Ona nasıl hakim olunur?
-
Автор темыsprey
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 2 months
Ona nasıl hakim olunur?
Merhaba, 18 yaşındayım, öğrenciyim, bir fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yaptım. Kız bir atlet, plastik şeritlerle dans ediyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam kesinlikle vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Ardından 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini, yürüyüşe çıktığımızı, onu teselli ettiğimi ve sonunda girişte seks yaptığımızı yazdı. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Söyle bana neden bu kadar agresif ve kibirli davranıyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыsprey
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Re: Ona nasıl hakim olunur?
Evet ama onun yerine bunu istiyorum. Giriş salonunda zaten seks yapmıştık.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Ona itaat etmek için zaten adımlar attınız, bu yüzden artık herhangi bir şeyi değiştirebilmeniz pek mümkün değil. Acele etmek için çok geç.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: aseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece onun tarafından yönetilmenin tadını çıkarmayı öğren. Sizi ayaklarını öpmeye davet ettiğinde çok geçmeden sevinçten havalara uçacaksınız.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Ona hükmetmek mi istiyorsun? Kıçıma birkaç darbe ver! Tüm aptallıkla! Böylece morluk bir ay kalsın... Ama başarılı olmanız pek mümkün değil - ince bağırsağınız var..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: aseksüel
Gerçek değil ama ya aniden kederden ayağa fırlarsa? Böyle bir gelişme göz ardı edilmemeli...
- These users thanked the author NitroJ for the post:
- genç bayan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 2031 Views
-
Last post by İgorek