Kocanın omurgası

Engelli insanların yaşamının samimi yanı
Allah 1974
Potansiyel seks nesnesi
 Kocanın omurgası

Unread post by Allah 1974 »

Herkese merhaba! Sadece konuş. Kocam ve ben zaten yaşlandık, oğlumuz bir yetişkin. Beş yıl önce kocam bir kaza geçirdi ve felç oldu. Elbette biraz kendine hizmet edebilir. Ama mesele farklı; yakınlığımızı kaybettik. İnternet üzerinden kendime birkaç oyuncak aldım ama bu sadece seksin yerini tutuyor. Genel olarak kocam anlıyor ve birkaç yıl önce beni en az ayda bir sevgilim olmaya ikna etmeye başladı. Düşündüm ve risk almaya karar verdim, SZ’ye kaydoldum, elbette orada çok yetersiz insan var ama yine de işkenceyle karşılaştım, beni anladı ve benim için aylık tahliye olmaya hazırdı. Kocama ondan bahsettiğimde ve randevuya çıkabileceğimi söylediğimde, belli etmese de nasıl solduğunu gördüm. Kocamın dahili olarak buna hazır olmadığını fark ettim ve o adamdan özür diledim ve profili sildim. Belki iyi tavsiyeler duyacağım ama özünde konuştum, ruhumu döktüm.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kocasının omurgası

Unread post by Yün »

Tanrım, kocanı küçük düşürmekten ve ayda bir gizlice buluşmaktan seni ne alıkoydu? Bu programla, eğer dikkatli olursanız kocanız 10 yıl sonra bile bilmeyecek :evet:
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
Vika1, Evgeniy7519, Zorba Carrie
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Alla1974, eğer bir erkek istiyorsan, o halde buluşalım gizli. Ancak kocanız ruh halinizdeki değişikliği hâlâ anlayabilir. Buna hiç değmez mi?
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
Evgeniy7519
Allah 1974
Potansiyel seks nesnesi

Evet, hiç ereksiyon yok. Ve muhtemelen beni anlamadılar, aldatmak istemiyorum (bu onun teklifiydi), herhangi bir yalan er ya da geç gerçekleşecek ve küçük bir aldatmaca, kartopu gibi yalanlarla büyüyecek. Ayda birkaç saatlik devamsızlığı ikna edici bir şekilde gizlemenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ve kendini ne kadar aldatırsan aldat, yine de bir erkek istiyorsun.
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Kocanın üzgün olması kesinlikle kıskançlıktan bahsediyor. Güvendiği adamı bulabilecek mi?
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Barmaleykin_47 »

Alla1974, kocanız sizi seviyor, bu yüzden istediğini istedi en iyisiydi keşke sana Ve gizlice buluşabilirsin ve eğer ortaya çıkarsa açıklarsın ve o da anlar.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Oral seks mümkün mü? kocanızdan mı? O zaman oyuncaklar işe yarardı
Cools87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Cools87 »

Kocanızla bir kez daha açık konuşun. Sanırım seninle tanışacak. Kabul etmek zor. Ama seni daha mutlu gördükten sonra affedecektir.
These users thanked the author Cools87 for the post:
Cidden
kazanova
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by kazanova »

mfm pratiği yapmak
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Evet, koca bir geyik ve bencil. Bunu kendisi önerdi, ilham aldı. En iyi çözüm ondan ayrılmak olacaktır.
xxccxx
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by xxccxx »

Lanet olsun, onlar yetişkin! Sizin durumunuzda birkaç farklı çözüm var, hatta belki de zıt çözümler. Kendi kararlarınızı verin ve karar verirseniz geri adım atmayın!
aşk seksi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by aşk seksi »

Alla1974, PM’den yaz ve bu konu hakkında konuşalım Ben tanıdığım tek kişi onun engelli olduğu
Cools87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Cools87 »

Lovesex: 19 Jun 2022, 22:06 Alla1974, PM’ye yaz ve başlayalım bu konuyla ilgili sohbet bana da tanıdık geliyor, sadece o engelli
Bana arkadaşından bahseder misin?
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Karar birlikte verilmeli, kocanız kendini aşmalı ve boynuzlanmalı, bırakın sizin nasıl sikildiğinizi izlesin, belki aynı zamanda kocanız da, çünkü onun kıçı sikleri kaldırabilir. Size uygun olup olmadığını denemeden bilemezsiniz.
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Evet, bir de tavsiye. Bunu beklemiyordum :(
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by Maksimum »

Alla1974, kişisel mesaja yazamıyorum Bana yaz.
Katerina90
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Katerina90 »

Elbette aldatmak istemiyorum. Ama ona söylememek daha iyi olurdu. O zaman zihinsel olarak senin için zor olurdu.
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Alla1974, ne duymayı bekliyordun? Herhangi bir tavsiyenin var olma hakkı vardır ve onu dinleyip dinlememek size kalmıştır. Yeni şeyler her zaman korkutucudur, tek bir hayat vardır ve hala gücünüz varken çok denemelisiniz

17 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Aldatmak istemiyorsun, sikişmek istiyorsun, sadece mzhm seçeneği var, başka seçenek yok
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by Kayıtsızlık »

Çok geçmeden 41 yaşında hastalık nedeniyle iktidarsız kaldı. Eşim o sırada 36 yaşındaydı. Beni terk etmeye niyeti yoktu ama acı çektiğini gördü ve ben de her şeyi yüzüne söylemeye karar verdim. ama kendini dikkatli seçmesi ve sadece bir tane olması şartıyla. sonuçta Oleg ortaya çıktı... o zamanlar 30 yaşındaydı. 5 yıldır böyle yaşıyoruz. bizim evde bunu yapmasına izin verdim. ama sonra iş için bir iki saatliğine şehre gidiyorum
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by MISTER_COCK »

Alla1974, peki kocanızı zaten aldattınız mı? Bunu bilmek ilginç; eleştirmeyeceğim; bu senin seçimin! ve eğer kocan olsaydım, ihanet bahanesi sunmak yerine muhtemelen seni aşağılardım!

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Indeferens: 23 Jun 2022, 05:40 Çok geçmeden hastalık nedeniyle 41 yaşında iktidarsız oldum. Eşim o sırada 36 yaşındaydı. Beni terk etmeyecekti. , ama acı çektiğini gördüm ve ona her şeyi anlatmaya karar verdim, ancak kendisini dikkatlice seçmesi şartıyla ve sonunda Oleg ortaya çıktı... o sırada 30 yaşındaydı. 5 yıldır bu şekilde yaşıyoruz. Evimizde bunu yapmasına izin verdim ama sonra iki saatliğine iş için şehre gidiyorum
ne dehşet! Lanet olsun. Neden dil ve her türlü oyuncak durumu çözemiyor?
Venüs de Milo
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Venüs de Milo »

Bir seks uzmanına görünmenizde fayda var.
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by MISTER_COCK »

Milo Venüs: 09 Jul 2022, 22:56 Bir seksoloğa görünseniz iyi olur.
bu tam olarak kime hitap ediyor?
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Alla1974: 20 Jun 2022, 09:54 Evet, peki, tavsiye. Bunu beklemiyordum
Evet, görünüşe göre kocandan gizlice bir sevgiliye sahip olmak kötü bir fikir. Kıskanç ve şüpheci olacaktır. Yalan söyleyeceksin, şifreleyeceksin. Kocası aptalca şeyler yapabilir. Bütün bunları düşünmek bile istemiyorum.
Genel olarak bu konunun tamamen doğru olduğunu ve aslında her şeyin böyle olduğunu varsayarsak, o zaman sorunun çözümünün şu olduğunu düşünüyorum: takip ediliyor...
n
Sizin ve kocanızın bir aile dostu bulmanız gerekiyor. Yani ikinize de arkadaş olacak birini bulun. Bu, her şeyden önce bir arkadaştır.
Ve hatta neredeyse ikinci kocanız bile olabilir. Bunun saçmalık olduğunu ya da bunların sadece benim koltuk fantezilerim olduğunu düşünmeyin.
Aslında bu tür sorunların çözümü de bu.

Aileler hayatlarında benzer bir durumla karşı karşıya kalıyor. Bazı insanlar sıklıkla iş gezilerine çıkar. Yine uzayda altı ay geçiren astronotları hepimiz biliyoruz. Veya altı ayını denizde geçiren her türden denizci. Veya kutup kaşifleri. Veya yaz gelir gelmez birkaç ay boyunca evden uzakta olan jeologlar - bu onların işi. Ve herkes yalnız değil. Hemen hemen herkesin ailesi var. İnsanlar bu sorunları çözüyorlar. Evet, reklamını yapmıyorlar. Ama genel olarak hepsi cehenneme gider, tüm bu ahlakçılar ve diğer insanların ahlakını yargılayanlar.

Genel olarak kocanızla tekrar konuşmanız gerekir ve ikisi de bir fikir birliğine varır. karar. Orada bir şekilde birlikte ağlayın ve yine de ikinizin de bir aile dostuna ihtiyacınız olduğu konusunda hemfikir olun. Ve her şeyden önce üçünüzün iyi bir ilişkisi olmalı. Yani öncelik seks değil, iyi ilişkiler kurmak olmalıdır. Bu aile dostunuz kocanızla iyi arkadaş olmalıdır. Koca da bu aile dostuyla arkadaş olmaya çalışmalı, bakire gibi davranmamalı ve her şeye gücenmemelidir.

Seks konusunda acele etmemek mümkün. Ve daha da önemlisi, konu seksse, koca evden hiçbir yerde ayrılmamalıdır. Peki o zaman nereye gidecek?
Sanırım her şeyi bir şekilde organize etmemiz gerekiyor ki seks sırasında koca da orada olsun. Bunun için de üçümüzün de utanç ve gerginlikten kurtulmak için çok iyi içmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki, bu aile dostunun bir şekilde sana her yere dokunmasına izin ver. Yani sana masaj yapacak. Hem kocaya, hem de aile dostuna oral seks yaptırırsınız.

Ve kocanıza, bu yönde denerse iktidarsızlığın geri gelebileceği fikrini verin. Vücudun eğitilmesi gerekiyor. İnsanlar felç geçirdikten sonra tekrar konuşmayı öğrenirler. Ve omurilik hastalarının da yeniden yürümeyi öğrendiğine dair emsaller var. Uzuvların hareket kabiliyetini geri kazandırdılar.
Ve birinin sikildiğini yakından görmek - bu aslında çok güçlü bir heyecan kaynağı olmalı.
Ve bence, eğer harekete geçmezsen kıskançlıkla, tüm bu saçmalıkları kafandan at ve aile dostuna aile üyesi gibi davran, o zaman tüm bunlardan sadece iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Burada, benim düşüncemde Aslında kocanızla ve sizinle her şey az çok net. Her ikinizin de bu olayı karıştıracak bir motivasyonu var.
Ve bence burada bir aile dostunun nasıl bir motivasyona sahip olması gerektiğini düşünmeniz gerekiyor. Yani, tüm bunlardan onun ne ilgisi var?
Çünkü eğer sadece bedava seks yaparsa, o zaman berbat bir aile dostu haline gelecektir. Ve koca kıskanacak ve kendisi ile aile dostu arasında karşılıklı anlayış olmayacak.
Ve bu artık bir aile dostu değil, sadece sikişme olacak. Ve kocanız eninde sonunda tüm bunlardan sıkılıp depresyona girecek.

Yine soru şu: Bu aile dostunu nerede ve nasıl arayabilirsiniz? Kesinlikle bu bir akraba olmamalı ve genel olarak ortak arkadaşlarınız ve akrabalarınızın çevresi dışında biri olmamalıdır. Çünkü her türlü dedikodu yayılacak. Akrabalar, akrabalarının kemiklerini yıkamayı severler - onlara bir ipucu vermeniz yeterli. Söylentiler hemen yayılmaya başlayacak.

Genel olarak, öncelikle kocanızın desteğini almanız gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi onunla çözün ve her konuda anlaşın. Belki ikimiz de orada ağlayabiliriz, ama yine de onun kaprisli ve kıskanç olmayacağına dair sözüne güvenin derim. Onu sevdiğinize ve onu asla terk etmeyeceğinize ikna edin. Ve bir aile dostuna ihtiyaç var. Ve ona, eğer durum tam tersi olsaydı, o zaman sizin de eve ikinci bir kadın gelmesine asla karşı olmayacağınızı söyleyin. Ve hatta tüm bunlar birlikte yaşama açısından organize edilebilirse ikinci bir eş bile olabilir.

Ve siz ve kocanız her konuda anlaştıktan sonra aramaya başlayın. Bunun muhtemelen evli olmayan bir adam olması gerektiği gerçeğiyle başlayalım. Ayrıca onun "ölüm bizi ayırana kadar..." gibi ömür boyu sürecek bir arkadaş olacağını önceden varsaymanıza gerek yok."
Bu birkaç yıllık bir arkadaş olabilir. Bence çok fazla düşünmenize gerek yok - Tanrım, her şeyi daha sonra kendisi halledecektir.

Sonraki...
Bu aile dostunun aranması şu şekilde: elbette size kalmış. Ve bu konuyu terk etmemeniz ve sürekli birilerini bulup eve getirip kocanızla tanıştırmanıza gerek yok. Ve üçünüzün de birbirinize uygun olup olmadığına bakın. Seks konusunda acele etmeyin. Ve bunu getirilen kişiye söyleyin. Burada asıl meselenin seks olmadığını söylüyorlar. Aynı anda ailenizi kurtarmanız gerektiğini ve getirdiğiniz kişinin aslında ailenin bir üyesi olması gerektiğini. İkinci bir koca gibi.

Sonraki...
Yukarıda bunun muhtemelen evli olmayan bir adam olması gerektiğini yazmıştım. İkincisi, muhtemelen senden daha genç olmalı. Belki on yıl bile olabilir. Bu şekilde daha kolay olacaktır çünkü genellikle gençlerde daha kolaydır. İnsan yaşlandıkça onunla geçinmek, uzlaşmak da o kadar zorlaşır.
Yine eşimin yaşıtlarıyla arkadaş olmasının mevcut koşullar nedeniyle daha zor olacağını düşünüyorum. Kendi yaşından genç bir erkeğe karşı daha hoşgörülü olabilir.

Bir aile dostu hakkında...
Üçünüz arasında ilişki nasıl gelişirse gelişsin, Bir aile dostunun ana motivasyonunun sizinle seks yapmak olduğu bu şekilde ortaya çıkıyor. Yani senden hoşlanıyor olmalı. Ve seni becermekten keyif alıyor olmalı. Ve bu ilk kez ana motivasyondur. O zaman belki her şey değişir. Üçünüz de arkadaş olabilir ve hatta birbirinizi özleyebilirsiniz. Ama her şeyden önce ikiyüzlü olmaya gerek olmadığını düşünüyorum; seninle seks yapmak onun motivasyonudur.

Ama bunda yanlış bir şey yok. Siz ve kocanız evlenmeye karar verdiğinizde motivasyonunuz da birlikte seks yapmaktı. Eğer o olmasaydı onunla evleneceğinden şüpheliyim. Buna göre, eğer bir sebepten dolayı seninle asla seks yapmayacağını söyleseydin seninle evlenmezdi.
Ama o zaman öyleydi ve şimdi buna değmediğinde onu terk etmek istemiyorsun. . Her şey değişti. Ve bir aile dostuyla da her şey değişebilir.

Sonraki...
Erkekler bulup onları eve getirip tanışmanız gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM. Ve bu, üçünüz de birbirinize uygun olduğunuzu ve üçünüzün iyi hissettiğini anlayana kadar devam eder. Ancak tüm bunların tek bir şartla işe yarayacağını düşünüyorum - kocanın tüm bu meseleyi baltalamaması, çok çabalaması ve sizinle birlikte soruna çözüm araması. Ve kendinize çekilmeyin, gücenmeyin ve depresyona girmeyin.

Yukarıda zaten yazdım - birisinin yanınızda sikişmesi çok heyecan verici. Boynuzlananlar konusunun gündeme gelmesi boşuna değil. Bu çok güçlü bir uyarıcıdır. Konu seks olduğunda, yakınlarda birisi sikişiyor olsa bile, erkeklerin aklını başından alıyor. Demek istediğim, kocanız sizi siktiğinde bir aile dostunuzun da bir şekilde kendisini heyecanlandırmaya çalışma ihtimali çok yüksek. Ve belki de gücünü yeniden kazanmak için şu anda ihtiyacı olan şey tam olarak budur. Bu fikri ona iletin. Belki de ona yardımcı olabilecek tek şey budur; kendisini düzenli olarak heyecanlandırmaya çalışması.

Ve bence er ya da geç gücü geri dönecek. İnsanlar bir günden fazla yürümeyi öğrenirler. Çocuklar için bu, aylarca günlük eğitim gerektirir. Sadece kompleksleri yok ya da depresyona girmiyorlar - her gün yürüme eğitimi veriyorlar ve pratik yapıyorlar. Ve sonuçta bu onlar için de işe yarar.
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

Alla1974, şunu söyleyeyim, bir fikrim var engelli arkadaş, sorun şu ki yapamıyor, karısıyla bir anlaşma yapmış, kadın onu eve getiriyor ve her şey onun gözü önünde oluyor, o yüzden karar verdiler
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Gezgin 64: 10 Jul 2022, 15:51 Şunu söyleyeyim, engelli bir arkadaşım var, aynı sorun, o da yapamıyor, eşiyle anlaşmış, eve getiriyor ve her şey onun gözü önünde oluyor, bu yüzden karar verdiler
Evet, burada tüm bunların kocamla evde yaşanmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ve böylece belki bir şekilde yer aldı. Bence her şeyden önce cesaret için, utangaçlığı ve beceriksizliği gidermek için bile içebilirsiniz. Bu şeyi bir şekilde, örneğin bir köy veya kır hamamıyla sulandırma fırsatı varsa, bu genellikle harikadır.
Ama asıl önemli olan, üçünün de birbirinden utanmaması ve her şeyin oldukça doğal olmasıdır.

Genel olarak kocanın, tüm bunları karısının iyi hissetmesi için yaptığını en başından itibaren kabul etmesi gerekir.
Peki ya karısı kendini iyi hissederse aynı durumda olsaydı, kocasının onun önünde başka bir kadını sikmesini de kabul ederdi.
Hayat bu ve her şey bu kadar kötü gittiyse ne yapabilirsin.

Yine de, kocanın taviz vermesi, bir şekilde kendini ayarlaması ve bir şekilde kendisiyle anlaşmaya varması gerektiğini de göz ardı etmemeliyiz çünkü karısı seks eksikliği nedeniyle onu nasıl hala terk edebilir?
Neden işleri aşırıya götürelim ki?
Herkes bu tavizleri vermeye hâlâ hazırken ve herkes henüz bıkmamışken, bir çeşit uzlaşma ve bir tür çözüm aramamız gerektiğini düşünüyorum. insanlar umutsuzluğa kapıldıklarında ve "hepsini siktir et!!!!" dediğinde tüm bunlar aşırı uç noktalara varıyor!
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Elf Kedisi »

Karmaşık konu, karmaşık soru.
Tam benimkinin duygu ve hisleri bir kenara alması benim için daha acı verici olurdu, böyle bir durumdayken kendimi daha da eksik hissederdim. Yani cinsel ilişki ikinci planda kalır, sanırım bunu kabullenirim, hatta belki eşim adına da mutlu olurum.
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Allah 1974
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Gato Elfo, bu muhtemelen yanıtlanması gereken tek yanıttır. Dinlemeye değer. Teşekkür ederim
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Orientation: biseksüel

Unread post by Faust »

Küçükken daha dramatik bir tablo görmüştüm. Bir milf arıyordum. Daha sonra kocasının yatalak olduğu ortaya çıkan bir kadın buldum ve sekse o kadar açtı ki gençlerin üzerine atlamaya başladı. Ve kendisinden 20 yaş daha genç birini arıyordu. İlk başta yazışmalarda bunun benim kardeşim olduğunu söyledi, sonra ona baskı yaptım ve gerçeği öğrendim. Ve ortaya çıktı ki, koca aynı odada yatıyor ve karısının genç adamların altında inlediğini duyuyor. Elbette cehennem. Zavallı adam. Üstelik oradaki kadın belirgin, iri göğüslü, geniş kalçalıydı. Benim yaşımda bir oğlu olduğunu söyledi.
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: biseksüel

Unread post by Sergey »

Vasyanitsa: 10 Jul 2022, 15:25
Alla1974: 20 Jun 2022, 09:54 Evet, ipuçları. Bunu beklemiyordum
Evet, görünüşe göre kocandan gizlice bir sevgiliye sahip olmak kötü bir fikir . Kıskanç ve şüpheci olacaktır. Yalan söyleyeceksin, şifreleyeceksin. Kocası aptalca şeyler yapabilir. Bütün bunları düşünmek bile istemiyorum.
Genel olarak bu konunun tamamen doğru olduğunu ve aslında her şeyin böyle olduğunu varsayarsak, o zaman sorunun çözümünün şu olduğunu düşünüyorum: takip ediliyor...
n
Sizin ve kocanızın bir aile dostu bulmanız gerekiyor. Yani ikinize de arkadaş olacak birini bulun. Bu, her şeyden önce bir arkadaştır.
Ve hatta neredeyse ikinci kocanız bile olabilir. Bunun saçmalık olduğunu ya da bunların sadece benim koltuk fantezilerim olduğunu düşünmeyin.
Aslında bu tür sorunların çözümü de bu.

Aileler hayatlarında benzer bir durumla karşı karşıya kalıyor. Bazı insanlar sıklıkla iş gezilerine çıkar. Yine uzayda altı ay geçiren astronotları hepimiz biliyoruz. Veya altı ayını denizde geçiren her türden denizci. Veya kutup kaşifleri. Veya yaz gelir gelmez birkaç ay boyunca evden uzakta olan jeologlar - bu onların işi. Ve herkes yalnız değil. Hemen hemen herkesin ailesi var. İnsanlar bu sorunları çözüyorlar. Evet, reklamını yapmıyorlar. Ama genel olarak hepsi cehenneme gider, tüm bu ahlakçılar ve diğer insanların ahlakını yargılayanlar.

Genel olarak kocanızla tekrar konuşmanız gerekir ve ikisi de bir fikir birliğine varır. karar. Orada bir şekilde birlikte ağlayın ve yine de ikinizin de bir aile dostuna ihtiyacınız olduğu konusunda hemfikir olun. Ve her şeyden önce üçünüzün iyi bir ilişkisi olmalı. Yani öncelik seks değil, iyi ilişkiler kurmak olmalıdır. Bu aile dostunuz kocanızla iyi arkadaş olmalıdır. Koca da bu aile dostuyla arkadaş olmaya çalışmalı, bakire gibi davranmamalı ve her şeye gücenmemelidir.

Seks konusunda acele etmemek mümkün. Ve daha da önemlisi, konu seksse, koca evden hiçbir yerde ayrılmamalıdır. Peki o zaman nereye gidecek?
Sanırım her şeyi bir şekilde organize etmemiz gerekiyor ki seks sırasında koca da orada olsun. Bunun için de üçümüzün de utanç ve gerginlikten kurtulmak için çok iyi içmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki, bu aile dostunun bir şekilde sana her yere dokunmasına izin ver. Yani sana masaj yapacak. Hem kocaya, hem de aile dostuna oral seks yaptırırsınız.

Ve kocanıza, bu yönde denerse iktidarsızlığın geri gelebileceği fikrini verin. Vücudun eğitilmesi gerekiyor. İnsanlar felç geçirdikten sonra tekrar konuşmayı öğrenirler. Ve omurilik hastalarının da yeniden yürümeyi öğrendiğine dair emsaller var. Uzuvların hareket kabiliyetini geri kazandırdılar.
Ve birinin sikildiğini yakından görmek - bu aslında çok güçlü bir heyecan kaynağı olmalı.
Ve bence, eğer harekete geçmezsen kıskançlıkla, tüm bu saçmalıkları kafandan at ve aile dostuna aile üyesi gibi davran, o zaman tüm bunlardan sadece iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Burada, benim düşüncemde Aslında kocanızla ve sizinle her şey az çok net. Her ikinizin de bu olayı karıştıracak bir motivasyonu var.
Ve bence burada bir aile dostunun nasıl bir motivasyona sahip olması gerektiğini düşünmeniz gerekiyor. Yani, tüm bunlardan onun ne ilgisi var?
Çünkü eğer sadece bedava seks yaparsa, o zaman berbat bir aile dostu haline gelecektir. Ve koca kıskanacak ve kendisi ile aile dostu arasında karşılıklı anlayış olmayacak.
Ve bu artık bir aile dostu değil, sadece sikişme olacak. Ve kocanız eninde sonunda tüm bunlardan sıkılıp depresyona girecek.

Yine soru şu: Bu aile dostunu nerede ve nasıl arayabilirsiniz? Kesinlikle bu bir akraba olmamalı ve genel olarak ortak arkadaşlarınız ve akrabalarınızın çevresi dışında biri olmamalıdır. Çünkü her türlü dedikodu yayılacak. Akrabalar, akrabalarının kemiklerini yıkamayı severler - onlara bir ipucu vermeniz yeterli. Söylentiler hemen yayılmaya başlayacak.

Genel olarak, öncelikle kocanızın desteğini almanız gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi onunla çözün ve her konuda anlaşın. Belki ikimiz de orada ağlayabiliriz, ama yine de onun kaprisli ve kıskanç olmayacağına dair sözüne güvenin derim. Onu sevdiğinize ve onu asla terk etmeyeceğinize ikna edin. Ve bir aile dostuna ihtiyaç var. Ve ona, eğer durum tam tersi olsaydı, o zaman sizin de eve ikinci bir kadın gelmesine asla karşı olmayacağınızı söyleyin. Ve hatta tüm bunlar birlikte yaşama açısından organize edilebilirse ikinci bir eş bile olabilir.

Ve siz ve kocanız her konuda anlaştıktan sonra aramaya başlayın. Bunun muhtemelen evli olmayan bir adam olması gerektiği gerçeğiyle başlayalım. Ayrıca onun "ölüm bizi ayırana kadar..." gibi ömür boyu sürecek bir arkadaş olacağını önceden varsaymanıza gerek yok."
Bu birkaç yıllık bir arkadaş olabilir. Bence çok fazla düşünmenize gerek yok - Tanrım, her şeyi daha sonra kendisi halledecektir.

Sonraki...
Bu aile dostunun aranması şu şekilde: elbette size kalmış. Ve bu konuyu terk etmemeniz ve sürekli birilerini bulup eve getirip kocanızla tanıştırmanıza gerek yok. Ve üçünüzün de birbirinize uygun olup olmadığına bakın. Seks konusunda acele etmeyin. Ve bunu getirilen kişiye söyleyin. Burada asıl meselenin seks olmadığını söylüyorlar. Aynı anda ailenizi kurtarmanız gerektiğini ve getirdiğiniz kişinin aslında ailenin bir üyesi olması gerektiğini. İkinci bir koca gibi.

Sonraki...
Yukarıda bunun muhtemelen evli olmayan bir adam olması gerektiğini yazmıştım. İkincisi, muhtemelen senden daha genç olmalı. Belki on yıl bile olabilir. Bu şekilde daha kolay olacaktır çünkü genellikle gençlerde daha kolaydır. İnsan yaşlandıkça onunla geçinmek, uzlaşmak da o kadar zorlaşır.
Yine eşimin yaşıtlarıyla arkadaş olmasının mevcut koşullar nedeniyle daha zor olacağını düşünüyorum. Kendi yaşından genç bir erkeğe karşı daha hoşgörülü olabilir.

Bir aile dostu hakkında...
Üçünüz arasında ilişki nasıl gelişirse gelişsin, Bir aile dostunun ana motivasyonunun sizinle seks yapmak olduğu bu şekilde ortaya çıkıyor. Yani senden hoşlanıyor olmalı. Ve seni becermekten keyif alıyor olmalı. Ve bu ilk kez ana motivasyondur. O zaman belki her şey değişir. Üçünüz de arkadaş olabilir ve hatta birbirinizi özleyebilirsiniz. Ama her şeyden önce ikiyüzlü olmaya gerek olmadığını düşünüyorum; seninle seks yapmak onun motivasyonudur.

Ama bunda yanlış bir şey yok. Siz ve kocanız evlenmeye karar verdiğinizde motivasyonunuz da birlikte seks yapmaktı. Eğer o olmasaydı onunla evleneceğinden şüpheliyim. Buna göre, eğer bir sebepten dolayı seninle asla seks yapmayacağını söyleseydin seninle evlenmezdi.
Ama o zaman öyleydi ve şimdi buna değmediğinde onu terk etmek istemiyorsun. . Her şey değişti. Ve bir aile dostuyla da her şey değişebilir.

Sonraki...
Erkekler bulup onları eve getirip tanışmanız gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM. Ve bu, üçünüz de birbirinize uygun olduğunuzu ve üçünüzün iyi hissettiğini anlayana kadar devam eder. Ancak tüm bunların tek bir şartla işe yarayacağını düşünüyorum - kocanın tüm bu meseleyi baltalamaması, çok çabalaması ve sizinle birlikte soruna çözüm araması. Ve kendinize çekilmeyin, gücenmeyin ve depresyona girmeyin.

Yukarıda zaten yazdım - birisinin yanınızda sikişmesi çok heyecan verici. Boynuzlananlar konusunun gündeme gelmesi boşuna değil. Bu çok güçlü bir uyarıcıdır. Konu seks olduğunda, yakınlarda birisi sikişiyor olsa bile, erkeklerin aklını başından alıyor. Demek istediğim, kocanız sizi siktiğinde bir aile dostunuzun da bir şekilde kendisini heyecanlandırmaya çalışma ihtimali çok yüksek. Ve belki de gücünü yeniden kazanmak için şu anda ihtiyacı olan şey tam olarak budur. Bu fikri ona iletin. Belki de ona yardımcı olabilecek tek şey budur; kendisini düzenli olarak heyecanlandırmaya çalışması.

Ve bence er ya da geç gücü geri dönecek. İnsanlar bir günden fazla yürümeyi öğrenirler. Çocuklar için bu, aylarca günlük eğitim gerektirir. Sadece kompleksleri yok ya da depresyona girmiyorlar - her gün yürüme eğitimi veriyorlar ve pratik yapıyorlar. Ve sonuçta bu onların işine de yarıyor.
En pratik tavsiye!
Tek sorun böyle bir partner bulmaktır. üçlü.
NikLife
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by NikLife »

Dikkatlice gizlice buluştum ve her şey yolundaydı! Kocanıza hiçbir şey söylemeyin!
Barlar450
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Barlar450 »

saç gömlek, sizi okuyor ve öyle olduğunuz izlenimini ediniyor hayal görüyorlar
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Genel olarak kocamın uzun zamandır beni yapmaya zorladığı şey gerçekleşti ve evet, bunca yıl sonra ben de yeniden kadın gibi hissetmek istedim. Kocamın eski sınıf arkadaşıyla yakınlık izlenimlerimi paylaşıyorum. Her şey evin dışında, tarafsız bölgede, benim isteğim üzerine bire bir gerçekleşti. Kocam beğendi, heyecanlı bir halde, tabii ki kıskançlık gözden kaçıyor ama kendini aşabildiği için mutlu. Bana gelince, gerçeklik beklentileri karşılamadı. Artık karısının onunla seks yapmaktan neden kaçındığını anlıyorum. Öncelikle kişi ön sevişmeyi bilmediğinden hemen başlamıştır. Hemen bir tavşanın, bir çeşit koşucunun hızını yakaladı. Büyük ya da küçük olduğunu söylemeyeceğim, bence ortalama ve aynı zamanda birkaç kez ortaya çıktı. Küçük skrotumunda çok fazla sperm vardı ya da zaten alışkanlıktan çıkmıştı. Sonuç olarak, tam bir hayal kırıklığı, ruhum kötü. Kocasına ya bir tane daha söyledi ya da hiç söylemedi, yoksa çoktan gelecekle ilgili planlar yapmaya başlamışlardı.
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
Tolyan, Cools87
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Elf Kedisi »

Alla1974,
Neyi sindiriyorum şunu yazdın:
... tam tersi oldu, sen kocandan daha üzgünsün...
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Aferin, ilk adım en zorudur, olumsuz sonuç da bir sonuçtur, şimdi kendin araştır, ilk seferde iyi bir sevgili bulmak zordur, en iyi seçeneği bulana kadar bir düzine dene :cat1:
nişanlısın
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by nişanlısın »

Alla1974: 09 Aug 2022, 07:56 Sonuçta tam bir hayal kırıklığı, ruhum kötü. Kocasına ya başka bir tane söyledi ya da hiç söylemedi, yoksa zaten gelecek için planlar yapmaya başlamışlardı.
Daha önce hayat hikayeleri şurada yayınlanmıştı: sonunda ince dergiler. Bunları yazana köşe yazarı deniyordu. Yazı işleri ofisinde yaptığım tek şey buydu - her sayıda bu köşeye yazdım. Bu tür sütunlardaki hikayeler, bazı küçük ayrıntılar dışında genellikle neredeyse doğrudur. Ve bu nedenle, kural olarak, okuyucu tarafından talep görüyorlardı ve bazen bu dergi tam olarak bu köşe yazarının köşesi nedeniyle satın alınıyordu - okumak ilginçti çünkü tüm hikayeler hayattandı. Bu da köşe yazısının durumuydu çünkü birisinin fantezileri hemen görülebiliyordu.

Peki, yani...
Bu sayılardan birinde, şu konulardan biriyle ilgili bir hikaye vardı: eşinden deyim yerindeyse psikolojik ve cinsel uyumsuzluk nedeniyle boşanan köşe yazarının arkadaşları. On (ya da her neyse) yıl gibi yaşıyorlar. Konuşacak bir şey yok, seks öyle. Ben de böyle bir şey istiyorum, tıpkı senin dediğin gibi: "...tekrar kadın gibi hissetmek."
Eh, sonunda ayrıldılar. Bir şekilde daireyi acısız bir şekilde yıkmayı başardılar, her şeyi hallettiler ve sonunda birbirleri olmadan yaşamaya başladılar.

Tabii ki bu teyze bir süre sonra bir erkek aramaya başladı. Ve bu alanda onu çok büyük bir hayal kırıklığı bekliyordu. Başlangıç ​​olarak, erkekleri sadece seks için arıyordu. Bunun bir sorun olduğu ortaya çıktı. Hayır, bunu isteyen çok kişi var. Ancak bu teyzeye göre onlarla seks tamamen farklı - öyle değil, öyle değil. Biri çabuk boşalıyor, diğerinin ereksiyonu kötü, üçüncününki ise küçük. Ve benzeri. Her şey yanlıştır ve tanıştığı hiç kimse kocasıyla seks yapmamıştır. :-)

Bu kadına göre, büyük duygulardan, rengarenk orgazmlardan ve midede uçuşan kelebeklerden bahsetmiyorduk bile. HAYIR! Sadece tanıştığı tüm erkekler arasında, ona göre hiç kimse kocasıyla sıradan sıkıcı seks çıtasına bile ulaşamadı. Ve kocamla seks yapmanın herkes için iyi olduğu ve neredeyse şikayet edecek hiçbir şeyin olmadığı ortaya çıktı. Bir şeylerin eksik olması dışında. Görünüşe göre bir şey istiyordu ama bilmediği şey - bir klasikin söylediği gibi - ne Anayasa, ne yaban turpu, ne de domuz kuyruğu. :-)

İlgilenen varsa bu kadın öyle itilip kakılmış ki, itilip kakılmış. Ve sonunda kocasıyla tekrar yatağa girdi. En azından bir şekilde tüm "ben"leri noktalamak ve sonunda yine de bir sonuca varmak için. Ve dergideki hikaye, kendisinin ve kocasının, belki de en azından geçici olarak bir araya gelebilirler diye düşündükleri gerçeğiyle sona erdi!? :-)

Bence her şey duygularla ilgili. Bazıları buna aşk diyecek. Sevgisi olan biri. Puşkin genel olarak şunu yazdı: "Bize yukarıdan bir alışkanlık verildi - bu, mutluluğun yerini alıyor." Belki de böyledir. Ama öyle ya da böyle, eğer bir kadından bahsediyorsak, o ya da bu erkeğe karşı samimi bir şefkat ve şefkat hissetmelidir. Ve sonra penis o kadar küçük olmayacak. Ve penis o kadar da kötü değil ve o kadar çabuk boşalmıyor. Ve karnım o kadar da büyük değil! :-)

Ama hiçbir bağlılık olmadığında ya da zamanla bir yerde kaybolduğunda, sanırım o andan itibaren her şey başlıyor. Her şeyden önce birbirimize olan sevgiyi hem takdir etmemiz hem de korumamız gerektiğini düşünüyorum. Hassasiyet konusunda utangaç olmayın, sadece birbirinize daha sık dokunun. Parmağınızı kıçınıza veya vajinanıza pençelemeyin, sıkmayın veya kabaca sokmayın. Ve sadece omzuna dokunun, okşayın, öpün. :-)

Bir gün size Pattaya’da (Tayland) uzun zamandır gözlemlediğim balıklardan bahsedeceğim. Ama bir şekilde daha sonra. :-)
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Genel olarak durum bu. Kocamın eski sınıf arkadaşıyla seks yaptıktan sonra, seksi sadece yüksek hızlı ritmik hareketler olarak görüyordum ve kocama bunun ya farklı olduğunu ya da hiçbir şey olmadığını söyleyen ültimatomumu verdim. Kocam, sperm sağma makinesi olmak için tatmin olmak zorunda olmadığım yönündeki iddialarıma katılıyordu. Artık başka biriyle bu fırsatı zaten kabul ediyor. Peki ya onu istemediğim sınıf arkadaşı, anlamıyor ve kocama "ne zaman" demeye devam ediyor? Şimdi ilk tanıştığım adamı yeniden buldum ama o artık bana güvenmiyor ve anlaşılabiliyor. Aynı zamanda bizden daha yaşlı başka bir adam bana yazıyor. Buradaki nüans, kocasıyla bile aynı fikirde olması ama aynı zamanda arkadaşıyla da ısrar etmesidir. Elbette böyle bir fantezi var ama bunu kocama nasıl sunacağımı hayal bile edemiyorum ve ona bu seçenekten henüz bahsetmedim. İşte nasıl yapılır?
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 3):
SERG!!, vl123kl, Tolyan
Johnny depp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Johnny depp »

Alla ortadan kayboldu ve hepimiz onun ne yapacağını merakla bekliyoruz :)
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ufa adamı »

Hımmm. Bunu yapamadım. Korku. Yazar doğal bir sürtük. Öyleyse itiraf et. Kahretsin! O zaman onu bırakıp siklerin üzerine atlardım. Peki, işin bitti. :ireful1:
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Unread post by SERG!! »

yargılama! ve yargılanmayacaksınız! - burada herkes kendine dokunana kadar uzmandır
These users thanked the author SERG!! for the post:
Tolyan
mm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by mm »

Kadının bir sorunu var, akışa bırakmak istemiyor ve sen onu boğuyorsun...
These users thanked the author mm for the post:
Tolyan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Engelli insanlar ve seks”