Bana hakim olan kızları seviyorum

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
harika
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Bana hakim olan kızları seviyorum

Unread post by harika »

Kızlar, 25 yaşındayım) Sıradan bir adamım ama görünüşe göre pek değil. Kızlara itaat etmeyi gerçekten seviyorum. Bir defasında iki arkadaşım beni kendilerine itaat etmeye ve emirlerine uymaya zorladı. Ne öncesinde ne de sonrasında böyle bir heyecan yaşanmamıştı. Söylesene, bunu beğendin mi ve benzer vakaların oldu mu?)
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 3 months
 Re: Bana hükmeden kızları seviyorum

Unread post by AlexTDV »

Bir zamanlar fahişeydim, onun müdavimiydim, çok uzun süre onu yalattım, sarhoş olarak üzerine yürüdüm ve dedi ki - eğer onu paket lastiği olmadan kıçına vermek istersen veririm onu - evet! ve o - sonra amımı yala ki dilimden geleyim, o yüzden deneyelim, önce yüzüme oturdu ve ben onu aşağıdan yaladım, sonra yoruldu, onunla sırtüstü uzan bacaklar açık ve ben zaten onu yalayan bu pozisyondaydım ve bana tempo eklemesi nerede, parmaklarıyla nereye yardım edeceğini emretti, beni saçlarımdan tuttu, ayrıca güzel bir kedisi vardı, büyük dudaklı, genel olarak , kendini iyice yaladı ama bunun için onun kıçını yakaladı, çıkarmadan ona iki çubuk fırlattı, onu tamamen spermiyle doldurdu, birbirlerine zevkleri sonuna kadar ulaştırdı, o iyi bir sürtüktü, yazık ki zaten emekli))
denis.v
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by denis.v »

göt yalamayı kızlar uzun, bir saat veya daha fazla. ama bunun baskınlık olup olmadığını bilmiyorum. Bunun için onlara para ödeyebilirim
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Anonim99 »

Baskın kadın yok. Yalnızca erkeklerin mastürbasyon fantezisi vardır. Eğer bunu para için yapıyorlarsa, sevdikleri için değil. Ancak bu gösteri çoğu erkek için yeterlidir. "Kızların bana hükmetmesini seviyorum" demek fuhuşu sevdiğinizi söylemekle eşdeğerdir.
Last edited by Anonim99 on 18 Jun 2022, 23:15, edited 1 time in total.
denis.v
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by denis.v »

Anonym99: 18 Jun 2022, 23:04 Baskın kadın yok. Yalnızca erkeklerin mastürbasyon fantezisi vardır. Eğer bunu para için yapıyorlarsa, sevdikleri için değil. Ancak bu gösteri çoğu erkek için yeterlidir. Bu sadece bir tür fuhuş.
Bunun hakkında az önce başka bir başlıkta yanıt verdim.
Gerçekten hükmetmeyi seven kızlarla tanıştım. Sanki yüzlerine yazılmış gibi: "Ben iyiyim, kıçımı yala." Bu iletişimde, yürüyüşte ifade edildi ve istemsizce hissedildi. Kadınların çoğunun bundan yararlandığına ve tahakküm eylemleri için para aldığına katılıyorum. Talep var mı? Ve burada neredeyse hiçbir şey yapmanıza gerek yok ve finansman da hesaba katılacak.
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Anonim99 »

denis.v: 18 Jun 2022, 23:14 Gerçekten hükmetmeyi seven kızlarla tanıştım. Sanki yüzlerinin her yerinde "Ben iyiyim, kıçımı yala" yazıyor
Bunu göz ardı edemezsin ama büyük ihtimalle sen’ Böyle kadınları bulmakta zorluk çekeceğim. Ancak bu tür mastürbasyon fantezilerine sahip olmanın zor bir yanı yoktur. Yoksul ülkelerdeki kadınların paraya ihtiyacı var ama hayal gücüne değil. Ama erkeklerin hayal gücü o kadar güçlü ki kadınlar tarafından sömürüldüklerini anlamıyorlar.
sahip olmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by sahip olmak »

beni kim sikecek?
Taras
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Taras »

dorad: 21 Jul 2022, 14:15 beni kim becerecek?
Bunu umursamam ama sen çok uzaktasın
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by BOmD »

denis.v: 18 Jun 2022, 23:14 Bu konuyu başka bir başlıkta yanıtladım.
Gerçekten hükmetmeyi seven kızlarla tanıştım. Sanki yüzlerine yazılmış gibi: "Ben iyiyim, kıçımı yala." Bu iletişimde, yürüyüşte ifade edildi ve istemsizce hissedildi. Kadınların çoğunun bundan yararlandığına ve tahakküm eylemleri için para aldığına katılıyorum. Talep var mı? Ve burada neredeyse hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor ve işin içine para da dahil olacak.
Bu, hakimiyetten ne kastettiğinize bağlı. Bununla kastettiğim bir kızın seks yaptığı an :ireful1:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”