Kocanızın arkadaşıyla seks yapmayı hayal ederseniz ne yapmalısınız?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Bilinmiyor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 2 years 1 month
 Kocanızın arkadaşıyla seks yapmayı hayal ederseniz ne yapmalısınız?

Unread post by Bilinmiyor »

Nisan ayında kocamın arkadaşıyla sarhoş bir şekilde yattım. Çok utandım, eşi arkadaşım ama son zamanlarda bana iltifatlar yazmaya başladı. Yakında köye geleceğimi biliyor. Hadi nehre gidelim, öküz ısındı, seni özledim falan diyor. Ve bu hafta iki kez rüyamda onunla tekrar seks yaptığımı gördüm. Onu isteyen bilinçaltım mı?! Ondan hoşlandığımı hiç fark etmedim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Rüyanızda eşinizin arkadaşıyla seks yaptığınızı görürseniz ne yapmalısınız?

Unread post by Nikk »

Neizvestnaya: 09 Jun 2023, 18:20 Nisan ayında kocamın arkadaşıyla sarhoş bir şekilde yattım. Çok utandım, eşi arkadaşım ama son zamanlarda bana iltifatlar yazmaya başladı. Yakında köye geleceğimi biliyor. Hadi nehre gidelim, öküz ısındı, seni özledim falan diyor. Ve bu hafta iki kez rüyamda onunla tekrar seks yaptığımı gördüm. Onu isteyen bilinçaltım mı?! Ondan hoşlandığımı hiç fark etmedim
Peki sorun ne? Sola gitmek istiyorsun, hepsi bu...
These users thanked the author Nikk for the post:
Zorba Carrie
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by içinde »

Neizvestnaya: 09 Jun 2023, 18:20 Nisan ayında kocamın arkadaşıyla sarhoş bir şekilde yattım. Çok utandım, eşi arkadaşım ama son zamanlarda bana iltifatlar yazmaya başladı. Yakında köye geleceğimi biliyor. Hadi nehre gidelim, öküz ısındı, seni özledim falan diyor. Ve bu hafta iki kez rüyamda onunla tekrar seks yaptığımı gördüm. Onu isteyen bilinçaltım mı?! Ondan hoşlandığımı hiç fark etmedim
Daha detaylı anlat bana, rüyamda penisini sana nasıl soktu?, bunu kim yönetti? Ne kadar süre sürtünme yaptı, nereye boşaldı, spermi silmek için ne kullandın? Daha detaylı cevabınız sorularınızı daha doğru cevaplamanızı sağlayacaktır.
These users thanked the author içinde for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Zorba Carrie »

Evet, sadece yeni bir şey istedim. Onunla birkaç kez yat, belki bu yenilik kaybolur. Eğer yürümezse, işte bu, aşık oldun demektir. Kalbini sipariş edemezsin.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Nikk, Serg_A, Alexsss
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Hooligan Carrie: 09 Jun 2023, 19:16 Evet, yeni bir şey istedim. Onunla birkaç kez yat, belki bu yenilik kaybolur. Eğer yürümezse, işte bu, aşık oldun demektir. Kalbini sipariş edemezsin.
Doğru! Yenilik geçerliliğini yitirecek! Ve çok çabuk! Ve sonra beyniniz yerine oturduğunda şaşıracaksınız: Bu neden beni bir yere götürdü?!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Zorba Carrie
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Yolcu 161 »

Neizvestnaya, her şey çok basit. Her şey ancak karşılaştırılarak anlaşılabilir. Kocanız ailenin masraflarını karşıladığı ve desteklediği sürece size ilgi vardır. Bir arkadaşınıza kocanızdan ayrılıp onunla yaşamaya karar verdiğinizi duyurduğunuz anda. Arkadaşınızın gerçek yüzünü göreceksiniz. Ve artık hayallerin olmayacak.
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Kötü niyetli »

Yani köye gitmelisin))
O
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by O »

Evet, kadınlar gerçekten aptaldır, birkaç kez sikildiler ve eğer bu iyiyse, o zaman kaybedilen her şeyi düşünün - aşık oldu
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182

Unread post by Kavun »

Zaten değiştirdikleri için rüyalarımda bile istiyorum. Peki acı çekmenin ne anlamı var? Sadece şüpheler ve yerine getirilmemiş arzular yüzünden daha da kötüleşecek, sadece evdeki ilişkinizi mahvetmeyin.
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Kayıp »

Neizvestnaya,
Eh, göre Son konunuzda, hâlâ gizlice sizi hayal ettiği ve istediğini elde ettiği ortaya çıktı. Ve büyük ihtimalle bundan hoşlandınız ve bazı koşullar nedeniyle bunu kendinize itiraf etmiyorsunuz. Bu yüzden böyle rüyalar görüyorsunuz ve size yazıyor çünkü bunu daha önce istiyordu))) Kocanızın bunu öğrenmeyeceğinden eminseniz, o zaman biraz dalga geçebilirsiniz. Ve eğer vicdanınızla bir anlaşma yapmak istemiyorsanız yapmayın.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexsss »

Kendini hiçbir şeyden mahrum etme)
Geralt’ın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Geralt’ın »

Neizvestnaya: 09 Jun 2023, 18:20 Nisan ayında kocamın arkadaşıyla sarhoş bir şekilde yattım.
Bana seni nasıl becerdiğini söyle? Seni nerede ve hangi pozisyonlarda sikti? Bitirdin mi?
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by clng2 »

Ve en önemlisi sikişti mi?
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ahtung »

Ancak bu hiçbir şey ifade etmiyor, bazen bir rüyada başınıza koyamayacağınız bir şeyin hayalini kurarsınız. Rüyaların gerçeklikle hiçbir ortak yanı yoktur.
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Shu_her »

Neizvestnaya, eğer zaten değiştiyse ve bilinciniz istiyorsa daha fazlası, sonra bir süre buluşuruz. Daha sonra gelecekte kendiniz için ne istediğinize karar verin. Hayat karmaşık bir şeydir ve insanlar arasındaki ilişkiler genellikle karanlık bir ormandır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”