İstiyorum ama değer mi bilmiyorum
-
Автор темыİsim No93
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
İstiyorum ama değer mi bilmiyorum
Hemen eşcinsel olmadığımı, kızlardan hoşlandığımı, onlarla iyi seks yaptığımı söyleyeceğim ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım. Emmenin ya da köpek stiline maruz kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Söyleyin bana, konuya kim dahil oldu ve bu konuyu araştırmaya değer mi, yoksa sadece yaş mı?
- These users thanked the author İsim No93 for the post (total 2):
- Cidden, Kuklacılık
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Re: Yapmak istiyorum ama değer mi bilmiyorum
Eğer istiyorsan, o zaman neden uğraşasın, önce emmeye çalış, sonra göreceksin))
- These users thanked the author DON JON for the post (total 4):
- Igor.filimonov, Cidden, Esinti, VITALIJ1234
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Kiminle bir soru sorun, ilk kim olacak? Arkadaş mı? anlatacağım ve arkadaş yok... Sohbetlerde kolay, sonra hayat Öncesi ve Sonrası olarak bölünecek..
Last edited by Sibiryak89 on 16 Dec 2021, 09:04, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 8 months
Basitçe anal mastürbasyonu deneyerek başlayabilirsiniz. Orada bunun sadece yaş mı olduğunu yoksa bunu gerçekten isteyip istemediğinizi zaten anlayacaksınız
2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Evet, sözlüde de durum aynı, onu bir nesneyle taklit etmeyi deneyebilirsiniz, sonra gerçekten beğenirseniz ve süreci heyecanlandırırsanız bundan sonra ne yapacağınızı düşünün.
2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Evet, sözlüde de durum aynı, onu bir nesneyle taklit etmeyi deneyebilirsiniz, sonra gerçekten beğenirseniz ve süreci heyecanlandırırsanız bundan sonra ne yapacağınızı düşünün.
- These users thanked the author JackTheJack for the post (total 3):
- VNK, Cidden, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşyalar berbat..oral seks yapmayı dene..sitelerde bir sürü biseksüel var. Kendileri berbat olan ve vermeyi umursamayan üniversiteyle tanışmayı kabul edebilirsin
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 3 years 8 months
SergeyON,
Bunda eşcinsel olmak genç adam kızlardan hoşlandığını söylediği için bu durum gerçekçi değil. Yani en iyi ihtimalle biseksüel olabilir. Her ne kadar hepimiz doğal olarak biseksüel olsak da)
Bunda eşcinsel olmak genç adam kızlardan hoşlandığını söylediği için bu durum gerçekçi değil. Yani en iyi ihtimalle biseksüel olabilir. Her ne kadar hepimiz doğal olarak biseksüel olsak da)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 6 months
Meraktan soruyorum, belki de değmez ama anal mastürbasyon deneyiminiz varsa ve bundan zevk alıyorsanız deneyebilirsiniz. Tam da bu sebeple başladım.NoName93: ↑03 Dec 2021, 12:14 Hemen şunu söyleyeyim ki eşcinsel değilim, kızlardan hoşlanıyorum, onlarla iyi seks yapıyorum ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım. Emmenin ya da köpek stiline maruz kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Söylesene, konuya kim dahil oldu ve konuyu araştırmaya değer mi, yoksa sadece yaş mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Genel olarak hayatta her şeyi denemelisiniz! Başlangıçta reddedilmiş hissetmiyorsanız, bunu erkeklerle deneyin. Önce varlık, sonra yükümlülük olarak. Önümde hiçbir ahlaki engel yoktu. O sırada ordudayken buna büyükbabalarım karar vermişti. Uzak taygada sadece 5 kişi vardı, ayda bir helikopter yiyecek ve posta getiriyordu. Beni helikopterden indirdiler ve bir saat sonra hamamda bir dede beni kıçımdan, diğeri ağzımdan sikti! Ve bir hafta sonra ben de hamamda bu adamların kıçlarını parlatıyordum! Her ikisinden de bir vızıltı almaya başladım. Böylece zorlu hizmet fark edilmeden uçup gitti. Daha sonra tamamı erkeklerden oluşan ekiplerle yapılan jeolojik keşiflerde bu çok yardımcı oldu. Sabah planlama toplantısının başlangıcı. parti seni eklemlerin için sikiyor ve geceleri sen onu kıçından sikiyorsun ya da o sikini emip çok nazik oluyor. Prensip olarak erkeklerle uğraşmayan insanlarımız vardı, ancak kural olarak buna bir sezondan fazla dayanamadılar!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
- Esinti, vpl satın al
-
- Nirvana’dayım
In Orduyla aranızda bir fikir alışverişi oldu mu? Yoksa bir şeyi yanlış mı anladım? Kim istemedi, ne yaptı?Genel olarak hayatta her şeyi denemelisiniz! Başlangıçta reddedilmiş hissetmiyorsanız, bunu erkeklerle deneyin. Önce varlık, sonra yükümlülük olarak. Önümde hiçbir ahlaki engel yoktu. O sırada ordudayken buna büyükbabalarım karar vermişti. Uzak taygada sadece 5 kişi vardı, ayda bir helikopter yiyecek ve posta getiriyordu. Beni helikopterden indirdiler ve bir saat sonra hamamda bir dede beni kıçımdan, diğeri ağzımdan sikti! Ve bir hafta sonra ben de hamamda bu adamların kıçlarını parlatıyordum! Her ikisinden de bir vızıltı almaya başladım. Böylece zorlu hizmet fark edilmeden uçup gitti. Daha sonra tamamı erkeklerden oluşan ekiplerle yapılan jeolojik keşiflerde bu çok yardımcı oldu. Sabah planlama toplantısının başlangıcı. parti seni eklemlerin için sikiyor ve geceleri sen onu kıçından sikiyorsun ya da o sikini emip çok nazik oluyor. Prensip olarak erkeklerle uğraşmayan insanlarımız vardı ama kural olarak bir sezondan fazla dayanamazlardı!
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
“İSTEMEDİM” diye bir şey yok! HAYAL EDİN: Bütün bir yıl boyunca tayganın her yerinde sadece 5 kişi var! Ve takas yok. Sadece şu anda görevde olan DOKUNULMAZ! Ve böylece yumurtaların içindeki spermler birikip trachdrome dediğimiz hamama girdiğinde herhangi bir boş anda herkesle pazarlık yaparsınız. Moskovalının kıçını daha çok beğendim ve Vologdalı adam yanağını daha çok tuttu. Gatchina’dan bir adamın beni becermesi daha çok hoşuma gitti. Sıcak bir sperm akışı karaciğerlere kadar nüfuz etti! Servis çok hızlı ve neşeli bir şekilde uçtu. Çifte zevk: Önce birini sikersin, sonra o da seni siker. Karşılıklı sikişmenin olmadığı noktalar olduğunu ve bu noktalarda insanların kendilerini astıklarını ve kendi kendilerine ateş ettikleri silahlardan, aşırı gerginlikten kaynaklanan kitlesel silahlı saldırılara kadar, kendilerini astıklarını söylüyorlar. İçecek bir şey bile yoktu! Ve partide sadece 3-4 ay boyunca karısına sadık kalan kişi sadece işemek için sikini çıkardı. Ancak hepsi kıçlarından vazgeçmeyi reddetmedi!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- Sibiryak89, Esinti, vpl satın al
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer istiyorsanız denemelisiniz. Pasif bir tane bulun ve önce aktif rolü deneyin. Ve ihtiyacınız olup olmadığını hemen anlayacaksınız.
- These users thanked the author Harsiziler for the post (total 2):
- VNK, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
dayanılmaz güçlü bir sik emmek ve sonra onu arkadan kendi içinizde hissedin, o zaman bunu kendiniz anlayacaksınız... başlamaya değer mi, değmez mi?NoName93: ↑03 Dec 2021, 12:14 Hemen şunu söyleyeyim ki eşcinsel değilim, kızlardan hoşlanıyorum, onlarla iyi seks yapıyorum ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım. Emmenin ya da köpek stiline maruz kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Söylesene, konuya kim karıştı ve konuyu araştırmaya değer mi, yoksa sadece yaş mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 9 months
İlk önce kayganlaştırıcınızı ve sperminizi yalayın. Kıçınızı oyuncaklarla eğlendirmeye çalışın. Bu tür hislerden hoşlanıyorsanız psikolojik engelleri yıkın ve ortak arayın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Öncelikle erkeklerin sizi heyecanlandırıp heyecanlandırmadığını anlayın ve eğer sikiniz sertleşirse deneyin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 2 years 11 months
İşin püf noktası, göründüğü kadar sıradan olmamasıdır. Aynı deneyimsiz adamı daha genç veya kendi yaşınızda bulun. Önemli olan bakımlı olmaktır. Korumayı kullanın. Daha sonra birlikte deneyler yapın. Farklı pozlar deneyin. Oral seks ve karşılıklı okşamalarla başlayın. Daha sonra birlikte seks yapacaksınız. Farklı rolleri deneyin, o zaman hangisinin kimin için daha ilginç olduğunu anlayacaksınız. Belki her zaman pasif olmaya karar verirsin.
-
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
Karımın kıçını karımın amıyla becererek, emerek ve iç çamaşırını giyerek başladım. Şimdi diğer karısı da aynı şeyi yapıyor, kıçıma yumruk atarak, eğer birisi beni sikerse, bu sadece bir sorumluluk olarak olur, bir erkeğin beni nasıl emeceğini hayal edemiyorum.
- These users thanked the author Cidden for the post (total 3):
- Alex yapardı, Esinti, Sad_666
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 6 months
nSoru: Sen kimsin? Konuyla ilgileniyorsanız ve hakaretlerinizle aktif olarak katılıyorsanız...! Yargılama, yargılanmazsın...!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Ayrıca son zamanlarda ağza kadar oral seks yapma arzum vardı. İşte bu kadar, nasıl olduğunu merak ediyorum...))))))
- These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 2):
- Alex yapardı, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
30 yaşımdan sonra ben de arzularımın sınırlarını keşfetmeye başladım. Emmeye başladım, hoşuma gitti. Köpek stili ayakta durmayı, am yalamayı, kıçına sokmayı gerçekten sevdim. Şimdi, 10 yılı aşkın bir sürenin ardından durmak istemiyorum çünkü bundan keyif alıyorum.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 3):
- Alex yapardı, Cidden, Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 4 months
Nitekim bazı yorumcuların yazdığı gibi anal mastürbasyonla başlamayı denemek daha iyidir
Çünkü çapı 2 cm olan bir nesne ilk seferde olumlu bir deneyim yaşatmaz, başka bir kişiyle reddetme girişimi ise ilk seferde olumlu bir deneyim vermez. zaten girmeye hazır olması gelecekte olumsuz bir deneyime ve çağrışımlara neden olacaktır
Çünkü çapı 2 cm olan bir nesne ilk seferde olumlu bir deneyim yaşatmaz, başka bir kişiyle reddetme girişimi ise ilk seferde olumlu bir deneyim vermez. zaten girmeye hazır olması gelecekte olumsuz bir deneyime ve çağrışımlara neden olacaktır
- These users thanked the author Alyoşa for the post (total 2):
- Alex yapardı, Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 9 months
Bilmiyorum, bu tür fanteziler de vardı ve hala da var, ama yalnızca MSM eşliğinde ve bir kızla birlikte emmek. Anal mastürbasyonu da denedim ama nadiren birkaç kez prostatı hissettim ve geldim, basit hareketten pek hoşlanmadım. Ancak hemoroidin ortaya çıkmasından sonra bu işten vazgeçtim. 5 yıl boyunca tedavi ettim ama hâlâ görünüyor, kaltak. Ne yapabilirim? Onun ortaya çıkışından sonra fanteziler bile durdu ya da derin bir yere yerleşti. Ağrı hala sınırlayıcı bir faktördür.
- These users thanked the author jonny_t for the post (total 2):
- Sibiryak89, Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
kapalı ve dar görüşlü bir insanın sözleri. Demek istediğim, bunu yüksek sesle söylemeye gerek yok.
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
bu şekilde nerede görev yaptın? Çok ilginçBu noktada benim için orduya büyükbabalarım karar verdi.
- These users thanked the author Mezar for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bay Timon,
"noktasında "Özel iletişimden gelen sinyalciler görev yaptı... KGB’nin emrine girdiler... ama size söylemesi pek mümkün değil...
"noktasında "Özel iletişimden gelen sinyalciler görev yaptı... KGB’nin emrine girdiler... ama size söylemesi pek mümkün değil...
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
Bundan şüpheleniyorsan, bu sensin demektir hazır değilimNoName93: ↑03 Dec 2021, 12:14 Hemen şunu söyleyeyim ki eşcinsel değilim, kızlardan hoşlanıyorum, onlarla iyi seks yapıyorum ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım. Emmenin ya da köpek stiline maruz kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Söylesene, konuya kim dahil oldu ve konuyu araştırmaya değer mi, yoksa sadece yaş mı?
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
16’dan 20’ye kadar regl dönemine girdim, ağzıma alıp beyleri becerdim, sonra isteğimi kaybettim. Kendimi zaten aşağı yukarı araştırdım))) ve direnmiyorum. anal aşkım devam ediyor)) ve sadece bir kadına.
16 yaşıma kadar kızlarla takılıyordum.
beyin düzgünse hiçbir şey bölünmez.Sibiryak89: ↑16 Dec 2021, 08:55 Sohbetlerde kolaydır ve o zaman hayat Öncesi ve Sonrası olarak bölünecektir.
16’dan 20’ye kadar regl dönemine girdim, ağzıma alıp beyleri becerdim, sonra isteğimi kaybettim. Kendimi zaten aşağı yukarı araştırdım))) ve direnmiyorum. anal aşkım devam ediyor)) ve sadece bir kadına.
-
- Nirvana’dayım
Herkes kendilerine ait, ancak tarihleri hâlâ hatırlıyorsunuzPolyansky: ↑02 Nov 2022, 16:17beyin düzgünse hiçbir şey bölünmez .Sohbetlerde kolaydır ve o zaman hayat Öncesi ve Sonrası olarak bölünecektir.
16’dan 20’ye kadar olan döneme girdim canım adına ağzıma alıp erkeklerle sikiştim, sonra isteğimi kaybettim. Kendimi zaten aşağı yukarı araştırdım))) ve direnmiyorum. anal aşkım devam ediyor)) ve yalnızca bir kadına.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Sibiryak89, )))) Tarihleri hatırlıyorum, ama hepsi değil))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Tuzaklar: Öncelikle erkekler kızlar gibi kokmaz. Partnerinizden iyice yıkanmasını istemeniz gerekiyor ama yine de kokacaksınız. Kendi kokumuzu fark etmiyoruz ama orada ve çok güçlü.
İkinci olarak, önce en azından biraz "salatalık üzerinde" pratik yapmalısınız. Emmek o kadar da zor değil ama dişlerinizle her şeye dokunmamak için temel bir beceriye ihtiyacınız var.
Bunu aramanın en kolay yolu uygulamalardan geçiyor. Öğütücüyü tavsiye ederim.
Anal sekse gelince, öncelikle seks oyuncaklarını denemeli ve bunun size uygun olup olmadığını anlamalısınız. Pasif anal seksin tüm heyecanı prostat uyarımındadır. Herkes bundan hoşlanmaz ve ilk önce bu yolu denemeye değer. Üstelik erkeklere özel prostat uyarıcıları da mevcut. Eğer öyleyse, denemeye değer.
Konuya, cinsel deneyimi iki konuya dönüştürmekle ilgilenen bir arkadaşımla girdim. Ama çoğunlukla oral seks yapıyorduk. 20’nin epey üzerindeydik. Hiçbir şeyden pişman olmadım. Deneyim başarılı olmasa bile tüm hayatımı denemediklerimi düşünerek geçirirdim.
Eh, kimse ölmedi henüz oral seksten Kesinlikle deney için birini bulmaya değer; dünya çökmeyecek.NoName93: ↑03 Dec 2021, 12:14 Hemen şunu söyleyeyim ki eşcinsel değilim, kızlardan hoşlanıyorum, onlarla iyi seks yapıyorum ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım. Emmenin ya da köpek stiline maruz kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Söylesene, konuya kim karıştı ve konuyu araştırmaya değer mi, yoksa sadece yaş mı bu?
Tuzaklar: Öncelikle erkekler kızlar gibi kokmaz. Partnerinizden iyice yıkanmasını istemeniz gerekiyor ama yine de kokacaksınız. Kendi kokumuzu fark etmiyoruz ama orada ve çok güçlü.
İkinci olarak, önce en azından biraz "salatalık üzerinde" pratik yapmalısınız. Emmek o kadar da zor değil ama dişlerinizle her şeye dokunmamak için temel bir beceriye ihtiyacınız var.
Bunu aramanın en kolay yolu uygulamalardan geçiyor. Öğütücüyü tavsiye ederim.
Anal sekse gelince, öncelikle seks oyuncaklarını denemeli ve bunun size uygun olup olmadığını anlamalısınız. Pasif anal seksin tüm heyecanı prostat uyarımındadır. Herkes bundan hoşlanmaz ve ilk önce bu yolu denemeye değer. Üstelik erkeklere özel prostat uyarıcıları da mevcut. Eğer öyleyse, denemeye değer.
Konuya, cinsel deneyimi iki konuya dönüştürmekle ilgilenen bir arkadaşımla girdim. Ama çoğunlukla oral seks yapıyorduk. 20’nin epey üzerindeydik. Hiçbir şeyden pişman olmadım. Deneyim başarılı olmasa bile tüm hayatımı denemediklerimi düşünerek geçirirdim.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Ben de bunu istiyorum ve uzun zamandır da istiyorum. Kesinlikle denemeye değer olduğuna eminim. Ama ne yazık ki kimse yok.
-
- Total posts: 13
Denemek de heyecan verici ama bunun için her konuda %100 güvenebileceğiniz bir ortağa ihtiyacınız var. Üstelik heyecanlandırsın ama cinsiyetinden herkes heyecanlanmıyor
- These users thanked the author Artanis82 for the post (total 3):
- Esinti, Sibiryak89, Markus905
-
- Total posts: 15
Biseksüel bir adamla bir fahişeyi davet ettim. İlk defa her şey çok iyi gitti))). Her ikisi de aferin)). Kesinlikle onlarla tekrarlayacağım))
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Anlıyorum, 17 yaşındayım (bakireyim), kızlardan hoşlanıyorum ve ben de bir erkekle birlikte olmak istiyorum. Ben sportif bir erkeğim ve sportif erkek ve kızlarla birlikte olmak isterim, bir erkekle seks yapmanın daha kolay olduğunu anlıyorum ama buna cesaret etmekten korkuyorum ve çok fazla şüphe var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Kendinizi test etmenin en iyi yolu, evli bir çiftle seks yapmak için buluşmak ve başka birinin sertleşmiş aletinin yakınında hislerinize bakmaktır.
- These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
- Sibiryak89, zincirler
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
Eğer şüpheniz varsa yapmayın. Her ne kadar bu tesadüfen gerçekleşse ve planlanmasa da. Bu bir arkadaşımla başıma geldi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 86 Replies
- 5939 Views
-
Last post by Alex020362
-
- 55 Replies