Kim annesinin arkadaşıyla, teyzesiyle, hatta belki de kendisiyle gerçek, hayal edilmemiş seks yapmıştı ki?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Atik
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Kim annesinin arkadaşıyla, teyzesiyle, hatta belki de kendisiyle gerçek, hayal edilmemiş seks yaptı?

Unread post by Atik »

24 yaşındayım, henüz evlenmedim, bir kız arkadaşım var.
Annemin yıl dönümünde bir arkadaşı vardı, adını bilemiyorum, belki Zina, oğlunu, kızını ve ailelerimizi tanıyorum uzun zamandır arkadaştık. Yalnızdı, kocası ve çocukları akrabalarını ziyaret etmek için bir yere gitmişlerdi.
Akşam her şey bittiğinde annem benden arkadaşını eve götürmemi istedi. Yardımcımızla takılacaktık ve yolda Zina Teyzeyi bırakırken, o kadar yanındayım ki o benim için annem gibi, benim için teyze gibi.
Fırtınalıydı ve dairesine kadar ona eşlik edilmesi gerekiyordu. Kapıyı kendisi açtı ve aynı zamanda kanepeye şaplak atmasına da yardım etti, onu yönlendirirken tuttu, o kadar yumuşak görünüyordum ki, önce onu omuzlarından tuttum, sonra kıçından yakaladım. En azından o iyi. Oturmak zorunda kaldım ve bana dönüp onu dudaklarına koymasına izin vermedim. Sadece gözlerini genişletti, onu kendime bastırdım ve bana karşı iyiydi. Sertleştim ve doğrudan onun midesine girdim, deli gibi emdiler, hiçbir şey düşünmeye gerek yoktu. İlk başta, ben göğüslerini sıkarken, o bunun uygunsuz olduğunu, öğreneceklerini, kendisinin benim için yaşlı olduğunu, kocasını falan falan anlatıyordu. Ama elini bacaklarının arasına koyduğunda nefesi kesildi ve hepsi bu. Onu yere düşürdüm ve gittik, onu yalamaya başladım, sadece seğirdi ve geldi ve sonra geri adım atmadı ve deli gibi emdi. Taktığımda ne kadar sıkı olduğuna şaşırdım, bir kız gibi sızlandı. Uçup gidene kadar var gücümle pompaladım. O da kendimi iyi hissetmemi sağlamaya çalıştı ve sonunda bana öyle bir el salladı ki neredeyse ondan düşecektim. Adam bunu doğrudan ona döktü ve o da hickey’leri veba gibi öpmeye başladı. Neden ve nasıl bilmiyorum, arkadaşım bizi onunla kaptırdı, o da onunla gitmek istedi. Reddetti ve ardından bir kez denemeyi kabul etti. İlk başta onu dişimden alıp amımın içine koydu.
Sonra değiştik ve her şey karıştı. Onu arkadan bükmeye başladılar, pes etmedi ama yaladılar ki onu ikna edebildiler. İlk başta sırayla onu denediler ve sonunda onu tamamen ayırdılar, böylece aynı anda iki kişi oldular. Sanki şişmiş gibi şişmeye başladılar. Hiç kimseyle bu şekilde sevişmedim ve arkadaşım da şaşkına döndü. Her ikisi de onunla çok eğlendi. Aynı zamanda oldukça sarhoştu, anlaşılır bir şekilde olanları kimseye anlatmamamızı ve hepimizin bir hata yaptığımızı söylüyordu, ancak o da bizimle birlikte kendini her zamankinden daha iyi hissediyordu. Bu konuda kendimizi tanıtacak kadar aptal değiliz. Her şey adil.
Elli doların altında parası olan teyzelerin eğlence düşkünü olmadıklarını düşünenler, önce deneyin.
These users thanked the author Atik for the post (total 2):
Fargal94, nefret
Maxim123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kim annesinin arkadaşıyla, teyzesiyle, hatta belki de kendisiyle gerçek, hayal edilmemiş seks yaptı?

Unread post by Maxim123 »

Çok güzel dinlendik :)
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
 Re: Kim annesinin arkadaşıyla, teyzesiyle, hatta belki de kendisiyle gerçek, hayal edilmemiş seks yaptı?

Unread post by Elf Kedisi »

Maxim123: 03 Aug 2022, 14:07 Çok güzel dinlendik :)
Sipariş üzerine yazarken çok eğlendik.
Yura67
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Yura67 »

....kimseye söylemememiz istendi ve biz de hepsini internete sızdırdık)))
Maxim123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Maxim123 »

Yura67: 03 Aug 2022, 14:16 20 dakika önce mesaj

....kimseye söylemememiz istendi, biz de hepsini internete sızdırdık
evet evet *x) denemeler
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 3 years

Unread post by Maksimum »

Kahretsin, burada gerçekten hiç gerçek hikaye yok gibi görünüyor))) sadece birkaçı)
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Profixx11 »

Eğer durum böyle olsaydı elbette yazık olurdu. Bir partiden sonra yıkanmamış, pis kokulu bir teyze ve oral seks ve sikişmeye ihtiyacı var. Muhtemelen her yerde amının kokusu vardır. Lanet🤦‍♂️
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

Profixx11,
Profixx11: 24 Jun 2024, 06:06 Partiden sonra yıkanmamış, pis kokulu kadın ve oral seks yapıp onu becer, Muhtemelen tüm bölgede am kokusu vardır.
Bir partiye giderken genellikle yıkanıp giyindiklerini göz önünde bulundurursak iç çamaşırını temizle, yarım gün önce bile orada hiç koku kalmayacak, çok kötü. Aksine ter ve idrar notalarıyla mekanın doğal kokusu. Belki herkese göre değil ama beni kulaklarımdan sürükleyemezsin ve alkol de bana rahat ve eğlenceli bir ruh hali veriyor.
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Profixx11 »

Alex bi: 24 Jun 2024, 06:25 Bir partiye giderken genellikle yıkanıp temiz iç çamaşırları giydiklerini düşünürsek, yarım günde bile orada koku kalmayacak, çok kötü. Aksine ter ve idrar notalarıyla mekanın doğal kokusu. Belki bu herkese göre olmayabilir ama beni kulaklarımdan sürükleyemezsiniz ve alkol bana rahat ve eğlenceli bir ruh hali veriyor.
Herkes kendine göre bazıları bok yer)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”