Bir zamanlar bir adamla yazışıyordum. Kim olduğunu ya da neye benzediğini bilmiyorum ama hatırlıyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bir zamanlar bir adamla yazışıyordum. Kim olduğunu ya da neye benzediğini bilmiyorum ama hatırlıyorum...

Post by Anonim »

Bir zamanlar bir adamla yazışıyordum. Kim olduğunu veya neye benzediğini bilmiyorum ama onunla iletişim kurarken dudaklarımı nasıl ovuşturduğumu hatırlıyorum, alt karnındaki ağırlığın ne kadar ağır göründüğünü ve arzunun o kadar güçlü olduğunu hatırlıyorum ki onu almak zorunda kaldım sık sık kapalı. )))
Demek istediğim şu sevgili arkadaşlar, bize verdiğiniz yeni olumlu duygular için teşekkür ederiz!😉✌️
Ve kızlar, burada hem "harika" hem de çok olumlu karakterler var, yani sıradan bir erkek size yazarsa, bunu yapma fırsatına sahip olacaksınız. Elin külotunun içinde - Elini indir! Pek çok yeni deneyim yaşayabilirsiniz! Ama akıllıca!😉
En iyi dileklerimle!😊
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Buraya ilk gelişim, neye benzediğini görmek ilginç)
    by xdsadboy » » in Yararlı deneyim paylaşımı
    7 Replies
    508 Views
    Last post by Fan96
  • 2’si 1 arada. Strecoza’nın neye benzediğini (fotoğraf) ve onu nasıl sikeceklerini (fotoğraf veya resimler) hayal edebilen var mı?
    by cehennem gibi kızgın » » in Seks hakkında genel sorular
    49 Replies
    3262 Views
    Last post by Samara
  • Karımı alışılmadık bir yerde seks yapmaya davet etmek istiyorum ama nerede ve nasıl olduğunu bilmiyorum...
    by Guest » » in Yararlı deneyim paylaşımı
    55 Replies
    2994 Views
    Last post by Amatör
  • Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen
    by Nikas » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    96 Replies
    5044 Views
    Last post by Evgeniy-Spb
  • İstiyorum ama değer mi bilmiyorum
    by İsim No93 » » in Biseksüellik
    39 Replies