Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AndronRush2000
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years
 Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor

Unread post by AndronRush2000 »

Kız arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz ve hiç sevgilimiz olmadı. Eylül ayında yüksek lisans yapmak için Moskova’ya gidecek ve orada bir yurtta yaşayacak, ben de uzun süre göremeyeceğim. Onunla sevişmeye çalışıyorum, sabırlı ol diyor. Mesela duygular bu şekilde güçleniyor. Ve onu istiyorum, onunla birlikte olmak istiyorum, ondan çocuklar. Ve iki yıl daha beklemek çok uzun bir süre. Ve onu çok seviyorum
These users thanked the author AndronRush2000 for the post:
Sibiryak89
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor

Unread post by Lara »

Ve 🤷‍♀️ 2 yıl olmayacak, bu endişe verici değil mi? ) Ve sözüme güvenin, onunla seks yapmamış olmanız daha muhtemeldir, ama bunca zaman o bunu yaptı.
These users thanked the author Lara for the post (total 4):
Alex yapardı, Sibiryak89, Diğerleri_p, Süleyman
Автор темы
AndronRush2000
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
 Re: Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor

Lara: 31 Jul 2022, 15:57 Ve bu 2 yıl sürmeyecek, bu endişe verici değil mi?) Ve bana güvenin, siz onunla seks yapmamış olabilirsiniz ama o bunca zamandır seks yapıyordu.
O benim kız arkadaşım, benimle yaşıyor, benimle aynı yatakta uyuyor. Orada Moskova’da 2 yıl yüksek lisans eğitimi alacak. Şu anda kimseyle birlikte değildi. Yoksa benimle yaşamazdın
Sokolov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sokolov »

Çok tuhaf bir hikaye... Fiziksel sağlığınızda her şey yolunda mı? Eğer öyleyse, o zaman açıkça kafasında bir sorun var... 2 yıldır ve bir kez değil... Görünüşe göre böyle bir kızın sadece maddi ihtiyaçlarını karşılamak için bir erkek arkadaşı var, belki de bu çok kurnaz bir hareket: marine et ve dinamit ve kiradan tasarruf edin
These users thanked the author Sokolov for the post:
Sibiryak89
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Lara »

Fotoğraf 30 yaşında bir kadını gösteriyor, o zaman hiçbir şey anlamıyorum))
These users thanked the author Lara for the post (total 2):
Sibiryak89, İvannavi
Автор темы
AndronRush2000
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Lara: 31 Jul 2022, 16:52 Fotoğrafta 30 yaşında bir kadın var, o zaman hiçbir şey anlamıyorum))
Evet, 28
Çılgın horoz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Çılgın horoz »

İkinci tura çıktınız mı? Yoksa üçüncü mü? Zaten aynı yatakta uyuduğunu ve başka hiçbir şey yapmadığını okumuştum :)
Sen ona elçi gönder, Eylül’de sana geri dönerim, belki bir şeyler yoluna girer :göz kırp:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

Onu bir enayi gibi boşadı, seninle yaşadı, sen onun geçimini sağladın ve başkalarıyla sevişti. 28 yaşında artık bakire olmadığına katılıyorum?))))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”