Ona nasıl hakim olunur?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
sprey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 2 months
 Ona nasıl hakim olunur?

Unread post by sprey »

Merhaba, 18 yaşındayım, öğrenciyim, bir fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yaptım. Kız bir atlet, plastik şeritlerle dans ediyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam kesinlikle vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Ardından 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini, yürüyüşe çıktığımızı, onu teselli ettiğimi ve sonunda girişte seks yaptığımızı yazdı. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Söyle bana neden bu kadar agresif ve kibirli davranıyor?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ona nasıl hakim olunur?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

O zaten sana hakim
Автор темы
sprey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by sprey »

Evet ama onun yerine bunu istiyorum. Giriş salonunda zaten seks yapmıştık.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Ona itaat etmek için zaten adımlar attınız, bu yüzden artık herhangi bir şeyi değiştirebilmeniz pek mümkün değil. Acele etmek için çok geç.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Bir yolu var ama sülfürik asit lazım...
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Sadece onun tarafından yönetilmenin tadını çıkarmayı öğren. Sizi ayaklarını öpmeye davet ettiğinde çok geçmeden sevinçten havalara uçacaksınız.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Ona hükmetmek mi istiyorsun? Kıçıma birkaç darbe ver! Tüm aptallıkla! Böylece morluk bir ay kalsın... Ama başarılı olmanız pek mümkün değil - ince bağırsağınız var..
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Pannochka: 29 Mar 2022, 18:03 Sadece onun sana hükmetmesi gerçeğinin tadını çıkarmayı öğren. Yakında seni ayaklarını öpmeye davet ettiğinde mutluluktan uçacaksın.
Gerçek değil ama ya aniden kederden ayağa fırlarsa? Böyle bir gelişme göz ardı edilmemeli...
These users thanked the author NitroJ for the post:
genç bayan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”