Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor
-
Автор темыAndronRush2000
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years
Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor
Kız arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz ve hiç sevgilimiz olmadı. Eylül ayında yüksek lisans yapmak için Moskova’ya gidecek ve orada bir yurtta yaşayacak, ben de uzun süre göremeyeceğim. Onunla sevişmeye çalışıyorum, sabırlı ol diyor. Mesela duygular bu şekilde güçleniyor. Ve onu istiyorum, onunla birlikte olmak istiyorum, ondan çocuklar. Ve iki yıl daha beklemek çok uzun bir süre. Ve onu çok seviyorum
- These users thanked the author AndronRush2000 for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor
Ve
2 yıl olmayacak, bu endişe verici değil mi? ) Ve sözüme güvenin, onunla seks yapmamış olmanız daha muhtemeldir, ama bunca zaman o bunu yaptı.
- These users thanked the author Lara for the post (total 4):
- Alex yapardı, Sibiryak89, Diğerleri_p, Süleyman
-
Автор темыAndronRush2000
Re: Bir kızı seks yapmaya nasıl ikna edebilirim? Onu seviyorum, iki yıldır birlikteyiz ama yakında ayrılıyor
O benim kız arkadaşım, benimle yaşıyor, benimle aynı yatakta uyuyor. Orada Moskova’da 2 yıl yüksek lisans eğitimi alacak. Şu anda kimseyle birlikte değildi. Yoksa benimle yaşamazdın
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çok tuhaf bir hikaye... Fiziksel sağlığınızda her şey yolunda mı? Eğer öyleyse, o zaman açıkça kafasında bir sorun var... 2 yıldır ve bir kez değil... Görünüşe göre böyle bir kızın sadece maddi ihtiyaçlarını karşılamak için bir erkek arkadaşı var, belki de bu çok kurnaz bir hareket: marine et ve dinamit ve kiradan tasarruf edin
- These users thanked the author Sokolov for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 10 months
Fotoğraf 30 yaşında bir kadını gösteriyor, o zaman hiçbir şey anlamıyorum))
- These users thanked the author Lara for the post (total 2):
- Sibiryak89, İvannavi
-
Автор темыAndronRush2000
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 2 years 9 months
İkinci tura çıktınız mı? Yoksa üçüncü mü? Zaten aynı yatakta uyuduğunu ve başka hiçbir şey yapmadığını okumuştum :)
Sen ona elçi gönder, Eylül’de sana geri dönerim, belki bir şeyler yoluna girer :göz kırp:
Sen ona elçi gönder, Eylül’de sana geri dönerim, belki bir şeyler yoluna girer :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Onu bir enayi gibi boşadı, seninle yaşadı, sen onun geçimini sağladın ve başkalarıyla sevişti. 28 yaşında artık bakire olmadığına katılıyorum?))))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 401 Views
-
Last post by Alesya
-
- 72 Replies