Taşımada

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
aynı eser
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years 11 months
 Taşımada

Unread post by aynı eser »

13-14 yaşlarındayken bir otobüse bindiğimi hatırlıyorum
Arka peronda. Bir sürü insan toplanmış
Ve şimdi tabii ki birisi pantolonumun üzerinden penisime dokunuyormuş gibi hissediyorum.
Ayağa kalkmaya başladım. Arkamı dönüyorum ve yine penisime dokunuyorlar.
Bir şekilde sitenin ortasına taşındım
Ve yine bana dokunuyorlar. Ve sadece dokunmuyorlar, aynı zamanda pantolonun içinden penisi çektikleri de söylenebilir.
Erkeklerden hangisinin olduğunu bilmiyordum.
Ama sonra orta yaşlı bir adam dedi ki
"Hadi otobüs durağında inelim. Benimkine dokunmana izin vereceğim. "
Şimdi ben giderdim dışarı çıktım ve onu mastürbasyon yaptım ve sadece bununla da kalmadı.
Ama sonra kafam karıştı ve korktum.
O gitti, ben de yola devam ettim.
Bu birkaç kez, üç kez oldu.
Ve her zaman bir şeyin devam etmesinden korktum.
Ama aslında hoşuma gitti.
Kimin benzer vakaları oldu?
These users thanked the author aynı eser for the post:
hayalet
psişele
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Taşıma sırasında

Unread post by psişele »

Her şey olabilir, ulaşımda dikkatli olmanız gerekiyor. Çirkinler vardı ama öyle bir şey olmasaydı, böyle bir şey olsaydı büyük ihtimalle yaralanırdım.
lorca
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by lorca »

Ben de 14 yaşımda kalabalık bir otobüste el yordamına uğradım. Yaz mevsimiydi, dizlerinin üzerinde hafif bir etek, eteğin altında tanga vardı. Az önce birinin çılgın parmakları tarafından becerildim. 😂😂 😂
These users thanked the author lorca for the post (total 3):
aynı eser, Fargal94, nikolj202
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Elf Kedisi »

lorka: 11 Jul 2022, 17:55 Ben de 14 yaşımdayken kalabalık bir otobüste el yordamına uğradım. Yaz mevsimiydi, dizlerinin üzerinde hafif bir etek, eteğin altında tanga vardı. Az önce birisinin çılgın parmakları beni beceriyordu.
14 yaş ve öncesinde, okul soyunma odasının yakınındaki kalabalığın içinde farklı popolara dokunarak iyi vakit geçirebilirdin, aslında birçoğunun yaptığı da buydu))
These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 2):
lorca, aynı eser
Not
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: aseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Not »

Ben de gençliğimde yazın metroya biner, kadınların poposuna dokunurdum. Bazen eteğini kaldırıp çıplak kalçasına dokunuyordu. İkisiyle bu şekilde tanıştım, biri doğrudan amının içine girdi ve ben dışarı çıktığımda ikincisi geldi ve kıçına dokunduğum için kafayı bulduğunu söyledi.
These users thanked the author Not for the post:
aynı eser
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Bravo61 »

Benimki otobüste ellenmeyi seviyor
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Serge12345 »

Yoğun saatlerde otobüse binmek eğlenceliydi. Kapının önündeki arka platformda ve aşağıdaki basamakta bir adam duruyordu. Onu bana o kadar yaklaştırdılar ki ellerini kaldırdı, penisinin önündeydiler ve ona öyle bastırdılar. Yolculuk yaklaşık 10 dakika sürdü. Ama bu süre zarfında boşalmayı başardım
These users thanked the author Serge12345 for the post:
hayalet
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

sadece şimdi değil, bugün olduğu gibi, metro sabahı kalabalık ve muhtemelen 16 yaşında bir kız yanıma sokuluyor ve bacaklarını ve poposunu öylesine gelişigüzel oraya buraya koyuyor ki, eminim elinde olmadan gafımı hisset :oops:
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
çiçek hastalığı, hayalet
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Fernando »

Ve şehrimizde kalabalık bir otobüs veya minibüste birinin osuruğundan ancak kaburgalarınız kırılabilir veya terden boğulabilirsiniz 😂
fırçalamak
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 609
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by fırçalamak »

These users thanked the author fırçalamak for the post (total 2):
Fargal94, SeRg !$!
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Hottoh »

12-13 yaşlarında birçok çocuğa dokunuldu, dokunuluyor ve dokunulmaya devam edecek. Ben de birkaç kez tramvaydaydım, ta ki 17 yaşına kadar nihayet "dokunuldu"... Sonra ben de özellikle birinin dokunması için gittim. ...
These users thanked the author Hottoh for the post:
hayalet
Astep
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Astep »

Peki, bir yabancının kabarık topuzlarına "yanlışlıkla" dokunmadan nasıl geçip gidebilirsiniz, özellikle de çok fazla insan varken...))
These users thanked the author Astep for the post (total 2):
Fargal94, SeRg !$!
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206

Unread post by Arıyor »

Bravo61,
Şunu yapmak isterim: Bu otobüsün tarifesini biliyorum...
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Liyakat »

Bu sıklıkla başıma geldi. Ve eteği kaldırdılar ve sanki tesadüfen elini karnının alt kısmına bastırdılar
ve popoya doğru bastırdılar, ama ne kadar çevirirseniz çevirin, yine de kalçaların arasına giriyor, yani biniyorum, keyif alıyorum.
Japon metrosunda kadınların genellikle tecavüze uğradığını, çünkü statüleri nedeniyle erkekleri reddedemediklerini okudum. Doğru mu değil mi bilmiyorum? Belki çok uzun zaman önceydi ama artık 21. yüzyıldayız.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Fargal94
mega saniye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by mega saniye »

Oldu, ona da dokundular. Okula gittik ve birçok sınıf arkadaşımız adamın penislerine dokunduğunu biliyordu. Herkes ondan uzak duruyordu. Korkuyorlardı.
These users thanked the author mega saniye for the post:
hayalet
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by SON »

Bu sezon ulaşımda "sarılma" sezonunu çoktan açtım! Bu işi seviyorum. 15 yaşımdan beri pratik yapıyorum. Artık havalar ısındı, kadınlar uzun sıcak elbiselerini çıkardılar... Özellikle 40-55 yaşlarındaki tombul, yontulmuş hanımlara arkadan sarılmayı seviyorum.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by zıt »

Metroda iki bayanın arasında oturuyorum. Gidiyoruz... İçlerinden biri uyukluyor... Aniden patlıyor, istasyonunun yanından geçtiğini fark ediyor)) Ve eteği uçuyor! Meğer eteğin kenarına oturmuşum... Bayan ayağa fırladı ama etek kaldı)) En ufak bir utanç duymadan eteği çekti ve özür diledi!
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Taşımada ama külotsuz mu? Eteğimin altına giren elin, aziz çıplak vücuda bir engel bulamadan nasıl donduğunu hissettim. Birden. Onu soktum ve beklenmedik bir şekilde kasık kılları ortaya çıktı. Teorik olarak, külotun kumaşı kadının kıpırdanmasına neden olur, ama burada durum tam bir serseri. Hemen çıplak vücut. Artık otobüslerin yarısının boş olması üzücü. Sonuçta biz kadınlar da beğendik. Gün içinde mahrem bölgelerinize ne zaman dokunacaklar? Akşamı bekle kocam.
Üstüne çıkması o kadar güzel ki ya da kıçına bastırılan penis aniden şişer ve bunu hissedersin.
These users thanked the author Veronika for the post:
Nikk
LadaR
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 685

Unread post by LadaR »

Direkte sahnede duruyorum,
ama müzik hiç de aynı değil...
Ve seyirciler sıralar halinde oturuyor
ve müzik göndermiyorlar para bana değil,
uzakta oturan
çok tehditkar görünen bayana..

direği iki elimle alıyorum..
Dansıma çömelerek başladım..
Ve daha da yükseğe çıkıyorum
unta çatıya dokunana kadar..

Kalkıyorum kendimden yapabileceğim her şeyi
Her ne kadar müdahale etseler de bunu yapmak zor

Kalabalık, etrafımda insanlar var...
Ama aniden bir aptal
dedi - Her şeyi tekrar giy,
çok iğrenç görünüyorsun

Bak, göğüslerin tamamen berbat
Biraz kıyafet giy, daha iyi uyu
br/> Herkes öfkeyle ayağa kalktı
ve vay be, hemen uyandım...

Otobüs! Ayakta uyuyakaldım!
Ne saplantı...

https://i.postimg.cc/FK090PVz/aMgeH.gif
These users thanked the author LadaR for the post (total 4):
Nikk, Fargal94, Veronika, davenant_1
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Veronika: 31 Mar 2023, 15:21 Taşıma halindeyken külotsuz mu? Eteğimin altına giren elin, aziz çıplak vücuda bir engel bulamadan nasıl donduğunu hissettim. Birden. Onu soktum ve beklenmedik bir şekilde kasık kılları ortaya çıktı. Teorik olarak, külotun kumaşı kadının kıpırdanmasına neden olur, ama burada durum tam bir serseri. Hemen çıplak vücut. Artık otobüslerin yarısının boş olması üzücü. Sonuçta biz kadınlar da beğendik. Gün içinde mahrem bölgelerinize ne zaman dokunacaklar? Akşamı bekle kocam.
Üstüne çıkması o kadar hoş ki! Ya da kıçına bastırılan penis aniden şişer ve sen bunu hissedersin.
Peki toplu taşıma araçlarında insanlar ne sıklıkla yanınıza bu şekilde sokuluyor? Hiç yanınızdaki adamın penisinden dokunmayı denediniz mi?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hayır, denemedim ama bazen ayaktayken bile pes etmek istedim.
These users thanked the author Veronika for the post:
LadaR
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Veronika: 31 Mar 2023, 17:21 Hayır, denemedim ama bazen ayaktayken bile pes etmek istedim.
Vazgeçmek farklıdır! İnisiyatifi kendileri ele alan ve alınlarını
oturan bir adamın omzuna sürmeye çalışan kızlar var...
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ve haklısın, öyleydi ama ben sadece buna dayandım. Penisime dokunmadım ama sen sordun. Bazen kalçasına bastırılıyordu.

3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Tamam, işten sonra - duş, akşam yemeği, kahve, çıplak vücut, bacaklar açık - ve site üyelerine her şeye hazırız.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Veronica, hadi! Açıklamalarınızı bekleyeceğiz!!! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
Veronika
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

15 yaşımdayken metroda birinin bana dokunduğunu hissettim, belki kazara bir kalabalık var diye düşündüm. Bir sürü insan var. Sonra tekrar etrafıma baktım ama tek bir kız bile yoktu. Sanırım orospu, dostum, tesadüfen öyle döndü.. Ama 15 yaşlarındayım.. Ellerimi kasıklarıma indirdim, kendimi kapattım.. Üçüncü kez bana dokunmaya kalkınca. Bir süre sonra ellerimi hissetti, kendininkini çıkardı ve bir daha denemedi. Daha büyük olsaydım parmaklarını kırardım))) ama kızlar ona hiç dokunmadı veya kışkırtıcı bir şekilde ona baskı yapmadı, bu çok yazık))
These users thanked the author hadi for the post:
hayalet
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

d3nan, yani kızların bu hastalığa yakalanma olasılığı çok daha düşük bu tür şakalara karıştı. Her ne kadar bu benim başıma gelmiş olsa da...
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

niqk: 31 Mar 2023, 19:22 eh, kızlar bu tür şakaları çok yapıyor
Böyle bir resmi bir keresinde görmüştüm ama dışarıdan. Elektrikli trende seyahat ediyordum, orada da bir kalabalık vardı ve bir istasyonda pek çok insan inmişti. Tam herkes gitmeye başladığında, 25-30 yaşlarında bir kız adama yaslanmış halde, kıçını hâlâ hafifçe geriye doğru uzatmış halde duruyordu. Kasıtlı olarak sarıldığı pozundan anlaşılıyor. Ve sonunda aynı durakta inip hiçbir şey olmamış gibi yürümeye başladı.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by içinde »

Ayrıca trende... Yazlıktan seyahat ediyordum, geç oldu, tren boştu, istasyonuma oturdum ve arabalardan sonuncuya kadar gitmeye karar verdim, çünkü indikten sonra trene daha yakındı. durağa gidiyoruz. Arabaların arasından geçiyorum, son arabanın girişine ulaştım, sanki kapıyı hareket ettirmek üzereydim, bir adam görüyorum... aktif olarak leğen kemiğini hareket ettiriyor, ilk başta nedenini anlamadım, sonra fark ettim ki o köpek stili bir kızla sikişiyordu, koltukta dört ayak üzerinde duruyordu, başı pencereye dönüktü, sanki öyleydi ve görünmüyordu, sadece kıçım dışarı çıkmıştı, o da beni gördü ve kafasını çevirdi. Arabaya binmedim, onlardan başka kimse yoktu, ama o onu sikerken durup izledim, bitirdi, onu utandırmamak için giriş penceresinden uzaklaştım, ama arabadan çıktığımda Arabada bilerek onlara yetiştim ve kıza baktım.
hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by hayalet »

Ivi, Öyleydi. Aynı yaşta. Yüzünü hiç görmediğim bir adam ceketinin içinden bana dokunuyordu. Nefes alışına bakılırsa kendisi de mastürbasyon yapıyordu. Aynı zamanda ereksiyon yaşadım. ve bunu hissetti. Zaten elini ceketin altına uzatmış, pantolonun içine dokunmuştu ama çıplak vücuda ulaşamamıştı. Durağımda indim.
alexey.kush
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by alexey.kush »

lorka, sadece eteğin altına değil aynı zamanda da tırmandılar külotun altında
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

aleksey.kush: 28 Feb 2024, 15:07 sadece eteğin altına değil, külotun altına da girdiler
Bunu hiç hayal edemiyorum. Kızlar gerçekten birinin kirli parmaklarıyla ORAYA girdiği gerçeğini bilmiyorlar mı? Muhtemelen tırnaklarınızın altında kir vardır.
Sonuçta böyle bir enfeksiyonu yayabilirsiniz. Oradaki her şey neredeyse steril. Binlerce insanın dokunduğu çeşitli korkuluklara parmaklarıyla dokundu. Ve bu insanların hepsi sağlıklı değil. Birinin tetikçisi var, birinin tüketimi var ya da daha kötü bir şey var. Ve sonra parmaklarıyla BURAYA tırmanıyor.
Bunu nasıl beğenirsin?

Pekala, erkek arkadaşın doğada amına girdi. Elbette parmakları da kısır değil. Ama en azından onun hasta olmadığını biliyorsun. Ancak bu aynı zamanda parmaklarını da kısır yapmaz.
Cerrahlar, kişinin eline geçmeden önce yarım saat boyunca ellerini yıkarlar. Ve sonra tamamen tanımadığınız biri kulağınıza kadar size girdi.
Pekala, tamam, bu hala bir sik, sonuçta pantolonunun içindeki bir sik ve parmaklıkları tutmuyorlar ve toplayamıyorlar her yer kir.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Vasyanitsa: 28 Feb 2024, 20:23
aleksey.kush: 28 Feb 2024, 15:07 sadece eteğimin değil külotumun da altına girdiler
Bunu hiç hayal edemiyorum. Kızlar gerçekten birinin kirli parmaklarıyla ORAYA girdiği gerçeğini bilmiyorlar mı? Muhtemelen tırnaklarınızın altında kir vardır.
Sonuçta böyle bir enfeksiyonu yayabilirsiniz. Oradaki her şey neredeyse steril. Binlerce insanın dokunduğu çeşitli korkuluklara parmaklarıyla dokundu. Ve bu insanların hepsi sağlıklı değil. Birinin tetikçisi var, birinin tüketimi var ya da daha kötü bir şey var. Ve sonra parmaklarıyla BURAYA tırmanıyor.
Bunu nasıl beğenirsin?

Pekala, erkek arkadaşın doğada amına girdi. Elbette parmakları da kısır değil. Ama en azından onun hasta olmadığını biliyorsun. Ancak bu aynı zamanda parmaklarını da kısır yapmaz.
Cerrahlar, kişinin eline geçmeden önce yarım saat boyunca ellerini yıkarlar. Ve sonra tamamen tanımadığınız biri kulağınıza kadar size girdi.
Pekala, tamam, bu hala bir sik, sonuçta pantolonunun içindeki bir sik ve parmaklıkları tutmuyorlar ve kir biriktirmiyorlar her yerde onunla birlikte.
Vajina steril değildir... orada yaşayan ve hastalıklara karşı koruma sağlayan çok sayıda ortakyaşam bakterisi vardır... eğer bu ortakyaşamlar olmasaydı’ Orada en ufak bir hapşırık yüzünden ölürdük.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 28 Feb 2024, 20:37 Vajina steril değildir.. Orada yaşayan ve hastalıklara karşı koruma sağlayan çok sayıda ortakyaşam bakterisi vardır.. bu ortakyaşamlar orada olmasaydı, biz olurduk en ufak bir hapşırmadan ölebilirsin.
Ve yine de, ulaşım sırasında parmaklıklara yapışan parmaklarla ve tırnaklarının altında kir varken oraya tırmanmak bu işin en yararlı yanı değil. hayat.
Üye olabilir ve oraya tırmanabilirsiniz ve tırmanmalısınız. Hayatında ilk kez gördüğün bir insanın penisi olsa bile.
Ama kirli parmaklarla...
Keşke birisi amını çöp yığınında bulsaydı. Peki o zaman evet, o zaman muhtemelen her şey mümkün.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Vasyanitsa: 28 Feb 2024, 20:52 Ve yine de korkuluğu kavrayan parmaklarla oraya tırmanmak
Bırak tartışmayı, bu konuyu düşünmek bile benim için iğrenç..
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”