Oğullara annelerini nasıl baştan çıkaracaklarına dair tavsiyeler
-
Автор темыRomanzet88
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel

Konuşmanın ve ikna etmenin ona hiçbir faydası olmayacak, hiçbir etkisi olmayacaktır. Eğer babanız annenizi aldatıyorsa, ona aldattığını anlatın. Aralarındaki kavganın ardından onu yatak odasına götürün ve onu her zaman bir kadın olarak istediğinizi söyleyin. Daha sonra onu zorla alıp rahmine boşaltın. Babanız annenizi aldatmıyorsa, kadınları uyandırmak için damlaları kullanın. Kadınlar Alfa erkeklerini sever, bu yüzden her şey sizin için yoluna girecek. Gençsiniz, genç bir vücudunuz var ve gelecek vaat eden bir meslek seçerek iyi para kazanırsanız annenizi devralma şansınız var. Annen yalnızca arzulanmak ve sevilmek isteyen bir kadındır. Eğer senden hamile kalırsa ve senin onun koruyucusu olduğunu anlarsa sonsuza kadar senin olacaktır. Ben kendiminkini 18 yaşımdayken baştan çıkardım, annem ise 36 yaşındaydı. Bu ensest ilişkide zavallı babam bana çok yardımcı oldu, metresinin yazışmalarıyla telefon numarasını anneme gösterdim. Ardından bir skandal çıktı ve enayi olan babam geceyi arkadaşıyla geçirmeye gitti. Akşama kadar bekledikten sonra yatak odalarına gittim ve orada ağlayan bir anne gördüm, onu hafif sabahlığını çıkararak yatağa ittim. Onun şokundan yararlanarak, beni ısırıp tırmalayıp küfretmesine rağmen, benim için değerli olan amının içine girdim. Ben de bu şansı değerlendirdim ve o bunu yapmamam için bağırmasına rağmen doğduğum rahme girdim. Sonra kendi anneme olan uzun aşk beyanlarım ve onun boynuzlu bir adam olan babamdan boşanması oldu. Şimdi, programcı olarak çalıştığım Varşova’da fiilen karı koca olarak yaşıyoruz. Babanın Belgorod’da hiçbir şeyi kalmadı. Ayrıca annemle benim 8 yaşında güzeller güzeli bir kızımız var, mutluyuz ve hiçbir şeyden pişman değiliz. Arkadaşlar, daha az söz, daha çok aksiyon, eşsiz şansınızı kaçırmayın. Harekete geçin!
- These users thanked the author Romanzet88 for the post:
- Tolkala
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Oğullara annelerini nasıl baştan çıkarabilecekleri konusunda tavsiyeler
Anladığım kadarıyla bu kötü bir tavsiye

- These users thanked the author Faust for the post (total 2):
- Sibiryak89, Tolyan
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bakın, onun anneniz olduğunu unutmayın, kulüpten bir fahişe değil. Bunu anneme asla yapmam. Neden sadece konuşup arzularınızı anlatmıyorsunuz? Bunlar senin ailen, annen. Benim tavsiyem sadece konuşmak ve doğru anı bulmaktır: anne/ebeveynler sarhoş olduğunda veya iyi bir ruh halinde olduklarında. Önemli olan susmamak ve sadece konuşmaktır. Eğer işe yaramazsa, o zaman sadece "Üzgünüm, bu benim saçmalığım" deyin. Ama yazdıklarınız daha çok bir fanteziye benziyor ya da (eğer doğruysa) bir fahişe olarak annenize karşı tavrınız...
- These users thanked the author Belediye for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
ileri görüşlü teorisyen ve kendi kendini yetiştirmiş seksolog
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 5):
- Sibiryak89, Firavun faresi, Faust, Tolyan, Kırk beşinci
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Romanzet88,
Bu bir talimattır ailenize nasıl davranmamalısınız, aileyi yok eden, bencil. Babanı en az bir kez düşündün mü, yoksa sadece kendini iyi mi hissediyorsun ve hepsi bu mu? Sanırım lütufla değil, "geğireceksin"...
Bu bir talimattır ailenize nasıl davranmamalısınız, aileyi yok eden, bencil. Babanı en az bir kez düşündün mü, yoksa sadece kendini iyi mi hissediyorsun ve hepsi bu mu? Sanırım lütufla değil, "geğireceksin"...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Faust
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Hiçbir zaman kimsenin tavsiyesine ihtiyaç duymadım.
Üstelik her şey tamamen kişiye özeldir.
53 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Bu yüzden ben de hemen onu aldı ve anne[/url] arzuları olmadan mı? Bu imkansız, daha çok tecavüz[/url] işe yaradı.
Üstelik her şey tamamen kişiye özeldir.
53 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
"Geldim - gördüm - yendim" prensibi bu kadar hassas bir konuda işe yaramıyor.Romanzet88: ↑05 Aug 2022, 23:18 Konuşmanın ve ikna etmenin ona bir faydası olmayacak, onun üzerinde bir etkisi olmayacak. Eğer babanız annenizi aldatıyorsa, ona aldattığını anlatın. Aralarındaki kavganın ardından onu yatak odasına götürün ve onu her zaman bir kadın olarak istediğinizi söyleyin. Daha sonra onu zorla alıp rahmine boşaltın. Babanız annenizi aldatmıyorsa, kadınları uyandırmak için damlaları kullanın. Kadınlar Alfa erkeklerini sever, bu yüzden her şey sizin için yoluna girecek. Gençsiniz, genç bir vücudunuz var ve gelecek vaat eden bir meslek seçerek iyi para kazanırsanız annenizi devralma şansınız var. Annen yalnızca arzulanmak ve sevilmek isteyen bir kadındır. Eğer senden hamile kalırsa ve senin onun koruyucusu olduğunu anlarsa sonsuza kadar senin olacaktır. Ben kendiminkini 18 yaşımdayken baştan çıkardım, annem ise 36 yaşındaydı. Bu ensest ilişkide zavallı babam bana çok yardımcı oldu, metresinin yazışmalarıyla telefon numarasını anneme gösterdim. Ardından bir skandal çıktı ve enayi olan babam geceyi arkadaşıyla geçirmeye gitti. Akşama kadar bekledikten sonra yatak odalarına gittim ve orada ağlayan bir anne gördüm, onu hafif sabahlığını çıkararak yatağa ittim. Onun şokundan yararlanarak, beni ısırıp tırmalayıp küfretmesine rağmen, benim için değerli olan amının içine girdim. Ben de bu şansı değerlendirdim ve o bunu yapmamam için bağırmasına rağmen doğduğum rahme girdim. Sonra kendi anneme olan uzun aşk beyanlarım ve onun boynuzlu bir adam olan babamdan boşanması oldu. Şimdi, programcı olarak çalıştığım Varşova’da fiilen karı koca olarak yaşıyoruz. Babanın Belgorod’da hiçbir şeyi kalmadı. Ayrıca annemle benim 8 yaşında güzeller güzeli bir kızımız var, mutluyuz ve hiçbir şeyden pişman değiliz. Arkadaşlar, daha az söz, daha çok aksiyon, eşsiz şansınızı kaçırmayın. Harekete geçin!
Bu yüzden ben de hemen onu aldı ve anne[/url] arzuları olmadan mı? Bu imkansız, daha çok tecavüz[/url] işe yaradı.
-
Автор темыRomanzet88
- İlgi gösteriliyor
Bazı kritik sorulara cevap vermek istiyorum, aileyi yok eden, bencil, babanı düşündün mü? İlk olarak babam annemi aldattı. İkincisi, sürekli tartışıyorlardı, babam annemin yatakta gerçek bir kütük olduğunu söyledi. Onu cinsel olarak da tatmin edemiyordu, bu da annemin acı çekmesine neden oluyordu. Artık benden memnun, onun hem maddi hem de fiziksel tüm ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabiliyorum. "Geldim - gördüm - yendim" prensibi bu kadar hassas bir konuda işe yaramıyor, daha ziyade tecavüz işe yaradı. Onun psikolojik bariyerini ortadan kaldırmak için başka seçeneğim yoktu, sonunda seçimim başarıya ulaştı. Öfkeli yorumcuların bakış açısı, bir kocanın karısına güçsüz bir hizmetçi gibi davranması şeklindeki arkaik geleneğe dayanıyor. Ben sadece babamın kötü bir koca olması nedeniyle kazandım. kocasından memnun olmadığında annesinin geçimini sağlamak, o zaman oğul, ortak mutlulukları için kendi annesini baştan çıkarmak zorunda kalır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
nElbette küfredecek. Yetişkin bir adam, Stewie’nin Family Guy bölümlerinden birinde istediği gibi, annesinin "amına" geri dönmeye çalışıyor. Mesela anne, beni tekrar doğurRomanzet88: ↑05 Aug 2022, 23:18 Onun şokundan yararlanarak, beni ısırmasına, tırmalamasına ve küfretmesine rağmen benim için değerli olan amına girdim.

-
Автор темыRomanzet88
- İlgi gösteriliyor
Faust, cinsel arzularınızla ilgili gerçekleştiremediğiniz sorunlar yaşıyorsanız bir psikoloğa danışın. Ben sadece hayat tecrübemi paylaşıyorum ama sizin gibi bir ahlak savunucusunun bu sitede ne işi var? Cevap şu ki, toplumdan sakladığınız yerine getirilmemiş arzularınız nedeniyle gizli bir çatışmanız var, bu yüzden acilen bir psikoloğa danışmak için gidin.
- rmt
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yazarın tüm tavsiyeleri olağanüstü bir düşünce akışıdır. Bunu gerçekle ilişkilendirmeyin. Bu anlarda nasıl hissediyorsanız öyle yaşayın. Kaba kuvvet yok, maksimum azim ve dokunsal cesaret (göğüslere dokunmak falan).
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
nKatılıyorum konuşmamız lazım ve şu an güzel. İşler yolunda giderse her şeyin hazır olduğunu düşünün. O zaman bu bir teknik ve azim meselesi, fetişleriniz, akıllıca ilgileriniz)Vald: ↑06 Aug 2022, 08:09 Dinle, bunun bir fahişe değil, annen olduğunu unutma. Bunu anneme asla yapmam. Neden sadece konuşup arzularınızı anlatmıyorsunuz? Bunlar senin ailen, annen. Tavsiyem - sadece konuşun ve güzel bir an yakalayın: anne/ebeveynler olduğunda sarhoşsanız veya iyi bir ruh haliniz varsa. Önemli olan susmamak ve sadece konuşmaktır. Eğer işe yaramazsa, o zaman sadece "Üzgünüm, bu benim saçmalığım" deyin. Ama yazdıklarınız daha çok bir fanteziye benziyor ya da (eğer doğruysa) bir fahişe olarak annenize karşı tavrınız...
-
Автор темыRomanzet88
- İlgi gösteriliyor
Kullanıcı yorumları yalnızca bu siteyi ziyaret eden kişilerin çoğunluğunun orta yaş krizi yaşayan sıradan hayalperestler olduğunu doğrulamaktadır. Yorumlarda saldırganlık göstererek, yalnızca
çok fazla gerçekleşmemiş cinsel enerjiye sahip olduğunuzu göstermiş olursunuz. Ve anneme fahişe gibi davranan ben değilim, siz aslında karılarınıza böyle davranıyorsunuz. Bunlara dikkat etmek yerine, foruma ensestle ilgili kızgın yorumlar yazıyorsunuz, annem benim pahasına, bana aşık ve uyum içinde, tamamen müreffeh bir hayat yaşama fırsatına sahip ve eşleriniz sizden ne aldı? Ben sadece ensestle ilgili forumlarda bulunan adamlarla kişisel deneyimimi paylaşıyorum, spesifik bir cevap almak istiyorlar, gerekirse bunu Viber aracılığıyla paylaşabilirim, ama siz ahlak savunucuları olarak burada ne yapıyorsunuz, mastürbasyon yapıyorsunuz?
çok fazla gerçekleşmemiş cinsel enerjiye sahip olduğunuzu göstermiş olursunuz. Ve anneme fahişe gibi davranan ben değilim, siz aslında karılarınıza böyle davranıyorsunuz. Bunlara dikkat etmek yerine, foruma ensestle ilgili kızgın yorumlar yazıyorsunuz, annem benim pahasına, bana aşık ve uyum içinde, tamamen müreffeh bir hayat yaşama fırsatına sahip ve eşleriniz sizden ne aldı? Ben sadece ensestle ilgili forumlarda bulunan adamlarla kişisel deneyimimi paylaşıyorum, spesifik bir cevap almak istiyorlar, gerekirse bunu Viber aracılığıyla paylaşabilirim, ama siz ahlak savunucuları olarak burada ne yapıyorsunuz, mastürbasyon yapıyorsunuz?
- rmt
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
Bu sadece bir yanılsama. Her şey bireyseldir. Ve güç göstermeniz gereken birçok durum vardır. Bazen sizden beklenen tam da budur. Ancak burada mümkün veya gerekli olduğunda çizgiyi hissetmeniz gerekir. Ve ne kadar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
Hemen herhangi bir ipucu vermeye gerek yok, bu onu korkutabilir. Onun için sadece bir oğul değil, gerçek bir erkek olmaya çalışın. Onunla daha fazla zaman geçirin, onunla farklı konular hakkında konuşun (ilginizi çekmese bile), annenizi dinlemeyi öğrenin, ona tavsiyelerde bulunun, iltifat edin, onun sorunlarını ve sıkıntılarını üstlenmeye çalışın. Yanında bir erkeğin olduğunu hissettiğinde, bilinçaltında bu adam için bir kadın onun içinde uyanacaktır. Bunu davranışlarından anlayacaksınız. Ve sonra iltifatları unutmadan ipuçları vermek mümkün olacak.
- These users thanked the author Vadik for the post:
- fötr şapka_1986
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 4 years 4 months
Anne boşanmış ya da dul olduğunda şansın keskin bir şekilde arttığını kesinlikle söyleyeceğim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
n1 dakika sonra gönderilir 49 saniye:
Evrensel ipuçları yoktur, her şey tamamen bireyseldir. Bir kadın olarak annenize bir yaklaşım bulmanız gerekiyor ve o zaman iyi bir sonuca güvenebilirsiniz.
Onaylıyorum
n1 dakika sonra gönderilir 49 saniye:
Evrensel ipuçları yoktur, her şey tamamen bireyseldir. Bir kadın olarak annenize bir yaklaşım bulmanız gerekiyor ve o zaman iyi bir sonuca güvenebilirsiniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 4 years 4 months
Ücretsiz tavsiye verebilirim
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 1 year 10 months