ve sık sık kıçımı okşuyorlar.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 2 months
Çocukken, yaz aylarında teyzemi (annemin küçük kız kardeşi) ziyaret ederken, benim yaşımdaki komşum Vova ziyarete geldi ve iç çamaşırlarını denedik, teyzemin külotunu giymek zorunda kaldım ve Vova ayarlandı arkadan sikini külotun malzemesi aracılığıyla kalçalarıma bastırdı ve sürtünmeyle baskıyı arttırdı, sonra da ıslaklık hissedene kadar zayıflattı. Daha sonra herhangi bir iç temas olmamasına rağmen aşağılanma hissettim, yine de Vova gerçek bir orgazm yaşadı. Bu genellikle yetişkinlerin işte olduğu sabahları devam etti. Ve her gün istesem de istemesem de onu tatmin etmek zorundaydım. Ve külotu yıkayıp güneşte hızlıca kuruttuktan sonra külotu tekrar teyzemin platin dolabına koymak. Evet kendimi kurban gibi hissettim, onun benden üstünlüğünü hissettim, hatta ondan korktum ve direnmedim. En çok da yakalanmaktan korkuyordum.
Bunlar benim eşcinselliğe dair ilk nedenlerimdi.
Bunlar benim eşcinselliğe dair ilk nedenlerimdi.
- These users thanked the author Olezhik for the post:
- Alex yapardı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 5753 Views
-
Last post by Zhik24